aiulicuţelu's jurnalul

...mandra ca o floare

aiulicuţelu's jurnalul

Mesajde baixinho© » Mar Ian 24, 2006 11:45 am

Dragul meu baics,

află despre mine că sunt bine, sănătos. după cum şti, eu am plecat departe, dincolo de graniţele ţării. pentru că ştiu că sunte-ţi ingrijora-ţi, doresc să vă ţin la curent cu activităţile mele. din păcate, din motive tehnice, adică că nu am internet mereu, eu o să intru mai rar pe forum pentru o perioadă. de aceea o să iţ-i trimit ţie telegrame, iar tu o să te rog să postezi pe forum. vezi că incep.


Dragii mei, o să incerc să vă ţin la curent - 220 V - cu cea cee se intanplă in lume pe unde trec. eu.
Ziua o
- am ajuns cu bine la aeroportul din Giurgiu, de unde pot să ajung repede la cel din Otopeni, după cum am aflat că a făcut baicsu mai demult. am vrut s-ăl i-au şi pe Răducu cu mine, dar nu m-a lăsat cu el in aveon. raraidreacu. acum trebuie să-l las aici pe Răducu şi să se descurcă el singur să se duce acasă. la-m intrebat pe 1 cum să ajung la Otopeni şi s-a inchinat. nu am inţeles de ce, dar cred că era preot.

am aşteptat mai mult, pentru că nimeni nu voia să imi spună cum ajung la Otopeni, aşa că am suna-to pe gaga. a venit, ne-am suit in (ea ii spune) maşină şi am ajuns cu bine la Otopeni. din fericire, avionu nu plecase. am avut ceva probleme cu unii de acolo, care a vrut să-mi ascundă bagajele, da mi-am băgat plm in gura lor. auz, cică să le scaneze. da ce ie bagajele mele? poze? raţaidrac.

ştiam co săm fie dor de Răducu. de fapt, miam adus aminte de cum era de greu cand am fost in armată. am suferit crunt in lipsa iubi.. in lipsa lui. de acea mi-am luat poze cu Răducu cu mine, să mă uit la ele cand mi se mai face dor de el. l-eam arătat şi lu ăia care a vrut să mă scaneze, tuin gură, să vadă ce frumos e Răducu.


Dragul meu baics, mă opresc aici cu scrisul, că trebuie să mă sui in aveon, da iţ trimit telegrame de fiecare dată cand o să pot.

Cu prietenie, al tău prieten, aiulicuţicu
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
Avatar utilizator
baixinho©
 
Mesaje: 14117
Membru din: Joi Mar 14, 2002 12:00 am

Mesajde baixinho© » Joi Ian 26, 2006 12:32 pm

Telegrama cu Ziua 1

Deci am ajuns cu bine in avion. Pană să pleacă avionu, ma-m ma-i uitat la poza cu Răducu. Aş fi vrut să-l ia-u cu mine, dar nu m-a lăsat bulnagii ăştia, raraidreacu. 14 ore de zbor. Gura măsii lor. Cică că nu mă lase să fumez. So creadă ei. Nu se pune iei cu mine. Am vrut să mă duc in cala cu bagaje, dar mi-am zis că este riscant. Scap, dracu, Chentu pe jos, şi fac incendiu, pacolo, şi se duce in plm tot concendiu, că na-m eu bani să plătesc lu ăia bagajele.

Cea mai bună variantă am zis că e să dăşchid uşa la avion şi aşa se mai aerisea, da nu m-a lăsat o stiuuardeză. Cică nu e voe. Mă dăo dracu de treabă! Să fumez nu am voie, să aerisesc in avion nu am voie (sanchi, asta era mangleală; io voiam să fumez, nu să aerisesc), dace am voe? Am incercat să-i păcălesc pe fraeri şi să deschid un geam dă-la mic, da sa prins şi mi-a zis să nu mai stau langă hublou. Ce dracu o mai fii şi asta ei ştie!

Bine că ma lăsat să beau techila. Primele două şoturi a fost bine, da după aia simţeam nevoia să fumez. Pană la urmă i-am prostit pe fraeri. Am fumat acolo, şi palmam ţigarea, iar cand ma intrebat unu de ce fumez, i-am zis că scot aburi de la frig, nu fum. M-a crezut, că alfel il băteam de-l rupe-am.

Drumul a fost uşor şi am ajuns cu bine la destinaţie. Ne-a vrăjit laomomendat comandantul avionului că cică ie un gol de aer. Auz cu ce vine ăla la mine! Gol de aer. Păi aerul e plin ca să fie ceva gol in el?

Dragă baics, după ce ne vom caza, iţ mai trimit o telegramă. Salută-i pe toţ din partea mea.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
Avatar utilizator
baixinho©
 
Mesaje: 14117
Membru din: Joi Mar 14, 2002 12:00 am


Înapoi la Clasa Muncitoare

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori