Sexologul de servici!

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Sexologul de servici!

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Sep 08, 2003 12:19 pm

Buna ziua si bine ati venit la "Sexologul de servici", un post prin care eu, si alti sexologi aleshi in urma examenului de saptamina trecuta (Oribilul_Mosh, eyewitness), o sa incercam sa raspundem la intrebarile puse de cei novici, incurcati, tristi si presati la capitolul sex. Unele dintre raspunsurile noastre, s-ar putea sa vi se para directe si dureroase, dar asa cel putin, veti avea alta perspectiva la incapacitatea voastra de a gasi o partener(a), de a avea o intilnire,etc...Intre timp, luati o pozitie relaxanta si pregatiti-va sa va simtiti mai bine, citind despre mizeria si disperarea altora.

Am sa incep eu, cu un pm primit de la cineva care ma rugat sa-i pastrez anonimitatea:

"Buna Alex. Am o problema: sint liceean (informatica!) si ma aflu intr-o relatie de aproape doi ani cu o fata din cartierul meu. Din nefericire, ea nu vrea sa aiba sex decit peste vreo 3-4 ani, si eu simt ca explodez. Ce sa fac?"

Bunul meu prieten anonim,

Nu cred ca or sa-ti placa sfaturile mele, dar iti dau 2 optiuni...pe care o vei alege, depinde de tine!!

1) Daca intradevar o iubesti si respecti pe fata cu care esti si nu vrei sa-i pricinuezi dureri, faptul ca nu vrea inca sa aiba sex cu tine ar trebui sa fie ceva acceptabil din partea ta, deci ar fi bine sa taci din gura si sa ai rabdare. Daca alegi optiunea asta, nu fi unul dintre cei fara sentimente, care isi preseaza prietena in fiecare zi sa aiba sex cu ei, caci cind va fi ea gata, te va anunta.
Nu este bine ca partenera ta sa se simta obligata sa aiba sex cu tine, doar pentru ca vrei tu,si nu atunci cind simte ea ca a venit momentul. Stiu ca in anii petrecuti in liceu nu sint usori (in special la fete), si sint o groaza de lucruri care se intimpla la capitolul sex, dar da-i fetei timp, si vorbesti in mod regulat despre cum se simte, despre sentimentele ei pentru tine. Intreab-o daca are vreo preocupare la care o poti ajuta. Daca fata simte ca esti linga ea cind are nevoie, dupa un timp va avea incredere mare in tine si va fi de acord sa intretina un raport sexual. Daca relatia asta inseamna ceva pentru tine, fi gata sa faci sacrificii, si nu uita ca masturbarea te poate ajuta in timpurile grele prin care treci. Internetul este plin de porno!

2)Da-o dracu´de frigida, si cauta-ti una care-ti da pe loc! Esti tinar, iresponsabil, si ultimul lucru la care ar trebui sa te gindesti in timpul liceului, este o relatie pe timp nelimitat, care te face sa te simti legat si fara libertate! Parca tu si "Nu vreau sex" - prietena o sa va insurati vreodata!?!! Daca crezi ca numai sexul ca act, este important, si nu o sa te simti fericit pierzindu-ti tineretea linga ea in loc sa o pui cu niste fete care dau la toti, atunci nu astepta sa-shi deschida ea picioarele! Las-o si gaseste-ti una care este gata sa faca 69 cu tine (la cifra asta o sa mai revenim!), sa te biciuiasca, sa-si faca nevoile in gura ta,etc..
Deci, daca nu vrei sa fi virgin la 30 de ani, spune-i domnisoarei "Nu sint pregatita" cum sta treaba!

Iti doresc succes, indiferent de optiunea pe care o alegi!

Nicholas_Alex
Sexolog
Avatar utilizator
Nicholas_Alex
Junior Member
 
Mesaje: 2507
Membru din: Lun Sep 02, 2002 11:00 pm

Mesajde eyewitness » Lun Sep 08, 2003 1:26 pm

vin in completarea celor amintite mai sus de dl dr alex care a expus doua variante de abordare pertinente si pe care ascultatorul emisiunii domniei sale ar trebui sa si le faca piatra de temelie in activitatea sexuala viitoare ,incercand sa patrund putin in amanuntele acestei situatii.

in primul rand ar fi foarte bine daca am avea raspunsul la cateva intrebari:
- fata a mai intretinut relatii sexuale cu altii sau este inca virgina?
- ascultatorul care cere sfatul a mai avut relatii sexuale sau este si el virgin?

cred ca raspunsul la aceste doua probleme va elucida putin cazul propus spre analiza totusi sa ne gandim la posibilitati

1/ ea virgina, el virgin
2/ ea virgina ,el nu
3/ el virgin , ea nu
4/ si el si ea au mai facut-o

se le analizam pe rand

1/ cazuistica in aceasta varianta este destul de bogata, unele dosare/cazuri fiind prezentate in amanunt pe acest forum, constatandu-se ca nerealizarea actului sexual se datoreaza in primul rand presiunii psihice la care sunt supusi cei doi in momentul coitului. relaxarea totala si eliberarea subcontientului de factura de telefon, teza la chimie de a doua zi, gropilor din asfalt si schimbarii traseelor unor tranmvaie sunt esentiale pentru un preludiu eficient. pentru fata, teama de durere , de ce-or zice mama sau colegii, de dereglari hormonale ulterioare creaza starea de anxietate tipica care influenteaza negativ si partenerul. avand in vedere ca in cazul de fata, fata a transat spre un 3-4 ani de acum incolo consider mai plauzibila varianta..

2/ ...care reprezinta majoritatea cazurilor din arhiva dlui dr alex . este varianta cand ea e virgina si el nu. el vrea si ea nu din multiple motive. in cazul de fata fata "este nepregatita". hai sa vedem ce inseamna nepregatita. ar putea fi o relicva a unei educatii spartane , conservatoare,de moda veche daca vreti, in care ,din familie, fata iese indoctrinata cu ideile dezvirginarii numai dupa noaptea nuntii sau in cele mai "rele" cazuri la majorat ,justificandu-se intr-un fel cei inca 4 ani de asteptare si abstinenta. o alta explicatie ar putea fi ca fata inca nu a simtit fata de cineva vreo atractie sexuala , acea furnicatura coplesitoare si enervanta dintre picioare ,motivand lipsa acesteia prin varsta inca frageda. o alta explicatie ar putea-o reprezenta incompatibilitatea baiatului cu idealul fetei de barbat care va avea placerea si onoarea s-o dezvirgineze chiar daca relatia de prietenie dintre ei exista si se manifesta. amanarea actului in sine cu 3-4 ani este poate suficienta ca timp pentru a-l intalni pe macho , idolul sperantelor ei. si legat de aceasta explicatie trecem la varianta...

3/ ...varianta care este mai rar intalnita dar trebuie si ea luata in considerare. daca ea a mai facut-o si el nu si ea i-a dat pacientului nostru 3-4 ani de gandire asta ar putea insemna mai multe lucruri. in primul rand fata considera sa faca sex ,sa se simta bine si nu sa dea lectii de 8-uri unui novice ,acordandu-i acestuia 3-4 ani pentru demararea vietii sexuale si perfectionarea ei dupa care sa poata veni la ea pentru o partida de sex profesionist. gandindu-ma la profilul liceului, de informatica, gandul ma bate spre un pusti cu ochelari, cu acnee seboreica pe fata, pierzandu-si ore intregi in carti si compuri neglijand lucrul cel mai frumos in lumea asta, si anume femeia. posibil ca pacientu nostru sa fie un tip doxat, erudit cu care fata sa aiba discutii interesante si-l vede doar ca prieten ,ca interlocutor intr-o discutie inteligenta si nicidecum ca un posibil partener de pat. un raspuns evaziv cu "nepregatita" sau '3-4 ani" au daru de a nu rani prea tare unele sentimente nefiind un raspuns negativ categoric . aceasta posibilitate este aplicabila si in cazul punctului 2.

4/ varianta in care amandoi au pus-o ,varianta pe care io o exclud din start. o fata si un baiat care au mai pus-o nu cer sfatul medicului sexolog de serviciu oricum raman valabile in acest caz variantele dlui dr alex expuse anterior. oricum din punctul meu de vedere, in acest caz sunt tampiti amandoi...si nu au nevoie de sexolog ci de psihiatru.

io am incercat sa analizez putin dedesuptul problemei si nu sa dau sfaturi ce ar trebui sa faca pacientul considerand ca cele 2 variante oferite de dl dr alex pe moment sunt suficiente.

oricum poate oribilul mosh doreste sa completeze lista de sfaturi avand in vedere ca pt domnia sa acest caz este unul destul de banal.
Avatar utilizator
eyewitness
 
Mesaje: 19220
Membru din: Lun Aug 05, 2002 11:00 pm

Mesajde Love2Fly » Joi Sep 11, 2003 12:32 am

Draga Domnule Sexolog de Serviciu,

Iti scriu in sperantza ca ma vei ajuta cu un sfat, o parere, un gand prietenesc.
Viata mea sexuala cunoaste o anumita decadentza in ultma vreme si singurul motiv pt aceasta este lipsa "tehnicii la pat". Am auzit cum ca organul sexual masculin trebuie sa stea la un anumit unghi fatza de axa verticala a vaginului pt ca patrunderea sa fie profundasi coeficientul de frecare sa fie cat mai apropiat de 0. Am incercat multe lubrifiante insa nimic nu m-a ajutat la a obtine acea patrundere "absoluta" de care se vorbeste in celebra carte de acum, kama sutra"...intrebarea mea este...exista o pozitie mai "benefica" pt a obtine profunzime? (in afara de celebra "capra" pt ca aceasta nu e preferata de partenere, acestea simtindu-se umilite>>> bine ca sunt "voci" puerile pe acest forum care imi vor spune ca lor le place "pe la spate" insa sa presupunem prin "absurd" ca o fata se simte umilta " pe la spate".)
Cu stima si respect al vostru,
Ucenic Love2Fly
:)
Avatar utilizator
Love2Fly
Junior Member
 
Mesaje: 3608
Membru din: Joi Feb 14, 2002 12:00 am

Mesajde Aliosha » Joi Sep 11, 2003 4:56 am

Initial trimis de Love2Fly
Am auzit cum ca organul sexual masculin trebuie sa stea la un anumit unghi fatza de axa verticala a vaginului pt ca patrunderea sa fie profundasi coeficientul de frecare sa fie cat mai apropiat de 0.


Pai daca frecarea tinde spre zero nu cred ca se mai poate spune ca futi.
:p

Sa vedem insa ce ne spune Sexologul De Servici.
"Against modern football."
Avatar utilizator
Aliosha
 
Mesaje: 5042
Membru din: Sâm Oct 20, 2001 11:00 pm

Ma rog....

Mesajde Love2Fly » Joi Sep 11, 2003 9:16 pm

Cred ca am vrut sa zic "----> oo" :)
Avatar utilizator
Love2Fly
Junior Member
 
Mesaje: 3608
Membru din: Joi Feb 14, 2002 12:00 am

Mesajde Nicholas_Alex » Vin Sep 12, 2003 7:31 am

Va rog sa ma scuzati pentru lipsa din cabinet, dar pina si noi, doctorii, ne mai imbolnavim din cind in cind..

Love2Fly, problema ta apartine de estetica....cum sa-ti zic...nu poti obtine profunzime daca ai penisul mic! Ai putea intradevar sa faci un unghi de 35 de grade in sus, asa incit penisul tau va atinge la intrare clitorisul, sporind placerea femeii. Dar pentru tine si penisul tau cel mic, nu cred ca este vreun remediu. Daca ai bani, iti recomand un drum pina la o clinica chirurgicala, pentru marirea penisului, sau daca ai vointza, sint niste exercitii pentru "Marirea penisului in lungime cu pina la 8 cm, marire permanenta"...atit promit ce-i de la ultrasex.ro. Dar, din experienta, iti mai dau un sfat: un barbat cu un vibrator in mina, poate aduce femeia in culmea leshinului! Deci, marsh la cel mai apropiat sexshop, i-a una neagra (sa se destinga), si fa-ti femeia fericita! Asa va uita ca ai penisul mic, si te va iubi pina la moarte!
Avatar utilizator
Nicholas_Alex
Junior Member
 
Mesaje: 2507
Membru din: Lun Sep 02, 2002 11:00 pm

bah bogdane,ce mai zici mah?

Mesajde Joao » Sâm Sep 13, 2003 1:18 am

Mda,mare prostie!
zburatorule,frecarea tre' sa fie cat mai mare,ca asa se exercita nervii din plexul ala de pe acolo!
mai e un punct pe acolo ,unu....G, pula mea,daca vrei sa faci ceva,incearca cea mai buna pozitie pt femeie cand te misti tu-ea cu fundul la tine stand pe o parte(coaste),atunci o si mangai cu o mana si ii freci bine G ul.
alte detalii iti mai poate da aliosha.

intrebarea mea pt sexolog:
cum pula mea agat o figuranta sa o fut fara sa investesc prea mult in figurile ei si destul de rpd ca sa nu ma plictisesc de ele!?!?!?!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member
 
Mesaje: 998
Membru din: Dum Mar 24, 2002 2:52 pm
Localitate: Banie

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Sep 15, 2003 12:08 pm

Joao, intrebarea ta imi aduce aminte de jocul ala, The Sims, joc de care m-am plictisit dupa juma´ de ora, din cauza lui Stabs ala, care ma tot batea la cap ca vrea sa se duca la wc...

Figurantele sint un trofeu foarte greu de acaparat. Eu am pus capetele la ultimele doua, in sufragerie, deasupra la calorifer, ca nu am semineu...citeodata ma duc si le mai dau cite un sarut pe dinti, sa-mi amintesc de placerea care am incercat-o agatindu-le.

Daca nu vrei sa "investesti" in ea, drogheaz-o! Da o raita pe la vreun sat din apropiere, si ia un kil de cantarina, sa ai si pentru mai tirziu, sau cere-i drogatului care umbla de colo colo pe pagineile acestui site, niste prafulete. Figurantele nu trebuiesc tratate ca niste fiinte gingashe, caci pentru 5 dolari sint gata sa-ti rupa inima.
Dar mai bine uiti de ea, si iti indrepti privirile spre o dragoste adevarata, care iti va umple inima de fericire si prosperitate!
Avatar utilizator
Nicholas_Alex
Junior Member
 
Mesaje: 2507
Membru din: Lun Sep 02, 2002 11:00 pm

Mesajde Cruela » Lun Sep 15, 2003 5:40 pm

Am si eu o problema, care nu poate fi numita problema comparativ cu cele care au fost mentionate mai sus pe acest thread. Problema mea este urmatoarea: prietenul meu este mai tot timpul plecat (relatia noastra in pat este perfecta sau, tinand cont de faptul ca nimic nu este perfect, tinde spre perfectiune). Am doua iubite: una dintre ele in momentul de fata este gravida si nu am ce sa ii pretind. Din cand in cand mai intretinem raporturi sexuale, care sunt foarte reusite, si una care este foarte indragostita de un tip si relatia noastra in pat este aproape perfecta. Problema este urmatoarea: prietenul celei de-a doua iubite a mea (cea care nu este gravida) imi tot face propuneri... Pe mine el ma atrage foarte foarte mult, dar eu il iubesc pe prietenul meu si ma gandesc ca el s-ar desparti de mine instantaneu daca ar afla ca am facut ceva cu prietenul iubitei mele. Ea, pe de alta parte, ar suferi foarte mult daca ar afla ca el imi face mie propuneri si relatia noastra s-ar duce pe apa sambetei... Nu stiu ce sa fac, pentru ca daca voi mai ramane o data singura cu el nu stiu ce se va intampla. Astept cateva sfaturi bune de la oameni calificati si in masura sa dea sfaturi...
Nu fi trista daca voi pleca/Fiecare are calea sa!
Mai trec pe la voi/ Poate marti, poate joi/ Poate peste un an/ Sau poate doi!
Cruela
Junior Member
 
Mesaje: 237
Membru din: Lun Sep 09, 2002 4:36 pm
Localitate: Bucuresti

Mesajde Love2Fly » Lun Sep 15, 2003 9:28 pm

Initial trimis de Nicholas_Alex
Va rog sa ma scuzati pentru lipsa din cabinet, dar pina si noi, doctorii, ne mai imbolnavim din cind in cind..

Dar pentru tine si penisul tau cel mic, nu cred ca este vreun remediu. Daca ai bani, iti recomand un drum pina la o clinica chirurgicala, pentru marirea penisului, sau daca ai vointza, sint niste exercitii pentru "Marirea penisului in lungime cu pina la 8 cm, marire permanenta"...atit promit ce-i de la ultrasex.ro. Dar, din experienta, iti mai dau un sfat: un barbat cu un vibrator in mina, poate aduce femeia in culmea leshinului! Deci, marsh la cel mai apropiat sexshop, i-a una neagra (sa se destinga), si fa-ti femeia fericita! Asa va uita ca ai penisul mic, si te va iubi pina la moarte!


Hmmm.....:) Damn! deci stiam eu ca e ceva ciudat cu "penisul" meu pentru ca penis in adevarata putere a cuvantului nu se poate spune ca e. Din cauza asta acum cativa ani am inceput sa-mi agatz tot felul de greutati de "penis" ba chiar sa incep un program intensiv de "batut maimutza" insa...totusi? femeile pe care le intalnesc eu sunt prea "NF" sau tehnica nu e buna? Pozitii? Recomandari? :o
Avatar utilizator
Love2Fly
Junior Member
 
Mesaje: 3608
Membru din: Joi Feb 14, 2002 12:00 am

hm

Mesajde Joao » Mar Sep 16, 2003 12:45 am

cruela,fata,taichii,nu exista cale de iesire eleganta din situatia ta!
pur si simplu tre' sa alegi!
oricum ai da-o tot de o nentelegere vei avea parte.As putea sa scriu aici povesti despre cum o sa te inteleaga amandoi pt ca prieteniile voastre sunt mai presus de chestii trupesti,dar........
hai sa fim realisti: povesteste-i preitenului tau chestia asta,daca nu e tipul de baiat gelos,si pune-l pe el sa vorbesca cu noul pretendent(prietena ta tre' tinuta departe de subiect).
Vezi ce iese. asta e cea mai buna parere care ma incerca acum.
tu,FACI CE VREI(sau ce trebuie), si ar fi bine sa fie si ce-i mai bine pt tine, ca cam asta conteaza in primul rand!
Parerea mea....
joao
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member
 
Mesaje: 998
Membru din: Dum Mar 24, 2002 2:52 pm
Localitate: Banie

Mesajde Nicholas_Alex » Mar Sep 16, 2003 7:22 am

Cruela, nu ai mentionat citi ani ai! Virsta ta ma poate ajuta in dezbaterea acestui subiect! Mai am nevoie de o poza de-a ta (daca ai binevointa sa o pui pe generalitati, sub subiectul "Cum arata forumistii....), si de un pm, in care sa-mi explici pe larg relatiile tale, caci sint putin incurcat acum.

Dinule, nu fi porc! Ti-am sters mesajul ala...misto, da nu pe sex, ca nu-i caterinca. :o
Avatar utilizator
Nicholas_Alex
Junior Member
 
Mesaje: 2507
Membru din: Lun Sep 02, 2002 11:00 pm

Mesajde Nicholas_Alex » Vin Sep 19, 2003 10:08 am

Iar am primit un mail cu o intrebare! Asta este ultima oara cind mai raspund la cele adresate pe mail/pm!! De acum incolo intrebarile trebuiesc puse aici, pe acest subiect!!!!!

Hai noroc, moshule. Am 16 ani si sint cu o gagica de vreo 6 luni. Mai este putin si vine ziua ei. Ce sa-i cumpar?

Hmmm...6 luni este un timp lung cind ai numai 16 ani. Si vreun milion de lei sint o gramada de bani pentru tine, deci trebuie sa punem totul in perspectiva.

Am inteles din mesajul tau de 2 rinduri, ca ziua onomastica ce vine, este importanta pentru amindoi, ca tii la ea si vrei sa-i cumperi ceva cu banii primiti de la bunicul/bunica ta.

O sa-ti suger citeva lucruri, dar o sa-mi fie greu, caci nu stiu ce fel de fata este prietena ta (ai uitat sa mentionezi asta!!). De exemplu, o fata de 16 ani caruia ai place muzica, o sa fie bucuroasa sa primeasca ceva cu Backstreet Boys, pe cind una caruia ai plac computerele, o sa-i placa altceva! Probabil a ta este cu stilul ala, gotic, si ar vrea niste haine negre sa i se asorteze cu inima..nu stiu! Asa ca o sa-ti sugerez niste lucruri mai generale, pe care incearca tu sa le personalizezi dupa cum este prietena ta!

1. Fetelor le place cind baietii isi arata partea sensitiva. Nu la toate le plac stilul ala de "baiat de cartier". Deci scrie-i ceva!
Nu trebuie neaparat sa fie un poem, scrie-i o scrisoare in care ai zici cit de mult o iubesti, si cit de mult conteaza pentru tine relatia voastra. Fetelor le plac asa ceva. Gindeste-te ce fel de fata este, si scri-o dupa personalitatea ei. De exemplu, daca este paroasa, deseneaza niste caini cu cap de om, 7 tzitze si 3 penisuri.

2. Unora le place cind te arati interesat de hobby-urile lor, deci i-ai ceva ce i-ar place sa foloseasca. Daca, de exemplu, ai place sa deseneze poze cu copii avortati, cumpara-i un creion din ala special (nu rimel!) si ce mai are nevoie. Daca ai place sa faca aerobic, fa-i rost de un abonamnet la o sala de aerobic, or niste haltere pentru acasa. Deci ceva legat de activitatile ei! Asta o sa o faca fericita.

3. Cumpara-i o carte! Daca nu ai place sa citeasca, da-i un caiet gol, si spune-i sa inceapa un jurnal! Stiu ca nu este un cadou "original", dar asta o sa arate ca ai grija de ea, si de creierul ei (dupa cadoul asta o sa-ti de-a, mai mult ca sigur!!), si este un ceva la care o sa se uite cu placere, si o sa-si aminteasca de tine, in caz ca nu o sa mai fiti impreuna mai tirziu. Nici nu costa o gramada de bani!

Stiu ca sint cam vagi ideile mele, dar ce este important, este faptul ca nu sint scumpe (ai numai 16 ani!). Si astea sint lucruri de care nu o sa-ti para rau ca le-ai cumparat, in caz ca o sa va despartiti...gindeste-te daca ai cumpara vreun inel de 5 milioane!!

Later Edit:

Hehehe....sper sa fie o gluma:

Alexe, mi-am omorit din greseala femeia. Unde sa ascund cadavrul?

In primul rind, nu-mi pot da seama cum de cineva ar avea o astfel de intrebare! Sint asa de multe metode de a scapa de un cadavru, de ma mir citeodata cum de unii sint prinsi! Serios vorbind, poti sa-l pui oriunde. Daca-l tai in bucati mici, este si mai usor. Ai poti da foc, poti inmuia cenusa in acid si sa o arunci in mare/lac/riu. Este ce-a mai buna cale sa scapi neprins, caci cadavrul nu va fi gasit niciodata. Daca nu gasesti un loc unde sa-l arzi, pune-l in cada, toarna peste el 8 cutii de dero, asteapta o zi, si apoi da drumul la apa. O sa se duca pe canal...

PS. Nu uita sa-l violezi mai intai!

PS2. Daca pui dero, nu cumpara toate cutiile deodata! Ia cite una pe zi, si schimba magazinul!
Avatar utilizator
Nicholas_Alex
Junior Member
 
Mesaje: 2507
Membru din: Lun Sep 02, 2002 11:00 pm

Mesajde Love2Fly » Dum Sep 21, 2003 12:09 am

Draga Domnule Venerabil Sexolog de Servici,

Am inca o problema....ma agaseaza pustoaicele astea bune rau de prin zona Pantelimon- Lanul de Porumb...nu stiu ce sa ma fac....tot timpul tipele imi propun sa o pun cu ele sau cel putin sa ies cu ele la un suc. Pana aici nici o problema. Baiul ala mare e ca TIPELE au 13-14 ani :) si sunt in cautare de P@^%.
Ce sa fac? sa le satisfac dorintza si sa le ajut satisfacandu-le, riscand astfel un mandat de arestare (pedofilie) sau sa tin nasul pe sus fara a le da importantza?
p.s: Sunt atat de bune ca le-as satisface de vreo 10 ori pe noapte :cool:
Avatar utilizator
Love2Fly
Junior Member
 
Mesaje: 3608
Membru din: Joi Feb 14, 2002 12:00 am

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Sep 22, 2003 2:32 pm

Dragul meu prieten, la aceasta intrebare nu te pot ajuta, caci inca nu mi sa uscat cerneala de pe dosar, dar vreau sa subliniez faptul ca pedofilia inseamn o adeviere sexuala care se exprima prin pasiune sexuala pentru copii. Genul copilului nu prea conteaza, deoarece corpul copilului inca nedezvoltat este singurul stimul sexual al pedofilului. Deci nu fi poti acuzat de pedofilie, daca acele masochiste arata bine la 13-14 ani.

Dar mai bine sa-ti raspunda Moshul sau Eye-ul la aceasta intrebare...
Avatar utilizator
Nicholas_Alex
Junior Member
 
Mesaje: 2507
Membru din: Lun Sep 02, 2002 11:00 pm

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Sep 22, 2003 5:31 pm

Da, voi incerca eu sa raspund acestei spinoase probleme pusa de Love2Fly.

In general pedofilul este genul de om care are un complex de inferioritate fatza de persoanele de sex opus adulte. In cazul nostru Love2Fly se simte inferior fatza de fetele de varsta normala. Probabil pacientul nostru a avut unele traume in tineretzea sa legate de acest lucru...si tocmai de aceea acum se simte atras de fetitze de 13-14 ani. Recunos ca si eu ma simt atras de fetitzele mai mici...dar niciodata nu am pus ochii pe o fata mai mica de 15 ani.

Pentru a rezolva aceasta problema mai avem nevoie de unele date din partea pacientului nostru. Ar fi bine sa ne povesteasca daca a avut unele dezamagiri in dragoste sau daca a iubit o femeie normala ..si nu a putut finaliza o relatie cu aceasta .

In manualul sexologic,dupa care eu am studiat la Universitatea din Rotterdam, scrie asa : pedofilul este un retardat pe plan afectiv,inhibat sau nevrozat.isi cauta parteneri sexuali pe propria-i masura, pentru a-si satisface infantilismul.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Avatar utilizator
Oribilul Mosh
Junior Member
 
Mesaje: 20687
Membru din: Lun Oct 08, 2001 11:00 pm

Mesajde Love2Fly » Lun Sep 22, 2003 11:41 pm

In cazul nostru Love2Fly se simte inferior fatza de fetele de varsta normala.


Pe bune? eu zic ca e egal pe dos......sunt niste bulangii fetele, imi sunt inferioare din toate punctele de vedere.:p nici sa le fut nu pot caci mi-e sila sa fut o asemenea fiintza inferioara.:)
Si ce mah? daca sunt bune rau la 14 ani n-am voie sa le fut? eh draci dreaq! sa vezi ce pula le dau sa sara:)
Avatar utilizator
Love2Fly
Junior Member
 
Mesaje: 3608
Membru din: Joi Feb 14, 2002 12:00 am

Mesajde alias_free » Mie Sep 24, 2003 2:47 pm

de obicei cind ea are 14 ani atunci tu da-te de 15 si sa terminat povestea! Ea nu o face cu varsta ci cu ,,,,,,,!

Dar cel mai indicat e sa o mai lesi sa creasca nitel, ca altfel risti acelasi lucru cu ma`sa! Azi se poarta sa se spuna : "daca nu o iei de femeie, tre sa o faci si cu mine"! Si sa te fereasca....... sa ti-o zica tatal!

Cat despre pedofilie.......eu as zice ca mai degraba suna a abuz sexual (mai ales daca ii mai dai si de-o inghetata)
alias_free
Junior Member
 
Mesaje: 26
Membru din: Mie Sep 24, 2003 11:43 am
Localitate: romania

Mesajde Nightmare » Joi Oct 02, 2003 6:23 pm

Am si eu o mica problema.
In urma cu o luna m-am despartit de prietenul meu pentru ca l-a mintit un cretin care vroia sa ne desparta ca l-am inselat.
Azi am aflat de la un prieten ca el este acum cu alta fata, chiar daca ii place de mine. Vreau sa il despart de tocilara aia urata. Ce sa fac?
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Avatar utilizator
Nightmare
Junior Member
 
Mesaje: 952
Membru din: Lun Mar 03, 2003 12:00 am

Mesajde Nicholas_Alex » Vin Oct 03, 2003 6:43 am

Buna Nightmare. In primul rind, da-mi voie sa rid putin..hahaha...tocilara urata..hahaha. Gata, acum sa revenim la problema ta.
Sper ca iti da-i seama care este singurul motiv pentru care el umbla cu "tocilara aia urata"....adica sa te faca pe tine geloasa, sa se "razbune" pe tine (bietul de el crezind ca tu intradevar l-ai inselat). Daca esti sigura ca te place inca, un singur telefon ar fi deajus, in care sa-i explici detaliat cit de cuminte esti, ca te gindesti doar la el in fiecare clipa, ca el este totul pentru tine si ai fi in stare de orice sacrificiu numai sa poti fi cu el (dar sa-ti tzii oricum "mindria"). Asta daca intradevar il iubesti!
Nu ai mentionat daca ati facut sex pina acum! Daca da, aceasta "misiune" este si mai usoara. Cred ca nu este nevoie sa-ti spun cum sa-ti folosesti "farmecele". Ti-am vazut poza parca pe aici, si eu unul te gasesc foarte atragatoare! Daca ai fii fost prietena mea, nu te-as lasa niciodata, si nu as crede tot ce zic ceilalti, fara nci un pic de dovada!

Later Edit: Scuza-ma..poza de care vorbeam era a moshului (aia de pe plaja, de la "summer reload")...dar asta nu imi schimba opinia despre tine!
Avatar utilizator
Nicholas_Alex
Junior Member
 
Mesaje: 2507
Membru din: Lun Sep 02, 2002 11:00 pm

Mesajde Nightmare » Vin Oct 03, 2003 1:27 pm

Iti multumesc mult pentru sfat.
O sa il sun imediat ce isi va deschide telefonul.
Pana acum nu am facut sex cu el. Nu am trecut de sarut.
Sper sa se desparta cat mai repede de acea mumie vorbitoare.
:)
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Avatar utilizator
Nightmare
Junior Member
 
Mesaje: 952
Membru din: Lun Mar 03, 2003 12:00 am

Mesajde eyewitness » Vin Oct 03, 2003 1:37 pm

nightmare, parerea mea este total diferita de cea a dlui dr alex. cu toate ca-i respect opiniile si parerile precum si bogata sa experienta in domeniu in cazul tau trebe sa-l contrazic. faptul ca a pus botu la niste vorbe venite de la un asa zis prieten ducandu-se imediat si direct in bratele tocilarei fara a-ti cere vreo esplicatie denota un caracter influentabil si fara discernamant si este clar ca nu-i pasa de tine. in acest caz io nu l-as suna ci dimpotriva l-as ignora tratandu-l ca pe o fiinta inferioara. pune-i cruce pt ca nu merita sa-i mai acorzi atentie. in plus balta-i plina de peste, ai de unde alege...
Avatar utilizator
eyewitness
 
Mesaje: 19220
Membru din: Lun Aug 05, 2002 11:00 pm

Mesajde Nightmare » Vin Oct 03, 2003 1:48 pm

Ai si tu dreptate. Nu stiu cata atentie merita acest baiat daca nu a avut incredere in mine.
Cum ai zis si tu, balta este plina de peste, dar eu il vreau pe acel peste, chiar daca m-a dezamagit. Tin mult la el.:)
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Avatar utilizator
Nightmare
Junior Member
 
Mesaje: 952
Membru din: Lun Mar 03, 2003 12:00 am

Mesajde Chrysilla » Vin Oct 03, 2003 5:50 pm

ppl.....m`ati facut sa rad.....ha ha ha ha ha ....Nicholas_Alex esti genial....(nu ti`o lua in cap ca nu vb serios...) As vrea sa am si eu o problema ca sa am motiv sa`ti cer sfatul...da` n`am...
Chrysilla
Junior Member
 
Mesaje: 170
Membru din: Dum Aug 24, 2003 11:00 am
Localitate: Romania - Botosani

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Oct 06, 2003 9:32 am

Dragul meu coleg, eyewitness, opinia formulata de tine mi-a trecut si mie prin cap, dar mi-am dat seama ca pacienta noastra, este adinc indragostita de acel nefericit muritor de rind, si ar fi gata sa taie beregata tocilarei, numai sa-l poata avea.

Sper totusi, sa nu se transforme intr-o maniaca, ca in filmul acela cu blonda aia frumoasa, care avea nu stiu ce scule pe sub pat, de omora oamenii in timpul orgasmului.

Chrysilla, imi poti da numarul tau de tel....daca tot nu ai nimic de intrebat!
Avatar utilizator
Nicholas_Alex
Junior Member
 
Mesaje: 2507
Membru din: Lun Sep 02, 2002 11:00 pm

Mesajde Nightmare » Lun Oct 06, 2003 2:06 pm

Nicholas...Nu o sa ajung o maniaca.
Pana la urma, nu am cum sa ii aplic o bataie tocilarei. Bunicii mei sunt buni prieteni cu parintii tocilarei. Lucreaza in acelasi loc.:(
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Avatar utilizator
Nightmare
Junior Member
 
Mesaje: 952
Membru din: Lun Mar 03, 2003 12:00 am

corect

Mesajde proXtu » Joi Oct 09, 2003 9:24 am

eye are dreptate, daca ala e atat de nashpa sa puna botul la ce zic altzii, atunci nu cred ca are sens sa te mai luptzi pt. el ... daca kiar tzinea la tine nu credea asha, pur shi simplu, mai verifica shi el, vorbea mai serios cu tine, in nici un caz nu sarea repede la alta (nici macar pe motiv ca te face geloasa). poate ca acum o sa reusheshti sa'l convingi sau o sa se plictiseasca el de aia shi o sa intoarca la tine, dupa ce (crede el) ca te'ai cait, dar data viitoare cand ii va mai shopti careva ceva despre tine iara o sa puna botul, shi atunci o sa'l puna rau de tot, crezand ca tu recidivezi. atunci o sa'tzi fie tzie mai greu shi mai dureros decat acum sa acceptzi ca el te lasa ... asha ca acuma ar fi momentul oportun :D

parerea lui...
eat like a predator, not like prey
Avatar utilizator
proXtu
Junior Member
 
Mesaje: 505
Membru din: Lun Oct 06, 2003 11:00 pm
Localitate: bucuresti

Mesajde Nightmare » Joi Oct 09, 2003 1:43 pm

ProXtu, multumesc pentru sfat.
Cred ca o sa renunt la el. Chiar nu merita nimic acel baiat.
Oricum, nu as fi putut sa ma impac cu el dupa ce mi-a facut fara sa ma razbun.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Avatar utilizator
Nightmare
Junior Member
 
Mesaje: 952
Membru din: Lun Mar 03, 2003 12:00 am

np

Mesajde proXtu » Joi Oct 09, 2003 5:24 pm

sa'tzi fie de bine, nightmare ;-)
kiar imi face placere sa mai dau cate un sfat dezinteresat, mai ales daca asta face ca o fata sa renuntze la bf'ul ei, abia raman mai multe fetitze libere pentru noi, ashtia, oropsitzii soartei :D
just kidding :p
eat like a predator, not like prey
Avatar utilizator
proXtu
Junior Member
 
Mesaje: 505
Membru din: Lun Oct 06, 2003 11:00 pm
Localitate: bucuresti

Mesajde Nightmare » Joi Oct 09, 2003 5:45 pm

Mi-a venit o idee. Dupa ce se desparte de tocilara ce s-ar intampla daca m-as juca si eu putin cu el? Merita din plin.
The new rule is no rule...It's time to get outside and feel free again...Reinvent yourself...Be whoever you want to be...
Avatar utilizator
Nightmare
Junior Member
 
Mesaje: 952
Membru din: Lun Mar 03, 2003 12:00 am

Următorul

Înapoi la Sex

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori

cron