Eu de obicei prefer sa beau berea cu ceva, cu alune, fistic, floricele etc. dar am fost acum 2 ani in Rusia, Moscova, si am mincat la bere un fel de peste uscat sarat. A fost ceva nemaipomenit. Cel putin mie mi-a placut
1. PREFERATI CEVA LA BERE ?
2. DACA DA. CE ANUME ?
3. CARE ESTE PRODUSUL PREFERAT LA BERE ?
4. ATI INCERCAT VREODATA PESTE USCAT SARAT (CALMAR ETC. ca numai pe asta am memorizat-o) DACA DA. VA PLACUT????
Ce prefer la BERE
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
1/ da, inc-o bere
2/ tuborg
3/ reiterez, inca o bere
4/ calmar nu ie pejte, corect ie calamar si ie specie de sepie. da, mi-a placut
2/ tuborg
3/ reiterez, inca o bere
4/ calmar nu ie pejte, corect ie calamar si ie specie de sepie. da, mi-a placut
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
- Membru din: Lun Aug 05, 2002 11:00 pm
3,nene gangster corect era sa faci un poll si scapai mai ieftin.
1,eu am incercat sa beau la bere un guinness.si nu prea a mers.mai buna e berea acompaniata de bere.
6,eu de obicei beau berea pura,adica nu o amestec cu mancare sau alte bauturi(doar cu femei )
1,eu am incercat sa beau la bere un guinness.si nu prea a mers.mai buna e berea acompaniata de bere.
6,eu de obicei beau berea pura,adica nu o amestec cu mancare sau alte bauturi(doar cu femei )
- cr3tz
- Mesaje: 3427
- Membru din: Vin Dec 24, 2004 12:00 am
eu uneori mai beau bere cu pahar sau cu halba., deobicei doar bere la sticla.
ar mai fi la bere, maltul, apa, hameiul, graul.. depinde de tipul de bere pe care il beau
ar mai fi la bere, maltul, apa, hameiul, graul.. depinde de tipul de bere pe care il beau
-
Daimon - Mesaje: 5074
- Membru din: Mie Noi 26, 2003 12:00 am
- Localitate: timisoara
Ce-mi place la bere
La bere merge orice. Gustările amintite de tine sunt sărături menite să te stimuleze să mai vrei o bere.
Tradiţionaliştii (ca mine) preferă insă crenvursti cu hrean sau cu muştar.
La Carul cubere, prin anii 1930 erau acompaniaţi cu felii de ridiche neagră ne cojită (spălată, cred că aţi dedus) tăiate subţiiiiiire ca foiţa de ţigare, presărate cu sare şi cu o picătură de uei de măsline pe fiecare.
Evident, un mic cu muştar şi un coltuc de paine proaspătă, intermediară reprezintă un un mariaj Ro clasic.
Ruşii au o mulţime de specialităţi de peşte sărat, uscat, afumat. Mie nu-mi prea plac la bere. Merg mai bine la tărie, vodca, ţuică.
Gustările la vin sunt mai variate şi mai complexe. Tapas-urile spaniolilor sunt o lume..
Tradiţionaliştii (ca mine) preferă insă crenvursti cu hrean sau cu muştar.
La Carul cubere, prin anii 1930 erau acompaniaţi cu felii de ridiche neagră ne cojită (spălată, cred că aţi dedus) tăiate subţiiiiiire ca foiţa de ţigare, presărate cu sare şi cu o picătură de uei de măsline pe fiecare.
Evident, un mic cu muştar şi un coltuc de paine proaspătă, intermediară reprezintă un un mariaj Ro clasic.
Ruşii au o mulţime de specialităţi de peşte sărat, uscat, afumat. Mie nu-mi prea plac la bere. Merg mai bine la tărie, vodca, ţuică.
Gustările la vin sunt mai variate şi mai complexe. Tapas-urile spaniolilor sunt o lume..
- Dulă
- Junior Member
- Mesaje: 3
- Membru din: Sâm Feb 03, 2007 11:55 pm
- Localitate: pe ici pe colo..
7 mesaje
• Pagina 1 din 1
Cine este conectat
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori