Receptia programelor TV de pe satelit

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Ajutor pentru un incepator

Mesajde ionica123 » Sâm Apr 10, 2004 8:53 pm

Fratilor,

Sunt cvasi necunoscator in ale antenelor de satelit. Va rog frumos sa-mi recomandati si mie ce ar trebui sa cumpar pentru receptionarea din Bucuresti a posturilor frantuzesti gen TF1, FR2, etc. Pe cablu nu se mai transmit de nu stiu cand.

Multumesc,

Ionica
ionica123
Junior Member
 
Mesaje: 1
Membru din: Sâm Apr 10, 2004 8:32 pm
Localitate: Bucharest

Mesajde xenix67 » Sâm Apr 17, 2004 9:48 pm

orice receptor digital avec cam si un modul matrix reloaded avec le softare mr1080.bin
antena orientata spre hot bird 13 si vei avea access la buchetul TPS francez 7 canale cu filme non stop MULTIVISION +7 canale film tematice + toate canalele nationale FR ++/-3 canale desene animate non stop, etc.etc. in total sunt aproape 40 de canale in franceza cost +/- 300€ fara antena.
xenix67
Junior Member
 
Mesaje: 3
Membru din: Sâm Apr 17, 2004 9:34 pm
Localitate: belgium

Mesajde xenix67 » Sâm Apr 17, 2004 10:16 pm

master_w01 scrie:Salut @all

cine ar putea sa imi dea ceva inf. despre receptia prog. TV romanesti de pe satelit ( Pro TV , ACASA s.a ) care dupa cele stiute de mine sunt codate ( Power Vu ) si asta ar insemna ca trebuieste un Receiver (Scientific Atlanta D9234) care aici in germania nu ar fi .
As avea interese la asa un fel de Reciver, cine ar putea sa ma ajute ???

:B Cauta pe EbaY si ai sa gasesti decodor powerVU chiar in germania la 79 € dar este mult mai dificil de setat decat decodoarele obisnuite .Principiul de functionare al PowerVU este ca ,fiecare decoder are un network ID iar pentru a putea visiona un canal precum PRO-TV trebuie ca nr decodorului tau trebuie sa fie autorizat de provider, sau sa faci rost de un NR autorisat, si asta mi-ar trebui si mie. ;P
xenix67
Junior Member
 
Mesaje: 3
Membru din: Sâm Apr 17, 2004 9:34 pm
Localitate: belgium

Mesajde xenix67 » Sâm Apr 17, 2004 10:22 pm

Pizzi scrie:hoooooooooooo mai usor cu raspunsurile ca nu stiu de unde sa aleg

;e Binenteles nimic nu e gratis :no: :U
xenix67
Junior Member
 
Mesaje: 3
Membru din: Sâm Apr 17, 2004 9:34 pm
Localitate: belgium

Mesajde kriok » Lun Apr 19, 2004 4:54 pm

Salutare,
De curand am primit o antena si nu ma descurc. Am nevoie de cateva sfaturi.
Antena este din Germania - nu e cine stie ce - SkyMaster XL 11, "farfuria" - 60 cm.
Am reusit sa improvizez pentru moment un suport, dar ma nevoie de ceva solid.
Antena este pozitionata pe balcon, catre sud. Am receptionat "Astra 19.2", dar semnalul este slabut, se suprapun niste purici peste imagine.Intrebari:
- de unde pot achizitiona un suport dedicat - pret?
- pozitioner - pret?
- amplificator semnal?
- decodor?
- si alte sfaturi utile
Va multumesc!
kriok
Junior Member
 
Mesaje: 1
Membru din: Lun Apr 19, 2004 4:21 pm
Localitate: Bucuresti

CAM-uri

Mesajde Gino » Lun Apr 26, 2004 10:20 am

Help ?

De o saptamina am si eu o antena satelit motorizata. Receptionez vre-o 700 de programe din care vre-o 300 codate. Am un receptor HUMAX care permite montarea unui CAM. Din cele citite pe acest forum am tras concluzia ca un CAM Magic cu soft Matrix reloaded ar fi cel mai indicat. Nu am gasit insa informatii despre cit costa si mai ales de unde as putea cumpara asa ceva.
Fie-va mila si dati-mi si mie ceva informatii despre asta.

Mersi mult mult !

Gino !
Gino
Junior Member
 
Mesaje: 7
Membru din: Sâm Apr 24, 2004 9:57 am
Localitate: Iasi

Mesajde Gino » Lun Apr 26, 2004 10:22 am

Cel putin in orasul meu nu se gasesc . Adica in IASI.
M-am gindit sa va spun unde ca am vazut si lume buna pe aici adica din Germania, Italia, si chiar din State.
Gino
Junior Member
 
Mesaje: 7
Membru din: Sâm Apr 24, 2004 9:57 am
Localitate: Iasi

Mesajde eyewitness » Mar Apr 27, 2004 8:27 am

gino, in iasi nu cunosc distribuitori de echipamente si accesorii pt receptia programelor prin satelit. in bucuresti gasesti la http://www.diadi.ro/oferta/oferta_master.htm

din auzite un modul magic upgradat matrix este cam in jur de 300 usd si nu mai ai nevoie de cartela, modulul avand capacitatea de a decoda singur. tot din auzite noile coduri se introduc prin remote-ul de la receiver. este intr-adevar cea mai buna solutie la ora actuala(io astept ca hackerii sa sparga seca2 si viacces2 :D)

personal inca nu mi-am upgradat sistemul la matrix ci inca folosesc cam VIACCES cu pic card pentru sirius
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
Avatar utilizator
eyewitness
 
Mesaje: 19220
Membru din: Lun Aug 05, 2002 11:00 pm

Mersi pentru reply

Mesajde Gino » Mar Apr 27, 2004 9:07 am

Mersi pentru raspuns,
In acest moment nu am gasit pe stoc in Romania un Cam Magic asa ca nu stiu exact in afara de asta care card este mai bazat adica poate decoda mai multe programe mai bunisoare, eventual si ceva X.
Gino
Junior Member
 
Mesaje: 7
Membru din: Sâm Apr 24, 2004 9:57 am
Localitate: Iasi

Mesajde eyewitness » Mar Apr 27, 2004 9:17 am

gino, uite inca un link la un forum specializat in descutii cu ce te intereseaza pe tine. intra pe "on-line shopuri" si poate gasesti ce cauti daca nu da-mi un pm si te pun in legatura cu cineva (din bucuresti) care se ocupa cu distributia de magic camuri upgradate la matrix
http://www.rdi-sat.com/f2/viewforum.php?f=1

ps: varianta folosita de mine este modul viacces si pic card cu care am acces la pachetul viasat de pe sirius unde sunt fro 7-8 canale cu filme nonstop si unul cu XXX tot nonstop. noile coduri (care sunt afisate imediat de la schimbare tot pe site-ul de mai sus) le introduc cu pic programmer-ul si cu smartmouse-ul. totusi nu-ti sugerez varianta asta pentru ca se pare ca viasat-ul va trece in curand la sistemul viacces2 inca nespart
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
Avatar utilizator
eyewitness
 
Mesaje: 19220
Membru din: Lun Aug 05, 2002 11:00 pm

Matrix

Mesajde Gino » Mar Apr 27, 2004 1:58 pm

Am gasit in Brasov la firma D&K Satelite Cam Matrix reloaded la 4,7 mil.
Deja l-am comandat, il voi avea poimiine seara, sper sa fie OK.
Oricum deacum voi incerca sa ma documentez in problema aceasta.
De exemplu programele de pe care sateliti le decodeaza Matrix-ul asta.
Am sa va tin la curent.
Gino
Junior Member
 
Mesaje: 7
Membru din: Sâm Apr 24, 2004 9:57 am
Localitate: Iasi

Help !

Mesajde Gino » Sâm Mai 01, 2004 6:41 pm

Eyewhitnes,

Cel mai indicat e cred sa ma pui in legatura cu specialistul de care spuneai.
Uite o adresa de mail unde poti sa-mi dai un numar de telefon sau o adresa de mail unde-l pot contacta pe om.
cornel.fronia@cchbc.com

si poate ma ajuta el sa cumpar un cam meserias sau sa-i fac update la al meu.

Mersi mult !

Gino
Gino
Junior Member
 
Mesaje: 7
Membru din: Sâm Apr 24, 2004 9:57 am
Localitate: Iasi

Mesajde Gino » Sâm Mai 01, 2004 6:42 pm

Astept vesti de la tine !
Gino
Junior Member
 
Mesaje: 7
Membru din: Sâm Apr 24, 2004 9:57 am
Localitate: Iasi

Informatii despre receptie tv satelit

Mesajde vasimadrid » Mar Mai 18, 2004 9:43 am

Salut!Ma numesc Vasile,locuiesc in Spania,am un reciver de satelit:Boston,cu el pot receptiona doar programe libere,deoarece nu este prevazut cu lector de carduri.Am incercat sa adaug noi canale romanesti,in afara celor ce intra automatic prin cautare,dar nici unul poate fi gasit ,ca si cum frecventele nu ar fi bune.Pote cineva sa ma ajute,sa imi ofere informatii unde gasesc listele programelor actualizate.Deasemeni ma intereseaza informatii despre cum as putea receptiona programe codate,ce receptor am nevoie si unde pot gasi codurile pentru a putea decoda respectivele programe(filme pt.adulti,cimema,sport,documentare).Va multumesc anticipat.
vasimadrid
Junior Member
 
Mesaje: 1
Membru din: Mar Mai 18, 2004 9:11 am
Localitate: Spania

Mesajde Adivas » Mar Mai 25, 2004 10:57 pm

Salutam populatia.
Am gasit un site care mi-a placut, mai ales pe la "Technology" pe-acolo, cred ca e a unui roman din Germania.
Click aici.
Salutari tuturor.
Adivas
Junior Member
 
Mesaje: 6
Membru din: Mie Aug 20, 2003 10:44 pm
Localitate: Tara Bascilor

Mesajde Gino » Sâm Mai 29, 2004 8:38 pm

Cine ma ajuta sa reincarc un card Titanium. Mi-am cumparat device-ul in care se baga cardul si cablul necesar acuma nu stiu cum se face. dati-mi o mina de ajutor.

Mersi mult !

Gino
Gino
Junior Member
 
Mesaje: 7
Membru din: Sâm Apr 24, 2004 9:57 am
Localitate: Iasi

Mesajde Adivas » Dum Mai 30, 2004 4:38 am

Pt vasimadrid:
Din Madrid, cu o antena de 60 cm nu prinzi decat 3 canale romanesti dintre care 2 codate. E vorba de Fox Kids si Eurosport (codate) + TVRinternational (liber), toate pe satelitul Hotbird 2,3,4 si 6 (13º est).
In schimb, cu una de 80 cm poti prinde 14 posturi, din care 4 codate. Problema-i ca-s imprastiate pe 6 sateliti, asa ca ori te limitezi la unul, ori iti cumperi un motor DiSEqC sau STAB (vreo 90 €) ca sa muti antena de pe un satelit pe altul, ori iti iei o antena de tipul asta: click aici.
Daca mai vrei detalii sunt aici pt. tine.
Numai bine si ¡vistas al sur!.
Adivas
Junior Member
 
Mesaje: 6
Membru din: Mie Aug 20, 2003 10:44 pm
Localitate: Tara Bascilor

Mesajde MaleForever » Lun Mai 31, 2004 7:30 am

:t

Salutari la toata lumea !
Foarte interesante discutiile aici ...
Transmisia programelor tv romanesti prin satelit e un subiect FIERBINTE! pentru romanii din strainatate.
Pentru cei care au timp si vor sa experimenteze recomand cumpararea
decodoarelor cu Cam-ul integrat (Cas-embedded) ; se economisesc multi eurasi si rezultatele sant aceleasi (Matrix / Magic ) nu sant diferite.
Pentru cei care spera inca sa gaseasca un decoder care sa decodifice Power-vu ... de recomandat "sa o lase balta" .
:bye:
MaleForever
Junior Member
 
Mesaje: 1
Membru din: Vin Mai 07, 2004 4:11 am
Localitate: italia

SkyStar

Mesajde robin » Joi Iul 08, 2004 10:03 pm

salut

As vrea sa cumpar o placa dvb SkyStar dar nu stiu de care
SkyStar1, SkyStar2 (2.3), SkyStar2 (2.6)
pentru ceva programe tv codate si necodate dar si ceva internet prin satelit (pt. download).
Am o parabola fixa si as vrea cu un suport dualfeed sa receptionez un satelit pt. tv si unul pentru net. Care este cea mai avantajoasa pozitie si ce sateliti am nevoie? Exista o alta optiune ? Ce diametru optim as avea nevoie pt. parabola?
Am un AMD cu un procesor XP 2000+, 256Mb, nvidia geforce3 128Mb, Win XP-P este de ajuns?
O ultima intrebare
Stie cineva unde gasesc o adresa pt. revista "info satelit" in format
electronic, am gasit dar numai pana in anul 2001 nr. 3, s-au alte adrese pentru reviste de acest gen?
robin
Junior Member
 
Mesaje: 2
Membru din: Joi Iul 08, 2004 9:59 pm
Localitate: bacau

Mesajde dan83euthanesia » Lun Sep 13, 2004 3:12 pm

In germania a inceput deja tv-ul digital! Nu mai merge sa prinzi nici un post cu un umeras de aluminium sau ceva de genu asta!;-) Acum avem tv digital si il primim gratis.ai nevoie numai de un dvt-box adica un receiver digital si o antena aktiva mica care o bagi in priza!adika o antena de camera! Si dupa aia vezi toate programele ca pe dvd!cind am vazut qualitatea am murit...si receiverul e tare!iti arata cit de lunga e emisunea, cit mai dureaza,la ce ora a inceput!si ai si lista cu toate emisiunile care vin la tv.ca in ziar...misto de tot...sper sa vina si in romania ca sa nu mai platiti kktul de cablu..
dan83euthanesia
Junior Member
 
Mesaje: 183
Membru din: Dum Iun 13, 2004 5:10 pm
Localitate: stmarteen

Mesajde Cristy » Mar Sep 14, 2004 9:11 am

ps .. cu TV prin satelit aici putem sa prindem si canale de genu : Sci-Fi Channel , Horror channel , etc , ca in Anglia ?
Moved away.
Cristy
 
Mesaje: 888
Membru din: Joi Iul 08, 2004 11:00 pm

Mesajde noPity » Vin Ian 07, 2005 5:45 pm

stefan scrie:Pai eye, mai aveai de bagat 1569 de caractere si depaseai limita maxima de caractere intr-un post... :D


Ce sa zic, interesanta prezentarea, eu nu mai sunt la curent cu ce se-ntampla in lumea televiziunii prin satelit de multisor (daca am fost vreodata). N-am avut decodor, doar o amarata de antena veche din '94 cu un dispozitiv d-ala de miscat antena, facut in Romania (si de calitate corespunzatoare), un receiver nemtesc care nu stie decat canale cu frecventa intre 10.950 si 11.750, ce mai, old times. Si de cand a aparut cablul la noi nu prea mai e rentabila parabolica noastra.

Totusi, pe la inceputul anilor '90 tin minte ca ma uitam cu taica-miu prin Ardeal, era plin de parabolice. Dar odata ce a aparut cablul...

Buná.....
V-as fi foarte recunoscátoare dacá m-ati ajuta intr-un subiect ....
Am antená.....si prin canale....problema care o am este urmátoarea...
cum as putea decoda canalele care sunt codate...cum sunt ..>>>
Discovery, Animal Planet, Pro-tv, Prima-tv, Atomic-tv....etc.....
:a
noPity
Junior Member
 
Mesaje: 1
Membru din: Vin Ian 07, 2005 4:28 pm
Localitate: Spania

Mesajde eyewitness » Sâm Ian 08, 2005 8:22 am

nu poti
fie iti faci abonament fie te uiti la altceva
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
Avatar utilizator
eyewitness
 
Mesaje: 19220
Membru din: Lun Aug 05, 2002 11:00 pm

PowerVU

Mesajde DXTeR » Joi Mar 10, 2005 1:38 am

Orice receptor PowerVU poate decripta emisiunile TVR1 (ex: meciurile de fotbal)?
DXTeR
Junior Member
 
Mesaje: 1
Membru din: Joi Mar 10, 2005 1:33 am
Localitate: Londra

Mesajde eyewitness » Joi Mar 10, 2005 9:36 am

eyewitness scrie:tvr1 codeaza cred in PowerVu ca si multe alte posturi romanesti cum ar fi antena1,prima sau protv. pentru decodare iti trebe un receiver PowerVu care acu vro 2 ani era vro 1500 para. cam scump zic io pentru nishte meciuri de fotbal de rahat :D


cam asta spuneam si io cu doo pajini mai inainte
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
Avatar utilizator
eyewitness
 
Mesaje: 19220
Membru din: Lun Aug 05, 2002 11:00 pm

Solicit Asistenta

Mesajde DMIHNEA » Dum Mar 13, 2005 5:23 pm

:con: CONSTAT CU PLACERE CA VA PRICEPETI LA INST DE SATELIT.LOCUIESC IN ITALIA,SI AICI IN ZONA SUNT TOTI TARATI PE SKY(FURNIZOR DE SERVICII TV-SAT)NU POT GASI PE CINEVA PRICEPUT LA INST MOTORIZATE.AM UN HUMAX PVI-9100(HIGH END)SI AS VREA SA AM UN SISTEM MOTORIZAT,DAR DUAL-FEED.AS LUA O ANT GIBERTINI OFFSET-120CM,2 LNB HUMAX 0.3DB+SIST DE FIXARE PTR ANTENA MENTIONATA,UN STAB HH-120 PTR DIRECTIONAREA ANTENEI PRIN USALS.IDEEA DE BAZA E DE A RECEPTIONA CANALELE FREE TO AIR,SI CANALE ROMANESTI,CU OPTIUNEA DE A OPTA ORICIND PTR UZAREA SLOTULUI COMMON INTERFACE-CU O CAM CUMPARATA DE AICI.NU STIU DACA POT FOLOSI PC -UL PTR A COMUNICA CU HUMAX-UL.ORICUM ,CE MAI AM NEVOIE?
DMIHNEA
Junior Member
 
Mesaje: 1
Membru din: Dum Mar 13, 2005 4:51 pm
Localitate: ITALIA -MARCHE

Mesajde baixinho© » Dum Mar 13, 2005 5:34 pm

mihnea, nu mai scrie litere mari tot postul.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
Avatar utilizator
baixinho©
 
Mesaje: 14117
Membru din: Joi Mar 14, 2002 12:00 am

Mesajde Netcity » Mar Mar 29, 2005 8:30 pm

DMIHNEA scrie::con: CONSTAT CU PLACERE CA VA PRICEPETI LA INST DE SATELIT.LOCUIESC IN ITALIA,SI AICI IN ZONA SUNT TOTI TARATI PE SKY(FURNIZOR DE SERVICII TV-SAT)NU POT GASI PE CINEVA PRICEPUT LA INST MOTORIZATE.AM UN HUMAX PVI-9100(HIGH END)SI AS VREA SA AM UN SISTEM MOTORIZAT,DAR DUAL-FEED.AS LUA O ANT GIBERTINI OFFSET-120CM,2 LNB HUMAX 0.3DB+SIST DE FIXARE PTR ANTENA MENTIONATA,UN STAB HH-120 PTR DIRECTIONAREA ANTENEI PRIN USALS.IDEEA DE BAZA E DE A RECEPTIONA CANALELE FREE TO AIR,SI CANALE ROMANESTI,CU OPTIUNEA DE A OPTA ORICIND PTR UZAREA SLOTULUI COMMON INTERFACE-CU O CAM CUMPARATA DE AICI.NU STIU DACA POT FOLOSI PC -UL PTR A COMUNICA CU HUMAX-UL.ORICUM ,CE MAI AM NEVOIE?

Din cate stiu, inca este imposibila receptia canalelor romanesti codate. Daca vrei sa vizualizezi canalele romanesti trebuie sa iti cumperi un kit DTH (Direct to Home) de la:
http://www.digitv.ro sau http://www.focussat.ro .
Din pacate niciuna din firme nu are licenta de operator pe teritoriul altei tari decat Romania. Daca mai ai pe cineva in Ro iti cumpara receiverul si ti-l trimite. Cred ca va mai dura pana se vor share-ui cartelele romanesti ale celor 2 operatori enuntati mai sus. Oricum este destul de greu dat fiind imperecherea receptorului cu cartela. Poate nu se vor hack-ui prea curand sa faca si operatorii ashtia un banutz sa dea canale ca lumea la un pret bun. Sculele pe care le ai sunt OK si le gasesti la un pret bun in Italia. Pozitionarea antenei insa iti poate da de furca. Iti trebuie sa ai de preferat un analizor de spectru. Iti recomand totusi sa citesti post-urile de pe forumul http://www.rdi-sat.com .
In rest,
________
________ All the best,
________ Netcity
Avatar utilizator
Netcity
Junior Member
 
Mesaje: 4
Membru din: Lun Mar 28, 2005 11:00 pm

Mesajde Netcity » Mar Mar 29, 2005 8:32 pm

Din cate stiu, inca este imposibila receptia canalelor romanesti codate. Daca vrei sa vizualizezi canalele romanesti trebuie sa iti cumperi un kit DTH (Direct to Home) de la:
http://www.digitv.ro sau http://www.focussat.ro .
Din pacate niciuna din firme nu are licenta de operator pe teritoriul altei tari decat Romania. Daca mai ai pe cineva in Ro iti cumpara receiverul si ti-l trimite. Cred ca va mai dura pana se vor share-ui cartelele romanesti ale celor 2 operatori enuntati mai sus. Oricum este destul de greu dat fiind imperecherea receptorului cu cartela. Poate nu se vor hack-ui prea curand sa faca si operatorii ashtia un banutz sa dea canale ca lumea la un pret bun. Sculele pe care le ai sunt OK si le gasesti la un pret bun in Italia. Pozitionarea antenei insa iti poate da de furca. Iti trebuie sa ai de preferat un analizor de spectru. Iti recomand totusi sa citesti post-urile de pe forumul http://www.rdi-sat.com .
In rest,
________
________ All the best,
________ Netcity
Avatar utilizator
Netcity
Junior Member
 
Mesaje: 4
Membru din: Lun Mar 28, 2005 11:00 pm

Mesajde Scarto » Lun Apr 18, 2005 1:35 am

Salu eu sun nou nout aici pe forum .am si eu o intrebare , stau in italia si imi e cam greu sa prind canalele ce se transmit din Romania, mi-am luat un decoder digital dar nu fac mare brinza cu el , am luat legatura cu niste prieteni care m-au indrumat spre :DreamBox DM-7020S cu care cica as putea sa imi rezolv problemele dar si canalele codate ,apropo platesc cam 96 de euro (2 luni) :( la SKY TV ... voi ce stiti despre acest decoder ?

Multumesc anticipat !!!
Scarto
Junior Member
 
Mesaje: 1
Membru din: Mar Apr 12, 2005 1:10 pm
Localitate: Italia

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 2 vizitatori