o treaba super simpla pe care am gasit-o pe alt site si care poate suferi destul de usor modificari dupa gust. eu am respectat cum era acolo cu exceptia faptului ca am adaugat niste parmezan.
pentru ca e dedicata tot flufei am facut poze si cu ingredientele in castronele sau sita ca sa bungheasca cat de cat cantitatile care sunt dupa gust
so:
mai intai puneti sa fiarba cartofii (dupa numarul de mancaciosi prezenti, mie mi-a iesit cam de 2-3 portii).
apoi shpritz, filme, tutun.
cat stati la filme taiati marunt kaizer, ceapa si optional nitel usturoi si slana afumata de la basu. nu va speriati de vaci fac parte din tema retetei: sunt o vaca pentru ca fac mancare pe canicula.
pregatiti smantana, patrunjel (sau alta verdeata sau deloc) si sare si piper.
caliti cele tocate. adaugati toate celelalte si amestecati si mai lasati pe foc sa se ingroase nitel. io am pus si niste parmezan dar nu e musai.
et voila finala servita cu o salata de legume varatice.