Acvaristi, hai sa ne ajutam reciproc !
27 mesaje
• Pagina 1 din 1
Acvaristi, hai sa ne ajutam reciproc !
Rugaminte pt toti cei care vin pe lista: spuneti din ce localitatea sunteti. Poate candva facem un schimb, cerem un sfat, etc
multumesc
eu sunt din Bucuresti
nr icq 127223567 , online mai toata ziua
multumesc
eu sunt din Bucuresti
nr icq 127223567 , online mai toata ziua
- duduloi
- Junior Member
Re: Acvaristi, hai sa ne ajutam reciproc !
nu ca in principiu ai putea sa te uiti in detaliile fiecarui user pentru a afla un ICQ# sau localitatea din care e...
I tried sniffing coke once, but the ice cubes got stuck up my nose!
- RoDiscus
- Junior Member
Re: Acvaristi, hai sa ne ajutam reciproc !
De acord cu propunerea lui duduloi
Eu sunt din Barlad si mai am prieteni interesati de acest subiect
Eu sunt din Barlad si mai am prieteni interesati de acest subiect
- Catalin1903
- Junior Member
bolile pestilor
pe yahoo groups files am postat un pdf cu un tabel dintr-o carte mai veche, care cred ca v-ar fi de folos mai ales incepatorilor
- Vizitator
Catalin : invita-i si pe prietenii tai aici pe forum!
Razvan : multumim pentru pdf-ul cu bolile,acum il downloadez si o sa-l pun intr-un loc mai accesibil dupa care va dau linkul.
P.S. pt Razvan: de ce nu te inregistrezi ca user pe forum?
Numarul de posturi sub nume arata vechimea pe aici
Razvan : multumim pentru pdf-ul cu bolile,acum il downloadez si o sa-l pun intr-un loc mai accesibil dupa care va dau linkul.
P.S. pt Razvan: de ce nu te inregistrezi ca user pe forum?
Numarul de posturi sub nume arata vechimea pe aici
-
Guppy - Mesaje: 414
Initial trimis de razmold
eu cred ca am facut chestia asta , daca nu atunci cum, astept indicatii pretioase
Razvan , daca deja te-ai inregistrat (cu porecla razmold?) , de cate ori pui un mesaj , completeaza si campurile de user si parola,pentru a fi recunoscut si a nu posta ca anonim ...
-
indicatii
pentru gupperman
nu mi-ai spus daca pot pune fisiere pe forum, si anime unde
citii pe undeva ca este verboten, dar poate nu am citit eu bine,
trebuie sa fac totul repede ca am net pe dial-up si costa.
potzi (sau poate cineva) sa ma sponsorizeze cu un win proxi, win gate crackuit si instructiuni de setare pentru ca am posibilitatea sa ma cuplez la un dsl?
nu mi-ai spus daca pot pune fisiere pe forum, si anime unde
citii pe undeva ca este verboten, dar poate nu am citit eu bine,
trebuie sa fac totul repede ca am net pe dial-up si costa.
potzi (sau poate cineva) sa ma sponsorizeze cu un win proxi, win gate crackuit si instructiuni de setare pentru ca am posibilitatea sa ma cuplez la un dsl?
-
razvan - Junior Member
numai de bibe
sunt din bistrita,prof de bio vreo 10 ani de acvaristica poate 12 si ma ocup cu specii diverse ,astept oricand sa mai schimbam pareri. sunt din bistrita ,am legaturi cu ungaria si daca vrei iti pot da diverse specii in functie de ce te intereseaza. ma am bine si la echinodorusi sau Nymphaea
- Vizitator
Din pacate au murit. Cred ca au suferit un soc in urma opririi aerarii.Ceilalti sunt OK.
Initial trimis de duduloi
Catalin, ce s-a intamplat cu pestii tai care erau bolnavi?
- Catalin1903
- Junior Member
Re: am nevoie de ajutor
[quote]Initial trimis de Catalin1903
[B]Acum 2 nopti s-a oprit curentul electric implicit pompa pt. aerarea acvariului.De atunci 2 carasi stau pe fundul bazinului.Respira inca dar nu se hranesc si se deplaseaza foarte greu.
DIN CURIOZITATE CITI LITRI ARE ACVARIUL, CITI PESTI ERAU, CITE PLANTE (SI CE MARCI ANUME) ERAU. EU SEARA OPRESC VENTILATIA LA PESTI SI PINA ACUM N-A DAT COLTU NICI UNUL, IAR PESTI AM UNSAC IN BAZINUL DE 35 L. CUIDAT, NU CUMVA AU MURIT DIN CAUZA CALDURII?
[B]Acum 2 nopti s-a oprit curentul electric implicit pompa pt. aerarea acvariului.De atunci 2 carasi stau pe fundul bazinului.Respira inca dar nu se hranesc si se deplaseaza foarte greu.
DIN CURIOZITATE CITI LITRI ARE ACVARIUL, CITI PESTI ERAU, CITE PLANTE (SI CE MARCI ANUME) ERAU. EU SEARA OPRESC VENTILATIA LA PESTI SI PINA ACUM N-A DAT COLTU NICI UNUL, IAR PESTI AM UNSAC IN BAZINUL DE 35 L. CUIDAT, NU CUMVA AU MURIT DIN CAUZA CALDURII?
-
razvan - Junior Member
Re: Re: am nevoie de ajutor
acvariul are 150l si continea:
4 carasi
5 scalari
2 fosilis
gupy
2 ancystrus
melci de coloare alb galbuie
Toate exemplarele sunt adulte (mai putin puii de gupy) si au dimensiuni mari
Plante:
sagittaria
cryptocoryne
valisneria
elodeea
Temperatura era 30-31 grade
Nu am numarat plantele dar in orice caz erau cam multe (intre timp le-am rarit)
DIN CURIOZITATE CITI LITRI ARE ACVARIUL, CITI PESTI ERAU, CITE PLANTE (SI CE MARCI ANUME) ERAU. EU SEARA OPRESC VENTILATIA LA PESTI SI PINA ACUM N-A DAT COLTU NICI UNUL, IAR PESTI AM UNSAC IN BAZINUL DE 35 L. CUIDAT, NU CUMVA AU MURIT DIN CAUZA CALDURII? [/B][/QUOTE]
4 carasi
5 scalari
2 fosilis
gupy
2 ancystrus
melci de coloare alb galbuie
Toate exemplarele sunt adulte (mai putin puii de gupy) si au dimensiuni mari
Plante:
sagittaria
cryptocoryne
valisneria
elodeea
Temperatura era 30-31 grade
Nu am numarat plantele dar in orice caz erau cam multe (intre timp le-am rarit)
DIN CURIOZITATE CITI LITRI ARE ACVARIUL, CITI PESTI ERAU, CITE PLANTE (SI CE MARCI ANUME) ERAU. EU SEARA OPRESC VENTILATIA LA PESTI SI PINA ACUM N-A DAT COLTU NICI UNUL, IAR PESTI AM UNSAC IN BAZINUL DE 35 L. CUIDAT, NU CUMVA AU MURIT DIN CAUZA CALDURII? [/B][/QUOTE]
- Catalin1903
- Junior Member
Re: Re: Re: Re: am nevoie de ajutor
Initial trimis de RoDiscus
TOO HOT MAN! TOO HOT!!!
AM MAI AUZIT DE ASTA LA UN PRIETEN...DAR L AVEA UN BAZINASH DE 35 L...OARECUM LOGIC...DAR LA 150L ?!?!
:confused:
dar de fierbator ai auzit?
tot din auzite , daca esti dibaci si poti sa controlezi incalzirea in ritm de 0.5 - 1 grd pe zii micutzii pot sta foarte bine si la 35 grd
-
razvan - Junior Member
ajutoare
aho, aho copii si fratzi!
I cine are drum simbata prin obor, si are de gind sa cumpere de la cucoana care vinde artemia, niste guppy rosii (complet), sa nu-i cumpere ca-s de la mine si daca vrea ii dau yo.
II stie cuneva de unde pot cumpara o priza cu temporizator (programator)?
pe lipscani am vazut una cu programareaa 7 evenimente timp de 7 zile (electronica, marfa nu gluma ) dar nu-mi da mina sa dau 650k lei, si alta mecanica (dezavantaj - dupa 24h trebuie reprogramata.
III intreba cineva parca din resita de drosere, prin buc. sunt cam la 250 - 300 k lei, daca-i arde buza da mail si mai discutam.
IV cine vrea guppy exemplare deosebite (relativ, in functie de gusturi) corp negru coada galbena cu rosu si cu punctulitze negre, tot asa mail me si mai talk
I cine are drum simbata prin obor, si are de gind sa cumpere de la cucoana care vinde artemia, niste guppy rosii (complet), sa nu-i cumpere ca-s de la mine si daca vrea ii dau yo.
II stie cuneva de unde pot cumpara o priza cu temporizator (programator)?
pe lipscani am vazut una cu programareaa 7 evenimente timp de 7 zile (electronica, marfa nu gluma ) dar nu-mi da mina sa dau 650k lei, si alta mecanica (dezavantaj - dupa 24h trebuie reprogramata.
III intreba cineva parca din resita de drosere, prin buc. sunt cam la 250 - 300 k lei, daca-i arde buza da mail si mai discutam.
IV cine vrea guppy exemplare deosebite (relativ, in functie de gusturi) corp negru coada galbena cu rosu si cu punctulitze negre, tot asa mail me si mai talk
-
razvan - Junior Member
inca putin si deschizi magazin :-))
asta e MAREA problema cu guppy, se inmultesc peste masura, in rest sunt frumosi, etc
btw, as vrea eu 2 perechi de guppy, in ideea de a se "amesteca" cu ai mei, nu vreau sa degenereze in timp. Ai mei sunt albastri masculii si spalacite femelele
dar 4 pesti, nu tot surplusul :-)))
discutam maine email
asta e MAREA problema cu guppy, se inmultesc peste masura, in rest sunt frumosi, etc
btw, as vrea eu 2 perechi de guppy, in ideea de a se "amesteca" cu ai mei, nu vreau sa degenereze in timp. Ai mei sunt albastri masculii si spalacite femelele
dar 4 pesti, nu tot surplusul :-)))
discutam maine email
- duduloi
- Junior Member
Re: ajutoare
Initial trimis de razvan
aho, aho copii si fratzi!
Aho aho frate! Buey Razvan, da' stii ca sambata trecuta am cumparat de la dna niste guppy rosii complet??
Ai tai erau ? Woooaaa !!! Ce mica e lumea dom'le!
-
Eu voi fi toata ziua pe icq, contactati-ma sa punem la cale cum ne intalnim sambata in Obor , ok?
sau email, cum preferati
si evident, multumiri publice lui Guppy care m-a "initiat" in materie de acvaristica, numai el stie cat l-am batut ca cap
sau email, cum preferati
si evident, multumiri publice lui Guppy care m-a "initiat" in materie de acvaristica, numai el stie cat l-am batut ca cap
- duduloi
- Junior Member
Initial trimis de duduloi
np man,placerea e de partea mea . Dar ai datoria sa dai si tu mai departe microbul acvaristicii,ok ?
-
Re: Re: ajutoare
Initial trimis de Guppy
Aho aho frate! Buey Razvan, da' stii ca sambata trecuta am cumparat de la dna niste guppy rosii complet??
Ai tai erau ? Woooaaa !!! Ce mica e lumea dom'le!
DACA FETELE ERAU RELATIV GALBEJITE SI CU COADA ROSIE IN 1/2 DE SUS SI TRANSPARENTA RESTUL AIA ERAU MA BUCUR CA TI-AU PLACUT, VEZI MESAJUL DE MAI SUS CU CEI NEGRII
si inca o chestiune am gasit priza cu programator la 465 k. marfa!
cione e interesat , dau detalii
-
razvan - Junior Member
Re: numai de bibe
Initial trimis de r_angyal
sunt din bistrita,prof de bio vreo 10 ani de acvaristica poate 12 si ma ocup cu specii diverse ,astept oricand sa mai schimbam pareri. sunt din bistrita ,am legaturi cu ungaria si daca vrei iti pot da diverse specii in functie de ce te intereseaza. ma am bine si la echinodorusi sau Nymphaea
- Vizitator
Re: Re: numai de bibe
pentru prof. din Bistrita, ce specii de pesti si plante ai poate facem schimb
- Vizitator
- Vizitator
27 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Animalele si plantele cu care convietuim