Diablo II
93 mesaje
• Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4
Diablo II
Probabil unul dintre cele mai bune RPG-uri care exista. cel mai bun, dupa parerea mea. iar Expansion Set face din el un joc de nota 10+.
Daca mai exista jucatori pe care i-a prins jocul asta la fel de mult ca si pe mine, as vrea sa stiu.
Sunt curios cine a reusit sa creeze cel mai tare erou pe aici? erou real, nu editat, ca se cunoaste si nu-i frumos.
Daca mai exista jucatori pe care i-a prins jocul asta la fel de mult ca si pe mine, as vrea sa stiu.
Sunt curios cine a reusit sa creeze cel mai tare erou pe aici? erou real, nu editat, ca se cunoaste si nu-i frumos.
I love living single, drinking double, and sleeping triple.
- badboy
- Junior Member
Re: Diablo II
Mi-e imi palce la nebunie jocul si l-am jcuat de am tampit, dar acum nu prea mai am timp...Expansionul e marfa si am facut si descoperirea aia uluitoare (vezi celalate subiecte pe tema asta) sia cum am eroi de level astronomice facuti cinstit (level 40+ la sfarsitul lu Normal), si am un babar pe hell level 81, si o asasisna de level 83 pe Hell.
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Re: Re: Diablo II
da, suna frumos. eu n-am reusit decat un druid level 75 dar asta fara sa bag simularea de multi-player.
- badboy
- Junior Member
Re: Re: Re: Diablo II
Initial trimis de badboy
da, suna frumos. eu n-am reusit decat un druid level 75 dar asta fara sa bag simularea de multi-player.
Pai sa stii ca acum nu mai joc fara simularea aia ca n-are rost ca am un priten care o terminat si hellul cu o sorcerita si a avut abia level 67, adika foarte mic fata de ce se poate ajunge, si in plus gasesti si lucruri mai misto pe simulare, plus daca ai versiunea 1.09 + gasesti multe unice, deoarece la celalate versiuni numa 15% din unice sunt active...
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Re: Re: Re: Re: Diablo II
Da intr-adevar cred (de fapt sunt sigur 1000%) ca este cel mai bun RpG (nu este chiar Rpg, dar fiindca trebuia sa fie incadrat la o sectie a fost clasat ca gen RPG). Am jucat cu toti eroii inclusiv cu eroii din expansion (shi am terminat pe hell cu barbaru',necro shi sorceritza). Mi-a placut Druidul extrem de mult, are foarte multe chestii f?tere de mishto (dar shi necro' e cool, am ajuns sa sumonez 60 de creaturi)!!
The BEST of the BEST!!!!
The BEST of the BEST!!!!
zbing zboing zobing
-
Game Over - Junior Member
Re: Re: Re: Re: Re: Diablo II
Initial trimis de DarKKiller
The BEST of the BEST!!!!
Da, e foarte bun jocul, si mie mi-a placut mult si Diablo 1.
Dar oricum mi se pare mai misto sa-l joci in 4-5 oameni (ma refer la D2)...
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diablo II
Initial trimis de B-O-B-O
Da, e foarte bun jocul, si mie mi-a placut mult si Diablo 1.
Dar oricum mi se pare mai misto sa-l joci in 4-5 oameni (ma refer la D2)...
Aaa, da, trebuia sa precizez caci cred ca e cel mai bun joc RPG, atat single-player cat shi multi-player:)!!
zbing zboing zobing
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diablo II
Aaa, da, trebuia sa precizez caci cred ca e cel mai bun joc RPG, atat single-player cat shi multi-player:)!!
Deci jocu asta din cate citeam eu pe net adineaori se zice ca e RPG & Quest combinate, sau ceva de genu...
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Diablo 2, sau cum poti sa-ti gasesti o urata pe net:
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
Re: Diablo 2, sau cum poti sa-ti gasesti o urata pe net:
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Re: Re: Diablo 2, sau cum poti sa-ti gasesti o urata pe net:
Bah aliosha uitasem, si prietena mea joaca diablo2 de rupe...
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Re: Re: Re: Diablo 2, sau cum poti sa-ti gasesti o urata pe net:
Bah aliosha uitasem, si prietena mea joaca diablo2 de rupe...
Shi prietena mea e amatoare de jocuri (Diablo 2) dar am conoscut-o inainte de a juca Diablo 2 . Hehehehehe!!!!!
zbing zboing zobing
-
Re: Re: Re: Re: Diablo 2, sau cum poti sa-ti gasesti o urata pe net:
Shi prietena mea e amatoare de jocuri (Diablo 2) dar am conoscut-o inainte de a juca Diablo 2 . Hehehehehe!!!!!
Ce coincideanta, si eu am cunoscuta inainte de a juca jocuri seriosa (juca numa solitaire:D ) si de la mine s-a molipsit cu Heroes, Diablo, Pharaoh, Zeus, Age of Empires, etc.
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Re: Re: Re: Re: Re: Diablo 2, sau cum poti sa-ti gasesti o urata pe net:
[quote]Initial trimis de B-O-B-O
Ce coincideanta, si eu am cunoscuta inainte de a juca jocuri seriosa (juca numa solitaire:D ) si de la mine s-a molipsit cu Heroes, Diablo, Pharaoh, Zeus, Age of Empires, etc. [
Aseara prietena mea (juca inainte Solitaire shi Hearts) a terminat Diablo 2 (pe nightmare) cu sorceritza (level 58)!!!! Cel mai mult m-a amuzat cum se bate cu monstrii mai tari (Diablo,Baal) :y ??? Sta cate "juma' de ora"!! Hehehehe!!
Ce coincideanta, si eu am cunoscuta inainte de a juca jocuri seriosa (juca numa solitaire:D ) si de la mine s-a molipsit cu Heroes, Diablo, Pharaoh, Zeus, Age of Empires, etc. [
Aseara prietena mea (juca inainte Solitaire shi Hearts) a terminat Diablo 2 (pe nightmare) cu sorceritza (level 58)!!!! Cel mai mult m-a amuzat cum se bate cu monstrii mai tari (Diablo,Baal) :y ??? Sta cate "juma' de ora"!! Hehehehe!!
zbing zboing zobing
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diablo 2, sau cum poti sa-ti gasesti o urata pe net:
Initial trimis de DarKKillerInitial trimis de B-O-B-O
[B]
Aseara prietena mea (juca inainte Solitaire shi Hearts) a terminat Diablo 2 (pe nightmare) cu sorceritza (level 58)!!!! Cel mai mult m-a amuzat cum se bate cu monstrii mai tari (Diablo,Baal) :y ??? Sta cate "juma' de ora"!! Hehehehe!! [/B]
A mea e mai dure joaca cu Barbarul si Amazoana si are levele de genu 70-75 dar are si din aia mai micuti din fiecare natie
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diablo 2, sau cum poti sa-ti gasesti o urata pe net:
A mea e mai dure joaca cu Barbarul si Amazoana si are levele de genu 70-75 dar are si din aia mai micuti din fiecare natie
Ba da rele se mai fac fetele astea cand joc Diablo. De cand a inceput Diablo nu mai pot sa joc nimic, mai face shi ea o pauza atunci cand ii vine cheful de-o partida ( :kiss: ), in rest nimic . Shi eu stau shi langa ea !!! Tre' neaparat sa mai cumpar un calculator!!!1
zbing zboing zobing
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diablo 2, sau cum poti sa-ti gasesti o urata pe net:
Ba da rele se mai fac fetele astea cand joc Diablo. De cand a inceput Diablo nu mai pot sa joc nimic, mai face shi ea o pauza atunci cand ii vine cheful de-o partida ( :kiss: ), in rest nimic . Shi eu stau shi langa ea !!! Tre' neaparat sa mai cumpar un calculator!!!1
DA si eu am problema asta , numa ca uneori o rog frumos sa ma lase si pe mine sid aca nu merge nici asa o iau de manuta si emrgem la un club sa jucam in retea
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diablo 2, sau cum poti sa-ti gasesti o urata pe net:
DA si eu am problema asta , numa ca uneori o rog frumos sa ma lase si pe mine sid aca nu merge nici asa o iau de manuta si emrgem la un club sa jucam in retea
Hehehehehe!!!!! Cumpara-ti inca un calculator !!!!! Mie imi place mai mult sa ma joc acasa decat la sala (e mai relaxant, pot sa beau o bere linishtit, sa fumez o tigara, sa dau volumu' cat vreau eu de tare, mai fac o pauza !!!!), deshi recunosc ca ma duc des la sala (o data la 2 zile sau poate 3 ). Chestia naspa ca aproape in fiecare dimineatza parca sunt un zombie ;t ;s !!!!
zbing zboing zobing
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diablo 2, sau cum poti sa-ti gasesti o urata pe net:
Hehehehehe!!!!! Cumpara-ti inca un calculator !!!!! Mie imi place mai mult sa ma joc acasa decat la sala (e mai relaxant, pot sa beau o bere linishtit, sa fumez o tigara, sa dau volumu' cat vreau eu de tare, mai fac o pauza !!!!), deshi recunosc ca ma duc des la sala (o data la 2 zile sau poate 3 ). Chestia naspa ca aproape in fiecare dimineatza parca sunt un zombie ;t ;s !!!!
Si mie imi place mai mult acasa normal dar: can ziceam aia cu pritena era cand mai satteam in ro adika inainte de a pleca in canada si vara trecuta. Aici am 3 compuri (in canada). SAi probabil ca o sa se intample la fel vara asta cand vin in ro iara ...dar cealalta vara numai pt ca....
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diablo 2, sau cum poti sa-ti gasesti o urata pe net:
Si mie imi place mai mult acasa normal dar: can ziceam aia cu pritena era cand mai satteam in ro adika inainte de a pleca in canada si vara trecuta. Aici am 3 compuri (in canada). SAi probabil ca o sa se intample la fel vara asta cand vin in ro iara ...dar cealalta vara numai pt ca....
BTW, de unde eshti din Romania (ce localitate). Poate treci prin Iasi sa facem un heroes !!!!
zbing zboing zobing
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diablo 2, sau cum poti sa-ti gasesti o urata pe net
BTW, de unde eshti din Romania (ce localitate). Poate treci prin Iasi sa facem un heroes !!!!
Hehe is din Timisoara, cam departe, nu?;)
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diablo 2, sau cum poti sa-ti gasesti o urata pe
Hehe is din Timisoara, cam departe, nu?;)
Cam asa e da daca ai drum prin Iasi poate imi tragi un e-mail !!
zbing zboing zobing
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diablo 2, sau cum poti sa-ti gasesti o urat
[b]
Cam asa e da daca ai drum prin Iasi poate imi tragi un e-mail !!
[/B]
normal ca da
Dar pana atunci poate vrei sa incercam, un diablo in retea?
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diablo 2, sau cum poti sa-ti gasesti o
DarKKiller, si tu tot din Iasi? si eu . poate tragem un diablo candva sau o retea si cu B-O-B-O.
- badboy
- Junior Member
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diablo 2, sau cum poti sa-ti gasest
Initial trimis de badboy
DarKKiller, si tu tot din Iasi? si eu . poate tragem un diablo candva sau o retea si cu B-O-B-O.
Ar fi misto numa sa fie compurile tari si netul cat de cat bun ca sa nu aiba vre unul din noi lag ca e nasol de tot...
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diablo 2, sau cum poti sa-ti gasest
Initial trimis de badboy
Great !!! Unde mergi sa joci de obicei (in G1 ?)??
zbing zboing zobing
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diablo 2, sau cum poti sa-ti ga
Ar fi misto numa sa fie compurile tari si netul cat de cat bun ca sa nu aiba vre unul din noi lag ca e nasol de tot...
Stai fara nici o grija BOBO sunt calculatoare bune shi multe in G1 SHI G2 (vreo 36) !!!
zbing zboing zobing
-
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diablo 2, sau cum poti sa-t
Stai fara nici o grija BOBO sunt calculatoare bune shi multe in G1 SHI G2 (vreo 36) !!!
G1 si G2???
I'm back, back again.
-
Aragorn - Junior Member
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Diablo 2, sau cum poti
nu prea merg pe la sala de obicei. imi place sa joc acasa mai mult.
dar, oricum, poate stabilim un joc candva. la G1 suna bine.
dar, oricum, poate stabilim un joc candva. la G1 suna bine.
- badboy
- Junior Member
93 mesaje
• Pagina 1 din 4 • 1, 2, 3, 4