Marillion - "Marbles"

Informatii despre albume si artisti

Cum gasiti a fi acest album?

Excelent
0
Niciun vot
Mediocru
0
Niciun vot
Nesatisfacator
0
Niciun vot
 
Voturi totale : 0

Marillion - "Marbles"

Mesajde Cantos » Lun Aug 08, 2005 1:40 pm

= Marbles=

1. The Invisible Man
2. Marbles I
3. You're Gone
4. Angelina
5. Marbles II
6. Don't Hurt Yourself
7. Fantastic Place
8. Marbles III
9. Drilling Holes
10. Marbles IV
11. Neverland
12. You're Gone (single mix)
---------------------------------------------------

1. "The Invisible Man" - primul dintre cele 13 minute continute de Opener, subliniaza intr-o atmosfera incurajatoare usor orientala calitatea de baza pe care un Intro o are.Aceasta se transforma incetul cu incetul intr-o atmosfera plina de energie,care in principal se datoreaza ritmului cuceritor de baterie si bass.Peste toate acestea troneaza obisnuita placuta si foarte calda voce al lui Steve Hogarth.In stilul obisnuit al lui Marillion,se prabuseste intreaga structura a cintecului in sine si se revarsa intr-o relaxanta Floyd asemanatoare parte,sper sfirsit devenind Grand Finale.Chiar si numai acest cintec demonstreaza forta acestei Formatii de exceptie in anul 2004.

2. "Marbles 1" - usoare,decente,tipic jazz lounge acorduri fac introducerea in cele 4 parti Marbles

3. "You’re Gone" - piesa ce de la primul pina la ultimul tact prin adevarate acrobatii la tobe formeaza fundamentul primului Single component.La inceput timid acest cintec devine repede cuceritor , rock melodios , placut si plin de sentimente.Acest Single se gaseste incepind cu 19 aprilie in magazine.

4. "Angelina" - primele acorduri de balada.Trebuie precizat insa ca la Marillion definitia de balada nu se poate pune in legatura cu ceea ce se gaseste de obicei pe piata in acest sens.Pur si simplu o piesa frumosa si fermecatore.

5. "Marbles 2" - a doua parte reprezinta doar o parte de legatura.

6. "Don’ t hurt Yourself" - acesta piesa reaminteste de Bruce Springsteen si cei asemeni lui,un Straighter simplu structurat pop-rock-tune,ceea ce este neobisnuit pentru Marillion,dar totusi convingator prin o transformare efectiva.

7. "Fantastic Place" - primul numar din a doua jumatate,rearanjeaza din nou citeva din acordurile deja avute si ofera unui chitarist ca Steve Rotery o baza propice pentru a demonstra ca el este ca intotdeauna regele neincoronat al acordurilor simple .Aproape ca nu a existat in ultimii 20 de ani un alt chitarist care cu putine acorduri si note sa reuseasca sa creeze o atmosfera asemanatoare.â€Â
Cantos
 

Înapoi la Recenzii

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron