ALCATEL - Pareri, informatii, defecte ...

Totul despre telefonia mobila, noutati, pareri si sfaturi

ALCATEL - Pareri, informatii, defecte ...

Mesajde MarianCristian » Mar Apr 01, 2003 3:27 pm

Astept mesajele tuturor impatimitiilor de telefoane Alcatel. Pareri, informatii, probleme, daca sunt bune sau nu, daca se merita sa ai un telefon Alcatel si recomandarea voastra ...
MarianCristian
 

Mesajde Kitten}{ » Sâm Aug 02, 2003 11:19 pm

Se supara cineva dk zic ca-s cele mai proaste teluri???
Nu e numai parerea unui posesor(me!),dar si a a statisticilor(57%din toate tel Alc au erori de soft,iar marca se confrunta cel mai des cu probleme din partea utilizatorului)
Kitten}{
Junior Member
 
Mesaje: 15
Membru din: Sâm Aug 02, 2003 10:39 pm
Localitate: Craiova

Mesajde Unregistered » Mar Aug 05, 2003 9:50 pm

Eu am avut numai ALCATEL si au fost foarte bune.Ultimul a fost 311, destul de bun m-ai ales ca era usor.512 imi place la nebunie cu toate ca azi am auzit ca sunt facute in Romania.
Unregistered
 

alcatel - cacatel

Mesajde Unregistered » Vin Aug 22, 2003 11:54 am

Pana acum 2 luni am avut doar Nokia. M-am decis sa fac o schimbare....si greseala a fost ca mi-am luat alcatel. Este ingorzitor de prost acest telefon. Deja dupa 3 luni bateria imi face probleme. Nu numai bateria e problema ci si telefonul in sine; are momente cand se blocheaza si circa 5-6-7 secunde nu mai raspunde la nici o comanda. Ca sa nu mai zic ca are un meniu execrabil. Sfatul; meu: Nu va luati Alcatel!
Unregistered
 

ALcatel.....ALcatel.....

Mesajde diomet » Mie Aug 27, 2003 8:28 pm

Nokia sunt cele mai bune, si nu stiu nici acum ce a fost in capul meu cand am trecut pe Alcatel...
am un 311 care se inchide cateva secunde si se deschide in meniuri de`aiurea....Am auzit 2 variante:

1. problema de soft
2. problema "de scurt pe placuta ce nu poate fi remediata"

Stie cineva ce are?
diomet
Junior Member
 
Mesaje: 3
Membru din: Mie Aug 27, 2003 8:00 pm
Localitate: Suceava-RO

ALcatel.....ALcatel.....

Mesajde Io...George » Dum Oct 12, 2003 11:03 am

Problema mare la alcatel 311...
Cind il deschid nu mai vad afisajul.....lumina are, tastele functioneaza, se aude beep-ul, se inchide de la butonul ON/OFF dar pe ecranul luminat nu apare nimic.
Tocmai a iesit din garantie....
Stie cineva ce are?
Io...George
 

Re: ALcatel.....ALcatel.....

Mesajde Eduard Bratu/mobile » Mie Oct 15, 2003 1:05 am

Initial trimis de Io...George
Problema mare la alcatel 311...
Cind il deschid nu mai vad afisajul.....lumina are, tastele functioneaza, se aude beep-ul, se inchide de la butonul ON/OFF dar pe ecranul luminat nu apare nimic.
Tocmai a iesit din garantie....
Stie cineva ce are?


!!!!!!! !!!!!!!Sunt contactele de la display, ia si desfa cu o surubelnita in + telu, si ridica clamele de "sub" dislpay (vezi ca si displayu' are clame de plastic) , pune displayu' la loc si merge
P.S. poate nu ai chiar oxizi in zona....


P.S. consultatie "service" moka
Eduard Bratu/mobile
 

Re: ALcatel.....ALcatel.....

Mesajde Eduard Bratu » Mie Oct 15, 2003 1:09 am

Initial trimis de diomet
Nokia sunt cele mai bune, si nu stiu nici acum ce a fost in capul meu cand am trecut pe Alcatel...
am un 311 care se inchide cateva secunde si se deschide in meniuri de`aiurea....Am auzit 2 variante:

1. problema de soft
2. problema "de scurt pe placuta ce nu poate fi remediata"

Stie cineva ce are?



Are soft aiurea.....

da si tu 40K lei la "ia-ma nene" si vin-o la Radauti sa te rezolv.
(Proton/Select)
Daca vrei referinte, mergi in genescu si vezi la proton la service kre este buba/referinte.....
Eduard Bratu
 

Mesajde Unregistered » Dum Oct 19, 2003 9:45 pm

Cum dumnezeu se baga in telefon melodiile alea cu compeserul? Ca nici una nu suna a melodie...
Unregistered
 

Alcatel OT 311

Mesajde Unregistered » Lun Oct 27, 2003 8:01 pm

Am avut Nokia 5110, Sony numaistiucum, Alcatel OT Easy, si....m-a pus naiba sa-mi iau anu trecut prin Mai, un telefon Alcatel OT 311, care de-abia aparusera. Aproape (adica la limita de o sapt.) un an am fost super multumit de el. Dupa care a inceput sa se inchida singur. La inceput mai rar, dupa aia din ce in ce mai des (asta in 4 - 5 zile). L-am dus in ultimele 3 zile de garantie la service-ul dealer-ului si mi l-a dat inapoi in aceeasi stare, (ca cica e de la acumulator). Bun, am facut rost de un alt acumulator de la un prieten si la fel facea (bine ca n-am mai dat bani aiurea) L-am dus la un alt service (cica autorizat) Idiotii de-acolo mi l-au dat inapoi cu observatia "curatzat conectori baterie". La fel. Il deschid, 2 -3 secunde se inchide brusc, sau merge bine merci si cand primesc un apel se inchide, sau in timpul convorbirii...etc. Ce mai, foarte enervant. L-am dus la alt service, aia cica "domne poti sa-l arunci ca nu se mai poate repara, ca sim-u pierde contactul cu telefonu (precizez ca am curatzat si supercuratat contactele bateriei, simului si telefonului). In continuare se inchide brusc cu acumulatorul incarcat la maxim. La al patrulea service nici macar nu mi l-a primit ca cica stie de problema, ca e de la soft si ca nu se poate flash-ui si pot sa-l arunc.
Concluzia: Francezii astia trebuiau sa ramana draqului la moda si parfumuri. Nu sa se bage in tehnologie.
Unregistered
 

Mesajde Unregistered » Vin Noi 21, 2003 1:10 am

Am un alcatel 311 la care afisajul e foarte slab , telefonul a luat putina apa :) . din meniu nu mai pot seta contrastul mai puternic sau mai slab . stie cineva ce are sau cum pot remedia problema ??
Unregistered
 

Alcatel OT 715

Mesajde Unregistered » Lun Dec 08, 2003 9:54 am

Sunt de acord cu afirmatia ca Alcatelurile sunt de kkt! Calitate proasta a materialelor, scartait si probleme de soft (cred ca sunt suficiente argumente).

Eram in cautarea unui telef < 100$, si am dat din intamplare peste un OT 715. Am cautat info despre el pe net si am ramas impresionat. Ce mai tura-vura l-am cumparat cu 100$ fara cablu de date si software (are si dasta sic!), aproape nou.
Il am de 3 luni si pot sa zic ca are putine neajunsuri. Din cate spun specialistii este primul Alcatel fara probleme de soft. E pe bune!!! Nu a inghetat niciodata, are procesor rapid (nu ca unele S&E). Date tehnice gasiti pe net. Are un meniu foarte stufos si intradevar unele nu se afla unde ar trebui, dar este o chestie de obisnuinta. E un telefon din clasa business si deci are momorie comuna de 550 KB. (800 nr de telefon, 1000 inregistrari in Diary, SMS, Pictograme, Animatii, Polifonice, etc.).

Concluzia este ca mi-am schimbat parerea despre francezii astia, si il recomand celor care se multumesc cu un ecran de 100x150 pixeli cu 4 tonuri de gri, si considera ecranul color un moft!

Tocmai am facut rost de CD cu software pentru el imi mai trebuie un cablu de date. Daca are cineva sau stie unde gasesc un cablu de date, il rog sa ma anunte.

Daca te intereseaza mai multe despre OT 715 poti sa imi scrii.
leinad_p@offline.ro
Unregistered
 

Re: Alcatel OT 715

Mesajde Unregistered » Lun Dec 22, 2003 2:43 am

De unde iau manual pt. tel. asta ???
Unregistered
 

Re: Re: Alcatel OT 715

Mesajde Unregistered » Joi Dec 25, 2003 6:32 pm

il gasesti pe http://www.alcatel.com in engleza. In Romania se pare ca nu are succes prea mare modelul asta si probabil ca nici nu va avea.
Unregistered
 

Re: Re: Re: Alcatel OT 715

Mesajde Cri » Lun Dec 29, 2003 11:13 pm

"In Romania se pare ca nu are succes prea mare modelul asta si probabil ca nici nu va avea."
Ce bine, voi ramane printre putinii care se vor bucura de un telefon adevarat. Nu ca n-ar exista si altele.
Cri
 

alcatel 735

Mesajde Unregistered » Sâm Ian 24, 2004 8:34 pm

am un alcatel 735 cu camera foto si vreau sa va spun ca nokia e in cadere libera fata de ceea ce poate telefonul asta. de la zoom pina la .... \
ma intereseaza sa cumpar un cablu de date, cd mi-au dat la cumparare
Unregistered
 

%12 de KTK

Mesajde Asterizan » Lun Ian 26, 2004 10:47 pm

Am un 512 cuparat de la Orangd. Nu-mi tine minte data si ora.Cand il deschid imi arata pe cele din momentu inchiderii si ma pune sa le potrivesc din nou.Meniu de nashpa rau de tot.A fost la service de 4 ori.Mi-au "up-date"-at softu.De fapt rescris.Mi-au schimbat si acumulatoru. Sper sa mi-l schimbe cu totu (cu un Nokia :-))
Asterizan
 

Explicatzii...neplacute :)

Mesajde Neinregistrat » Joi Ian 29, 2004 7:54 am

Sa le luam pe rand...Acumulatorul tau este posibil sa fie dus...cu toate ca iti arata acolo ca bateria e full...cum vine asta?...simplu...presupunand ca e acumulator NiMh, are o caracterisica curent-tensiune functie de timp de kkat...cu alte cuvinte, peste un timp, sa zicem un an, incarci telefonul dar el nu mai are aceeasi capacitate amperica (curent) ca in feciorie ...specific ca in electronica cel mai mult conteaza curentul, nu tensiunea!!!.Acest aspect cumulat cu faptul ca telefonul monitorizeaza tensiunea si nu curentul bateriei,duce la rezultatul real si al faptului neplacut de a vedea bateria full si sa nu potzi vorbi la telefon...Aici apar contracandidatele, acumulatoarele LiIon, care pe langa capacitate amperica mare au si caracteristica U-I(t) diferita de NiMh.Pe scurt, in timp, nu vei avea surpriza de a avea tensiune buna si curent slab...vor avea aceeasi variatzie in timp...Iar faptul ca se intrerupe de la sine...simplu...din centrala se poate comanda(neoficial) in principiu orice la un tel....sa porneasca...sa se opreasca..."sa te asculte"...Vedetzi filmul "Inamicul statului"...ii lipseste un singur lucru...precizarea ca este un film inspirat din realitate...:)....dar probabil ar fi facut prea multa valva....Have a nice day...
Neinregistrat
 

715

Mesajde Cri » Sâm Ian 31, 2004 10:36 pm

Azi am scapat de 715 (am Nokia 3510i). Foarte bun in comparatie cu celelalte de la Alcatel dar nu am putut sa sufar ca suna in crestere si nu puteam sa setez chestia asta (un minus), avea un usor fasait in difuzor pe fundal (alt minus), polifonia slabuta (-), nici nu se compara cu ce aud acum la noul Nokia 3510i.
Cri
 

Nu Alcatel !

Mesajde Neinregistrat » Joi Feb 05, 2004 1:22 am

Am la servici un Alcatel (ceva din seria 300 nu stiu exact care) ce numai belele are. Se stinge singur , se blocheaza, pornire anevoioasa.... Personal am Nokia 3410 care merge ok . Ca sa nu o lungesc sfatul meu pt cei care se gandesc sa isi cumpere Alcatel mai bine sa isi ia gandul, pt ca sunt la cel mai jos nivel posibil din toate ... de vedere
Neinregistrat
 

Da mai !

Mesajde *-AndruBoY-* » Vin Feb 20, 2004 9:49 pm

Unregistered scrie:Am un alcatel 311 la care afisajul e foarte slab , telefonul a luat putina apa :) . din meniu nu mai pot seta contrastul mai puternic sau mai slab . stie cineva ce are sau cum pot remedia problema ??

Eu zic sa Te Kaci pe el ca nu e bun de nmk.! Parerea me mai ... Eu am acu un Nokia 7210 sji un Nokia 7250 ! Sunt cele Mai super ! Tzi le recomand ! Mai bunn e 7250 dar ... Bye~ Bafta PpL
*-AndruBoY-*
 

735

Mesajde Bobbi » Mie Apr 07, 2004 1:31 pm

Unregistered scrie:am un alcatel 735 cu camera foto si vreau sa va spun ca nokia e in cadere libera fata de ceea ce poate telefonul asta. de la zoom pina la .... \
ma intereseaza sa cumpar un cablu de date, cd mi-au dat la cumparare

Mda....mi-am cumparat si eu unul...si chiar e impresionant...adica raportul calitate/pret pot sa zic ca este excelent...numai ca memoria de 1800Kb este putin cam mica pt toate pozele si ringtonurile si mesajele si agenda si etc.....

In schimb, si eu caut cablu USB...asa ca daca cineva afla de vreun cablu pt 535/735...ar fi marfa...momentan pot sa transfer doar folosind GPRS...dar e destul de scump la 2usd/mb
Bobbi
 

Mesajde johnnyr » Lun Mai 10, 2004 3:25 pm

ce stiti despre alcatel ot332.cam cat tine bateria in realitate,cum se vede pe display,cum se aud sunetele polifonice cat e de bun?m-ar interesa daca e mai bun decat un sagem my-x2 sau decat un nokia 3410
johnnyr
 

?

Mesajde COSMIN24 » Joi Iun 03, 2004 8:13 am

NU STIU CE PROBLEMA AVETI VOI....intradevar am auzit si eu ca ar avea unele tel proble cu soft..dar nu toate...eu am un alcatel 311 de 2 ani...na-m avut nici o problema cu el....bateria ma tinea atunci 8 zile non stop...acum dupa 2 ani a scazut la 5 zile( 4 cand vb mai mult).
asa ca sunt destul de bune...


Unregistered scrie:Sunt de acord cu afirmatia ca Alcatelurile sunt de kkt! Calitate proasta a materialelor, scartait si probleme de soft (cred ca sunt suficiente argumente).

Eram in cautarea unui telef < 100$, si am dat din intamplare peste un OT 715. Am cautat info despre el pe net si am ramas impresionat. Ce mai tura-vura l-am cumparat cu 100$ fara cablu de date si software (are si dasta sic!), aproape nou.
Il am de 3 luni si pot sa zic ca are putine neajunsuri. Din cate spun specialistii este primul Alcatel fara probleme de soft. E pe bune!!! Nu a inghetat niciodata, are procesor rapid (nu ca unele S&E). Date tehnice gasiti pe net. Are un meniu foarte stufos si intradevar unele nu se afla unde ar trebui, dar este o chestie de obisnuinta. E un telefon din clasa business si deci are momorie comuna de 550 KB. (800 nr de telefon, 1000 inregistrari in Diary, SMS, Pictograme, Animatii, Polifonice, etc.).

Concluzia este ca mi-am schimbat parerea despre francezii astia, si il recomand celor care se multumesc cu un ecran de 100x150 pixeli cu 4 tonuri de gri, si considera ecranul color un moft!

Tocmai am facut rost de CD cu software pentru el imi mai trebuie un cablu de date. Daca are cineva sau stie unde gasesc un cablu de date, il rog sa ma anunte.

Daca te intereseaza mai multe despre OT 715 poti sa imi scrii.
leinad_p@offline.ro
COSMIN24
 

Alcatel?????????

Mesajde Neinregistrat » Vin Iun 11, 2004 2:38 am

Fratilor eu va zic una si buna cum e Mertanul intre masini asa e si NOKIA intre telefoane daca vreti sa-ma credeti.
Neinregistrat
 

Alcatel 735

Mesajde Neinregistrat » Joi Iul 08, 2004 5:14 pm

Nu sunt un fan Alcatel cred ca mai bine unul Nokia,dar am avut vreo 2 ani un 512 ca telefon de serviciu destul de mult solicitat fata de 6310 de la nokia pe care il am.Vreau sa va spun ca acest 512 a fost impecabil lucru de care nu credeam ca sunt in stare producatorii francezi.La un moment dat m-am hotarat sa-l schimb si am optat pentru mai noul 735.Se pare ca "francezu" nu se lasa mai prejos.Aceeasi calitate la pret mic,(e adevarat nu la pretentiile unui Nokia,dar avand in vedere pretul...)
Am vazut si auzit multe pareri despre Alcateluri si am ajuns la concluzia ca telefoanele cumparate de la dealeri cu inscriptia Orange pe ele nu au cusur ,restul ,chinezarii facute pe cine stie petrolier romanesc vandut prin 91"
Neinregistrat
 

o mica probelema

Mesajde Tayra » Sâm Iul 24, 2004 11:58 am

Am un alcatel 512 shi am facut o prostie...am pus cod la meniu..shi l-am uitat shi nu mai pot schimba codu` pin shi multe alte chestii..ma poate ajuta cineva sa-l scot? Va rooog!!! shi sa shtitzi ca nu am avut nici o probelema cu telefonul...sunt chiar bune...shi mi-ar trebui acum un 535 sau 735 sau 835 :p...sper sa ma putetzi ajuta !
Tayra
 

Mesajde oniciuc » Mie Iul 28, 2004 1:48 pm

salutare, nu pot sa zic ca sunt multumit, de telefoanele alcatel, dar decat deloc merge si asta! ce vreau eu sa va intreb, stie careva de un soft pentru alcatel 735 ca sa il pot conecat la calculator, dar prin cablu de date serial (com). eu am cd-ul care a fos in cutie cand am luat telul dar acolo ai doar 2 optiuni, IrDA, sau usb.
daca stie careva ca exista asa ceva sau stiti un link, v-as fi recunoscator.
[/B]
oniciuc
Junior Member
 
Mesaje: 2
Membru din: Mie Iul 28, 2004 1:30 pm
Localitate: maramures

telefoanele alcatel sunt cele mai tari

Mesajde Sebi Moga » Vin Dec 10, 2004 12:21 am

Am avut de la inceput numai alcateluri (vreo 7 modele in total) si nu m-au dezamagit nici unul si nici nu mi s-a stricat nici unul. Am luat pt prietena mea tot alcatel 512, pt mama tot 512, si pt fratele 535. Eu am un 735 si de abia astept sa imi pot lua 835.
Cand cineva ma intraba ce telefon sa-mi i-au ii spun ia-ti alcatel.
Sebi Moga
 

Mesajde Liviu007 » Joi Dec 30, 2004 11:11 pm

am si eu un alcatel 332 si am o problema care am observat ca e generala la alcatel. cand vreau sa fac un download de pe wap, indiferent de adresa, imi da o eroare in care spune ca are o problema la Gateway/proxy si ca username-ul trebuie sa bifese la optiune hether "Acept". am wap de la connex prin abonament. stie cineva cum se rezolva asta? astia de la connex zic ca de la ei nu e nici o problema.
Liviu007
 

Următorul

Înapoi la GSM Land

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori