Am inceput bine, am trecut la pas de baietzii din Malta, Sliema Wanderers scor general 6-0 (5-0 / 1-0), urmeaza FK Sarajevo. Detalii despre urmatoarea partida in quote-ul de mai jos.
sursa: Onlinesport scrie:FK Sarajevo: prezentare
In turul II preliminar al Cupei UEFA la fotbal, Rapid Bucureş]10 august in deplasare[/B] şi pe 24 august pe teren propriu.
Cupa UEFA: Program/Rezultate preliminarii
VIDEO: Dinamo - Hibernians 5-1 | Sliema-Rapid 0-1
Asa am trait: Sliema-Rapid 0-1, Dinamo-Hibernians 5-1
Forum: Dinamo-Beitar | Rapid - Sarajevo | EuROpa
FK Sarajevo joacă pe stadionul Olimpic "Kosevo" (34.600 locuri), are culorile roşu şi alb şi a fost infiinţată pe 26 o ctombrie
1946.
In palmaresul său figurează un titlu de campioană a Bosniei (1999), trei cupe (1998, 2002, 2005) şi o Supercupă (1997). De asemenea, FK Sarajevo a cucerit două titluri ale Iugoslaviei (1967, 1985).
In ediţia precedentă de campionat, echipa antrenată de Husref Musemic s-a clasat pe doi, cu 60 puncte (30 partide, 18 victorii, 6 egaluri, 6 eşecuri, golaveraj 57-26), la trei puncte de campioana Siroki Brijeg.
In primul tur preliminar al Cupei UEFA, FK Sarajevo a trecut de andorrezii de la Ranger's, cu 3-0 (Obuca 2, S. Duro) şi 2-0 (Hadzic, Obuca).
Lot:
Portari: Enin Bajramovic, Elvis Karic, Irfan Fejzic, Muhamed Alaim;
Fundaşi: Haris Devic, Haris Kaljanac, Mirzet Krupinac, Safet Nadarevic, Ajdin Maksumic, Muhidin Zukic, Vule Trivunovic, Veldin Muharemovic, Semir Comaga, Elvis Ismirovic, Zdravko Saraba, Marinko Mackić;
Mijlocaşi: Mirzet Alagic, Alen Basic, Edin Dudo, Ferid Idrizovic, Aldin Janos, Almir Janjos, Adnan Osmanhodzic, Damir Hadzic, Faruk Ihtijarevic, Senad Repuh, Adis Kapetanovic, Samir Duro, Eldar Masic, Emir Janos;
Atacanţi: Alen Avdic, Nidal Ferhatovic, Nedim Hiros, Predrag Stoiljkovic, Almir Pliska, Emir Obuca, Admir Hasancic, Samir Saric.
Formaţia tip este: Muhamed - Saraba, Muharemovic, Trivunovic, Mackic - Samir Duro, Ihtijarevic, Saric, Hadzic - Hasancic (Senad Repuh), Obuca.
Si cum abia suntem la inceput de drum, hai sa vedem care sunt ashteptarile voastre de la acest sezon de UEFA Cup..
Hai Rapidu!
shi il rog pe nea baixu sa modifice numele Poll-ului..