Pagina 2 din 2

MesajScris: Vin Iun 02, 2006 12:30 pm
de pacha
Gasesti in comert niste furculite (sa zicem) de ale pentru aperitive (mici de tot).Cu ele te descurci foarte bine.Farfurii speciale pentru incalzit gasesti in Italia,4 buc=100 euro(pentru pretentiosi,dar nu sunt obligatorii).Cu clestii e mai greu (nici eu nu am) si atunci cand pui totul pe masa zici ca servesti melci.
Da,parca,mai mult mananci daca nu le ai pe toate.
Asa si cu asmatuiul !

MesajScris: Vin Iun 02, 2006 4:43 pm
de gaga
farfurii incalzite se pot improviza destul de usor. eu folosesc doua tavi puse una peste alta iar in cea de dedesubt pun lumanari (pastile) si functioneaza perfect dracia.
asa si cu asmatuiul!

MesajScris: Vin Iun 02, 2006 4:53 pm
de pacha
Ce farfurii incalzitae bre?Trebuie varati in cuptor si tinuti acolo pana sfaraie untul.

Sunt niste farfurii care au locase speciale pentru cochilii.6/12 locase.Alea mai pretentioase imita forma unei cochilii,pentru ca acesta,sa nu se rastoarne si sa se verse untul.

MesajScris: Vin Iun 02, 2006 6:23 pm
de gaga
pacha. abar n-ai bre. asa si cu asmatuiul ~p~p~p~p

MesajScris: Dum Iun 04, 2006 10:14 am
de pacha
Ba tu ! ~p

MesajScris: Lun Iun 05, 2006 9:38 am
de gaga
pacha scrie:Ba tu ! ~p


si asta trece :P

MesajScris: Mie Iun 14, 2006 3:37 pm
de gaga
pacha intamplator am dat peste o poza cu vas special pt melcii aia cu patrinjel, uite aici:

http://www.kqed.org/weblog/food/archive/2005_08_01_archive.jsp

e pe la mijloc dupa fraza: The Burgundian or Bourgogne culinary specialties include their world class wines that I mentioned last post, escargots (yes, snails! blech!)...

MesajScris: Vin Iun 16, 2006 9:29 am
de pacha
E ceva acolo,da stie dracu ce mananca dobitocul caci la melci se serveste obligatoriu un vin alb sec.

Daca ma gandesc bine am pus si eu o poza(da nu mai stiu unde)la un moment dat in care se vad splendidele farfurii de care se face vorbire paci. :)