cred k winampu`meu e bolnav a bagat fara ajutor exterior una dupa alta mel de inima albastra..tango in harlem,unchained melody....hmmmm..ma rog....tocmai am terminat de arestat o prajitura gsita parasita in frigideru` meu cel pus pe striptease!!rareori ma veti auzi spunand asta dar azi...AM AVUT O ZI BUNA!!am luat un9 la filozofie...nu!n`ati inteles!9 la filozofie este ceva d genu`diploma extraordinara pt participare si cultura la ora de filozofie!avem o nebuna(si cand zic nebuna zic mentally deranged!!)cu suferinte de mare inspectoare pe capitala!wow!sunt mandra de mine k am scapat de un stres pana mai incolo...fiui!!mi`e dor de andru!n`am mai vbt cu el de foarte multa vreme..i`am dat asr un msj in kr ii ziceam k m`am plictisit de rutina in kr mi se mureaza viata si k sper k toate astea o sa ajunga cat de curand la un final mai mult sau mai putin apoteotic:)) pt k ma duc drq si ma duc tare...adk abia astept sa am parte de ceva actiune in viata mea nu zi de zi acelasi program...ziceti si voi dak e normal ..:
6.55-trezirea cu tot cu injurarea ceasului sau a telefonului pt gradul ridicat de oboseala!
7-7.15-toaleta de dimineata+imbracat(rapid,huh?)
7.15-ies pe usa si in acelasi timp se mai deskid pe palier ink 3 usi!!IN FIECARE DIMINEATA!!ma salut politicos cu vecinii si plec la scoala.pe drum,intre gang si favorit ma intalnesc zi de zi cu aceiasi oameni in urmatoarea ordine:2zugravi,o tanti kr mereu asteapta pe cineva si la trecerea de pietoni cu niste colegi mai mici de la mine din liceu..nu`i salut,nici ei pe mine si ne vedem de drum!
7.28-ma opresc la fantana de la parter si imi umplu sticla cu apa calda peste cafeaua pregatita in prealabil acasa
7.30-intru in cls dupa ce il salut pe nelipsitu`de pe culoar nila..salut si in cls,ma asez in bank si arunc o privire rapida prin jur sa vad care lipseste si cine imi va fi azi coleg de banca...asta dak nu cumva e luni sau miercuir knd tre sa produc rapid tema la germana de la matilda si fuga fugutza la laborator!
13.20- sfarsitu`orelor(TEORETIC)practic poate fi mai devreme sau dak e vineri avem pregatire la istorie pana pe la15 asa k...plec spre casa..intinsa,nu mai stau la taclale pt k ma preseaza timpu`..asta dak nu cumva e vineri si plec direct la cursuri...
13.40-ajung acasa dupa un drum banal,in care ala de lka florarie s`a uitat lung dupa mine k in fiecare zi din cei 4 ani nenorociti de liceu!!poate am bafta sa ma intalnesc cu catalin din gang sa mai stam un pic de vb,da`scurt k tre`sa plec!!
13.42-ma apropii de bloc obosita uitandu`ma pe sus sa vad dak tzatzele sunt la locruile lor si ca sa vezi...sunt!!! ma scobesc la fundu`ghiozdanului dupa kei de la interfon k sa descopar k usa e deskisa!!!!IN FIEKR ZI!!!si dak ma duc buna bazat k e deskisa,,,guess what?
13.43-urc in lift,imi scuip guma si observ k nu a maturat femeia de serviciu dovada stand guma de ieri:n:
13.44-descui,imi arunc ghiozdanu`ma desclat si primu`lucru pe care il fac este legat de nevoi(ori deskid calcu`cu degetu`de la picior-unitatea e pe jos;) ,ori ma duc la baie,ori ma uit cu dragoste la frigider...de cele mai multe ori descoperind k iar m`a inselat....)
13.45-14.30-mananc,imi fac ghiozdanu`pt cursuri,dau cu mopu`ZILNIC!!! scutur,asez prin casa k dak nu le fac io nu le face nimeni,cu atat mai putin mama care e in stare sa lase patu`nefacut toata ziua!
14.30-depinde..dak e luni sau miercuri plec la cursurile kr incep la3,dak e marti(singura mea zi libera,imi fac teme sau stau si io k omu`pe net...in ultima vreme observ k s`a aplikt numai prima parte) dak e joi sau vineri...la fel!fac teme sau imi invat pt istorie(e apriga rau profa) sau pt romana(k am km ramas in urma si un4 e ultimu`lucru de care am nevoie) pt k la 15.30 sa plec spre cursuri!
15.30-16.00- un drum de 20 de minute presarat din belsug cu stiri online("corpul de control ratb este format din2 sau 4 agenti care se vor legitima ...) care se repeta si se repeta si se repeta...
16.00-ajung la cursuri ma salut cu lumea buna(cu lumea naspa mai putin:) ) ma asez in banca si ma pregatesc sufleteste pt 2 ore(dak e luni sau miercuri) si 4!!(dak e joi sau vineri) interminabile si provocatoare de foame!
17.00-dak e luni sau miercuri drumul inapoi spre casa cu 385..lejer...ajunsa acasa bag si io la ghiozdan si ma lupt cu sor`mea pt un loc la birou,mai vb cu mama,mai povestesc,mai dau un msj,mai vb la tel...depinde...
19.45-am scapat de cursuri (dak e joi sau vineri) si ma indrept cu toti nebunii spre statie..evident barfim,comentam!ei coboara la metrou TOTI io ma pregatesc sufleteste pt un drum pe varfuri intr`o masina arhiplina injurand printre dinti si lasandu`ma purtata de ganduri spre locuri nebanuite;)..dak am proasta inspiratie sa ma sui in69 ma blokez la academie pt 45-50 de minute..(clientii fideli stiu de ce;) ) si uite asa invat iar info pretioase din stirile online nenorocite pe care le`am invatat deja la dus!
20.30-20.40-acasa din nou!dau raportu`repede ce si cum am facut,mananc(dak am ce...gatit la asta ma refer:) ) imi fac ghiozdanu`,imi pun paket cu grija(un sandvish pt mine-mai mare,unu`pt veve si unu`pt kngurel) imi pun plicu`de3in1 in sticla si zahar cat sa fie bun,ma bag rapid la dus si dup`aia in pat...
e deja21.30-21.45 -mai citesc putin din cartea aia super jmekera pe care tre`s`o inapoiez .si la 22.00 imi pik deja okii in gura...
22.20-ma culc in sfarsit(intrebati`ma ce am facut in alea20 de min...am vbt cu sor`mea,am scos`o de pe net,am pus`o sa`si faca patu`,,,intr`un mod mai mult sau m,ai putin isteric,depinde de starea de spirit)....sper sa visez si sa nu ma trezesc obosita maine....
azi e joi....deja nu mai rezist!imi vine sa dorm cu capu`pe banca...abia astept sa vina weekendu`s pot dormi mai mult(pana la 8.30 k ceasu`meu biologic merge bine....kiar si in weekend:( ) in weekend program de voie..cik!mai ies si io k omu`p`afara,mai vb la tel,dar de baza raman temele si invatatu`....ma rog din tot sufletu`sa se termine cat mai repede perioada asta(mai sunt 8luni pana la bac si pana la admitere 9)...k nu mai rezist...si de asemenea ma rog mai tare sa merite kinurile astea zilnice ceea ce o sa urmeze k dak nu...o sa ma tratez pt depresie....si nu vreau asta....hai k in25 de min tre`sa plec...ma preseaza timpu`...tre sa ma imbrac...

:*