Initial trimis de Oribilul Mosh
nu mai scriu pe acest forum in viata mea.
Promiti?
.
Steaua nu a fost cu nimic peste Rapid...nici in teren , nici in tribune !
Initial trimis de dj_jaxxx
Bai da in fond si la urma urmei ce conteaza care a jucat mai bine si mai frumos? Fiecare echipa a primit un punct in clasament si daca stau si ma gandesc la sfarsitul campionatului nimeni nu o sa stea sa analizeze meciul din etapa a 2a cat de frumos a fost. Eu zic ca conteaza numa scoru si punctele din clasament. La fotbal conteaza golurile nu ratarile sau cat de bine canta galeria. Putea Rapidu sa aiba 3 persoane pa teren dar daca ar fi castigat nu ar mai fi pomenit nimeni nimic de galerie.
Dati-o dracu de treaba, nu va mai certati pa treaba asta. :mad:
Initial trimis de D€CR€T
"Gabi gabi gabi.....lasa-neeeeeeeee"
) si chiar cu argumente de partea ambelor parti. Dar parerea mea e ca daca regaluri fotbalistice ca Manchester-Real 2003, Manchester-Barcelona 1997, Olanda-Germania 1974 si multe altele trezesc admiratie si la nepasionati ai fotbalului, la un meci obisnuit nu poti sa savurezi intreg spectacolul daca nu te apropii afectiv de una din echipe. Pasiunile sunt o componenta importanta a spectacolului fotbalistic, iar daca aseara in peluza I din Ghencea s-ar fi aflat 6000 de Gabrieli am curaj sa pariez ca nu s-ar mai fi afisat nici un banner sau ca nu s-ar mai fi facut nici un fel de coregrafie. Necivilizatii si trogloditii de la peluza asigura un spectacol nu de putine ori egal celui din teren fara sa primeasca nici un ban pentru asta.
nu mai scriu pe acest forum in viata mea.
Initial trimis de bhuttu
Gabriel vine pe stadion in cautare de spectacol, dar atitudinea lui e anti-spectacol.
Initial trimis de Aliosha
In defavoarea Stelei:
A. Vidan (-) min. 37: A semnalizat eronat ofsaid la un atac dinamovist, dupí£ o minge fí£cutí£ cadou oaspetilor de Rí£doi.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator