UNLOCK - Totul despre deblocare GSM

Totul despre telefonia mobila, noutati, pareri si sfaturi

UNLOCK - Totul despre deblocare GSM

Mesajde MarianCristian » Mar Apr 01, 2003 3:17 pm

Intrebari si raspunsuri, pareri, site-uri cu coduri de deblocare GSM si informatii utile. Astept mesajele voastre!
MarianCristian
 

Mesajde Kitten}{ » Dum Aug 03, 2003 11:03 pm

Credeam ca ni le furnizezi u..si eram tare fericita..am mai incercat eu,din pacate cei care se pricep nu dezvaluie secretul.Imi doresc ff mult sa fur meseria asta..dk cineva afla vreun site,inform me2:confused:
Kitten}{
Junior Member
 
Mesaje: 15
Membru din: Sâm Aug 02, 2003 10:39 pm
Localitate: Craiova

Mesajde Unregistered » Mar Aug 05, 2003 10:40 pm

vreau sa styu cu deblochiej un siemens a50 !!
Unregistered
 

Mesajde Unregistered » Sâm Aug 09, 2003 9:25 pm

Cum deblochez Motorola t 192?
Unregistered
 

Mesajde Kitten}{ » Dum Aug 10, 2003 10:34 pm

Secrete pt decodatul telefoanelot n-o sa gasiti nicaieri..altfel cei care kiar se okupa de asta,ce-ar mai manka?
Insa puteti gasi diferite coduri(IMEI,sms cu identitate ascunsa,meniu secret,deblocare telefon etc)pe http://www.e-gsm.ro si pe forumul acestui site :o
Kitten}{
Junior Member
 
Mesaje: 15
Membru din: Sâm Aug 02, 2003 10:39 pm
Localitate: Craiova

cum se decodeaza a50

Mesajde Unregistered » Sâm Aug 16, 2003 2:39 pm

Initial trimis de Unregistered
vreau sa styu cu deblochiej un siemens a50 !!

seclipeste un fir pe test point care se leaga de firul de la masa (pe cablu de date pinu 1) .test pointul este langa tasta 1
Unregistered
 

Mesajde Unregistered » Mar Oct 07, 2003 3:24 pm

te rog zi-mi si mie intrtun email pe privat cu decodezi un nokia 3310 pls. Dorin
scriemi la singurik@personal.ro
mersi inca o data
dami adresa ta de email si o sati zicv si eu niste coduri de nokia si de alcatel, ok?
pa si mersi inca o data!
Dorina
Unregistered
 

Re: cum se decodeaza a50

Mesajde Eduard Bratu » Vin Oct 10, 2003 10:36 pm

Initial trimis de Unregistered

seclipeste un fir pe test point care se leaga de firul de la masa (pe cablu de date pinu 1) .test pointul este langa tasta 1


Nu ajunge numa testpointu' la masa (asta este pentru flash)
iti mai tebuie si un programel care este ceva de genu.... A50 by Jordik (cauta pe google).
Acum exista program care merge si fara test point la X5X dar nu interbati ca nu vind (lucrez la service de asa "ceva" si nu ma corup :) _)
Eduard Bratu
Junior Member
 
Mesaje: 28
Membru din: Vin Oct 10, 2003 10:04 pm
Localitate: Cernavoda

Mesajde Eduard Bratu » Vin Oct 10, 2003 10:41 pm

Pt decodat de pe retea ori citire cod utilizatore la nokia, se merge pe http://www.moile.box.sk se da jos Nokia Tool by Jordik (iar asta...) dupa care se ia un cablu de date rs232 cu Mbus de la un magazin de "celulare" si merge bine si fara probleme.
Eduard Bratu
Junior Member
 
Mesaje: 28
Membru din: Vin Oct 10, 2003 10:04 pm
Localitate: Cernavoda

HELP!!

Mesajde derbedeu » Joi Noi 27, 2003 7:41 am

Ma poate ajuta cineva cu o informatie?am cumparat un cablu pentru nokia 3330 si arata (foto) se poate decoda cu el ?
Fişiere ataşate
foto.jpg
foto.jpg (98.64 KiB) Vizualizat de 11516 ori
derbedeu
Junior Member
 
Mesaje: 11
Membru din: Dum Noi 23, 2003 8:47 am
Localitate: Pitesti

sms secret

Mesajde raes » Vin Dec 05, 2003 9:31 am

var rog sa imi spuneti si mie cum se pate transmite un sms cu numar ascuns de pe connex pls pultumesc mult
raes
 

Re: HELP!!

Mesajde Unregistered » Vin Dec 19, 2003 9:10 pm

Initial trimis de derbedeu
Ma poate ajuta cineva cu o informatie?am cumparat un cablu pentru nokia 3330 si arata (foto) se poate decoda cu el ?
sigur merge cu cablul din imagine numai sa nu aiba o obtiune pentru rx-tx sau m-bus .il poti folosi doar pe mbas salut adresa mea celini_eusebiu@yahoo.com si pot sa-ti spun mai multe despre gsm salut
Unregistered
 

Mesajde Unregistered » Lun Dec 22, 2003 11:38 am

Salutare baieti si fete am si eu o problema. Cum deblochiez si eu un SonyEricsson T200?
Unregistered
 

Mesajde Unregistered » Sâm Ian 03, 2004 12:52 pm

Vreau si eu sa decodez un Siemens A50, soft am, cablu de date am (e original, de la un ME45) dar tot primesc un mesaj pt a porni telefonul, el insa e pornit. Ar putea fi din cauza ca e cablul original? citisem ca poate fi asta o problema. daca da, de unde cumpar in Bucuresti un cablu care sa functioneze?
ccris@go.ro
Unregistered
 

Mesajde Unregistered » Sâm Ian 10, 2004 5:01 pm

Initial trimis de Unregistered
Vreau si eu sa decodez un Siemens A50, soft am, cablu de date am (e original, de la un ME45) dar tot primesc un mesaj pt a porni telefonul, el insa e pornit. Ar putea fi din cauza ca e cablul original? citisem ca poate fi asta o problema. daca da, de unde cumpar in Bucuresti un cablu care sa functioneze?
ccris@go.ro



frate!
lasa telefonul inkis shi cand iti zice sa il descizi atunci apesi scurt pe power

bafta
Unregistered
 

Mesajde Unregistered » Mie Ian 14, 2004 8:19 pm

poate imi spune si mie cineva intr-un mail cum sa decodez un NOKIA 3410
mail: mephi_21@yahoo.com
PLS HELP ME!
Unregistered
 

Deblocare M55

Mesajde Unregistered » Joi Ian 15, 2004 9:36 am

Salutare. Cum pot debloca un siemens M55. Am cablu de date dar unde gasesc soft de deblocare pentru el. Stie cineva o alternativa pentru Siemens data Suite, pentru ca mie mi se pare slabutz.

Multzam
Unregistered
 

cablu original

Mesajde callreceiver » Dum Ian 18, 2004 3:33 am

Initial trimis de Unregistered
Vreau si eu sa decodez un Siemens A50, soft am, cablu de date am (e original, de la un ME45) dar tot primesc un mesaj pt a porni telefonul, el insa e pornit. Ar putea fi din cauza ca e cablul original? citisem ca poate fi asta o problema. daca da, de unde cumpar in Bucuresti un cablu care sa functioneze?
ccris@go.ro




bai deci..din cate stiu eu cu un cablu original nu poti sa faci nimic...

iti trebuie un cablu no name...

asa ca mai cauta...
callreceiver
 

Re: Deblocare M55

Mesajde callreceiver » Dum Ian 18, 2004 3:42 am

Initial trimis de Unregistered
Salutare. Cum pot debloca un siemens M55. Am cablu de date dar unde gasesc soft de deblocare pentru el. Stie cineva o alternativa pentru Siemens data Suite, pentru ca mie mi se pare slabutz.

Multzam


simplu iti trebuie un cablu no name nu original si freia build 8
sau "m55 siemens tool by wc-picker(m55tool-pgsm)"

dar prima oara fa si tu un back up....la flash si eeprom

ps: sper ca ai versiunea 10 de soft :P

iar ca inlocuitor la data suite..tray VisSie
callreceiver
 

se pot face rost de echipamente legal?

Mesajde Mr Teo » Dum Ian 18, 2004 3:44 am

Ca am si eu vreo doua trei telefoane care le am aici si nu stiu ce sa fac cu ele.
Problema e ca majoritatea sunt telefoane tari din alea micutze care nu prea ma pricep sa umblu cu ele.
Are ceva experienta cu un loc sigur de unde poti sati cumperi materialele necesare sau cu deblocarea la asta .. mai tehnice?
Avatar utilizator
Mr Teo
Junior Member
 
Mesaje: 1125
Membru din: Mie Feb 26, 2003 12:00 am

Re: se pot face rost de echipamente legal?

Mesajde callreceiver » Dum Ian 18, 2004 4:48 am

Initial trimis de dornea
Ca am si eu vreo doua trei telefoane care le am aici si nu stiu ce sa fac cu ele.
Problema e ca majoritatea sunt telefoane tari din alea micutze care nu prea ma pricep sa umblu cu ele.
Are ceva experienta cu un loc sigur de unde poti sati cumperi materialele necesare sau cu deblocarea la asta .. mai tehnice?


in general toate sunt ekipamente sunt legale.....
exceptand cele care ajuta la skimbarea IMEi-ului..care este ilegala..si in anumite cazuri a unui tip de lock kare poate fi ilegal in anumite tari..

daca te-ai referit..la cele oficial...cred ca numai servisurile autorzate pot avea...sau daca cunosti pe cineva unde trebuie :P
callreceiver
 

SAMSUNG C100

Mesajde Unregistered » Mar Ian 20, 2004 12:08 am

Stie cineva ce imi trebuie exact pentru a decoda un samsung c100? cablu de date? soft? imi spuneti, va rog, tot ce am nevoie, si cum procedez?
Unregistered
 

Cod De Deblocare

Mesajde ZANGAMAN2004 » Lun Ian 26, 2004 4:03 pm

Cum Deblochez Pe Connex Un Alcatel311 Blocat Pe Orange,codu Ala????
ZANGAMAN2004
 

Nejte Intrebari si Doleantze!

Mesajde H311 » Mie Ian 28, 2004 8:26 pm

Am si eu vreo cateva intrebari:
1. Sagem My X-1 are vibratii? (daca da ... pls ziceti-mi cum dau de ele)
2. Vreau si eu un cod de retea Orange pt Alcatel 311.
3. Ceva pt My X-1 ... orice Screen Savere, Ringtones, Logo-uri ... orice daca se poate!
4. Nr. meu: 0741.091.065
H311
Junior Member
 
Mesaje: 1
Membru din: Sâm Ian 04, 2003 2:46 pm

Uite cum sta treaba

Mesajde You » Vin Mar 05, 2004 5:50 pm

Sagem my-x 1 are vibratii, dar softul nu permite, adica iti trebuie soft-ul original[din afara(din afara tarii)].Daca faci rost de el, sa mi-l dai si mie te rog
Informatii suplimentare la tel 0741 01 91 31
You
 

decodare m55

Mesajde zzzzzzzzzz » Joi Mar 11, 2004 9:04 am

vezi ca me http://www.my-siemens.com la sectiunea m55 ai un upgrade la soft dawnlode si instaleazal o sa mearga
zzzzzzzzzz
 

virus_zeus

Mesajde triple.x » Sâm Iun 19, 2004 10:08 am

Unregistered scrie:frate!
lasa telefonul inkis shi cand iti zice sa il descizi atunci apesi scurt pe power

bafta

bah dar ea nu sa gandit la chestia asta sau e bomba umana
triple.x
 

Prostule

Mesajde VULVA » Mar Iul 13, 2004 4:40 pm

Tii Apasat Pe Steluta
VULVA
 

Prostule

Mesajde VULVA » Mar Iul 13, 2004 4:40 pm

Tii Apasat Pe Steluta
VULVA
 

Mesajde gsm_underworld » Lun Iul 19, 2004 11:52 am

MarianCristian scrie:Intrebari si raspunsuri, pareri, site-uri cu coduri de deblocare GSM si informatii utile. Astept mesajele voastre!

deblocare ONLINE NOKIA dct3 ( nok 1100, 2100, 3210, 3310, 3330, 3410, 5110, 5130, 5210, 5510, 6110, 6150, 6210, 6250, 7110, 8210, 8250, 8850........), dct4 (3510, 3510i, 3650, 3660, 6310, 6310i, 6610, 6100......)
nec, samsung, lg, panasonic gd55, siemens cl50, siemens st50.

Pentru mai multe informatii : dr_cooler@email.ro

in curind va fi gata si site-ul.
gsm_underworld
 

Următorul

Înapoi la GSM Land

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron