Discutii despre operatorul Orange

Totul despre telefonia mobila, noutati, pareri si sfaturi

Discutii despre operatorul Orange

Mesajde MarianCristian » Dum Dec 01, 2002 3:42 pm

Esti abonat Orange, ai nemultumiri, probleme sau alte chestii legate de Orange, spunele aici ...
MarianCristian
 

Mesajde germanss » Mie Feb 25, 2004 3:45 pm

Salut!
Mi-am cumparat un tel Sagem myx5 si incerc de cateva zile sa sun la 411 caq sa imi activez serviciul MMS si sa-mi configurez WAP-ul si aia nu raspund, tot timpul sunt ocupati. Nu stie cineva cum trebuie sa imi fac setarile manual ca daca stau dupa ei nu mai reusesc niciodata.
germanss
 

Re: Discutii despre operatorul Orange

Mesajde sorin_is » Dum Mar 07, 2010 8:19 am

Ce-ati putea face in situatia pe care va voi relata mai jos? Intrebarea este retorica pentru ca raspunsul este NIMIC; poate ca eu sunt mai pesimist dar totusi dau drumul acestei relatari ca lumea sa citesca si sa ia la cunostinta si sa-si dea cu parerea:
Granita de est a Romaniei mai precis malul Prutului este granita groazei si ca Orange este compania criminala de producerea autismului
Un studiu facut de catre un specialist in domeniu arata ca, pe granita de est a tarii, frecventa autismului este de 3 ori mai mare decit in restul tarii. Cauza este SUMAREA radiatiilor emise din Romania (Orange Romania) cu cele din Moldova (Orange Moldova). Studiul arata ca acest exces de radiatii determina in creerul fetusilor nenascuti dar si a noilor nascuti semne ale autismului (semne care sunt decelate de catre specialisti dupa virsta de 18 luni ai sugarilor). Copii luati in studiu prezinta urmatoarele: imediat după naştere se manifestă printr-o circumferinta redusă a craniului; in următoarele 6-14 luni ritmul de creştere si se accentueaza şi depaseste valorile asteptate; in următoarele 6-14 luni ritmul de crestere se accentueaza si depăseste valorile asteptate. In pofida ritmului de dezvoltare crescuta a volumului cerebral de după nastere, pina la adolescenţă volumul substanţei albe şi cenuşii ajunge la valori mai scazute decât cele asteptate. Copiii mai mari cu autism in special cei in jurul virstei de 12 ani, sau mai tineri prezintă un volum cerebral total mai mare decât cel asteptat. Volumul talamusului nu urmăreşte proporţional dimenisunile crescute ale volumului cerebral. Acest fapt poate produce o insuficientă integrare ale conexiunilor cortico-talamice. La copii la care s-a efectuat RMN se constata ca o conectivitate funcţională redusă în circuitul fronto-parietal si o impletire corticala accentuată (cortical folding). Analiza efectuata copiilor dupa 18 luni de viata arata urmatoarele: o activitate elevata de unde lente cu un accent pe emisfera stinga şi regiunea fronto-centro-temporala; o activitate redusa in regiunea frontala dreapta in frecventele mai inalte de activitate EEG. Si nu in ultimul rind se manifestă o coherenţa intraemisferica redusa cu accent pe regiunea frontala şi emisfera dreapta (ipoteza: conectivitate neuronala redusa– produce simptoame comportamentale şi cognitive din autism).

Concluzii:Analiza cantitativă a EEG-ului din somnul NREM al copiilor cu sindromul autist de pe malul Prutului, reflecta o modificare regionala a activitătii spectrale şi conectivităţii neuronale.Regiunea cea mai implicată în aceste modificări este cea frontala si emisfera dreapta. Aceste modificări regionale ale activităţii EEG-ului din timpul somnului coreleaza cu funcţii neuropsihologice incriminate în spectrul autistic. Modificarile sunt în concordanţa cu ipoteza deficitului emisferei drepte, a disfuncţiei frontale şi a conectivităţii neuronale reduse.
sorin_is
 

Re: Discutii despre operatorul Orange

Mesajde kant emir » Dum Mar 07, 2010 12:58 pm

Cauza este SUMAREA radiatiilor emise din Romania (Orange Romania) cu cele din Moldova (Orange Moldova).

si cum poti sa probezi asta?


ca uite, eu ma gandesc ca pe la noi, prin orase, se sumeaza radiatiile emise de orange, cosmote, zapp, vodafone, rds si alti operatori si operatorasi, statii CB, statii si telefoane ale politie, serviciilor de paza si securitate (cunoscute si necunoscute - "speciale"), linii electrice, radiorelee si cate alte minunatii strabatute de curenti si emitatoare de campuri(da' ce-ai patit, le-ai cerut minute in plus si nu ti-au dat?)
kant emir
 
Mesaje: 9782
Membru din: Joi Noi 18, 2004 12:00 am


Înapoi la GSM Land

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

cron