sinela si tara condimentelor magice
Scris: Mar Feb 28, 2006 5:19 pm
mersi, gigiell pentru sfaturi. pestele n-a avut oase, deci e bine . cimbru nu cred ca am , dar nu-s sigura. va trebui sa iau dictionarul si sa merg cu el la bucatarie. vin rosu sau alb? sau mai bine bere neagra? de fapt pe aia mai bine o beau.
hehe, am facut pateuri cu cascaval si branza (fara smantana e drept), dar acum nu mai pot sa fac ca nu am cascaval, adica am, dar cred ca-i foarte vechi si poate chiar alterat. deci pfui... . daca tot suntem la pateuri, am facut de cateva ori cu ciuperci prajite cu usturoi si cu cascaval si te asigur ca nu am regretat nici o clipa
de masline cred ca s-a ocupat paiacecu, supranumit "craiul mas linelor"
nu e banalae retetele . e bune. pune-le.
hehe, am facut pateuri cu cascaval si branza (fara smantana e drept), dar acum nu mai pot sa fac ca nu am cascaval, adica am, dar cred ca-i foarte vechi si poate chiar alterat. deci pfui... . daca tot suntem la pateuri, am facut de cateva ori cu ciuperci prajite cu usturoi si cu cascaval si te asigur ca nu am regretat nici o clipa
de masline cred ca s-a ocupat paiacecu, supranumit "craiul mas linelor"
nu e banalae retetele . e bune. pune-le.