Pagina 1 din 1

Zahar brun

MesajScris: Mie Mar 27, 2013 12:19 pm
de CarmMy
Buna! Ati incercat zahrul brun?...am auzit numai de bine despre zaharul brun, chiar asa o fi?

Re: Zahar brun

MesajScris: Lun Apr 08, 2013 10:54 pm
de kant emir
CarmMy scrie:Buna!

Buna!
Ati incercat zahrul brun?...

Da, e destul de brun.
am auzit numai de bine despre zaharul brun, chiar asa o fi?

Eh, se mai si exagereaza.

Da' de ce intrebi?

Re: Zahar brun

MesajScris: Mar Apr 23, 2013 1:52 pm
de Cristine
Zaharul brun este mai aromat si are si minerale. Eu prefer sa il pun in cafea pentru ca o face mai gustoasa. You should try it! :biggrin

Re: Zahar brun

MesajScris: Mar Apr 23, 2013 3:15 pm
de kant emir
Cristine scrie:Zaharul brun este mai aromat

Cam cu cat si decat cine/ce?
si

si?
are si minerale

Mai ales daca-l amesteci cu niscai nisip.
Eu prefer

Treaba ta.
sa il pun in cafea pentru ca o face mai gustoasa

Altfel dacat "mai dulce" ?
You should try it!

Are you sure? (don't worry, there's no sugar. it's just "brun")

Re: Zahar brun

MesajScris: Sâm Mai 04, 2013 4:56 pm
de eliana
Am inteles ca o solutie interesanta si mai sanatoasa decat zaharul obtinut prin procesarea sfeclei/trestiei ar fi siropul de artar. Dar habar nu am cam care sunt costurile.


Era o alternativa naturala pentru zaharul rafinat din comert. Cat despre cel brun, despre zaharul brun, il tin minte din copilarie. Nu stiu sa aiba cine stie ce calitati extraordinare.