Norbert, raspunsul la intrebarea ta e simplu:
Cel mai inofensiv si placut halucinogen se cheama
Cannabis SATIVA.. de preferat o varietate pura ("Durban Poison" - foarte halucinogenic daca fumezi destul, "Haze", "Jamaican", etc...) Personal, cand am fost in Amsterdam, acum vre-o 3 ani, am fumat niste jointuri de "Haze".... dupa vre-o 3 sferturi din joint(ca n-am putut sa-l termin).. imi auzeam vocea cu ecou pronuntat si avea un caracter robotic, plus ca auzeam muzica drum&bass de o complexitate rara(nu glumesc..) in mintea mea non-stop(asta depinde in general de ce muzica iti place, cred)... pana cand mi-am revenit, binenteles. De asemenea, auzul imi era cateodata amplificat(o formatie live care canta cam la 100m distanta o auzeam ca in niste casti hi-fi date la maxim).. in general predomina halucinatiile sonore....
http://www.weedandbeer.com/durban-poison/
Atentie, daca vrei halucinatii si stare activa evita Cannabis INDICA... soiurile indica sunt in general letargice si melancolice... effectul provocat de multe ori se cheama "couch lock", adica ramai "blocat" pe canapea... si cu cat fumezi mai mult cu atat ti se face mai mult dor de nani si un pat comfortabil..
Am fumat si hibrizi sativa/indica la care effectul initial a fost psihedelic dupa care am dat-o in somnolentza... de fapt cele mai multe soiuri comerciale sunt astfel de hibrizi...
De asemenea, cum a spus si el Malefico,
Psylocibe Mexicana e un halucinogen puternic si inofensiv.... Problema consta mai mult in accesibilitatea acestor sortimente in umila Romanie...
IN ORICE CAZ,
NU BAGA LSD!!!!!!!! ti se depune pe maduva spinarii si provoaca "flashback"-uri... adica chiar si cand nu esti sub influenta, deodata intri in starea respectiva pe neasteptate si ai "amintiri" ale halucinatiilor.. plus ca are o capacitate mult mai mare de a provoca "bad trip"-uri...
KIDS, DON'T DO DRUGS!!!!!! STICK WITH THE WEED!