Concert live trupa Semne pe 9 mai in Club Control

Totul despre muzica rock

Concert live trupa Semne pe 9 mai in Club Control

Mesajde MeliNoir88 » Sâm Mai 05, 2012 8:01 pm

Formatia de rock alternativ Semne va concerta pe data de 9 mai, de la ora 19.30, in club Control, Bucuresti, la lansarea romanului "Pervertirea", de Cristina Nemerovschi (autoarea primului roman romanesc cu metalisti, Sange Satanic!).

Trupa de rock alternativ SEMNE a apărut în anul 2007, la inițiativa vocalului Adrian Tănase de la Țapinarii, alături de Ionuț Ivana (ex-Dracula) și de Victor Adrian Rus, chitaristul trupei 9,7 Richter. Au fost cooptați Cornel Stanchi, la tobe, și Alexandru Marian Ganea (aka Andu) la chitară. Primul concert a avut loc la festivalul Zapping Through Culture, în recital, în septembrie 2007, în Club A. „Fum” a devenit primul single SEMNE și a stat 3 săptămâni la Romtop City FM.
Componenta actuală a trupei Semne:
Adrian Tanase (Țapinarii), voce
Mihai Razna Caluseriu, chitara
Sorin Mihai Popa, chitara
Ionut Ramon Ivana, bass
Mihai Dumitrascu, tobe
Promoție Control: la 2 beri cumpărate, primești una gratis.


După ce a debutat în 2010 cu “Sânge satanic”, un roman dur și nonconformist care a stârnit dispute în rândul consumatorilor de literatură convențională, dar care a fost îndrăgit rapid de publicul tânăr, amator de originalitate literară, Cristina Nemerovschi revine în 2012 cu un “thriller filosofic despre artă, oameni și o nouă (i)moralitate” – “Pervertirea”.
Dacă “Sânge satanic” a devenit memorabil în rândul cititorilor prin fraza cu care se autocaracterizează personajul principal – “Ascult black metal, sunt ateu, lumea mă crede satanist, sunt bisexual, mizantrop, uneori doar misogin, scriu o carte, beau în fiecare zi şi mă droghez în fiecare săptămână”, deja un leimotiv în rândul adolescenților, dar și prin capitolul intitulat „De ce nu iubim femeile?”, o replică la binecunoscutul “De ce iubim femeile” cărtărescian – replică apreciată și de către Mircea Cărtărescu – , noul roman al Cristinei Nemerovschi aduce de asemenea în prim-plan subiecte incitante, cum ar fi arta, crima, sado-masochismul, filosofia nihilistă.
“Pervertirea” este un roman pe 3 voci, un adevărat tur de forță din care nu lipsesc critica la adresa societății decadente și umorul negru.
MeliNoir88
Junior Member
 
Mesaje: 15
Membru din: Sâm Mai 05, 2012 7:20 pm
Localitate: bucuresti

Înapoi la Rock

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron