Ceva frumos...
120 mesaje
• Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
sa se ofere cineva sa-mi refaca site-ul la steelandfire sa nu mai copiez eu 400 de pagini....
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
goni
Un nor sau o toamna inrourata pe fructele de pe tava astept la o masa a tacerii si degetele tale pe frunte si soapta si stropii de vin intr-o bolta de care vei trece cu geamatul tau...
Inca nu stiu daca te aud sau te gust, daca esti sau ai fost, ce timp si ce eternitate anima si bate in pieptul lipit de palmele mele...
Inca nu stiu daca te aud sau te gust, daca esti sau ai fost, ce timp si ce eternitate anima si bate in pieptul lipit de palmele mele...
- thesoulline
- Junior Member
ceva frumos:sa fiu la METAL CAMP in slovenia anu asta si sa-i ascult pe katatonia si sentenced cantand
Eu sunt copilul rebel din tine
Sunt nebunul care stie ce-i bine
Pentru tine, pentru mine, mai ales pentru tine .
Sunt nebunul care stie ce-i bine
Pentru tine, pentru mine, mai ales pentru tine .
-
DeathBride - Junior Member
optimist
mai sper ca oamenii vor privi peste ochelarii asezati de la nastere in fata opiniilor lor atat de intime si personale incat se separa de ele, mai sper ca jocul se va incheia fericit si pentru aceia care pun orgoliul deasupra de viata, mai sper ca toamna va aduce fructe multe copiilor slabiti de dulciuri si supe la pachet, mai sper ca zambetul este valoarea suprema intre doi prieteni si intre oricine si lumea intreaga, mai sper ca dragostea sa anime nuntile cu dar si liceenii drogati, mai sper sa fie coltul din cer cu poezia toata in care lumea intreaga zambeste senin...
O zi, prietenii mei, si o noapte, clipele toate...
O zi, prietenii mei, si o noapte, clipele toate...
- thesoulline
- Junior Member
frumosul de pretutindeni
apusul soarelui...florile ce arunca parfum peste umarul corolelor shi ametesc inserarea...marea- care este cea mai frumoasa femeie din lume shi cea mai mandra... shi o vad albastra azi... ca acest cerul cu care se contopeste...Marea ce tremura usor , lin, ca un camp care clipeste.
frumosul cantec al rasului ce armonios rasuna...luna ce lumineaza fiecare coltisor, fiecare vietate...
trandafirii ce motaie de caldura...somnul ce te dezmiarda pe frunte ca o floare in iernile geroase...
ce usor e sa fii fericit! cine o fi nascocit durerea???
frumosul cantec al rasului ce armonios rasuna...luna ce lumineaza fiecare coltisor, fiecare vietate...
trandafirii ce motaie de caldura...somnul ce te dezmiarda pe frunte ca o floare in iernile geroase...
ce usor e sa fii fericit! cine o fi nascocit durerea???
"Opreste trecerea.Stiu ca unde nu e moarte, nu e nici iubire si totusi te rog: opreste ,Domane, ceasornicul cu care ne masori destramarea."
-
Aylin - Junior Member
astazi am vazut o persoana cu niste ochi de un albastru superb. i-am zis:
- Nu te supara, hei, scuza-ma, scaunu' e ocupat...
- Ah, scuza-ma, ma dau imediat...
Mi-a vorbit atat de cald si cu atata bunavointa ca am avut impresia ca vine de pe alta planeta. intr-adevar, ceva frumos.
- Nu te supara, hei, scuza-ma, scaunu' e ocupat...
- Ah, scuza-ma, ma dau imediat...
Mi-a vorbit atat de cald si cu atata bunavointa ca am avut impresia ca vine de pe alta planeta. intr-adevar, ceva frumos.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
nu, ar fi fost ceva frumos pentru el. asa, a fost ceva frumos pt mine
p.s. amabilitatea a fost de partea lui si n-avea de ce sa fie de partea mea din moment ce el s-a asezat pe un scaun care era deja ocupat.
p.s. amabilitatea a fost de partea lui si n-avea de ce sa fie de partea mea din moment ce el s-a asezat pe un scaun care era deja ocupat.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
Ceva frumos?
Soarele la zenit astfel incat umbra sa fie deplina sub salcia solitara de pe malul lacului. El si ea pe o patura sub salcie. In ochii ei se oglindesc razele soarelui reflectate in apa. Pe lac se aude sirena si te gandesti la eternitate. Ai vrea sa ingheti clipa si sa te desfeti cu bucuria momentului, sa daruiesti fericirea ta pamantului prin lacrimile cristaline care-ti brazdeaza, acum, obrazul. Tot ce ti-ai dorit e acum, aici, pt eternitate si totusi....
...totusi ai vrea sa pleci pe mare la asfintit in cautare..., sa fii inconjurat de apa si singurul semn de viata sa fie pescarusii care se odihnesc pe barca-ti tamaduitoare. Sa admiri frumusetea infinitului, sa meditezi la soarele ce se stinge in apa, sa vrei si sa poti aprecia frumusetea a tot ceea ce ne este dat sa vedem, sa gasesti sensul lucrurilor si sa te regasesti pe tine, suflet ratacit in ocean...
p.s: Cu aceasta ocazie propun sa reaprindem frumusetzea stinsa a acestui thread si sa-l continuam. Voi, weet-weet, wwritza si toti ceilalti, reamintiti-va "ceva frumos" si expuneti-l aici, nici nu va dati seama cata fericire puteti aduce...
Soarele la zenit astfel incat umbra sa fie deplina sub salcia solitara de pe malul lacului. El si ea pe o patura sub salcie. In ochii ei se oglindesc razele soarelui reflectate in apa. Pe lac se aude sirena si te gandesti la eternitate. Ai vrea sa ingheti clipa si sa te desfeti cu bucuria momentului, sa daruiesti fericirea ta pamantului prin lacrimile cristaline care-ti brazdeaza, acum, obrazul. Tot ce ti-ai dorit e acum, aici, pt eternitate si totusi....
...totusi ai vrea sa pleci pe mare la asfintit in cautare..., sa fii inconjurat de apa si singurul semn de viata sa fie pescarusii care se odihnesc pe barca-ti tamaduitoare. Sa admiri frumusetea infinitului, sa meditezi la soarele ce se stinge in apa, sa vrei si sa poti aprecia frumusetea a tot ceea ce ne este dat sa vedem, sa gasesti sensul lucrurilor si sa te regasesti pe tine, suflet ratacit in ocean...
p.s: Cu aceasta ocazie propun sa reaprindem frumusetzea stinsa a acestui thread si sa-l continuam. Voi, weet-weet, wwritza si toti ceilalti, reamintiti-va "ceva frumos" si expuneti-l aici, nici nu va dati seama cata fericire puteti aduce...
-
Love2Fly - Junior Member
Ceva frumos:
Eu cu prietena mea in pat....De cand astept.....
Eu cu prietena mea in pat....De cand astept.....
Inteligente
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
Rime
Compun
"Mii de pusti in centru la concertul Wu-Tang/Mii de taguri, pe-alocuri/Statui cu Sugarhill Gang."
"Cel ce fara de pacat sa arunce primul cu piatra"
-
IrC - Junior Member
Un lucru frumos cu adevarat.....
O seara linistita in care sa asculti Son of a preacher man.....Dusty Springfield.....vai, superba melodie....sa fii si cu cineva drag tie in camera....frumos
O seara linistita in care sa asculti Son of a preacher man.....Dusty Springfield.....vai, superba melodie....sa fii si cu cineva drag tie in camera....frumos
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
- Asassinu
- Junior Member
frumusetea
mai frumos decat cerul unei nopti de vara, mai frumos decat zambetul femeii indragostite, mai frumos decat roua petalei de lotus, frumusetea unei libertati nesfarsite....
- thesoulline
- Junior Member
da
implinirea tuturor dorintzelor........shi pacea ce apare atunci.... :-X
- heartandmind
- Junior Member
mind's freedom ......... nimeni nu o poate opri sa traiasca bucuria de a zbura departe sau de a se baga in mintea celui din fatza sa....
sa hoinareasca in voie .... "gasind" gandurile aruncate ici si colo, "cheitze" pe care sa le poti culege in voie ca drumurile din mintea ta sa fie si mai deschise si libere spre infinit .....
sa hoinareasca in voie .... "gasind" gandurile aruncate ici si colo, "cheitze" pe care sa le poti culege in voie ca drumurile din mintea ta sa fie si mai deschise si libere spre infinit .....
- goni_q
- Junior Member
de a se baga
ai mictionat-o cu bagatu lu "baga"
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Azi am avut o zi tare proasta asa ca, satula de atata tristete, am cautat pe google "ceva frumos". Asa am ajuns la acest subiect pe care l-am citit de la cap la coada, in timp ce-mi stergeam cate o lacrima sau zambeam din toata inima. Gandurile voastre au fost chiar leacul de care avea nevoie sufletul meu in acest moment, iar "CEVA FRUMOS" sunteti voi, wet-wet, Love2Fly, wwritza si toti ceilalti care m-au facut sa-mi amintesc ca nu-i nevoie de mare lucru ca sa te bucuri, vorba lui Necko. "Daca esti racita rau si iti curge nasu' si daca ai la tine batistute, atunci se cheama ca esti fericita! " Hapciu!
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
-
Salma - Mesaje: 774
cel mai frumos lucru, fericirea de a te shtii iubita e k shi cum ai fi invaluita in magie
shi toamna. ador toamna, frunzele ingalbenite, bogatzia de culori, covorul de frunze ashternute pe care, cand eram mica, le faceam sa foshneasca sub picioare, sau le adunam k sa le folosesc la orele de desen, le coloram pe spate cu acuarele shi le imprimam pe foi de hartie. vantul care bate toamna, atunci cand nu este prea rece, apusurile de soare, cele mai frumoase, pasarile cand pleaca, totul e cuprins de o nesfarshita frumusetze amestecata cu tristeze shi melancolie
shi toamna. ador toamna, frunzele ingalbenite, bogatzia de culori, covorul de frunze ashternute pe care, cand eram mica, le faceam sa foshneasca sub picioare, sau le adunam k sa le folosesc la orele de desen, le coloram pe spate cu acuarele shi le imprimam pe foi de hartie. vantul care bate toamna, atunci cand nu este prea rece, apusurile de soare, cele mai frumoase, pasarile cand pleaca, totul e cuprins de o nesfarshita frumusetze amestecata cu tristeze shi melancolie
aliatzi, right?
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
Mi-a luat ceva timp sa citesc toate posturile..dar nu regret.... m-ati facut sa ma gandesc la ce e frumos pentru mine.. mi-au curs cateva lacrimi si m-a cuprins o stare de calm...Va multumesc!
Daca as fi un tablou, as vrea sa fiu o floare. Florile sunt frumoase, pure, fragile..(cum as vrea sa fiu si eu..). As vrea sa fiu pictata de prietenul meu, el ar stii sa combine culorile shi ar pune cele mai frumoase sentimente in tablou.
Cele mai frumoase amintiri din copilaria mea sunt cele de la bunica mea..care a murit acum aproape 5 ani.. Dumnezeu sa o ierte! La ea ma dadeam in leagan, incercand sa ating cerul... Incercand acelasi lucru ma urcam in visini si uitam sa mai cobor. Pur si simplu era bine acolo..era racoare. Cand erau infloriti, primavara, ii scuturam si ma simteam ca in povesti, sub ploaia de petale albe, fine.
La ea gaseam intotdeauna ceva bun.. in anul in care a murit, desi nu mai facuse dulceata de vreo 4 an, am gasit un borcan in care mai era, pe un sfert, dulceata de petale de trandafiri, zaharisita. De atunci nu am mai mancat asha ceva. Acum simt ca as face un sacrilegiu numai daca as gusta, dulceata de trandafiri trebuie sa ramana o amintire legata de 'Buna'!
Ceva frumos.. cand sunt racita.. cel pe care il iubesc ma tine in brate si ma alinta..ma simt in al noualea cer! Stam amandoi in pat, bem ceai, aducem la viata diferite amintiri sau vorbim despre viitor. E frumos!
Daca as fi un tablou, as vrea sa fiu o floare. Florile sunt frumoase, pure, fragile..(cum as vrea sa fiu si eu..). As vrea sa fiu pictata de prietenul meu, el ar stii sa combine culorile shi ar pune cele mai frumoase sentimente in tablou.
Cele mai frumoase amintiri din copilaria mea sunt cele de la bunica mea..care a murit acum aproape 5 ani.. Dumnezeu sa o ierte! La ea ma dadeam in leagan, incercand sa ating cerul... Incercand acelasi lucru ma urcam in visini si uitam sa mai cobor. Pur si simplu era bine acolo..era racoare. Cand erau infloriti, primavara, ii scuturam si ma simteam ca in povesti, sub ploaia de petale albe, fine.
La ea gaseam intotdeauna ceva bun.. in anul in care a murit, desi nu mai facuse dulceata de vreo 4 an, am gasit un borcan in care mai era, pe un sfert, dulceata de petale de trandafiri, zaharisita. De atunci nu am mai mancat asha ceva. Acum simt ca as face un sacrilegiu numai daca as gusta, dulceata de trandafiri trebuie sa ramana o amintire legata de 'Buna'!
Ceva frumos.. cand sunt racita.. cel pe care il iubesc ma tine in brate si ma alinta..ma simt in al noualea cer! Stam amandoi in pat, bem ceai, aducem la viata diferite amintiri sau vorbim despre viitor. E frumos!
Still talkin' to myself
and nobody's home
(Alone)
and nobody's home
(Alone)
-
blaind - Junior Member
120 mesaje
• Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4