Restaurante (cronici, critici si aplauze pentru crasme si localuri)
myself scrie:mi-a placut mult in primu' rand chelnereala, apoi haloiu (obijnuit de nunta da' bunutz)
eu ce am zis. mancaruri obisnuite, da? si nu ma mai face sa iti citesc mesajele ca esti pe ignore pana nu iti revizuiesti anumite atitudini
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
- Mesaje: 18663
- Membru din: Sâm Aug 04, 2001 11:00 am
- Localitate: La Matze Fripte
cu rixu de a parea limitat la orizonturi
acelasi loc de facut veacu edgar`s pub si al sau dă best tiramisu in taun la şaptejdemii. bag mana-n foc ca nu gasesti tiramisu mai bun nicaeri, ca stiu cum il fac baetii de la bucatareala: jde oo si mascarpone de la mama lui. am o poza acasa. Insotit de Virgin Chocolate e de-a dreptu pur si simplu.
acelasi loc de facut veacu edgar`s pub si al sau dă best tiramisu in taun la şaptejdemii. bag mana-n foc ca nu gasesti tiramisu mai bun nicaeri, ca stiu cum il fac baetii de la bucatareala: jde oo si mascarpone de la mama lui. am o poza acasa. Insotit de Virgin Chocolate e de-a dreptu pur si simplu.
- tzache
- Mesaje: 652
- Membru din: Vin Iul 15, 2005 11:00 am
- Localitate: bă,cureşti!
scuzaţ calitatea celor 0.3 sau caţi mp or fi la telu meu.
din cauza ca am luat o gura ca haplea, m-am inecat cu prafu ala maro de deaspura. pai daca erea bun? nu doar imi parea, ci chiar erea lavazza. 10plus
din cauza ca am luat o gura ca haplea, m-am inecat cu prafu ala maro de deaspura. pai daca erea bun? nu doar imi parea, ci chiar erea lavazza. 10plus
- Fişiere ataşate
-
- Imag009.jpg (69.63 KiB) Vizualizat de 6638 ori
- tzache
- Mesaje: 652
- Membru din: Vin Iul 15, 2005 11:00 am
- Localitate: bă,cureşti!
Die Deutsche Kneipe
http://www.afterhours.ro/restaurant_Die_Deutsche_Kneipe.html
in sfarsit am revizitat localul la care nu am reusit sa ajung de ani buni. si rau am facut.
aceeasi patroni care te servesc, draguti, amabili, prietenosi, meniul s-a mai schimbat pe ici pe colo dar numai in bine, preturile s-au mai marit dar pe buna dreptate.
oricum nu iesi mai scump decat un huo guo la chinezesc. la mese auzi toate limbile pamantului (ieri erau pana si rusi scandalagii care pe mine m-au amuzat dar pe altii i-au lipsit de masa pe care o rezervasera).
ca sa trecem la fapte am sa va spun ca a fost greu sa alegem ceva din meniu, toate fiind imbietoare si, sa nu uit, daca recomand cu caldura localul aiului si altor carnivori (desi era si o supa de spanac ratacita si ceva brocoli gratinat), pot spune ca vegetarienii au putine optiuni (una fiind varza calita germana care este dementiala).
si cum am intrat cu pohta de wursti am luat d'aia albi cu mustar dulce si covrigi bavarezi (imi ploo in gura, mustarul ala facut de casa cred, cu miere ... mmm).
p'orma la pohta de varza acra germana si la recomandarile doamnei am servit asa:
io: schnitzel (am uitat cum) care avea un sos de smantana si usturoi si care mergea bestial cu chiftelele de cartofi (sa nu mai zic de schnapsul de la final)
mancaul sef: rasol german cu varza acra - care era de fapt ditamai ciolanul dar neafumat, copt in asa fel incat soriciul era un deliciu crocant si grasimitza de sub el era delicioasa si mergea ca o manusa cu varza acra cu chimen si, parca, vin. portia e numai pt mancai, creca avea un kil carnea.
berea la halba e scumpa fiindca este de import. adica are bere filtrata si nefiltrata la butoi, inclusiv bere de porumb (nu am degustat) si dab la halba (genial de bun), dar sunt la 100k halba (fireste ca sunt si alternative la sticla mai ieftine dar parca nu merita).
pantagruelicul dejun a costat un bulion jumate din bujet dar va jur ca merita. nu se compara cu mica elvetie care este alt gen de local, dar te face sa te simti excelent.
nu uitati sa faceti rezervare macar cu o ora inainte pt ca spatiul este mic, se inchide devreme si este aglomerat continuu.
http://www.afterhours.ro/restaurant_Die_Deutsche_Kneipe.html
in sfarsit am revizitat localul la care nu am reusit sa ajung de ani buni. si rau am facut.
aceeasi patroni care te servesc, draguti, amabili, prietenosi, meniul s-a mai schimbat pe ici pe colo dar numai in bine, preturile s-au mai marit dar pe buna dreptate.
oricum nu iesi mai scump decat un huo guo la chinezesc. la mese auzi toate limbile pamantului (ieri erau pana si rusi scandalagii care pe mine m-au amuzat dar pe altii i-au lipsit de masa pe care o rezervasera).
ca sa trecem la fapte am sa va spun ca a fost greu sa alegem ceva din meniu, toate fiind imbietoare si, sa nu uit, daca recomand cu caldura localul aiului si altor carnivori (desi era si o supa de spanac ratacita si ceva brocoli gratinat), pot spune ca vegetarienii au putine optiuni (una fiind varza calita germana care este dementiala).
si cum am intrat cu pohta de wursti am luat d'aia albi cu mustar dulce si covrigi bavarezi (imi ploo in gura, mustarul ala facut de casa cred, cu miere ... mmm).
p'orma la pohta de varza acra germana si la recomandarile doamnei am servit asa:
io: schnitzel (am uitat cum) care avea un sos de smantana si usturoi si care mergea bestial cu chiftelele de cartofi (sa nu mai zic de schnapsul de la final)
mancaul sef: rasol german cu varza acra - care era de fapt ditamai ciolanul dar neafumat, copt in asa fel incat soriciul era un deliciu crocant si grasimitza de sub el era delicioasa si mergea ca o manusa cu varza acra cu chimen si, parca, vin. portia e numai pt mancai, creca avea un kil carnea.
berea la halba e scumpa fiindca este de import. adica are bere filtrata si nefiltrata la butoi, inclusiv bere de porumb (nu am degustat) si dab la halba (genial de bun), dar sunt la 100k halba (fireste ca sunt si alternative la sticla mai ieftine dar parca nu merita).
pantagruelicul dejun a costat un bulion jumate din bujet dar va jur ca merita. nu se compara cu mica elvetie care este alt gen de local, dar te face sa te simti excelent.
nu uitati sa faceti rezervare macar cu o ora inainte pt ca spatiul este mic, se inchide devreme si este aglomerat continuu.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
- Mesaje: 18663
- Membru din: Sâm Aug 04, 2001 11:00 am
- Localitate: La Matze Fripte
foarte frumos la nemtzi, dana
io nu mai stiu exact cum se cheama ce am mincat, dar cred ca era ceva de genu cotlet/friptura haiducesc(asca) - servit pe un fund de lemn, cu mai multe condimente neidentificate de mine, da' toate iutzi, si o capatzina de usturoi.
la recomandarea nibelungei, am loat ca garnitura tot chiftele de cartofi parca...
foarte bun wafelu ca si desert si cum ma stiti nebautor , merjea si sucu de mere in loc de bere ~p
ce-i drept la o vizita precedenta, am ingurgitat vreo 3 halbe nefiltrate. daca sunt si acum la fel ca acu un an, merita
na, ca-mi facushi pofta...
pies: dana, pe cind o cronica la amsterdam?
io nu mai stiu exact cum se cheama ce am mincat, dar cred ca era ceva de genu cotlet/friptura haiducesc(asca) - servit pe un fund de lemn, cu mai multe condimente neidentificate de mine, da' toate iutzi, si o capatzina de usturoi.
la recomandarea nibelungei, am loat ca garnitura tot chiftele de cartofi parca...
foarte bun wafelu ca si desert si cum ma stiti nebautor , merjea si sucu de mere in loc de bere ~p
ce-i drept la o vizita precedenta, am ingurgitat vreo 3 halbe nefiltrate. daca sunt si acum la fel ca acu un an, merita
na, ca-mi facushi pofta...
pies: dana, pe cind o cronica la amsterdam?
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
- Membru din: Dum Iul 25, 2004 11:00 pm
aaaa era sa uit
Amsterdam cafe
http://www.afterhours.ro/restaurant_Amsterdam_Grand_Cafe.html
deci locanta destul de dragutza de pe strada care pe vremuri era paradisul ciorditorilor promite (la intrare), citind cronica de pe afterhours zici ca merita dar ...
este "surprize surprize" adica: prima supriza vine din faptul ca cea mai ieftina bere si anume bergenbier la halba se termina dupa primele 4-5 maxim 8 halbe care (surpriza!) sunt umplute numai pe jumatate.
apoi poti sa ramai cu gura cascata si daca ai avea termometru ai fi tentat sa vezi cate grade mai sunt pana apa plata da in fiert, nu stiu unde depoziteaza dansii substanta vietii dar o aduc ciorba (pacat ca antepostatorul nu a cerut din prima ghiatza, eram curioasa cat de calda putea fi).
dupa ce s-a gatat berea injumatatita la halba nu am avut multe optiuni, berile la jumate fiind putine si nasoale a trebuit sa ne multumim cu becks dar numai cand puteam prinde chelnerul care trebuia vanat mai ceva ca mistretii lui ceausescu. disperati de sete si de zgomotoasa trupa de jazz care bombarda cu mai multi decibeli decat presupun eu ca este legal, am surprins si noi chelnerul sunand la bar de unde ni (mi) s-a raspuns:
"Amsterdam cafe, buna ziua, doriti o rezervare?"
"Nu, dorim doar niste beri la masa mare"
meniul arata imbietor, la preturi destul de piparate dar daca dupa o bere stateam un ceas, de mancare nu am avut curajul sa ma apropii, am tras cu ochiul in schimb la un sandwich club care era destinat f'unui nefericit care pt suma de 200 mii lei vechi noi a primit ceva mic si chircit sub un morman de cartofi prajitz din cei congelati.
fireste ca la ora 17.00 cand stiam ca se deschide gara lipscani am fugit la tuborg si delicioasele gustari calde care de duminica trecuta au fost botezate "inca patru" (portii, fireste)
am uitat ceva draga?
Amsterdam cafe
http://www.afterhours.ro/restaurant_Amsterdam_Grand_Cafe.html
deci locanta destul de dragutza de pe strada care pe vremuri era paradisul ciorditorilor promite (la intrare), citind cronica de pe afterhours zici ca merita dar ...
este "surprize surprize" adica: prima supriza vine din faptul ca cea mai ieftina bere si anume bergenbier la halba se termina dupa primele 4-5 maxim 8 halbe care (surpriza!) sunt umplute numai pe jumatate.
apoi poti sa ramai cu gura cascata si daca ai avea termometru ai fi tentat sa vezi cate grade mai sunt pana apa plata da in fiert, nu stiu unde depoziteaza dansii substanta vietii dar o aduc ciorba (pacat ca antepostatorul nu a cerut din prima ghiatza, eram curioasa cat de calda putea fi).
dupa ce s-a gatat berea injumatatita la halba nu am avut multe optiuni, berile la jumate fiind putine si nasoale a trebuit sa ne multumim cu becks dar numai cand puteam prinde chelnerul care trebuia vanat mai ceva ca mistretii lui ceausescu. disperati de sete si de zgomotoasa trupa de jazz care bombarda cu mai multi decibeli decat presupun eu ca este legal, am surprins si noi chelnerul sunand la bar de unde ni (mi) s-a raspuns:
"Amsterdam cafe, buna ziua, doriti o rezervare?"
"Nu, dorim doar niste beri la masa mare"
meniul arata imbietor, la preturi destul de piparate dar daca dupa o bere stateam un ceas, de mancare nu am avut curajul sa ma apropii, am tras cu ochiul in schimb la un sandwich club care era destinat f'unui nefericit care pt suma de 200 mii lei vechi noi a primit ceva mic si chircit sub un morman de cartofi prajitz din cei congelati.
fireste ca la ora 17.00 cand stiam ca se deschide gara lipscani am fugit la tuborg si delicioasele gustari calde care de duminica trecuta au fost botezate "inca patru" (portii, fireste)
am uitat ceva draga?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
- Mesaje: 18663
- Membru din: Sâm Aug 04, 2001 11:00 am
- Localitate: La Matze Fripte
am uitat ceva draga?
nu, draga. poate vine flufi sau tinaru hova sa ne povesteasca cum era prajitura cea alba-cacanie, de care se aratau iecstrem de incintati
io am mai vizitat locanta respectiva cu ceva tinp in urma si niciodata nu am avut aceste probleme, desi aproape intotdeauna era suficient de aglomerata, serviciul mi s-a parut destul de prompt. sper pt binele lor ca dupa-amiaza de duminica a fost o eruare si nu o obisnuinta, pt cachiar mi-ar parea rau. pe vremuri a fost una din primele locatii care a civilizat un pic strazile din jurul lipscaniului, iar patronii par pushi pe fapte mari in centrul istoric (daca nu ma insel, ei detin si hotelul rembrandt de vizavi de bnr)
poate merjem o data cind e happy hour si nu concert de jazz
creca am prins o data o ora cind din doo beri plateai duar una...
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
- Membru din: Dum Iul 25, 2004 11:00 pm
nbm scrie:poate vine flufi sau tinaru hova sa ne povesteasca cum era prajitura cea alba-cacanie, de care se aratau iecstrem de incintati
"iesctrem de incantati" dizevu? nush cum ati tras aceasta concluzie mirobolanta.
Preparatul denumit "black&white" ii bun dar nu exceptional. Crema de mascarpone, crema de ciocolata, cu nuci si banane. Cam dulce pentru gustu meu (d-aia abea am reusit s-o termin, cu ajutorul dat de diversi pofticiosi din jur ). Dar nu e rau.
Si nici jazzul nu era rau, numa vocea solistei prea decibeloasa.
Ciudat ce-o patit chelnerul de nu se mai uita la noi, mai ales ca drumul lui spre bar era fics pe langa masa cea mare
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
- Membru din: Lun Noi 15, 2004 12:00 am
deci voiu pentru ca sa refac cronica la bugati care s-a modificat la meniu de o mare amploare. deci aseara, chelneru' favorit desfacea sticla dupa sticla de vin tinut la rece in frapiere cu zapada pe ele care erau schimbate cand se incalzeu, gheatza era rece (nu ca a nbm-ului), muraturile delicioase si o pajina de meniu pe care nu o observasem si anume "meniu de gradul zero".
cum cineva a vrut sa ma surprinda a comandat ceva din acel meniu adica si anume crevetz tiger cu sos de lamaie si sampanie. moment in care patronul a venit cu un aragaz portabil fuarte mijto si a pregatit bazdaganiile in fatza noastra in timp ce pe ecranul plat din spatele pizzarului se afisha 2-0 pt romania.
nestiind cui e destinat felul de haleala mi-a plouat in gat cat timp nea patronu a pregatit zapaceala aia, dupa care ........ bre imi ploo iar numa cand imi amintesc cum a fost.
deci in afara de respectiva surpriza deliciuasa am mai servit noi care eram:
- hamsii (sarate, cereau bere, da buuuuuuuune)
- ciuperci umplute cu branza (rocfort d'aia)
- crochete de cashcaval
- gujuane de shalau
- muraturi asortate la ei acolosha (gogonici, acavetzi, gogosari, conopidutza)
- tochitura
- medalioane bugati (ceva de vaca intr-un sos nushcum cu ciuperci si zmantana)
- muschi de vaca cu prosciuto (cu un sos cu nijte enorm de multe legume etc)
s-a transformat beblioteca bre ... si nu in rau de loc si nu crez ca la pretzuri au saltat cu mai mult de 10% deci ...
cum cineva a vrut sa ma surprinda a comandat ceva din acel meniu adica si anume crevetz tiger cu sos de lamaie si sampanie. moment in care patronul a venit cu un aragaz portabil fuarte mijto si a pregatit bazdaganiile in fatza noastra in timp ce pe ecranul plat din spatele pizzarului se afisha 2-0 pt romania.
nestiind cui e destinat felul de haleala mi-a plouat in gat cat timp nea patronu a pregatit zapaceala aia, dupa care ........ bre imi ploo iar numa cand imi amintesc cum a fost.
deci in afara de respectiva surpriza deliciuasa am mai servit noi care eram:
- hamsii (sarate, cereau bere, da buuuuuuuune)
- ciuperci umplute cu branza (rocfort d'aia)
- crochete de cashcaval
- gujuane de shalau
- muraturi asortate la ei acolosha (gogonici, acavetzi, gogosari, conopidutza)
- tochitura
- medalioane bugati (ceva de vaca intr-un sos nushcum cu ciuperci si zmantana)
- muschi de vaca cu prosciuto (cu un sos cu nijte enorm de multe legume etc)
s-a transformat beblioteca bre ... si nu in rau de loc si nu crez ca la pretzuri au saltat cu mai mult de 10% deci ...
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
- Mesaje: 18663
- Membru din: Sâm Aug 04, 2001 11:00 am
- Localitate: La Matze Fripte
...pentru mine a fost mai nasol ca am avut in fatza tuata seara un trico a lu dinamo atarnat de perete si semnat de andone
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
- Membru din: Lun Aug 05, 2002 11:00 pm
bre pretzurile sunt estrem de diverse.
alea cu crevetz inperiali, ficatzi de gasca in sos de struguri si alte belele ie scunpe tare, 5 sau kiar 600k. da haleala normala care ie fuarte buna ie intr 80 si macsim 300 (alea cu vite in sosuri dementiale).
cum sa zic, crajma momental e pt toate pungile.
alea cu crevetz inperiali, ficatzi de gasca in sos de struguri si alte belele ie scunpe tare, 5 sau kiar 600k. da haleala normala care ie fuarte buna ie intr 80 si macsim 300 (alea cu vite in sosuri dementiale).
cum sa zic, crajma momental e pt toate pungile.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
- Mesaje: 18663
- Membru din: Sâm Aug 04, 2001 11:00 am
- Localitate: La Matze Fripte
1. Am fost si io la Amsterdam Cafe taman in seara (in jur de 8) de Halauin, ca era si sfantu Mihai si a facut cinste o Mihaela, si ierau chelnerii imbracati in pirati (prima oara cand am intrat a iesit asta in fata cu o sabie in mana, cu un ochi cu plasture negru si un tricou franjuri, si atunci mi-a picat fisa ca e vreo petrecere) si doctori, iar chelneritele in scolarite (bine ca nu era vreun pedofil belgian prin preajma, ca sigur saliva de pofta:D), tiganci si altea alea... (a, apropo, de Halauin nu trebuiau sa fie vrajitoare, si alte chestii inspaimantatoare? ca scolarita aia sigur nu era... sau probabil ca la noi s-a adaptat chestia asta americaneasca mai dupa alte gusturi...).
Berea nu prea stiu cum era, ca n-am putut merge fara masina, dar din ce se consuma de catre comeseni parea de succes, si nu injumatatita ca la vizita lui gaga.
Am mancat niste salata d-aia de-a casei, Amsterdam, si a fost buna, nu stralucita, dar ok. Am mai luat si niste prajitura la 90000 portia dar asta chiar nu a meritat.
In concluzie, un local de nivel mediu.
2. Burebista de pe Calea Mosilor - restaurant vanatoresc.
Pe langa aspectul rustic (blani de oae pe scaune, harti dacice pe pereti, etc) ce e mai deosebit in inima Bucurestiului, am avut neplacuta surpriza sa constat ca desi vroiam sa servesc niste feluri mai speciale (ceva de caprioara, o laba de urs, etc) mi s-a raspuns invariabil cu "nu avem momentan", "azi nu a gatit bucatarul" si alte prostii ieftine...
Asa ca m-am multumit cu vesnica ceafa de porc (macar a fost buna la gust si maricica) si am plecat dezamagit.
3. Nu in ultimul rand, Casa Bucur la care luna trecuta am avut nunta, si la care chiar daca am avut pretentii si am decartat vreo 170 de miliaone la sfarsit trebuie sa recunosc ca nu am avut nici o nemultumire: meniul a fost exact cum am cerut,
aperitivul a umplut farfuria si toate salatele erau proaspete si bune,
shalaul chiar mi-a placut desi nu ma omor dupa pesti,
sarmalele chiar le-au adus calde (nu cum m-a dezamagit mult mai scumpul si pretentiosul Crowne Plaza saptamana trecuta la o alta nunta unde am fost doar invitat - unde erau nici calde nici reci, ceva jenant!), si bune
iar la servirea fripturii au pregatit ei o chestie speciala: au stins toate luminile, au aprins lumanari pe fiecare masa (unii invitati deja murmurau: "Ce fac astia, aduc deja tortul??? fara friptura??? aoleoooo!!!) si au intrat vreo 10 chelneri cu seful-bucatar in frunte, cu platourile de fripturi alaturi de niste mici chestii flambate de mare efect! si cu care au defilat printre mese raspandind arome ce te faceau sa inghiti in sec.
Iar tortul, comandat de ei la indicatiile pretioase ale nevesti-mi (cu martipan, cu trandafiri portocalii de zahar ars pe deasupra, etc) a fost chiar bun.
In concluzie, fara cusur si servirea chelnerilor (am avut in contract semnat ca le dau 10 % din total factura spaga ca servicii personal), care chiar si-au dat interesul sa merite banii.
Berea nu prea stiu cum era, ca n-am putut merge fara masina, dar din ce se consuma de catre comeseni parea de succes, si nu injumatatita ca la vizita lui gaga.
Am mancat niste salata d-aia de-a casei, Amsterdam, si a fost buna, nu stralucita, dar ok. Am mai luat si niste prajitura la 90000 portia dar asta chiar nu a meritat.
In concluzie, un local de nivel mediu.
2. Burebista de pe Calea Mosilor - restaurant vanatoresc.
Pe langa aspectul rustic (blani de oae pe scaune, harti dacice pe pereti, etc) ce e mai deosebit in inima Bucurestiului, am avut neplacuta surpriza sa constat ca desi vroiam sa servesc niste feluri mai speciale (ceva de caprioara, o laba de urs, etc) mi s-a raspuns invariabil cu "nu avem momentan", "azi nu a gatit bucatarul" si alte prostii ieftine...
Asa ca m-am multumit cu vesnica ceafa de porc (macar a fost buna la gust si maricica) si am plecat dezamagit.
3. Nu in ultimul rand, Casa Bucur la care luna trecuta am avut nunta, si la care chiar daca am avut pretentii si am decartat vreo 170 de miliaone la sfarsit trebuie sa recunosc ca nu am avut nici o nemultumire: meniul a fost exact cum am cerut,
aperitivul a umplut farfuria si toate salatele erau proaspete si bune,
shalaul chiar mi-a placut desi nu ma omor dupa pesti,
sarmalele chiar le-au adus calde (nu cum m-a dezamagit mult mai scumpul si pretentiosul Crowne Plaza saptamana trecuta la o alta nunta unde am fost doar invitat - unde erau nici calde nici reci, ceva jenant!), si bune
iar la servirea fripturii au pregatit ei o chestie speciala: au stins toate luminile, au aprins lumanari pe fiecare masa (unii invitati deja murmurau: "Ce fac astia, aduc deja tortul??? fara friptura??? aoleoooo!!!) si au intrat vreo 10 chelneri cu seful-bucatar in frunte, cu platourile de fripturi alaturi de niste mici chestii flambate de mare efect! si cu care au defilat printre mese raspandind arome ce te faceau sa inghiti in sec.
Iar tortul, comandat de ei la indicatiile pretioase ale nevesti-mi (cu martipan, cu trandafiri portocalii de zahar ars pe deasupra, etc) a fost chiar bun.
In concluzie, fara cusur si servirea chelnerilor (am avut in contract semnat ca le dau 10 % din total factura spaga ca servicii personal), care chiar si-au dat interesul sa merite banii.
**********
***D I N A M O!!!***
**********
-
Ayrton - Mesaje: 1790
- Membru din: Lun Dec 16, 2002 12:00 am
pacat ca nu ai poze, eu la crown plaza am avut cea mai mistoaca experienta culinara la o nunta fara dar, e adevarat ca nas era bucatarul de la sofitel si probabil ca astia fiind concurenta au vrut sa le arate clasa.
review recent la don taco unde am luat ce nu mai servisem si anume:
- ciorba de fasole cu ciolan: cam putina dar foarte buna iar salata de ceapa e geniala
- file de salau marinat in tequila cu rodii: excelent, un soi de sushi la gust
- muschi de vita in sos de nuci: de exceptie, sosul era brun si cu aceto balsamico, alaturi de foi de varza chinezeasca trasa in tigaie cu un amestec asemanator. garnitura de orez recomandata de chelner a fost ca nuca in perete, treaba merge mai degraba cu cartofi natur sau piure.
- porc in sos de tequila si bere: foarte fraged si a mers cu piureul.
servirea ireprosabila, totul e ok.
review recent la don taco unde am luat ce nu mai servisem si anume:
- ciorba de fasole cu ciolan: cam putina dar foarte buna iar salata de ceapa e geniala
- file de salau marinat in tequila cu rodii: excelent, un soi de sushi la gust
- muschi de vita in sos de nuci: de exceptie, sosul era brun si cu aceto balsamico, alaturi de foi de varza chinezeasca trasa in tigaie cu un amestec asemanator. garnitura de orez recomandata de chelner a fost ca nuca in perete, treaba merge mai degraba cu cartofi natur sau piure.
- porc in sos de tequila si bere: foarte fraged si a mers cu piureul.
servirea ireprosabila, totul e ok.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
- Mesaje: 18663
- Membru din: Sâm Aug 04, 2001 11:00 am
- Localitate: La Matze Fripte
deci penca fanclubistu nu prea carciumareshte vaz ca rubrica asta o sa devina ce am mai incercat azi in Bugatti.
fiind iar cinci persoane la masa, doo seminormale, una gaga plus bonus doo blonde s-a servit:
- calamar la tigaie: excelenti, un sos delicios adusi in tigaitza gen aia de paella, recomandat de gaga
- creveti ca aia de data trecuta, de data asta gatiti de chelner si mai mici (creca nu erau black tiger, aratau cam black kitty), buni dar nu se compara cu aia de data trecuta, adica nu seamana. ceea ce e o bila neagra, speram sa nu se mai repete.
- carnati de pleshcoi cu iahnie de fasole si salata de muraturi, excelenti, uscati, picanti mergeau cu gogonelele, gogosarii, acavetzii si varza.
- carnati de vanat superbuni cu garnitura creca de cartofi tzaranesti
- somon cu crevetz si sparanghel din care iar nu am gustat da' arata beton, cu ceva sos alb si binentzees extrem de putin sparanghel.
- pizza pizzarului care era excelenta, cu gorgonzola si somon fume
- foccace proaspat coapta in loc de paine
+ vin si bere. (va urma:D)
fiind iar cinci persoane la masa, doo seminormale, una gaga plus bonus doo blonde s-a servit:
- calamar la tigaie: excelenti, un sos delicios adusi in tigaitza gen aia de paella, recomandat de gaga
- creveti ca aia de data trecuta, de data asta gatiti de chelner si mai mici (creca nu erau black tiger, aratau cam black kitty), buni dar nu se compara cu aia de data trecuta, adica nu seamana. ceea ce e o bila neagra, speram sa nu se mai repete.
- carnati de pleshcoi cu iahnie de fasole si salata de muraturi, excelenti, uscati, picanti mergeau cu gogonelele, gogosarii, acavetzii si varza.
- carnati de vanat superbuni cu garnitura creca de cartofi tzaranesti
- somon cu crevetz si sparanghel din care iar nu am gustat da' arata beton, cu ceva sos alb si binentzees extrem de putin sparanghel.
- pizza pizzarului care era excelenta, cu gorgonzola si somon fume
- foccace proaspat coapta in loc de paine
+ vin si bere. (va urma:D)
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
- Mesaje: 18663
- Membru din: Sâm Aug 04, 2001 11:00 am
- Localitate: La Matze Fripte
am fost in uichend la Sinaia, si am mancat la:
- un mic dejun la Restaurant Hotel Mara 3* (era inclus in pretul camerei): bufet suedez: sunca, salam sibiu, cascaval, branza, salate de rosii, de castraveti, etc, omleta, cremvusti, carnaciori. Automat de cafea, capucino, etc, suc natural de grefe, de portocale (dar 1000% era din ala concentrat si facut cu apa) si compot de fructe.
- o pizza (Capriciosa) la pizzeria Bucegi - a fost buna, ori imi era mie prea foame la ora aia...
- si favoritul meu, restataurantul hotelului Anda 4* (langa New Montana): am servit niste muschi de porc cu sos de ciuperci cu cartofi natur si legume buchetiere. Recomand cu caldura colectia de vinuri vechi precum si atitudinea si modul de servire al chelnerilor (nota 10).
- un mic dejun la Restaurant Hotel Mara 3* (era inclus in pretul camerei): bufet suedez: sunca, salam sibiu, cascaval, branza, salate de rosii, de castraveti, etc, omleta, cremvusti, carnaciori. Automat de cafea, capucino, etc, suc natural de grefe, de portocale (dar 1000% era din ala concentrat si facut cu apa) si compot de fructe.
- o pizza (Capriciosa) la pizzeria Bucegi - a fost buna, ori imi era mie prea foame la ora aia...
- si favoritul meu, restataurantul hotelului Anda 4* (langa New Montana): am servit niste muschi de porc cu sos de ciuperci cu cartofi natur si legume buchetiere. Recomand cu caldura colectia de vinuri vechi precum si atitudinea si modul de servire al chelnerilor (nota 10).
**********
***D I N A M O!!!***
**********
-
Ayrton - Mesaje: 1790
- Membru din: Lun Dec 16, 2002 12:00 am
- un mic dejun la Restaurant Hotel Mara 3* (era inclus in pretul camerei): bufet suedez: sunca, salam sibiu, cascaval, branza, salate de rosii, de castraveti, etc, omleta, cremvusti, carnaciori. Automat de cafea, capucino, etc, suc natural de grefe, de portocale (dar 1000% era din ala concentrat si facut cu apa) si compot de fructe.
nah ceva deosebit cum nu s-a mai vazut in vecii vecilor amin. cronica la bufetul suedez de la hotel
pe bune? iti da la hotel sa mananci atatea lucruri minunate demne de un gurme la o crajma?
restaurantele hotelelor sunt intr-adevar fascinante
pizzeria nu avea nici o stea? cum te-ai aventurat?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
- Mesaje: 18663
- Membru din: Sâm Aug 04, 2001 11:00 am
- Localitate: La Matze Fripte
acu vazui tinere intrebarea. da' abar n-am.
deci la un dineu oficial am poposit la casa ardeleana caredy
http://www.afterhours.ro/_Casa_Ardeleana_Caredy.html
nu sunt in stare sa apreciez dpdv pret calitate din acest motiv dar pot sa va spun ca mi se pare o mare tzapa. desi are o vila absolut impresionanta (ca marime), ca decor nu e nimic deosebit, mancarea a fost sub asteptari, desi pare local cu pretentii (canapele de piele, clapar pe post de pianist, chelneri scortosi).
trecand peste chelnerii care, in prima parte au fost oarecum atenti si per total decenti (mai putin atenti, punandu-i unui mesean palinca in loc de vin in pa'arul din care omul a luat o dushca insetata, da' asta a fo' distractia serii), am sa poposesc la mancare.
un aperitiv, nu i-as spune sub orice critica ci sub orice asteptare: rulada de pui fada umpluta cu spanac, rulada de pui la fel de fada umpluta cu un carnat (gen cabanos), o rosie umpluta cu branza care nu spunea nimica nici macar pe limba ei, o felie de sunca umpluta groso modo cu aceeasi branza in care mai erau cateva felii de masline si ardei, gust identic, doo felii de rulada de cascaval din comert si numarul de 6 in masline.
frumusetea a venit la felul doi, mai bine zis la salata de muraturi si pot jura cu mana pe cravata rosie de pionier ca nici macar cela mai nashpa rateuri de muraturi fgacute de mine nu au fost atat de proaste. o saratura acra cu aspect de traba regurgitata ... brrr.
culmea e ca nici antreurile nici felul principal nu aveau sare deloc (nici piper si am facut scurta la mana incercand sa pun din solnitele infundate). probabil ca au scapat-o pe toata in muraturi.
felul de baza ok dar eminamente banal, trei feluri de carne la gratar (pui, porc, vaca) acoperite cu cascaval topit si cartofi cu boia, ceapa si costita neimpresionanti. dar ok friptura. ca desert era o chestie cu nume de galushca, aspect de tort sfaramat si frisca artificiala de tub, bunutz, merge.
acum eu nu vreau sa dau cu parul, poate raportul pret calitate e bun si atunci e ok. dar ma indoiesc.
aaa, haios e ca la buda au si dush asa ca dupa o dusca de palinka in loc de vin poti sa te racoresti. era sa uit de vinul casei. o petarda fara pic de buchet, dar nu putea fi clasificata nici macar seaca. ce mai, naspa. am luat haineken ca nu aveau tuborg si ma inbiau cu ciuc. sa fie de capu' lor. de o mie de ori mai misto la biblioteca
deci la un dineu oficial am poposit la casa ardeleana caredy
http://www.afterhours.ro/_Casa_Ardeleana_Caredy.html
nu sunt in stare sa apreciez dpdv pret calitate din acest motiv dar pot sa va spun ca mi se pare o mare tzapa. desi are o vila absolut impresionanta (ca marime), ca decor nu e nimic deosebit, mancarea a fost sub asteptari, desi pare local cu pretentii (canapele de piele, clapar pe post de pianist, chelneri scortosi).
trecand peste chelnerii care, in prima parte au fost oarecum atenti si per total decenti (mai putin atenti, punandu-i unui mesean palinca in loc de vin in pa'arul din care omul a luat o dushca insetata, da' asta a fo' distractia serii), am sa poposesc la mancare.
un aperitiv, nu i-as spune sub orice critica ci sub orice asteptare: rulada de pui fada umpluta cu spanac, rulada de pui la fel de fada umpluta cu un carnat (gen cabanos), o rosie umpluta cu branza care nu spunea nimica nici macar pe limba ei, o felie de sunca umpluta groso modo cu aceeasi branza in care mai erau cateva felii de masline si ardei, gust identic, doo felii de rulada de cascaval din comert si numarul de 6 in masline.
frumusetea a venit la felul doi, mai bine zis la salata de muraturi si pot jura cu mana pe cravata rosie de pionier ca nici macar cela mai nashpa rateuri de muraturi fgacute de mine nu au fost atat de proaste. o saratura acra cu aspect de traba regurgitata ... brrr.
culmea e ca nici antreurile nici felul principal nu aveau sare deloc (nici piper si am facut scurta la mana incercand sa pun din solnitele infundate). probabil ca au scapat-o pe toata in muraturi.
felul de baza ok dar eminamente banal, trei feluri de carne la gratar (pui, porc, vaca) acoperite cu cascaval topit si cartofi cu boia, ceapa si costita neimpresionanti. dar ok friptura. ca desert era o chestie cu nume de galushca, aspect de tort sfaramat si frisca artificiala de tub, bunutz, merge.
acum eu nu vreau sa dau cu parul, poate raportul pret calitate e bun si atunci e ok. dar ma indoiesc.
aaa, haios e ca la buda au si dush asa ca dupa o dusca de palinka in loc de vin poti sa te racoresti. era sa uit de vinul casei. o petarda fara pic de buchet, dar nu putea fi clasificata nici macar seaca. ce mai, naspa. am luat haineken ca nu aveau tuborg si ma inbiau cu ciuc. sa fie de capu' lor. de o mie de ori mai misto la biblioteca
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
- Mesaje: 18663
- Membru din: Sâm Aug 04, 2001 11:00 am
- Localitate: La Matze Fripte
Cel mic apierdut 3 zile prin Bucale si s-a cazat la "Phoenicia"(oare bine am retinut?).Nu prea si-a adus el aminte ce drac a mancat caci astia macina ca moara.Dar a laudat salile de mese care incep cu un beci rustic si continuind cu altele cu nume si decor diferit.
Ceea ce i-a placut in mod deosebit fuse holul care era plin cu custi cu papagali iar harmalaia pe care o produceau anihila senzatia de hotel/oras.
Fuserati careva pe acolo?
Ceea ce i-a placut in mod deosebit fuse holul care era plin cu custi cu papagali iar harmalaia pe care o produceau anihila senzatia de hotel/oras.
Fuserati careva pe acolo?
- pacha
- Mesaje: 2042
- Membru din: Vin Mai 14, 2004 11:00 pm
nu am auzit de asa ceva. dar mai intreaba-l odata.
aci la P nu e nimic
http://www.afterhours.ro/litera_P.html
nici la F
http://www.afterhours.ro/litera_F.html
in ce zona?
aci la P nu e nimic
http://www.afterhours.ro/litera_P.html
nici la F
http://www.afterhours.ro/litera_F.html
in ce zona?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
- Mesaje: 18663
- Membru din: Sâm Aug 04, 2001 11:00 am
- Localitate: La Matze Fripte
Se pare ca e vorba de http://www.phoenicia.ro/
Nu am fost, dar o sa vedem si noi daca e chiar asa fainoaca locanta de acolu-sa.
Nu am fost, dar o sa vedem si noi daca e chiar asa fainoaca locanta de acolu-sa.
-
Paragusul - Junior Member
- Mesaje: 79
- Membru din: Lun Iul 26, 2004 11:00 pm
Vineri seara, am avut in program o iesire la restaurant... hai ce facem, unde mergem, eram cam nedecisi, asa ca am zis, hai sa mancam si altceva decat chinezarii si japonezarii, asa ca am ales Restaurantul Bolivar, pe strada salcamilor, cu specific peruan... am ajuns acolo, lumea foarte politicoasa, intampinati frumos, condusi la o masa de doua persoane, desi cerusem de patru, ca noi ne intindem la masa, ne-au refuzat politicos, desi restaurantul era aproape gol, am zis ok, ata ete, ne multumim si cu mai cu putin...
Primul lucru pe care l-au facut, a fost sa ne serveasca cu shampanie si chipsuri, nu am intels combinatia, dar am zis ok, shampania cam prea dulce pentru gustul meu, dar de apreciat ca nu era shampania vietii, si anume angeli, ci altceva, nu am vazut io prea bine ce, dar nu conta, putea sa fie si rubbi bubble, numai angeli nu.
Am comandat pentru inceput o salata montgomerrey, care e buna, gustoasa, cu spanac, salata verde, masline, porumb si un sos delicios, plus un Pollo con verduras en salsa fusion, chestie care trebuia sa contina si ardei gras, dar nu continea, oricum buna.
La felul doi am ales un orez cu fructe de mare, creveti si sos special, orez care continea doar doi creveti in miniatura, doua rondele de calamar si doua tentaculucutzulici, mici si amarate, pacat ca nu erau mai multi creveti, pentru ca erau delicios facuti, iar sosul era demential, si ca sa ma satur am zis sa ma delectez cu niste Costilla chica de chancho, care inseamna niste coaste de porc dulci-picante, coaste care ar fi fost bune, daca aveau si altceva decat grasime pe ele, dar cum nu au avut decat grasime, m-am lasat pagubasa...
Toate astea le-am udat cu un vin spaniol, comeseanu fiind de spaniol, a zis ca vrea vin de la el d'acasa, vin care nu ajungea nici pana la butashu' al mai uscat din via lu tata, dar am zis sa fiu politicoasa si sa nu comentez de vinul de care omul se simtea mandru, ca e de la el d'acasa... deci in concluzie vinu' fu najpa.
La desert mi-am luat o prajitura cu ciocolata, care era fix salamul meu de biscuiti, numai ca era mai uscat, cu niste frisca, inghetata si ceva fulgi de ciocolata, plus o cafea si un digestiv...
Toata distractia asta a fost cam de 3-4 milioane, doo persoane, bani cheltuiti aiurea, pentru ca la o ora aveam o foame in glanda ceva de speriat...
Aaa, si inca o chestie, nu e recomandat sa mananci acolo daca dupa aia ai chef de bauta zdravana, eu am suferit groaznic de la minunatiile alea de sosuri...
Per total, merita incercat o data... doar de amatori de sosuri....
PS. imi zice si mie cineva unde gasesc un restaurant in care chiar sa pot manca fructe de mare, calamari, creveti, scoici, adica cam tot ce se tarashte, pluteste si inoata prin mare? si am zis sa pot manca si nu gusta....
Va multumesc,
Primul lucru pe care l-au facut, a fost sa ne serveasca cu shampanie si chipsuri, nu am intels combinatia, dar am zis ok, shampania cam prea dulce pentru gustul meu, dar de apreciat ca nu era shampania vietii, si anume angeli, ci altceva, nu am vazut io prea bine ce, dar nu conta, putea sa fie si rubbi bubble, numai angeli nu.
Am comandat pentru inceput o salata montgomerrey, care e buna, gustoasa, cu spanac, salata verde, masline, porumb si un sos delicios, plus un Pollo con verduras en salsa fusion, chestie care trebuia sa contina si ardei gras, dar nu continea, oricum buna.
La felul doi am ales un orez cu fructe de mare, creveti si sos special, orez care continea doar doi creveti in miniatura, doua rondele de calamar si doua tentaculucutzulici, mici si amarate, pacat ca nu erau mai multi creveti, pentru ca erau delicios facuti, iar sosul era demential, si ca sa ma satur am zis sa ma delectez cu niste Costilla chica de chancho, care inseamna niste coaste de porc dulci-picante, coaste care ar fi fost bune, daca aveau si altceva decat grasime pe ele, dar cum nu au avut decat grasime, m-am lasat pagubasa...
Toate astea le-am udat cu un vin spaniol, comeseanu fiind de spaniol, a zis ca vrea vin de la el d'acasa, vin care nu ajungea nici pana la butashu' al mai uscat din via lu tata, dar am zis sa fiu politicoasa si sa nu comentez de vinul de care omul se simtea mandru, ca e de la el d'acasa... deci in concluzie vinu' fu najpa.
La desert mi-am luat o prajitura cu ciocolata, care era fix salamul meu de biscuiti, numai ca era mai uscat, cu niste frisca, inghetata si ceva fulgi de ciocolata, plus o cafea si un digestiv...
Toata distractia asta a fost cam de 3-4 milioane, doo persoane, bani cheltuiti aiurea, pentru ca la o ora aveam o foame in glanda ceva de speriat...
Aaa, si inca o chestie, nu e recomandat sa mananci acolo daca dupa aia ai chef de bauta zdravana, eu am suferit groaznic de la minunatiile alea de sosuri...
Per total, merita incercat o data... doar de amatori de sosuri....
PS. imi zice si mie cineva unde gasesc un restaurant in care chiar sa pot manca fructe de mare, calamari, creveti, scoici, adica cam tot ce se tarashte, pluteste si inoata prin mare? si am zis sa pot manca si nu gusta....
Va multumesc,
I've got PMS and a gun, don't push it!
-
Arthemis - Mesaje: 689
- Membru din: Mar Feb 01, 2005 12:00 am
Mah,Artemis,sfatul meu e sa faci ca noi.Intri la Metrou si-ti cumperi animalele pe care le doresti le prepari cum doresti si mananci cat iti cade bine.In grupul nostru de prieteni cam asa se obisnuieste.Unul anunta ca a facut un gulas original si toata lumea este chemata.Altul ca a luat cativa crapi de dunare si punea de-o ciorba cu tot tacamul.Altul ia fructe de mare si incropeste vre-o 2-3 aplicatii.Eu ii execut cu melci,cai si ciuperci.Eu ies cel mai ieftin.
- pacha
- Mesaje: 2042
- Membru din: Vin Mai 14, 2004 11:00 pm
Pt.Arthemis: Doar Creveti ( eu recomand crevetii crocanti) si midii ( eu as zice midii cu praz) poti sa incerci la Xanadu pe Mintuleasa. Avantajul e ca e mult mai ieftin si arata bine localul. In rest ar mai fi peste destul, dar din cite stiu eu n-au caracatite.
- Petrecaretul
- Junior Member
- Mesaje: 16
- Membru din: Vin Mai 20, 2005 3:38 pm
- Localitate: Bucuresti
Arthemis, la Verdi au mix de fructe de mare ok si la Bugatti au super de creveti pane si creveti tiger (scumpi, cam 5-600k/portia). Si la preturi enorme sunt tot felul de crasme care aduc proaspete de afara. Plus la chinezestile de pe galati (poti sa iei huo guo cu fructe de mare la alegere). Iar creveti bestiali desi e junk food mai sunt la Ruby Tuesday.
Pacha, cu mentalitati de colegi de-ai mei "cu o suta de mii imi iau un kil de carne si halesc pana mor acas" ar da crajmele faliment. Noroc ca mai sunt oameni care stiu sa pretuiasca un bucatar si un chelner scolit.
Culmea e ca zilele trecute cineva mi-a ridicat in slavi crasma Bolivar si era pe lista mea ...
Pacha, cu mentalitati de colegi de-ai mei "cu o suta de mii imi iau un kil de carne si halesc pana mor acas" ar da crajmele faliment. Noroc ca mai sunt oameni care stiu sa pretuiasca un bucatar si un chelner scolit.
Culmea e ca zilele trecute cineva mi-a ridicat in slavi crasma Bolivar si era pe lista mea ...
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
- Mesaje: 18663
- Membru din: Sâm Aug 04, 2001 11:00 am
- Localitate: La Matze Fripte
Multumesc pentru recomandari!
@ gaga- am sa incerc Bugatti, mai ales ca-mi sta gandul la crevetii aia de cand ai vb prima data de ei
La Rubby nu am mancat crevetzi, am mancat costite, si mi-a placut ca au portii dupa sufletul meu, dar cum ai zis si tu, e junk food.... scump
Nu se poate ridica in slavi restaurantul Bolivar, nu e rau dar nici de ridicat in slavi nu e, e mediocru, dar eu cand ma duc undeva si stiu ca dau niste bani buni, vreau ca dupa aia sa-l pot ridica in slavi, cum am zis, mancarea nu e rea, dar nu cred ca e de pus pe lista prioritatilor la restaurante
@pacha- mie mi-e frica sa ma apuc sa mai gatesc creveti, pentru ca am facut intr-o zi, dupa o reteta buna, numai ca io am pus la curry de s-a ales prafu de toata reteta respectiva si de crevetii mei
@petrecaretu- am auzit de Xandu si o sa-l incerc, dar la anu, ca acum bate vantul prin portofelul meu
Va mai intreb ceva, eu nu am mai fost in Nan Jing de doi ani, atunci chiar mi-a lasat o impresie buna la toate capitolele, as vrea sa ma duc din nou, daca a mai fost cineva in ultimul timp, sa-mi spuna si mie daca mai merita sa-mi cheltui banii, pentru ca atunci stiu ca am cheltuit o gramada.
Va multumesc.
noa, mi se facu foame
@ gaga- am sa incerc Bugatti, mai ales ca-mi sta gandul la crevetii aia de cand ai vb prima data de ei
La Rubby nu am mancat crevetzi, am mancat costite, si mi-a placut ca au portii dupa sufletul meu, dar cum ai zis si tu, e junk food.... scump
Nu se poate ridica in slavi restaurantul Bolivar, nu e rau dar nici de ridicat in slavi nu e, e mediocru, dar eu cand ma duc undeva si stiu ca dau niste bani buni, vreau ca dupa aia sa-l pot ridica in slavi, cum am zis, mancarea nu e rea, dar nu cred ca e de pus pe lista prioritatilor la restaurante
@pacha- mie mi-e frica sa ma apuc sa mai gatesc creveti, pentru ca am facut intr-o zi, dupa o reteta buna, numai ca io am pus la curry de s-a ales prafu de toata reteta respectiva si de crevetii mei
@petrecaretu- am auzit de Xandu si o sa-l incerc, dar la anu, ca acum bate vantul prin portofelul meu
Va mai intreb ceva, eu nu am mai fost in Nan Jing de doi ani, atunci chiar mi-a lasat o impresie buna la toate capitolele, as vrea sa ma duc din nou, daca a mai fost cineva in ultimul timp, sa-mi spuna si mie daca mai merita sa-mi cheltui banii, pentru ca atunci stiu ca am cheltuit o gramada.
Va multumesc.
noa, mi se facu foame
I've got PMS and a gun, don't push it!
-
Arthemis - Mesaje: 689
- Membru din: Mar Feb 01, 2005 12:00 am
gaga- am sa incerc Bugatti, mai ales ca-mi sta gandul la crevetii aia de cand ai vb prima data de ei
cu mentiunea ca sa ceri espres sa ti-i pregateasca patronu, alfel iei tzapa
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
- Membru din: Lun Aug 05, 2002 11:00 pm
Cine este conectat
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori