The Sims 2
34 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
The Sims 2
Am pus mana de curand pe joc.E tare de tot.Nu se compara cu nici unul din cele aparute pana acum.
In primul rand,nici un Sim nu seamana cu altul datorita multelor optiuni la crearea acestuia.
Foarte multe chestii de cumparat,Simul are aspiratii(bani,dragoste,familie,invatatura,prieteni)si are dorinte legate de aceste aspiratii.La fiecare dorinta realizata primeste un bonus!
Alta chestie marfa e ca Simsii pot sa imbatraneasca si,pana la urma sa moara.
In concluzie,jocul e tare de tot si poate fi apreciat si de cei care nu au fost pasionati de seria Sims!
In primul rand,nici un Sim nu seamana cu altul datorita multelor optiuni la crearea acestuia.
Foarte multe chestii de cumparat,Simul are aspiratii(bani,dragoste,familie,invatatura,prieteni)si are dorinte legate de aceste aspiratii.La fiecare dorinta realizata primeste un bonus!
Alta chestie marfa e ca Simsii pot sa imbatraneasca si,pana la urma sa moara.
In concluzie,jocul e tare de tot si poate fi apreciat si de cei care nu au fost pasionati de seria Sims!
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
ce chestie, ia sa iau si io jocul. o sa-mi fac un sim Eroare si o sa-l pun sa bea numai fanta sa vad ce face .... asta da simulare.
"I can't circle/strafe jump for shit but I can blast myself in a general direction with a RL" - DarkNation
-
Opa-Opa - Junior Member
Opa-Opa scrie:ce chestie, ia sa iau si io jocul. o sa-mi fac un sim Eroare si o sa-l pun sa bea numai fanta sa vad ce face .... asta da simulare.
:t
mi-ai dat o idee ;m ...ii cumpar femeii jocul sa aiba o eroare care sa spele vasele, sa se duca la cumparaturi, sa faca curatenie in casa, sa spele rufe, sa vina devreme acasa...eventual treaza... si care sa urasca quake-ul D:D
@^%@!#@#)&$+_+*_*^%$
-
EroarE - Mesaje: 387
Si eu am aflat de curand ca acest joc a aparut. Eu am fost pasionata de Sims de cand am vazut un articol despre ei in revista si cand m-am vazut in sfarsit, creand simsi pe propriul meu comp, am fost in al noualea cer. Am auzit ca Sims 2 e ceva diferit si mult mai avansat.Vreau sa stiu, ocupa mult spatiu pe hard?
De unde pot sa fac si eu rost de acest joc? Daca fac comanda pe net s-ar putea sa ma coste mai mult. Pana atunci, o sa-mi intreb colegii de clasa.
De unde pot sa fac si eu rost de acest joc? Daca fac comanda pe net s-ar putea sa ma coste mai mult. Pana atunci, o sa-mi intreb colegii de clasa.
-
dEpEchEmIND - Junior Member
Pana acum am toate SIMS-urile,dar pe asta nu il gasesc pe nicaieri,dar nici nu ma incumet sa iau originalul,cred ca ash da ceva bani buni pe el...
[color=black]Scurta descriere: frumoasa,deshtepata,cu bani shi modesta ! [/color]lol
-
Samy - Junior Member
Pentru cine vrea sa dea bani pe el: http://www.gameshop.ro/games.php?game_ID=1991 .
-
kshu - Mesaje: 631
il iei de pe dc++ unde a aparut de mult timp si nu dai nici un ban
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
il iei de pe dc++ pe gratis si risti sa te trezesti cu niste virushi de toata frumusetzea. Mai bine dau un milion jumate si ma asigur ca pot sa-l joc fara sa-mi infectez compu.
-
dEpEchEmIND - Junior Member
wow a crescut nivelul de trai in romania! de expresia "risti si castigi" ai auzit?
P.s (aka RE la OT-u lu kshu): daca se pastreaza ideea din avatar peste tot, as fi foarte curios sa vad ce-are in loc de gura. :rolleyes:
P.s (aka RE la OT-u lu kshu): daca se pastreaza ideea din avatar peste tot, as fi foarte curios sa vad ce-are in loc de gura. :rolleyes:
"I can't circle/strafe jump for shit but I can blast myself in a general direction with a RL" - DarkNation
-
Opa-Opa - Junior Member
hahaha..io il am sims2...si wow...cica de pe dc++..noah bene ca nu io lam luat...lau luat altzii(da asta numai conteza)..ma joc pe el intruna..si i imi plashe pur si simplu..nush dc...p.s-eo'l am pe 4 cd..plus inca un program pt nush ce :j
tralallalalalallalaaaa
-
matzaa - Junior Member
cum il iau de pe dc++
cum il iau de pe dc++ ????????????
- Vanessa e cool
- Junior Member
Samy scrie:Pana acum am toate SIMS-urile
Mi-le dai si mie??????????????????????Caci sunt fan dar nu le gasesc.
Iar pentru ceilalti Dati-mi sims 2(daca cineva imi da sims va rog sa nu cereti bani va rog din suflet.Sunteti de acord???)
- tila
- Junior Member
A mers o perioada la mine, apoi mi'am reinstalat windowsu. Nu mai merjea. Boon. Il reinstalez(shanume simsu), imi cere DirectX 9.0c, deshi il bagasem odata cu installu de pe cd. Scot shi depe net DirectX'u, instalez separat, restartez calculatoru, ciuciu. Imi cere DirectX intr'o prostie. Eo'mi bag pijiuarele.
- kahlan
- Junior Member
k@tzy scrie:A mers o perioada la mine, apoi mi'am reinstalat windowsu. Nu mai merjea. Boon. Il reinstalez(shanume simsu), imi cere DirectX 9.0c, deshi il bagasem odata cu installu de pe cd. Scot shi depe net DirectX'u, instalez separat, restartez calculatoru, ciuciu. Imi cere DirectX intr'o prostie. Eo'mi bag pijiuarele.
ai bagat cumva sp2?
///tHE Lion kING\\\
-
Eagle Raider - Mesaje: 645
am gasit o super pagina romaneasca numai despre the sims 2..e pe la inceput ce-i drept dar merita vizitata....http://www.sims2romania.3x.ro/Romana/frames.html
- Angelo
- Junior Member
io l-am avut, l-am jucat, mi-a mancat ramii, shi acu l-am scos..adica acu mai mult timp...shi a avut un amic grija sa imi pirda cd-urile, si sa mii dea blankuri in schimb
am incercat sa il instalez dupa ele...da n-a mers :n::n::n::n:
am incercat sa il instalez dupa ele...da n-a mers :n::n::n::n:
-
maxx1nsane - Mesaje: 713
34 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2