eu stiam ca vaginul se adapteaza dupa scula.
si mai ales mah Sofiiilor_AAAA:Dpacha scrie:Lasati copilul nu-l speriati,mah magarilor
e clar k daca eshti virgina shi o faci numa cu unu, tre sa te legi cu lantzuri de el la maini shi la piciuarealex@ scrie:Stai linistit in privinta lungimi dar nu stiu cat de linistit poti sta cu gandul ca a facut-o "doar o data" eu in locul tau nu as fi asa de sigura ca ce dreak virgina sa te futi doar o data si apoi sa-l lasi pt altul e cam suspicios
cr3tz scrie:mai compenseaza si tu cu limba
pnm omule daca vrei sa fi cu ea sau sa te culci cu ea, fa-o shi gata, ce atata socoteala k ce-a facut ce-a dres care oricum nici nu mai conteaza...RO-MAFIA scrie:nuu, deci ea mi-a spus mie si am incredere in ea , rusu ala tot o aburit-o la cap ca daca ei sunt inpreuna trebe sa se simta uinitzi din toate punctele de vedere si abureli din astea, si a pus presiune pe ea, deci ea nu a prea fost de acord, si i-o zis ei ca daca nu o fac se despartzeste de ea. si mi-a spus ca ce regreta ea mai mult din tot ce a facut ea e ca si-o pierdut-o cu ala. si ea s-a despatrzit de el din cauza mea, ca eram in acelasi grup de prieteni si la ea incepuse sa-i placa de mine, dar la inceput credea ca sunt player (adica ca ma joc doar cu fetele) dar pana la urma s-a convins ca sun baiat de treaba:)), deci eu o cred ca si-a pierdut-o cu fostul ei...
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator