am impresia ca unii s-au simtit un pic deranjati.
exagerezi. ori esti hipersensibil?
mea culpa. Ma opresc aici.
ai innebunit? pai asta se face pe forum, se discuta si se contrazic oamenii
iar daca demersul (acuma generalizez, nu zic doar de forum) este unul pozitiv (cum ar fi descrierea elogioasa a unei carti - fie ea buna sau rea), eu cred ca deja suntem pe un teritoriu fertil; ca atunci cand demersul este unul negativ si desfiintator - cum ar fi ponegrirea unei carti (care poate sa fie, in mod similar, buna sau rea; pana cand n-o cunosti, n-ai de unde sa stii, nu?), lucrurile stau intr-un fel diferit:
de ce ar trebui sa ma apuc sa impartasesc eu antipatia sau nemultumirea lui Y? oare nu mi-ar fi mai util si placut sa incerc sa gust bucuria lui X?adica asta este crezul meu; iar daca eu, personal, te-am facut sa te simti impuns (tot personal), nah, cer iertaciune, nu asta mi-a fost intentia; n-am vrut sa te atac pe tine, am vrut sa apar (si sa promovez, de ce nu?) o carte pe care o consider frumoasa (in primul rand) si valoroasa (se pot invata multe de acolo; cred ca tot
in primul rand, si "valoroasa"); ma gandesc ca, dintr-o discutie (pe care as vrea-o constructiva, repet, nu distrugatoare) amicala si in care se evidentiaza niste calitati ale unei scrieri, poate ca ti se desteapta interesul si incerci, la aceasata varsta (mai matura, ori coapta)
man, nu te mai supara daca te vezi combatut; sa te superi cand o sa vina care care sa afirme despre tine, direct si fara echivoc, ca
tu esti asa sau
altfel dar daca vorbim despre idei?
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 4 (3 membri si 1 vizitatori)
kant emir, Ayala, viXen
iaaa, aiala pe biroul cu carti!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine