Vreti un forum nou ? Ati descoperit o problema cu siteul ? Nu va convine ceva ? Daca da ... asteptam aici mesajele ... (aici pot posta si userii banati)
aici am Firefox 2 si IE 6 sau 7 acasa am Firefox 2 si Opera ------------------------------ nu ma duce niciunul la ultima postare. am zis ca inca n-ati rezolvat toate problemele.
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
multzam fain. auz, da nu trebuia oricum sa le vad ca mutate? ca e ca si cand n-ar fi fost veci acolo. apropo, cand aveti timp, mai sunt treduri din astea de mutat la mancaruri si bauturi. si a cluburi.
rog pe admini sa-si precizeze pozitia: merita invincibilul statutul de membru special? si le amintesc ca toata activitatea acestuia se invarte, preponderent, in jurul razboaielor lui cu useri de aici si de aiurea, chiar cu pretul acestei necontenite discordii; s-a demonstrat, de neumarate ori in acesti 4-5 ani, ca nu aduce niciun folos, ci numai si numai daune
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
cred ca considerentele statutului de membru special sunt: numar de posturi, implicare si utilitate pentru forum.
daca smile nu se conformeaza cu propriul sau statut, cred ca il putem face si negru o perioada (pana va dovedi ca merita statutul si increderea acordata).
va ramane la fel de invincibil in orice culoare, ma gandesc eu...