Speedy Gonzales: sandwich-uri, omlete si alte retete ieftine si/sau rapide

friptane, carnatzi, sarmale, vinuri, bere

Mesajde gaga » Vin Iul 21, 2006 11:19 am

si folosirea acestui pesto incepe cu ...
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga
 
Mesaje: 18663
Membru din: Sâm Aug 04, 2001 11:00 am
Localitate: La Matze Fripte

Mesajde hakalbak » Sâm Iul 22, 2006 12:04 am

se ia una bucata slana,una bucata ceapa si una bucata paine.toate aceste combinatii se inneaca in saliva si tapa in stomac.nu stiu daca ati mai mancat ,dar e incredibila
undefinedpace spiritului
hakalbak
Junior Member
 
Mesaje: 20
Membru din: Sâm Mar 04, 2006 3:15 pm
Localitate: la pescuit pe spiritu ebrulu

Mesajde gaga » Joi Iul 27, 2006 12:38 pm

si una rapida de mic dejun ca vad ca suntetz interesatzi:

la compozitia din prima poza uitai sa zic ca am pus si nitica faina si ca am ras cartofu pe razatoarea extrem de mica. statz tunatz ca mai vine o posa intr-un alt post ca aci nu incape.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga
 
Mesaje: 18663
Membru din: Sâm Aug 04, 2001 11:00 am
Localitate: La Matze Fripte

Mesajde gaga » Joi Iul 27, 2006 12:40 pm

care este iele deci da ...
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga
 
Mesaje: 18663
Membru din: Sâm Aug 04, 2001 11:00 am
Localitate: La Matze Fripte

Mesajde gaga » Lun Aug 14, 2006 2:33 pm

tot je. neco jtie ce halesc macaronarii si ii zic peperonata. a mea ie o adaptare dupe cum vetz vedea in poze.
garnitura ie puire de cartofi facut din (ia zi bade): cartofi fertz, unt, branza de oi si marar.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga
 
Mesaje: 18663
Membru din: Sâm Aug 04, 2001 11:00 am
Localitate: La Matze Fripte

Mesajde gaga » Lun Aug 21, 2006 12:10 pm

o treaba super simpla pe care am gasit-o pe alt site si care poate suferi destul de usor modificari dupa gust. eu am respectat cum era acolo cu exceptia faptului ca am adaugat niste parmezan.

pentru ca e dedicata tot flufei am facut poze si cu ingredientele in castronele sau sita ca sa bungheasca cat de cat cantitatile care sunt dupa gust :)

so:

mai intai puneti sa fiarba cartofii (dupa numarul de mancaciosi prezenti, mie mi-a iesit cam de 2-3 portii).
apoi shpritz, filme, tutun.

cat stati la filme taiati marunt kaizer, ceapa si optional nitel usturoi si slana afumata de la basu. nu va speriati de vaci fac parte din tema retetei: sunt o vaca pentru ca fac mancare pe canicula.

pregatiti smantana, patrunjel (sau alta verdeata sau deloc) si sare si piper.
caliti cele tocate. adaugati toate celelalte si amestecati si mai lasati pe foc sa se ingroase nitel. io am pus si niste parmezan dar nu e musai.

et voila finala servita cu o salata de legume varatice.
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga
 
Mesaje: 18663
Membru din: Sâm Aug 04, 2001 11:00 am
Localitate: La Matze Fripte

Anterior

Înapoi la Mancaruri si Bauturi. Restaurante

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori