Pagina 5 din 5

MesajScris: Vin Iul 21, 2006 11:19 am
de gaga
si folosirea acestui pesto incepe cu ...

MesajScris: Sâm Iul 22, 2006 12:04 am
de hakalbak
se ia una bucata slana,una bucata ceapa si una bucata paine.toate aceste combinatii se inneaca in saliva si tapa in stomac.nu stiu daca ati mai mancat ,dar e incredibila

MesajScris: Joi Iul 27, 2006 12:38 pm
de gaga
si una rapida de mic dejun ca vad ca suntetz interesatzi:

la compozitia din prima poza uitai sa zic ca am pus si nitica faina si ca am ras cartofu pe razatoarea extrem de mica. statz tunatz ca mai vine o posa intr-un alt post ca aci nu incape.

MesajScris: Joi Iul 27, 2006 12:40 pm
de gaga
care este iele deci da ...

MesajScris: Lun Aug 14, 2006 2:33 pm
de gaga
tot je. neco jtie ce halesc macaronarii si ii zic peperonata. a mea ie o adaptare dupe cum vetz vedea in poze.
garnitura ie puire de cartofi facut din (ia zi bade): cartofi fertz, unt, branza de oi si marar.

MesajScris: Lun Aug 21, 2006 12:10 pm
de gaga
o treaba super simpla pe care am gasit-o pe alt site si care poate suferi destul de usor modificari dupa gust. eu am respectat cum era acolo cu exceptia faptului ca am adaugat niste parmezan.

pentru ca e dedicata tot flufei am facut poze si cu ingredientele in castronele sau sita ca sa bungheasca cat de cat cantitatile care sunt dupa gust :)

so:

mai intai puneti sa fiarba cartofii (dupa numarul de mancaciosi prezenti, mie mi-a iesit cam de 2-3 portii).
apoi shpritz, filme, tutun.

cat stati la filme taiati marunt kaizer, ceapa si optional nitel usturoi si slana afumata de la basu. nu va speriati de vaci fac parte din tema retetei: sunt o vaca pentru ca fac mancare pe canicula.

pregatiti smantana, patrunjel (sau alta verdeata sau deloc) si sare si piper.
caliti cele tocate. adaugati toate celelalte si amestecati si mai lasati pe foc sa se ingroase nitel. io am pus si niste parmezan dar nu e musai.

et voila finala servita cu o salata de legume varatice.