Şoc în lumea ştiinţifică: omul-animal, creat în laboratoarel

slujba mintilor iscoditoare: nu crede, cerceteaza!

Şoc în lumea ştiinţifică: omul-animal, creat în laboratoarel

Mesajde Pacomi » Dum Dec 11, 2011 9:10 am

Şoc în lumea ştiinţifică: omul-animal, creat în laboratoarele britanice

Trei laboratoare din Marea Britanie au fost acuzate de oamenii de ştiinţă din China că efectuează experimente interzise, în urma cărora ar fi creat 155 de hibrizi om-animal. În replică, britanicii ar fi răspuns, conform chinezilor, că astfel de experimente nu sunt ilegale în Anglia.

Imagine

Medicii de la cele trei laboratoare implicate în aceste experimente au promis, în 2008, că vor efectua teste pe embrioni de hibrizi omanimal numai cu scopul de a obţine celule stem cu care, spuneau ei, să vindece orice boală incurabilă.

Copiii ar avea acum 3 ani
De atunci au trecut trei ani. Conform presei din China, experimentele au luat o turnură… monstruoasă. Jurnaliştii chinezi susţin că britanicii au încrucişat material genetic uman cu cel animal, obţinând 155 de embrioni, însă “au uitat” de ceea ce au promis, şi anume leacuri pentru toate bolile omenirii, concentrându- se pe studierea hibrizilor, în secret.
Deşi li s-au cerut lămuriri la nivel oficial, savanţii din Regat nu au oferit nici un răspuns, limitându-se la a declara că legea din Anglia permite astfel de experimente.
Nimeni nu ştie în ce stadiu sunt hibrizii, care, dacă s-ar fi dezvoltat, ar fi acum “copii” de aproape 3 ani.

Activitatea in cele trei laboratoare de cercetare a fost oprita momentan, ele nu mai dispun de surse de finantare, si totusi, unii cercetatori considera ca astfel de experimente vor putea continua in viitor.

sursa: libertatea.ro
Avatar utilizator
Pacomi
Junior Member
 
Mesaje: 3
Membru din: Mie Apr 06, 2011 10:14 pm
Localitate: craiova

Înapoi la Stiinta

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori