Poze si Filme fara voal: socant!

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Poze si Filme fara voal: socant!

Mesajde Evgheni Ostrov » Dum Noi 09, 2003 7:01 pm

Panait Istrati, 1930, Guy Millí¨re, 2003
Pentru cei interesati de Franta si politica sa mai interna sau mai putin interna, un articol, nu neaparat recent (sfarsitul anului trecut), aparut in Le Figaro; e vorba de lupta atat de stransa intre stanga si dreapta care s-a dat si se da acolo de 50 de ani, de fapt de 70 de ani; e vorba de constientizarea faptului ca stanga a pierdut toate ostilitatile si ca a facut-o pe mana ei, datorita politicilor pe care le-a promovat, insa si datorita schimbarilor la nivel geopolitic din ultimii ani (caderea comunismului, esecul social-democratiei scandinave, esecul (partial) al ei la ea acasa de a reforma statul si economia pentru a se adapta prezentului dar mai ale viitorului apropiat si atat de previzibil (regimul de pensii si influenta sindicatelor). Se vorbeste despre islamism si politica traditional-tradatoare a stangii franceze in ceea ce priveste acest pericol extern, dar si intern din pacate, asa cum a facut atatia ani si cu celalt pericol, comunismul. Citind articolul, la evocarea acestei realitati de catre autor, gandul imediat m-a dus la romanul Panait Istrati, si la soarta sa intelectuala compromisa de ticaloasa stanga fraceza (H. Barbusse (revista Monde, finantata de Uniunea Sovietica), Romain Rolland si PCF (prin organul sau de presa L’Humanité)). Atunci s-a vorbit de asasinat moral. Azi cred ca se poate afirma fara sa gresim prea mult ca fost si unul fizic, daca tinem cont de soarta si ultimii ani de viata ai scriitorului brailean. Pentru cei care inca nu au facut-o recomand cartea sa ’Vers l’autre flamme, confession pour vaincus’, in traducerea romanesca ’ Spre alta flacara, Spovedanie pentru invinsi’, in cea engleza ’The confession of a looser’ sau ’Russia unveiled: 1927 - 1930’. In orice limba ati citi-o, nu e sigur o pierdere de timp . . . . .
Articolul ataca de asemenea pozitia partinitoare a stangii franceze in problema Sadam-razboi in Golf. Azi, stanga extrema franceza (si europeana) ataca miseleste dr de maniera atat de clasica, í  la Barbusse-PCF, tot ce este pro-american si tot ce arata cu degetul spre pericolul arabo-musluman; etichetele si tehnicile sunt aceleasi, doar subiectii s-au mai schimbat: ieri era scriitorul roman de expresie franceza Panait Istrati, azi este scriitorul francez-sadea, Guy Millí¨re; tot inainte tovarasi, ca pionierii . . . .

Les nouveaux mollahs
Bruno José Lebeau - Le Figaro
http://www.mafhoum.com/press4/123P8.htm
Evgheni Ostrov
Junior Member
 
Mesaje: 21
Membru din: Sâm Noi 08, 2003 7:19 pm
Localitate: Brasov

Carla Bruni, cu turban "Prêt-à-Porter"

Mesajde Evgheni Ostrov » Dum Noi 09, 2003 7:40 pm

Franta, cum se stie este tara cu cea mai mare minoritate muslumana a Europei; nu intamplator, politica ei externa este aliniata intereselor imperialismului arab. Cu destul de multi ani in urma, realizand ca islamul este o religie scapata de sub controlul republicii, si inca una care rimeaza bine cu sinuciderea republicii, oamenii politici francezi (daca nu ma insel, cel care a facut propunerea este J.-P. Cheví¨nement, pe atunci ministru de interne) s-au decis sa remedieze situatia; atunci - ca si azi - lacasele de cult musulmane, centrele culturale islamice, se aflau sub influenta tarilor straine care le finantau - si astfel le impuneau ‘politica’ - si care le furnizau ‘personal religios’, adica imami. Aceste tari erau ‘magrebienele, adica Algeria, Maroc si Tunisia, dar si Siria, Egiptul dar chiar si Iranul. Insa cel mai important furnizor de fonduri si chiar de personal, era Arabia Saudita, tara recunoscuta pentru interpretarea cea mai fanatica a Islamului (whahabismul). De curand acest proces de ‘indigenizare’ a religie musulmane, a trecut o etapa importanta, cea a alegerii unui organism reprezentativ al musulmanilor Frantei, partener legitim de dialog cu guvernul republicii. Instanta se numeste, ‘Consiliul francez al cultului musluman’ - CFCM, reunind toate orgaizatiile importante ale acestui cult intr-o forma care se vrea reprezentativa pentru ponderea si aderenta fiecarei miscari muslumane in randul populatiei de religie musulmana. Actualul ministrul de interne al Frantei, a participat la adunarea anuala a fortei considerate ca si castigatoare in alegerile pentru constitiuirea (citeste ‘dominanta in’) acest organism (CFCM), si care se numeste ‘Uniunea organizatiilor islamice ale Frantei’ - UOIF, unde . . . . a fost fluierat copios si prelung (minute in sir), de catre participanti, cand a ‘indraznit’ sa spuna ca in masura in care pentru fotografia pe cartea de indentitate nu se face niciunei alte confesiuni favoruri, nu intelege de ce ar trebui sa se faca musulmancelor, care cer sa fie pozate cu fularul islamic infasurat pe teasta ( http://www.lemonde.fr/article/0,5987,3226--317556-,00.html ). E si normal ca superstitiosii islamului sa ceara aceasta noua concesie, in masura in care au constatat ca statul (vrut doar) laic, a consimtit prezenta ‘imbroboditelor’ in scolile publice. Daca merge, merge, nu? ‘Barbosii’ - cum ii numesc autorii unui articol din L’Express - cresc miza, pe masura ce le creste numarul. Lucru care este iar, foarte natural . . . . . asa cum poate sa constate oricine citeste articolul
‘Strategii Pentru Dezbinarea Republicii’, din L’Express:
http://www.lexpress.fr/Express/Info/Societe/Dossier/mosquees/dossier.asp?nom=
Dar sa vedem cateva idei ale articolului:
Ziaristii L’Expressului au obtinut un CD care contine un manual de strategie, ‘de lobbying’ cum zic ei, prin care o retea ‘deja bine iumplantata in mai multe mari orase al Frantei’, isi explica telurile politice si mijloacele prin care vor atinge aceste teluri; e vorba de o strategie de infiltrare progresiva a statului, cu scopul distrugerii republicii laice. Acesti ‘initiati’ sunt membrii - ghiciti ai cui? - ai ‘Uniunii organizatiilor islamice ale Frantei’, recent ‘castigatorii’ in algerile pentru desemnarea lederilor organismului care se vrea instanta-partener de dialog cu guvernul laic in materie de cult musulman, dar si EMF, miscarea Studentilor musumani ai Frantei, principalul sindicat al studentilor de confesiune islamica.
Viitorul se anunta senin pentru patria lui Voltarie si Diderot, iar barbosii au chiar umor:
Si-au disimulat ‘manualul’ intr-un compact disc cu Carla Bruni, actrita din filmul ‘Príªt-í -Porter’, celebru si bogat fotomodel italian. E vorba de CD-ul cu primul album muzical al celebritatii amintite, CD codat si securizat contra copierii, dar ‘lucrat’ cu mare maiestrie de barbosi intru criptarea gandurilor lor bolnave, chestie ce denota inalta competenta informatica . . . .
Cheia decriptanta - alta ironie a hahalerelor moaienajoze - se gaseste undeva in textul cartii ‘Paris’, a lui . . . . Emile Zola, scriitor binecunoscut pentru opozitia sa fata de Biserica Catolica si influenta acesteia monstruoasa in epoca.
Dar ce vor baietii, ai carei RETEA SE NUMESTE ‘VENI, VIDI, VICI’, ADICA ‘AM VENIT, AM VAZUT, AM INVINS’ (semnificativ numele, nu?)?
Inainte de a vedea ce vor, sa spunem totusi ca este formata in intregime din indivizi cu universitate, precizand repede totusi ca e vorba de ‘surubari’, ingineri adica - iaaaaaar inginerii si fanatismul, parca suna a chestii cunoscute deja, nu? - membrii importanti in UOIF si EMF.
Ei incep prin a-si manifesta bucuria pentru succesele anului: impunerea ‘durilor’ din UOIF in CFCM, vizibilitatea crescuta a ‘studiosilor’ din EMF, care au reusit sa impuna 39 de alesi in Consiliile universitatilor si rezidentelor, si alegerea unor fideli ai miscarii pe lista noului partid de centru-dreapta UMP (Uniunea pentru o miscare populara) al lui Juppé, printre care Rachid Kaci si Mourad Ghazli.
Principalul lor dusman in lupta asumata - ‘laicii’, adica musulmanii moderati din institutiile politice si cele ale statului. Cuvantul de ordine, cum vedem mai tarziu, este ‘reislamizarea’. In viziunea lor, conjunctura este favorabila, si trebuie rapid speculata.
‘RAMANETI UIMILI SI DISCRETI, SI VOM INVINGE!’, spun ei simpatizantilor.
Juiseaza cu satisfactie, constientizand avantajele unui climat multiculturalist si etnicist: ‘SA FIM CONSENSUALI, SI IN CLIMATUL DE ETNISM ACTUAL, NIMENI NU O SA NE BAGE IN SEAMA’.
Expliciteaza scheme deja probate prin care sa faca manipulabili si dependenti oamenii politici francezi, prin tehnica votului etnic. Envizajeaza consecintele unui sperat efect de avalansa, pe masura ce din ce in ce mai multe functii le vor cadea in maini. Ei afirma ca sunt deja in pozitie de arbitrii in anumite spatii politice franceze. Se felicita pentru sprijinul masiv al populatiei musumane - in care ei au avut un rol important - pentru FORTELE DE CENTRU-DREAPTA ACTUALMENTE LA GUVERNARE, SI CARE SUNT CALIFICATE CA ‘PRO-ARABE’, ‘CU O POLITICA PRO-ARABA’.
Ei zic: ‘ De acum, speculand luptele de putere dinlauntrul UMP-ului (care favorizeaza grupurile comunitare), trebuie sa promovam aderarea a unui cat mai mare numar de musulmani, ‘incadrati’ insa, de tinerii retelei noastre..
Isi desemneaza teatre de operatiuni prioritare, incercand sa repete schema din regiunea Languedoc-Roussillon, unde acestia’au contacte la cel mai inalt nivel in UMP’, si unde victoria rasunatoare a lui Jacques Domergue (al UMP-ului), in fata socialistului Georges Fríªche este opera lor.
REISLAMIZAREA E O NECISITATE SI CARTEA DE JUCAT, ZICA EI; TINERII SUNT VIZATI IN ACEST SENS; avantajul colateral al reislamizarii cartierelor, reaparitiei unei practici religioase ortodoxe, este marginalizarea ‘laicilor’, carora li se reproseaza ‘integrarea’, adica ‘aculturalizarea’, cum o numesc ei. Acestia, laicii, fac IMENSUL PACAT DE A CANTONA RELIGIA IN SFERA PRIVATA, nu se dau inapoi in a se casatori cu un crestin sau a bea un pahar de vin.
REISLAMIZAREA ESTE VAZUTA CA UN MIJLOC DE A BARA CALEA POLITICII DE INTEGRARE - ‘ACULTURALIZARE PENTRU NOI’ - SI SE FELICITA PENTRU SUCCESUL MEDIATIZARII LUPTEI RELIGIOASE IN CURSUL DIFERITELOR ‘SCANDALURI ALE VOALULUI’. SE MAI FELICITA PENTRU ‘RESENTIMENTELE CREATE CU ACEASTA OCAZIE, IMPOTRIVA INSTITUTIILOR ACULTURALIZANTE CA SCOALA’. ‘TACTICA DE APLICAT ESTE ACEEA DE A FACE CA STATUL SA APARA CA INSTITUIE DISCRIMINATOARE’.
MAI ZIC EI: ‘TREBUIE SA ASCUTIM CONTRADICTIILE DIN INTERIORUL REPUBLICII, CARE SA NE PERMITA SA OBTINEM UN INVATAMANT RELIGIOS, CA IN ALSACIA, PORTUL FULARULUI, ETC.’
‘PREZENTANDU-NE CA APARATORII ECHITATII SI A MUSULMANILOR OPRESATI DE UN STAT RASIST, FACEM SA NE CREASCA COTA DE POPULARITATE IN COMUNITATE’, MAI ZIC EI. VISEAZA DEJA ZIUA IN CARE LEGEA DE SEPARARE A STATULUI DE BISERICA (LEGEA DIN 1905) VA FI AMENDATA, PROPUNANDU-SI SA PROFITE DE O ASTFEL DE SITUATIE. BISERICA CATOLICA SI EA, SPERA SA ISI IA REVANSA, CONSTATA CU SATIFACTIE ‘BARBOSII’, REMARCAND CI INVIDIE SI APETIT INFLUENTA CRESCANDA A ACESTEIA IN CANCELARIILE PUTERII ACTUALE.
Apoi mai vorbesc ei de fonduri, adunate de la PME (micile intreprinderi ale arabilor, cosmeliile din cartierele-dezastru ale marilor orase franceze, care vand kebab si carne ‘halal’. Asupra lor se envizageaza presiuni murdare de genul raspandirii de zvonuri ca nu ar fi buni musulmani pentru ai face sa cotizeze cum trebuie, la ‘zakat’, adica impozitul religios. Ca recompensa, acestora li se furnizeaza ‘dubla contabilitate’ informatica.
Afiseaza satisfactie in ce priveste erodarea puterii principalului sindicat francez al studentilor, UNEF, erodare la care EMF a participat vartos, prin strategia de dezbinare si sprijin pentru sindicatele marginale.
Propaganda si infierarile studentilor evrei (pentru sprijinul lor pentru politica statului evreu), sunt scontate ca arme cheie, constatandu-se cu satisfactie ca aceasta pozitie este impopulara la studentii de stanga.
Alta contatare: LA FIECARE ACUZA DE ANTISEMITISM, NE INTARIM POZITIA IN RANDUL ELECTORATULUI MUSULMAN. PE DE ALTA PARTE, ‘CU CAT ESTE MAI DES UTILIZATA ACUZA DE ANTISEMITISM, CU ATAT ACEASTA SE BANALIZEAZA SI DEPENALIZEAZA’.
Evgheni Ostrov
Junior Member
 
