de Dha' FRytz » Lun Apr 25, 2005 11:14 pm
Haida-de. Am tacut, am vazut (unele) meciuri, am apreciat calitatea lor, injurat printre dinti, felicitat in gand pe castigator(i) si apoi am stat sa vad care ce flame arunca. Pana la RQL4 erau lucruri cuminti, injuraturi tandre si felicitari mai linistite dar eventual totul se stingea si rameneam tot noi intre noi, noobsi ori semi-zei.
Dar nu stiu cum se face ca acum, cand ati scos si voi capul de dupa buturuga, ati traversat Prutul si v-ati lustruit un pic limba de lemn si ati fost nevoiti sa vorbiti in romana, au si inceput sa apara flame-uri jalnice ca asta.
In primul rand, nu stiu cat de dulce va e voua graiul rusesc dar ar fi trebuit sa stiti ca e o dovada crasa de neam prost sa vb in rusa pe un site romanesc de gaming (chiar daca e un comment la o stire). Asta nu face decat sa arate cat de "Putin" cunosti istoria tarisoarei tale si cat de josnici pot fi unii dintre compatriotii vostri. Si nu incepe cu "nu fui io, fu' altu" sau "e limba oficiala" si alte porcarii ca, sincer, te(va) afun(dat)zi si mai mult in rahat.
In al doilea rand, s-a zis, s-a felicitat, s-a injurat mai de mama, mai de tata, dar eventual s-a recunoscut castigatorul in persoana lui q3fe. Daca omu' avea nevoie de lauda(hmm, costea=q3fe ?), isi face singur un thread cu poll si mai primeste acolo niste luade ori injuraturi, fara sa le cerseasca asa cum faci tu.
In al treilea rand: "de exemplu eu stiu ca joc prost de vreo 2 ani... pentru ce sa ma prezint ... sa ma prezit ca sa iau bataie sau ca candva am jucat si eu ceva quake". Asa, si ? In afara de faptul ca poate era mai bine daca scriai in engleza caci erau mai putine sanse sa faci cacofonii, ce mama dracu ai vrut sa zici ? Ca daca joci prost, nu are rost sa te prezinti ? Ca daca te prezinti, nu te poti distra? WTF, macar eu fiind nub de ~2 ani, nu lansez anapoda flame-uri dar tot ma duc la rql4 ca sa vad atmosfera, sa cunosc pe unu, pe altu si sa zic cum ca am fost. Si nici 50% din cei care au fost nu cred ca s-au dus cu sperante de podium, dar s-au dus.
Hai tata, recunoste sa esti incapabil sa lansezi un flame calumea (vezi multiplele posturi pe baza de "si, nu mai zice nimeni nimic?") asa cum si noi ti-am recunoscut compatriotul ca fiind invingator, ia-ti jucarelele si treci inapoi Prutul cu accentul tau rusesc ca deja... :bleah: .
Finalmente, GG ol @ rql5 , rusine alora de n'au fost (inclusi io), gl + hf si alte alea.
PS: da ce mama dracu i-ati pus in bautura lu' mav ?
Live a healthy life, live a long life... Aaaaa, shit! Just LIVE !