Pagina 2 din 2

MesajScris: Joi Iul 20, 2006 2:38 pm
de gaga
nbm scrie:vreau si eu unde nu stiu aia ce e mararul :D



mare branza, iei avionu si te duci, ie mai ieftin ca autocaru' si nici nu te intoarce de la granita ca pe var'miu :D

MesajScris: Joi Iul 20, 2006 2:41 pm
de Weet-weet
Da di she nu in sare?
Mama, cel putin, asa tinea tarhonul si patrunjelul.. si isi pastrau gustul..
Eu am de.. vreo doua luni, patrunjel in congelator, ca mi-e paguba sa cumpar si sa folosesc doar doua frunze ca restul sa arunc.. Si sta cuminte si frumos in congelator, are gust, nu-i broblem.

P-aci exista marar, adica il stiu astia dupa nume, dar nu il folosesc multi. Si eu nu ma supar :D

MesajScris: Joi Iul 20, 2006 2:52 pm
de eyewitness
marar, cah!!!!!!!!
sa dea bolile si molimele in tot mararu din lumea asta precum si-n dovleci, spanac, urzici, brocoli si mai mi-amintesc io :D

MesajScris: Joi Iul 20, 2006 3:06 pm
de sin ella
precum si-n dovleci, spanac, urzici, brocoli si


techila, jidvei, grivei si mai vedem... :zambet:

se gaseste, cum sa nu? Se cheama Dill ca si in engleza si se gaseste si proaspat si congelat. Pana acum am cumparat din ala congelat, dar nu are aproape deloc aroma, de aia am ezitat sa-l bag pe asta in congi. Nici mie nu imi placea mararul si ma enerva ca punea mama in salata de varza (ce-as manca una acum), dar am mancat din ala proaspat de cateva ori la restaurant cu peste sau cartofi noi natur si a fost delicios asa ca am cumparat si io si de atunci pun in tot ce gatesc. Azi am pus in salata. Foarte gustos. Cred ca l-as rontai asa.

In sare nu, ca n-am chef :). si eu tineam patrunjelul in sare si m-am gandit si la varianta asta, dar cum ziceam mai sus...

MesajScris: Joi Iul 20, 2006 3:11 pm
de gaga
merge si in sare, ofcors, dar aroma dezvoltata e putin diferita.
eu am in congelator mereu si crede-ma ca nu e fo diferenta.

eu astept sa imi fac un drum pe la un magazin serios, sa imi iau o bucatica de somon proaspat si sa imi fac gravlax :D
si lu aiu nu ii dau ca nu ii place ce e bun.
mancarea de mazare sau de varza fara marar e ca berea calda :D

am vazut si tarhon la babutzele de la care am luat busuiocul dar nu am fost inspirata sa cumpar si folosesc murat.
aaaaaaaaaaaa. da, tarhonul il am de peste un an in otet si e demential la fasole, intreaba aiulicutzicu daca nu e asa.

MesajScris: Joi Iul 20, 2006 3:15 pm
de sin ella
sa imi iau o bucatica de somon proaspat

cu somon si alte "variatiuni de pesti nobili" am mancat si eu. mai ce bun e...

mancarea de mazare sau de varza fara marar e ca berea calda

asa zic si ai mei :)

MesajScris: Joi Iul 20, 2006 3:24 pm
de eyewitness
gagalino, in mancare gatita nu ma deranjeaza absolut deloc insa mai merg intr-o crajma, chiar si la biblioteca, comanzi o salata si deasupra iti tuarna un pumn jeneros de marar pe care io unu nu-l suport. n-ai optservat la biblio ca comand duar muraturi sau salata de varza?

MesajScris: Joi Iul 20, 2006 3:36 pm
de gaga
aaa. crezui ca nutz place in mancare ca la biblio nu opservai da' "La Gaga" comandashi tarhon la fasule :D

MesajScris: Vin Iul 21, 2006 10:54 am
de jeorj
gaga scrie:mancarea de mazare sau de varza fara marar e ca berea calda
la mancarea de mazare subscriu si io. dar aia de varza zic ca merge mai bine cimbrul decat mararu.
iar tarhonu merge la ciorba de fasole nu la mancare de fasole dupa parerea gusturilor mele:D si in general la orice ciorba cu afumatura.
aiu scrie:comand duar muraturi sau salata de varza
eu stiu ca la salata de varza alba se pune deseori marar ca se conbina bine gusturile:D ca sa nu mai zic ca muraturile fara 2-3 crengute de marar parca nu iasa asa de bune:D:

MesajScris: Vin Iul 21, 2006 11:13 am
de gaga
dar aia de varza zic ca merge mai bine cimbrul decat mararu.


si ... si ... de acord

MesajScris: Vin Iul 21, 2006 11:26 am
de memetshot
dar aia de varza zic ca merge mai bine cimbrul decat mararu.

depide de cum vrei sa iasa varza. Pentru o varza dasta mai primavaratica si usuara, mararu e Dzeu. pentru varza cu afumatura, dap cimbru ii mai potrivit (sau mararu uscat)