Mesaje: 21
Membru din: Sâm Noi 08, 2003 7:19 pm
Localitate: Brasov

Re: Carla Bruni, cu turban "Prêt-à-Porter"

Mesajde Evgheni Ostrov » Dum Noi 09, 2003 7:40 pm

Se felicita pentru succesul lobbyingului lor care a dus la ruperea cooperarii universitatii din Paris cu cele israeliene, straduindu-se sa aplice tehnica si in alte campusuri ale tarii.
Deplang faptul ca sunt ‘populati’ in coplesitoarea majoritate de ingineri, lipsindu-le umanistii de orice gen, neavand oameni de litere, economisti sau medici.
Aceasta monotonie de cadre, este vazuta ca o scadere care ii tine la distanta de posturile statului unde se lucreaza ‘in contact cu material sensibil’ (B si C). Insa gasesc repede si un avantaj:
‘Avem un numar enorm de cadre convertiti la islam care si-au pastrat numele anterior si sunt apti sa se integreze in posturile de categorie B si C’.
Mai zic ei: ‘Mai mult, zvonuri despre o coloana a cincea in administratie vor conduce la o epurare a actualilor arabi laici, facilitand angajarea noilor cadre convertite’.
REFERITOR AL POSTURILE DE CATEGORIE A, ACESTIA ZIC:
‘INALTUL LOR NIVEL DE STUDII SI CULTURA GENERALA, INDUCE APARITIA UNEI PROFIL MENTAL FOARTE CRITIC, CARE CONDUCE LA O LAICITATE FEROCE, SI ASTFEL LA IMPOSIBILITATEA RECRUTARII LOR’. DAR EXISTA TOTUSI UN REMEDIU: ‘INDOCTRINAREA DE LA O VARSTA SUFICIENT DE FRAGEDA’.
Un alt obiectiv: ‘Agentii dormanti in serviciile de securitate, fideli luptei noastre’.
Evgheni Ostrov
Junior Member
 
Mesaje: 21
Membru din: Sâm Noi 08, 2003 7:19 pm
Localitate: Brasov

Poze si Filme fara voal: socant!

Mesajde Evgheni Ostrov » Dum Noi 09, 2003 10:32 pm

Ganduri, poze, filmulete . . . .

Ieri, istoria ne-o arata, Crestinismul facea maceluri “pe bandaâ€Â
Evgheni Ostrov
Junior Member
 
Mesaje: 21
Membru din: Sâm Noi 08, 2003 7:19 pm
Localitate: Brasov

Re: Poze si Filme fara voal: socant!

Mesajde Evgheni Ostrov » Dum Noi 09, 2003 10:34 pm

Unde este acea 60 la suta populatie crestina din Libanul anilor '70? Asta stim . . . . e in SUA si Europa de Vest, da' cine plange pentru ei, cine cere “reintoarcerea refugiatilorâ€Â
Evgheni Ostrov
Junior Member
 
Mesaje: 21
Membru din: Sâm Noi 08, 2003 7:19 pm
Localitate: Brasov

Re: Re: Poze si Filme fara voal: socant!

Mesajde Evgheni Ostrov » Dum Noi 09, 2003 10:35 pm

Articolul din ziarul romanesc “ZIUAâ€Â
Evgheni Ostrov
Junior Member
 
Mesaje: 21
Membru din: Sâm Noi 08, 2003 7:19 pm
Localitate: Brasov

Re: Re: Re: Poze si Filme fara voal: socant!

Mesajde Evgheni Ostrov » Dum Noi 09, 2003 10:36 pm

Azi muslumanii sunt suficient de multi, de tineri, si de constienti politic, ca in Franta sa ceara arestarea si inchiderea unora dintre cei mai celebri si apreciati scriitori (Michel Houellebecq), pentru simplu fapt ca in piesele sale de teatru atinge - ireverentios in ochii lor - subiectul Moahamed; Musulmanii Frantei au obtinut prin indarjirea lor, si frica tradatoare a politicienilor ei, dreptul de a-si afisa ‘diferenta’, sub forma de voal islamic, in scolile din care cu numai 2 secole in urma, crucea iesise. Evul Mediu de care Franta si Europa odata cu ea si datorita ei scapase, se pare ca e din nou aproape.
Imigratia nu poate fi insa stopata, din diverse motive: Europa de Vest, ca si cea de Est, inregstreaza indici negativi ai sporului demografic: mor mai multi decat se nasc, si atunci cand se nasc, se nasc in familiile de imigranti; daca nu vrem ca economia sa ‘moara’ odata cu populatia de origine europeana, ea trebuie ‘alimentata’ cu populatie ‘de completare’. Decalajul de incidici demografici intre UE si Africa de Nord/Orientul Mijlociu lucreaza ca o imensa diferenta de potential, atrenand milioane anual spre ‘polul demografic negativ’ al Europei; stanga extrema, care a reusit sa faca din principii, dogme, s-a opus si se opune obstinat oricaror masuri de ‘indiguire’, de ‘sortare’, de rationalizare a unui proces periculos si scapat de sub control, imigratia clandestina si azilul politic; principiile nobile ale umanismului, ‘servesc’ azi la prabusirea Europei intr-un nou Ev Mediu, unul posibil mai ‘intunecat’ decat a fost vreodata Crestinismul capabil sa produca. Instrumente ca ‘azilul politic’, ‘drepturile persoanei’, ‘solidaritatea umana’, sunt uneltele cu care stangistii lucreaza harnic sa demonteze societatea seculara.
Biserica Catolica, protestantii chiar, si ei ‘pun umarul’, fiind adapostul generos oferit, de ultim resort, al imigrantilor ilegali a caror cerere de azil a fost dupa ani si ani de proceduri birocratice, respinsa.

E. Ostrov
Evgheni Ostrov
Junior Member
 
Mesaje: 21
Membru din: Sâm Noi 08, 2003 7:19 pm
Localitate: Brasov

Mesajde stefan » Lun Noi 10, 2003 12:55 pm

Stilul si ip-ul (HSE-Montreal-ppp341349.sympatico.ca - Brasov, huh?) sugereaza ca ai fi o clona Alina Grigore. Cel putin stilul e leit. Doar ca acu faci trei (ti-ai iesit din forma?) subiecte pe aceeasi tema, in care bagi cate 3-4 posturi d-ale tale consecutive, in loc de unul singur de zece pagini. Sincer n-am chef sa le citesc, iar modul asta de a pune problema mi se pare total imbecil. Prin urmare, te invit daca vrei sa deschizi o discutie sa deschizi un singur subiect, in care sa incerci concis sa-ti spui parerea. Mai sunt si altii pe forum-ul asta. Pana una-alta, nu-mi plac subiectele facute de o persoana pentru a vorbi singura, asa ca o sa iau la purecat acest mega-thread pentru a lasa maxim un post-doua din cele 6...
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member
 
Mesaje: 2282
Membru din: Dum Feb 24, 2002 1:00 pm
Localitate: Bucuresti

Mesajde aphextwinz » Lun Noi 10, 2003 2:14 pm

fane, doua indicii: Boyer shi Freud - Alina Grigore sau un prieten salvator de-al dumneai
aphextwinz
Junior Member
 
Mesaje: 2126
Membru din: Lun Iul 30, 2001 11:00 am
Localitate: La Matze Fripte

Mesajde gaga » Lun Noi 10, 2003 2:24 pm

fane, ai tupeu sa dai banu? ca mi-a mancat ziua citind cu interes posturile :)
si mai ai un client aci' http://www.fanclub.ro/showthread.php?s=&postid=199556#post199556 care vrea sange. e de fapt si clientu' meu da ti-l cedez :)

ps sterge si astea ale noastre de bagare in zeama ;)
semnatura fara culori si nestridenta
gaga
 
Mesaje: 18663
Membru din: Sâm Aug 04, 2001 11:00 am
Localitate: La Matze Fripte

pana la urma ce vorbiti aici?

Mesajde Mr Teo » Vin Dec 12, 2003 6:26 pm

Ca eu nu inteleg prea bine
Avatar utilizator
Mr Teo
Junior Member
 
Mesaje: 1125
Membru din: Mie Feb 26, 2003 12:00 am

Mesajde eliana » Sâm Iun 20, 2009 12:19 am

subiect inchis. daca cineva doreste sa-l vada redeschis, rog anunt pe Administrativ.
Avatar utilizator
eliana
Administrator
 
Mesaje: 1939
Membru din: Dum Iun 14, 2009 11:00 pm
Custom user title: αλαξανδρα


Înapoi la Antichitati

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron