De ce traverseaza puiul strada?

Totul despre muzica rock

De ce traverseaza puiul strada?

Mesajde FrozeN » Lun Noi 26, 2001 3:43 pm

PROFESOR DE LICEU:
Chiar daca v-as explica, dragii mei dobitoci, tot n-ati intelege.

PLATON:
Pentru ca a mers in cautarea binelui si armoniei..

ARISTOTEL:
Este in natura puilor sa traverseze strazi..

KARL MARX:
Avea instabilitate istorica si dialectica.

MARTIN LUTHER KING:
I have a dream... Vad o lume in care toti pui vor fi liberi sa traverseze strazile fara sa fie chestionate motivele lor.

MOSES:
Si Dumnezeu a coborit din ceruri si a poruncit puilor: Traversati
autostrazile! Si puiul a traversat-o, si toti s-au inveselit.

BILL CLINTON:
Puiul n-a traversat autostrada. Repet, puiul NU a traversat autostrada.

MACHIAVELLI:
Chestiunea este ca puiul a traversat autostrada. Cui ii pasa de ce? Faptul de a traversa autostrada justifica orice alt motiv.

FREUD:
Faptul ca te preocupa de ce puiul a traversat autostrada scoate in
evidenta nesiguranta ta sexuala: Oedip Aví­col.

BILL GATES:
Chiar acum am lansat in piata MSChicken 2000, care nu numai ca traverseaza autostrazile, ci pune oua, arhiveaza documentele importante si rotunjeste calculele Dv.

EINSTEIN:
Daca puiul a traversat autostrada sau autostrada s-a deplasat pe desubtul lui depinde de punctul de reper relativ.

ANDERSEN CONSULTING:
Iregularitatea partii autostrazii a puiului ii ameninta pozitia dominanta in marketing. Puiul se lovea de sfidari importante pentru a crea si a dezvolta competentele necesare pentru a crea si a infrunta competitivitaea pietei. Andersen Consulting, intr-o relatie de parteneriat cu clientul, a sprijinit puiul prin reproiectarea strategiilor lui de distributie fizica si a proceselor de implantare. Folosind metoda de integrare avicola (MIA), Andersen a ajutat puiul sa foloseasca abilitatile lui proprii, metodologia, cunoasterea, capitalul si experiente pentru a alinia mintea, procesele si tehnologia puiului in sprijinul strategiei lui globale in cadrul lucrarilor Gestiune de Programe. Andersen consulting a convocat o echipa interdisciplinara de analisti de autostrazi si crescatori de pui care, impreuna cu consultanti din Andersen care aveau remarcabile abilitati in industria transportului, au abordat timp de 2 zile o serie de sedinte cu scopul de a varsa capitalul lor individual de cunostinte, atit explicit cat si implicit, sa-i permita a ajunge la sinergii confluente in obtinerea scopurilor emanate din predarea si designul de succes cu implementarea unui cadru de valori prin continua dezvoltare a proceselor avicole. Sedintele
s-au desfasurat intr-un ambient care reproducea un parc, oferind
un impact strategic centrat in industrie si eleborand un mesaj CONSISTENT, CLAR si UNIC, aliniat cu misiunea, vederea si valorile principale ale puilor. Toate acesta au condus la crearea unei solutii integratoare a afacerii globale.

BUDDHA:
A pune aceasta intrabare contrazice propria ta natura de pui.

PUBLICITATE DE PROFIL
Unde scrie "Puiul traverseaza autostrada" trebuia sa zica "Afacerile necurate ale lui Puiu"

TITLU DE ZIAR NATIONAL
Criza economica constringe puiul sa traverseze autostrada !

TITLU DE PAGINA 12
Puiul e gata

REVISTA FEMEII
Luminile amurgului se revarsau peste campia solitara. O lumina. Un destin. O singuratate. Puiul a ridicat capul in cautarea unui raspuns la toate intrebarile sale. La distanta, o modesta casuta de tabla. Nici o masina nu traversa la ora acea autostrada nr. 2, care uneste Filea de Jos cu Giurtelecu Hododului. Puiul a stiut atunci ca a sosit momentul. Scuturindu-si amorteala penelor a mers hotarit, a pus o gheara pe asfalt, pe urma alta, si alta, si alta (oare cite picioare are?). Mergea mindru. Stia ca se apropia sa reuseasca imposibilul. Se gandea la succes. La glorie.
La faima. De aceea n-a vazut acel camion fara lumini. De acea n-a auzit zgomotul rablagit al motorului Roman.

ZIARUL ADEVARUL
Basescu si puiul: obscurele coridoare al unei relatii impropri. Ce este in spatele afacerii autostrazilor? Informatii exclusive: gainile si puisorii care primesc pe sub mana malai de la Stat. Cine sunt cei care profita de oua?

ACASA MAGAZIN
Toata intimitatea puilor: "IMI LIPSESTE NUMAI DRAGOSTEA CA SA AM UN SUCCES TOTAL"

JOSE SOFISMA
Toti puii traverseaza autostrazile. Puiul a traversat autostrada. Puiul este in sine tot o autostrada.

CONSTANTINESCU:
Concetatenii, v-am prevenit daca nu oprim puiul corupt acum o sa ajunga pina la trotuarul de visavi si va reduce credibilitatea tarii la
parteneriatele cu Occident!

ILIESCU
Pentru ca e un !#$&^* de taranist iresponsabil!

BASESCU
Am dat dispozitie sa i se congeleze conturile pina nu plateste taxele de drum.

MARKO BELA
E un drept al minoritatii avicole

SUPORT TEHNIC:
Eu de aici nu vad sa fi traversat strada. Resetati puiul si daca tot il
vedeti ca traverseaza, formatati ouale sau trimiteti pe cineva din firma la cursurile noastre ($322 la cursul zilei plus TVA).Si acum, raspunsuri date de persoane de pe forum :

DANA:
Defineste strada.

ALINA:
Hmm...stiu eu ca in spatele acestei idei se ascunde o batjocura la adresa lui Cristi Minculescu. Nu mai suport ca toti cretinii sa-si bata joc de Iris. Gata! Eu pe acest forum nu mai scriu din acest moment! Si nu incercati sa ma corupeti pentru ca n-aveti nici o sansa.

DEATHANGEL:
Concert Iris in Cluj pe data de 15 mai, 2012. Intrarea 50.000 si un afis gratuit. Aaaa.....despre ce era topicul? Da-l dreq de pui, important e ca va urma un nou concert Iris.
FrozeN
Junior Member
 
Mesaje: 328
Membru din: Vin Aug 17, 2001 10:23 am
Localitate: -

Transa a doua

Mesajde FrozeN » Lun Noi 26, 2001 3:49 pm

Pat Buchanan: Ca sa fure slujba unui american decent care munceste din greu.

Jerry Seinfeld: De ce trece toata lumea drumul? Adica, de ce nu s-a gindit nimeni vreodata sa intrebe "Ce naiba facea gaina plimbindu-se pe peste tot".

Biblia: Dumnezeu a venit din rai si a zis gainii "Tu trebuie sa treci drumul". Iar gaina a trecut drumul, si toata lumea a fost incintata.

Machiavelli: Important este faptul ca gaina a trecut drumul. Cui ii pasa de ce? Concluzia trecerii drumului justifica motivul pentru care a facut-o, indiferent care ar fi acesta.

Thomas de Torquemada: Da-mi 10 minute cu gaina si voi afla tot.
Timothy Leary: Pentru ca aceasta este singur miscare pe care Puterea ii permite sa o faca.

Emil Constantinescu: Precum au concluzionat si ziaristii de la "Romania Libera" este un act clar de diversiune al diplomatiei americane, pentru a nu permite intrarea Romaniei in NATO, Moncher.

John Locke: Pentru ca isi exersa dreptul sau natural la libertate.

Albert Camus: Nu conteaza; actiunile gainii au semnificatie doar pentru ea.

Darwin: Gainile dupa o buna bucata de vreme au fost selectionate natural, in asa fel incit ele au acum genetic, inclinatia de a trece drumul.

Darwin 2: A fost urmatorul pas logic dupa ce aceasta a coborit din copac.

Oliver Stone: Intrebarea nu este "De ce gaina a trecut drumul ?" ci mai curind "Cine a traversat strada in acelasi timp si pe cine am scapat din vedere in graba noastra de a observa trecerea gainii?"

Papa: Aceasta este numai pentru Dumnezeu sa stie.

Louis Farrakhan: Drumul, vezi mata, reprezinta omul negru. Gaina a calcat peste "omul negru" pentru a-l umili si lovi cu brutalitate si a-l tine jos.

Martin Luther King Jr.: Am viziunea unei lumi unde toate gainile vor putea trece drumul fara ca motivul lor sa fie pus sub semnul intrebarii.

Bunicul: Pe vremea mea noi nu puneam astfel de intrebari. Cineva ne-a spus ca gaina a trecut drumul si asta a fost de ajuns pentru noi.

Aristotel: Ca sa-si actualizeze potentialul.

Erich Maria Remarque: Gaina a trecut strada deoarece, dupa experienta razboiului, nu s-a mai simtit acasa in propria casa.

George Orwell: Pentru ca guvernul a pacalit-o facind-o sa creada ca trece strada din proprie initiativa, cind de fapt nu a facut altceva decit sa serveasca interesele guvernului.

Karl Marx: A fost o inevitabilitate istorica.

Albert Einstein: Depinde ce punct de referinta iti alegi: gaina a trecul drumul sau drumul a trecut gaina.

Pyrrho cel Sceptic: Care drum?

Ion Iliescu: Eu nu stiu nimic.

Ernest Hemingway: Ca sa moara. In ploaie.

Joseph Stalin: Nu-mi pasa. Prindeti-o. Am nevoie de ouale ei ca sa-mi fac o omleta.

Rockeru' Somer : Bah, de ce dreq pleaca puiul sa traverseze strada? Bah puiule nu pleca ba! Alt suparacios...
FrozeN
Junior Member
 
Mesaje: 328
Membru din: Vin Aug 17, 2001 10:23 am
Localitate: -

Re: Transa a doua

Mesajde DEATHANGEL » Lun Noi 26, 2001 9:10 pm

Ceausescu: Sa-mi aduceti puiul cari a facut tara noastra de ras in fata Marii Adunarii Nationale...E mort? Mai bine, altfel il omoram eu...De maine sa fie mutata autostrada in partea aia ( da din mana in partea stanga).
Wiitgenstein: Se vede ca puiul nu a stiut granitele gandirii sale; probabil a apelat la limbaj inainte de a se arunca pe autostrada...daca ar fi pus in calcul logica propozitiilor ar fi purtat o batalie-pe marginea soselei-impotriva vrajirii prin limba a inteligentei noastre, nu? (daca n-ati inteles uitati-va prin Tractatus logico-philosophicus, va rog eu!)
Baudelaire: Pacatele-s cat muntii, caintele marunte
Chiar mama ta ti-a marturisit-o drept!
Intoarce-te vesel spre greselile trecutului
Vezi bine, ai biete lacrimi-n ochi:
Primeste-l Tu, o, Moarte, ma cherie!
Giordano Bruno: Puiul a traversat strada si a murit. Inseamna ca a stricat ordinea stabila a universului. Sa luam aminte: universul e in noi si noi in univers. Se poate ca puiul sa fi cazut in afara acelui Unu etern si imuabil, sa fi sarit balustrada neantului!
G.W.F.Hegel: Da, puiul nu este decat spiritul obiectiv care se cunoaste pe sine ca fiind liber in calitate de existenta; a crapat, fiindca si-a constientizat identitatea. Care? Him, aceea de pui. Si? Pai in raport cu Istoria...
I'm just a dreamer
I dream my life away
I'm just a dreamer
Who dreams of better days

I watch the sun go down like everyone of us
I'm hoping that the dawn will bring a sign
A better place for those who will come after us, this time
Avatar utilizator
DEATHANGEL
Junior Member
 
Mesaje: 513
Membru din: Vin Aug 03, 2001 11:00 pm

Re: Re: Transa a doua

Mesajde Andrada The Dev » Mar Noi 27, 2001 3:05 am

[
MAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMAAAAAAAAAAAA whatever i do't care but why the heck is this joke on the ROCKsection???? De ce mey? sa-mi explicatzi shi mie ca eu nu pricep
Andrada The Dev
Junior Member
 
Mesaje: 442
Membru din: Mar Noi 27, 2001 1:00 pm
Localitate: Currently completing a mission in Nevernever

Mesajde gaga » Mar Noi 27, 2001 8:04 am

Andrada, e o gluma intre rockeri, de-aia.

Frozen... de unde stiai mah ce am sa spun? But first: defineste strada si arata-mi puiul cu degetul pentru ca de ce este o intrebare generala pe cand actul traversarii este unul cataleptic...
semnatura fara culori si nestridenta
gaga
 
Mesaje: 18663
Membru din: Sâm Aug 04, 2001 11:00 am
Localitate: La Matze Fripte

M-as fi asteptat sa spui altceva Danutza

Mesajde FrozeN » Mar Noi 27, 2001 2:42 pm

Dana ar fi putut de asemenea sa dea o replica gen : Depinde. Puiul putea sa traverseze strada, sau strada putea sa traverseze pe sub pui.
FrozeN
Junior Member
 
Mesaje: 328
Membru din: Vin Aug 17, 2001 10:23 am
Localitate: -

Mesajde gaga » Mar Noi 27, 2001 2:48 pm

Da Frozen, daca imi ardea de shaga si nu de analiza... credeam ca este evident... pe urma da-l draq de pui ca pui prea mult suflet in puiu tau.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga
 
Mesaje: 18663
Membru din: Sâm Aug 04, 2001 11:00 am
Localitate: La Matze Fripte

Mesajde Vizitator » Mie Noi 28, 2001 7:30 pm

frozen: ca sa mai ai o sticla de vodca
vali: ca sa o stranga pe dana de gat
alina: ca sa ii ia un autograf lu minculescu
manelesux: ca sa le omoare pe alea de al andre
aphextwin: ca sa ii manance urechea danei


happy?
Vizitator
 

de ce...

Mesajde Rockeru'Somer » Mie Noi 28, 2001 10:53 pm

pai puiu' nu traverseaza strada...el o trece....
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member
 
Mesaje: 1315
Membru din: Mar Aug 07, 2001 11:00 am
Localitate: dierna

Mesajde gaga » Joi Noi 29, 2001 8:28 am

Initial trimis de vali
aphextwin: ca sa ii manance urechea danei


happy?


AHAAAAA! Deci el a fost... thanx brother vali, dau o bere pt. informatia asta... revenge will be mine!
semnatura fara culori si nestridenta
gaga
 
Mesaje: 18663
Membru din: Sâm Aug 04, 2001 11:00 am
Localitate: La Matze Fripte

Mesajde aphextwinz » Joi Noi 29, 2001 10:58 am

Initial trimis de vali

aphextwin: ca sa ii manance urechea danei


vali, you are dead meat
si pregateste-ti urechea :-[
aphextwinz
Junior Member
 
Mesaje: 2126
Membru din: Lun Iul 30, 2001 11:00 am
Localitate: La Matze Fripte

Mesajde gaga » Joi Noi 29, 2001 11:28 am

Initial trimis de aphextwinz

vali, you are dead meat
si pregateste-ti urechea :-[


Be afraid, be very afraid (chiar am facut rost de o bormasina)
semnatura fara culori si nestridenta
gaga
 
Mesaje: 18663
Membru din: Sâm Aug 04, 2001 11:00 am
Localitate: La Matze Fripte

Mesajde Vizitator » Joi Noi 29, 2001 2:45 pm

de ce trecea puiul strada?
ca sa isi cumpere o bormasina
ca sa il jupoaie pe frozen
ca sa faca mishto de fraierii care invata (kickass si vlad...si probabil altii)
Vizitator
 

Mesajde Mirela » Joi Noi 29, 2001 5:28 pm

LEANA:Iezista o iesplicatzie!!!
UN TOCILAR:"de treci codrii de arama"...
O FEMINISTA:de trei ori femeie
TAICA'MIU(PORECLIT PUIU):ce-aveti mai cu strada mea?
UNCHIU'(OBSEDAT DE POLITICA):orice pui are dreptul de a-si schimba culoarea politica.
MAMA:in loc sa pierzi timpul cu prostiile astea mai bine ti-ai face curat in camera
O CELEBRITATE:ca vip,puiul nu mai poate nici sa treaca strada fara ca presa sa se amestece in viata lui privata...
UN PREOT DIN SATUL VRANCEAN:din tarana a venit,la mine in oala se va intoarce.....
UN ALT PREOT: pe partea cealalta era un camp cu verdeata...
ROBESPIERRE:1.la gilotina cu el!!!numai un pui aristocrat "traverseaza"strada!!
2.cetatene pui,indrazneala ta de a trece strada e chiar simbolul spiritului revolutionar francez....
PSIHIATRUL:trecerea strazii reprezinta frustrarea puiului in lumea asta,dorinta de a ajunge intr-o alta lume,de a schimba ceva in viata lui.
BUCATARUL:toata viata si-a dorit sa fie ciulama....
IRLANDEZUL:nu pot sa gandesc cu capul limpede...
COLEGUL MEU DE APARTAMENT(FRANCEZ...):era in cautarea identitatii sale sexuale
BASESCU:1.era iarna sau vara?
B2.un intelept a zis:cei ce se folosesc de sabie,de sabie vor pieri.eu va zic voua: pe cei care nu-si platesc taxele de drum o sa-i calce masina!!!
SINUCIGASUL:un glonte in cap ar fi fost mai putin dureros.....
FUNAR:eu am impins puiul unguresc in fata masinii!!!


Dialog:PUIUL si POLITISTUL
semaforul e verde.puiul vrea sa treaca.apare politistul
POL:ce faci mai aici?
P: ma pregatesc sa traversez strada.
POL:ce faci,ma?pregatiri....planuri,operatiuni secrete....te dai cu terorishtii,ai?amenda,dom'le!
P:nu,dom'le,eu....
POL:las'ca va stiu eu....esti de-al lu'ala... osana-budinca,ala...
P:nu,dom'le,eu vreau numai sa trec strada,sa ajung pe partea cealalta...
POL:partea cealanta....vrei sa fugi din tara,sa treci granita ilegal,ai?...AMENDA!
P:dom'le,e urgent.trebuie neaparat sa trec strada,ma-ntelegi?
POL(uitandu-se la semafor--e rosu):aha,deci vroiai sa treci strada,nu?pe rosu,nu?AMENDA,dom'le.....
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Avatar utilizator
Mirela
 
Mesaje: 2566
Membru din: Joi Noi 08, 2001 12:00 am

Mesajde curly » Joi Noi 29, 2001 6:58 pm

BASESCU
Domne se dovedeste clar ca covorul asfaltic pe care paseste puiul era pus pe vremea cand eram io ministru si b),Adrian Nastase e un bou

I.AL.BRATESCU-VOINESTI
Sandi,sa asculti pe mamica!

MITICA DRAGOMIR
!?

DAN DIACONESCU
?!

MANAGER KFC
Cat cantareste puiul?

ILIESCU(al treilea mandat)
Iata dovada clara ca plusvaloareaa crescut in tara noastra datorita dezvoltarii economiei mondiale chiar si dupa 11.09.;deasemenea,faptul ca puiul trece strada arata validitatea teoriei lui Darwin.Dealtfel,e normal sa credem ca speciile evolueaza.nu cred ca mai putem accepta teoriile raspandite de cetateanul Isus din Nazareth.Teoctist mi-a explicat aseara la un uischi-el a baut ,eu nu consum produse anglo-americane-ca din cauza mortii violente a acestui fiu nenatural al asa-zisului Creator,cunoscut si ca Dumnezeu..............despre ce vorbeam?A,puiul!Deci,puiul traverseaza strada,deci eu nu sunt ateu!

DAN BITTMAN
Sigur nu era puicuta?Ca daca era puicuta,vreau si eu nr ei de tel!

ION CRISTOIU
De mentionat,pentru informarea telespectatorilor,ca puiul era nascut viu!
curly
Junior Member
 
Mesaje: 605
Membru din: Lun Aug 27, 2001 10:35 pm
Localitate: in Sud

sorry

Mesajde curly » Joi Noi 29, 2001 7:01 pm

nu e nevoie sa-mi zica nimeni ca mesajul meu e submediocru fiindca ma prind si singur,dar azi am avut o zi creatza in sensul ca am stat vreo 4 ore cu nasul in niste sentinte de divort si nu ma mai pot opri din ras nici acum !
rau de gura!
curly
Junior Member
 
Mesaje: 605
Membru din: Lun Aug 27, 2001 10:35 pm
Localitate: in Sud

curly

Mesajde Mirela » Joi Noi 29, 2001 9:53 pm

nu e nevoie sa-mi zica nimeni ca mesajul meu e submediocru
don't worry
have a look at mine and then you'll see what pathetic means...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Avatar utilizator
Mirela
 
Mesaje: 2566
Membru din: Joi Noi 08, 2001 12:00 am

Mesajde FrozeN » Vin Noi 30, 2001 5:44 pm

Sa inteleg ca va intreceti care scoate penibilitati mai multe?
FrozeN
Junior Member
 
Mesaje: 328
Membru din: Vin Aug 17, 2001 10:23 am
Localitate: -

FrozeN

Mesajde Mirela » Vin Noi 30, 2001 6:37 pm

DE CE A TRECUT PUIUL STRADA?
ca sa ne intrecem noi in penibilitati.
(cine shtie....cunoashte...adica FrozeN, obviously!!)
Avatar utilizator
Mirela
 
Mesaje: 2566
Membru din: Joi Noi 08, 2001 12:00 am

Alte raspunsuri

Mesajde FrozeN » Sâm Dec 01, 2001 2:30 pm

BILL CLINTON: Puiul a traversat strada. Al nostru nu al lor. Repet: al nostru nu al lor. Repet: al nostru nu al lor. Repet: al nostru nu al lor. Repet: al nostru nu al lor. Las-o dracu' Monica! Termina ca am inceput sa ma balbai.

Mulder (din Dosarele X) : Puiul era extraterestru. Ba nu! Guvernul american tocmai asta vrea sa credem, cand de fapt puiul e arma secreta americana. Ba nu! E extraterestru. Ba nu! E arma de testare! Ba nu! Ba da! Ba nu! Scully, ia mana! Ba pune-o la loc! Ba ia-o....
FrozeN
Junior Member
 
Mesaje: 328
Membru din: Vin Aug 17, 2001 10:23 am
Localitate: -

Mesajde alina » Dum Dec 02, 2001 12:03 am

Ce a zis funar dupa ce puiul a incercat sa traverseze strada dar nu a resusit din cauza tranvaiului care l-a facut pilaf : Ungurii-s de vina !F*** in gura sa-i f**!
addio pirata!
Avatar utilizator
alina
Junior Member
 
Mesaje: 1248
Membru din: Sâm Aug 04, 2001 11:00 pm

Re: curly

Mesajde curly » Mar Dec 04, 2001 1:00 pm

Initial trimis de mirela2001
nu e nevoie sa-mi zica nimeni ca mesajul meu e submediocru
don't worry
have a look at mine and then you'll see what pathetic means...

mireille............ce e cu tine?e asa nasol in irlanda?...esti tired of life,vrei sa te omori...nu mai pricep?si in afara romaniei se traieste rau?
rau de gura!
curly
Junior Member
 
Mesaje: 605
Membru din: Lun Aug 27, 2001 10:35 pm
Localitate: in Sud

puiu'

Mesajde Rockeru'Somer » Mie Dec 05, 2001 10:53 am

de fapt puiu' e rama pe care a calacat-o joi dana cu bmw-ul...
trei arme am la indemana
vointa-mi creste zi de zi,
onoare,suflet si credinta
calauzit de ele orice-ar fi.
Rockeru'Somer
Junior Member
 
Mesaje: 1315
Membru din: Mar Aug 07, 2001 11:00 am
Localitate: dierna

Am intzeles dar totushi io am sa fak shi-o sectziune de bancuri

Mesajde Andrada The Dev » Mie Dec 05, 2001 5:34 pm

Initial trimis de DANA
Andrada, e o gluma intre rockeri, de-aia.

Frozen... de unde stiai mah ce am sa spun? But first: defineste strada si arata-mi puiul cu degetul pentru ca de ce este o intrebare generala pe cand actul traversarii este unul cataleptic...Thx Dana, p-asta n-o shtiam dar totushi am sa fac io si o sectziune de bancuri sa radem cu totzii: io din bancul tau n-am shtiut decat prima parte... interesant. Apropo ce parere avetzi de V****j? Nu-i asha ca sunt energici? Au un sound nou akuma!:D
Andrada The Dev
Junior Member
 
Mesaje: 442
Membru din: Mar Noi 27, 2001 1:00 pm
Localitate: Currently completing a mission in Nevernever

Re: Am intzeles dar totushi io am sa fak shi-o sectziune de bancuri

Mesajde Vizitator » Mie Dec 05, 2001 9:06 pm

Initial trimis de Andrada The Dev

Apropo ce parere avetzi de Voltaj? Nu-i asha ca sunt energici? Au un sound nou akuma!:D


andrada, aici se discuta de trupe rock si voltaj nu se incadreaza...oricum, am mai discutat despre asta aici
Vizitator
 

Mesajde FrozeN » Vin Dec 07, 2001 3:29 pm

Aoleu! Daca din acest moment mai da dreq sa apara cuvantul V****j pe topicul asta, o rog pe DANA sa stearga mesajul respectivului user.
FrozeN
Junior Member
 
Mesaje: 328
Membru din: Vin Aug 17, 2001 10:23 am
Localitate: -

Mesajde curly » Sâm Dec 08, 2001 8:18 pm

Initial trimis de FrozeN
Aoleu! Daca din acest moment mai da dreq sa apara cuvantul Voltaj pe topicul asta, o rog pe DANA sa stearga mesajul respectivului user.

asa e!!!!!de ce dracu,domnilor moderatori,nu inventati o modalitate de a selecta persoanele care vin?un soi de set de intrebari la nivel minimal la care sa trebuiasca sa raspunda ,ceva de genul asat?................da,da stiu,democratie,acces liber la discutie,tie nu ti-a facut nimeni asa..........dar ia mai ganditi-va
rau de gura!
curly
Junior Member
 
Mesaje: 605
Membru din: Lun Aug 27, 2001 10:35 pm
Localitate: in Sud

Propun...

Mesajde FrozeN » Dum Dec 09, 2001 6:22 pm

Propun cenzurarea cuvantului V****j
FrozeN
Junior Member
 
Mesaje: 328
Membru din: Vin Aug 17, 2001 10:23 am
Localitate: -

...

Mesajde shinee » Dum Dec 09, 2001 6:35 pm

dulce si necunoscut e sensul cuvantului TOLERANTZA!!!
shinee
Junior Member
 
Mesaje: 482
Membru din: Joi Oct 11, 2001 10:09 pm
Localitate: bucuresti

HOTARARE

Mesajde gaga » Lun Dec 10, 2001 9:45 am

De acum, cuvantul pomenit de frozen, andrada si mai stiu io cine e supus CENZURII.

Aaaaa, ce-i aia toleranta? Definitzi va rog....
semnatura fara culori si nestridenta
gaga
 
Mesaje: 18663
Membru din: Sâm Aug 04, 2001 11:00 am
Localitate: La Matze Fripte

Următorul

Înapoi la Rock

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori

cron