Bunatati de post
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Bunatati de post
Stiti ce aveti de scris: ce e mai bun de post!
- Igrecotrei
- Junior Member
- Mesaje: 10
- Membru din: Vin Sep 10, 2004 2:20 pm
- Localitate: Bucuresti
Pai de avand in vedere ca postul de abia a inceput, inca merg chestii mai greu digerabile. Am incercat (si mi-a reusit) sa arunc umplu o tigaie (teflon) de rondele de praz, cam o cescuta de ulei, dupa gust sare, piper si cimbru. Dupa vreo 5 minute am presarat putina faina si vreo 5-6 linguri de sos de soia. Mie mi-a placut.
- Igrecotrei
- Junior Member
- Mesaje: 10
- Membru din: Vin Sep 10, 2004 2:20 pm
- Localitate: Bucuresti
mie mi se pare misto budinca de clatite cu spanac (sau clatite cu spanac).
se fac clatite de post (apa, faina, sare, ulei, apa minerala), se face piureul de spanac (ulei, umpic de ceapa si usturoi, faina, sare, piper) si fie se umplu pur si simplu foile, fie se pun straturi ca de tort, in al doilea caz se stropeste "tortul" cu un pic de margarina si se da la cuptor inainte de a se manca, hali, servi.
se fac clatite de post (apa, faina, sare, ulei, apa minerala), se face piureul de spanac (ulei, umpic de ceapa si usturoi, faina, sare, piper) si fie se umplu pur si simplu foile, fie se pun straturi ca de tort, in al doilea caz se stropeste "tortul" cu un pic de margarina si se da la cuptor inainte de a se manca, hali, servi.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
- Mesaje: 18663
- Membru din: Sâm Aug 04, 2001 11:00 am
- Localitate: La Matze Fripte
din uichend inca doo trebi de post si anume:
1. mancare de cartofi cu varaza, fasole si tarhon
si anume se caleste ceapa si morcov, se sateaza/condimenteaza (sare, piper, boia), se stinge cu suc de rosii si cand fierbe se adauga carofi si coror de varza (ramas de la reteta ce va urma), taiate dupa plac. inainte de a se stinge focul se adauga o mana de tarhon si un borcan de mancare de fasole de post (de cumparat, e bestial).
"pateu" de varza
se face un piureu dupacum stie fiecare sa il faca. se tapeteaza o tava cu margarina si pesmet.
separat se taie o varza fidelutza si se caleste impreuna cu o ceapa mica si umpic de morcov si se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si miroase dupa plac.
se pune un strat de piure in tava, se acopera cu varza, iar piure, se stropeste cu ulei sau margarina si se da la cuptor sa se gratineze. e bestial.
1. mancare de cartofi cu varaza, fasole si tarhon
si anume se caleste ceapa si morcov, se sateaza/condimenteaza (sare, piper, boia), se stinge cu suc de rosii si cand fierbe se adauga carofi si coror de varza (ramas de la reteta ce va urma), taiate dupa plac. inainte de a se stinge focul se adauga o mana de tarhon si un borcan de mancare de fasole de post (de cumparat, e bestial).
"pateu" de varza
se face un piureu dupacum stie fiecare sa il faca. se tapeteaza o tava cu margarina si pesmet.
separat se taie o varza fidelutza si se caleste impreuna cu o ceapa mica si umpic de morcov si se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si miroase dupa plac.
se pune un strat de piure in tava, se acopera cu varza, iar piure, se stropeste cu ulei sau margarina si se da la cuptor sa se gratineze. e bestial.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
- Mesaje: 18663
- Membru din: Sâm Aug 04, 2001 11:00 am
- Localitate: La Matze Fripte
5 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Mancaruri si Bauturi. Restaurante
Cine este conectat
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator