Daca melodia a lor 100% atunci: grozav, au facut un progres imens.
Inca ceva: blonda cu 2 codite din videoclip este in ciuda
mei. Cine este; cum o cheama, de unde a aparut ? 
mei. Cine este; cum o cheama, de unde a aparut ? 
asa ti se pare tie ? progres imens ? de-aia au plecat si celelalte 2 fete ... pt k li se parea ca progreseaza enorm prin noile piese si n-au rezistat psihic
Blonda aia noua a aparut printr-o minune...ca sa fie o formatie alcatuita din blonda 1 si blonda 2 ...ca prind mai bine la public!

sunt ale lor ... vreo 15% asa
restu e opera calculatorului ! Neinteresant oricum ! Probabil baixu s-a referit la that college look ... "importat" de la Britney ... ! Si oricum...ele nu seamana cu Britney ... nu stiu cea noua cum e...da blonda aia veche ( si expirata ) nu seamana deloc
e vai de capu` ei ! sper sa nu mai scoata si alte clipuri ... sa faca implozie TNT ..haha !!
nu era cine stie ce nici stilu initial ... da oricum...aratau altfel ! oricum Lala arata ca o manelista...se poarta ca atare...si canta la fel
jalnic 
Catzelusha scrie:Mai bine ramaneau in formula initiala
Titina scrie:auzisem de la lala k pe 1 nov
~p~p
...si daca nu imi place un gen de muzica dar ma bombardeaza de peste tot ... ascult de nevoie si din nou pot sa-mi exprim parerea pt k este o tzara libera ! Ma simt flatata ca mi te-ai adresat mie in mod special
In rest ... sunteti o trupa...extrem de blonda
cam atat ... ca imi dau prea mult interes si nu se merita 
Indignata n-am fost...pt k nu ma intereseaza detalii despre ea ! 
avem o promovare extraordinara
se shtie k am gusturi..diferite fatza de multzi de pe aici
dar...asta e..imi plak toate mel de pe album,kiar nu pot zice kre-mi place mai mult,vb f serios...pana shi remixurile mi se par f reushite.Înapoi la Pop si Dance romanesc
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator