Cautzi un joc, posteaza aici !!!
126 mesaje
• Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
cineva facuse un post despre grim fandango
E un joc minunat de strategie si asa mai departe dar e enorm.
Arhivat din cate stiu e peste un gb(unde crezi ca o sal hosteze careva online?).
Pt jocuri eu zic ca daca cautati oldies sunt sute de situri peste tot cu oldies si daca cautati noutati incercati fie la astia care fac cduri in romania, fie daca nu gasiti si nu gasiti online, pe http://www.ebay.com cu condititia sa aveti si ceva bani:)>
Arhivat din cate stiu e peste un gb(unde crezi ca o sal hosteze careva online?).
Pt jocuri eu zic ca daca cautati oldies sunt sute de situri peste tot cu oldies si daca cautati noutati incercati fie la astia care fac cduri in romania, fie daca nu gasiti si nu gasiti online, pe http://www.ebay.com cu condititia sa aveti si ceva bani:)>
-
Mr Teo - Junior Member
minu scrie:ati jucat careva lord of the rings 3 return of the king?
e bestial
caut un joc f f f f vechi Burn
Aici ai nimerit-o nu pot sa te contrazic, este super marfa, merita incercat
Grab your glocks when you see 2pac
Call the cops when you see 2pac...
Call the cops when you see 2pac...
-
2PAC - Junior Member
MadTrax scrie:A aparut GTA 5?
Daca te referi la continuarea lui GTA Vice City, probabil ca astepti "Gta San Andreas", care va aparea mai intai in toamna pe console si abia dupa o perioada (neprecizata) pe PC. In locul tau as mai intreba la anu'
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
-
AdevaRapper - Junior Member
Caut GRIM FANDANGO(un veritabil adventure)! Dak il are cineva..CONTACT ME at andrew_clever@yahoo.co.uk / la nr. de telefon 0742059984
-
LOTR - Junior Member
Vreau si eu un joc, doua in stilul Syberia sau Sanitarium! Macar spuneti-mi cum se numesc si le caut eu...... pleeeeeeease!!
- georgiadumy
- Junior Member
-
maxx1nsane - Mesaje: 713
Heroes 5
Salut oameni buni!
Caut si eu de ceva vreme Heroes V. Am gasit o reclama pe un site rusesc in timp ce download-am niste harti de Heroes 3 si de atunci numai asta caut. Poate sa ma ajute cineva?
Daca intereseaza pe cineva sa download-eze harti de Heroes 3 si 4 ii recomand asta: http://www.heroes.h1.ru/heroes3/maps.php?limit=151&type=The%20Shadow%20of%20Death&keywords=&size=&difficulty=&sort=2
Caut si eu de ceva vreme Heroes V. Am gasit o reclama pe un site rusesc in timp ce download-am niste harti de Heroes 3 si de atunci numai asta caut. Poate sa ma ajute cineva?
Daca intereseaza pe cineva sa download-eze harti de Heroes 3 si 4 ii recomand asta: http://www.heroes.h1.ru/heroes3/maps.php?limit=151&type=The%20Shadow%20of%20Death&keywords=&size=&difficulty=&sort=2
- Puma
- Junior Member
caut pentru copii
Caut si eu pentru fetele mele Monkey Island si Mah-jongg Quest.Cine poate sa ma ajute sa-mi explice ca la prosti,ca n-am habar de calculatoare.De pilda mesajul asta mi-a dat carcei la dejte.Tenchiu!
- clipici
- Junior Member
Hello! Este cineva posedat de Heroes?! Caut si eu Heroes 5. Sunt unul dintre posedati. Daca il are cineva rog sa-mi raspunda pe Vrajeala_Puma@yahoo.com. Mersi.
- Puma
- Junior Member
Are cineva Tomb Raider 6 : Angel of Darkness ??(parca asa ii zice)!
Good shit this is....mmmmm....
Chester chooses chestnuts,cheddar cheese with chewy chives.He chews them and he chooses them.He chooses them and he chews them...those chestnuts, cheddar cheese and chives in cheery, charming chunks
-
Sydney - Junior Member
am yo Tomb Raider 6 : Angel of Darkness
speedy_vm@yahoo.com, mail me! !
speedy_vm@yahoo.com, mail me! !
- speedy_vm
- Junior Member
Vreau Dragon ball z
De unde pot lua CD cu Dragon ball z budokai?
- flash&
- Junior Member
cred ca o sa radeti dar eu caut digimon world (1,2,3,4) nu conteaza care din ele il are cineva?????????
- cristy34fun
- Junior Member
126 mesaje
• Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5