Stiri locomotivistice...cu k@talyna Zapacitescu

since 2003

Stiri locomotivistice...cu k@talyna Zapacitescu

Mesajde kahlan » Mie Aug 25, 2004 7:47 pm

Buna ziooa duamnelor , domnilor, si ceea ce mai sunteti pe acolo!
Bun venit la un nou program de stiri, "stirile locomotivistive", stiri ce va vor prezenta viata reala, asa cum e ea...mai mult sau mai putin:D
Eu sunt prezentatuarea vuastra din fiecare seara, k@talyna Zapacitescu.
Asadar, vom incepe cu prima editie a acestui program, cu prima stire a zilei, ca nu puteam cu a dooa...
Inspectorii de la protectia consumatorului au sesizat anumite nereguli la o patiserie de pe Calea Lactee, unde, dupa cum s'a descoperit, se manifesta o cruditate inexplicabila fata de placinte.
Pe langa nervii patiserilor, cuptoarele mult prea inguste, ele trebuiesc suporta mult mai multe, care, dupa parerea specialistilor, dupa la pierderea aromei, fragezimii, chiar la alterare!
Se aud zvonuri ca placintele ar putea porni chiar o greva.
Mai multe detalii are trimisul nostru la fata locului, Gabriel Miraculescu.
Gabriel, ai legatura!
kahlan
Junior Member
 
Mesaje: 5044
Membru din: Sâm Ian 11, 2003 12:00 pm

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 25, 2004 7:58 pm

Buna seara, k@talina ! Buna seara doamnelor si domnilor !
Am discutat cu cateva placinte si intra'devar ele sunt tratate cu o mare cruzime. Intai sunt framantate de mainile aprigei patisere Evelina Depesmodescu, care nu arata nici cea mai mica urma de respect pentru firavele fiinte. Fire rea, apriga si dusmanoasa ...ea framanata aluatul din zori si pana in seara. Apoi placintele, inca crude, sunt aruncate in cuptoare incandescente si ard acolo in acea zabuseala de nedescris. Si pentru ce toate acestea ? Pentru a fi mancate de oameni necumpatati precum cel de langa mine.
Stimati telespectatori, il am langa mine pe Costache Lovtuflaiescu. Stimate domn (numai stimat nu sunteti), ce simtiti cand mancati aceste nevinovate placinte ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Avatar utilizator
Oribilul Mosh
Junior Member
 
Mesaje: 20687
Membru din: Lun Oct 08, 2001 11:00 pm

Mesajde dEpEchEmIND » Mie Aug 25, 2004 8:13 pm

Am si eu un cuvant-doua de spus in legatura cu firavele placintzele. Este adevarat ca le framant cu mana mea, dar ganditi-va, daca nu le tratez cu brutalitate mai ies la fel de perfecte si de bune? Se pare ca nu. Rebuturile facute de celelalte colege de-ale mele de servici sfarsesc mucegaite si aruncate, iar in final, mancate de cainii comunitari. Asadar, cand un om mananca o placinta, trebuie sa simta placerea si gustul proaspat al acesteia. Si eu sunt impresionata, si mie imi vine sa plang atunci cand un grasan intra in patiseria mea si mananca vreo zece din cele mai frumoase opere ale mele, la care am muncit atat de mult si la care am pus atata suflet si dragoste.
Dar nu am de ales, asta imi este meseria. (pana atunci o sa mai alerg si dupa alte posturi si locuri de munca). Trebuie sa scot profit, ca altfel o sa mor de foame. (si ar fi pacat, nu?)
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
Avatar utilizator
dEpEchEmIND
Junior Member
 
Mesaje: 2020
Membru din: Mie Aug 21, 2002 11:00 pm

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Aug 25, 2004 8:18 pm

Stimata domnisoara (sau doamna ? ) Evelina Depesmodescu , aveti ceva impotriva persoanelor mai plinutze ? Sper ca nu este nevoie sa facem o reclamatie impotriva domniei voastre. In plus de asta vad ca si dumneavoastra aveti oarecare burtica. Sunt convins ca mancati din placintele pe care le faceti, astfel prejudiciind firma la care lucrati !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Avatar utilizator
Oribilul Mosh
Junior Member
 
Mesaje: 20687
Membru din: Lun Oct 08, 2001 11:00 pm

Mesajde dEpEchEmIND » Mie Aug 25, 2004 8:27 pm

Eu nu imi mananc propriile opere, dar in schimb mananc placintele pe care le face bunica mea, pntru ca stiu ca nu sunt facute de mana mea si pe deasupra sunt si fortata sa fac treaba asta, iar eu din politete, trebuie sa ma supun.
Si nu am nimic cu persoanele plinute, ci doar cu acelea care se ingrasa din mancatul excesiv si care nu fac nimic pentru a combate aceasta problema. ;)
Cat despre "burtica" este doar incheietoarea de la pantaloni care sta cam aiurea.
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
Avatar utilizator
dEpEchEmIND
Junior Member
 
Mesaje: 2020
Membru din: Mie Aug 21, 2002 11:00 pm

Mesajde kahlan » Mie Aug 25, 2004 11:12 pm

Din probleme tehnice...baaaa...nu mai calcati pe cabluu!!suntem nevoiti sa intrerupem transmisia(de la prima deja...duamne cu ce uoameni lucrez)
Ne cerem scuze si va rugam sa asteptati in compania pauzei publicitare noi amanunte...pe cine pacalesc?~p
Nuapte buna bucuresti!
Nuapte buna locomotive!
kahlan
Junior Member
 
Mesaje: 5044
Membru din: Sâm Ian 11, 2003 12:00 pm

Mesajde kahlan » Joi Aug 26, 2004 5:32 pm

Buna seara duamnelor si domnilor!!!
Bine ati venit la cea de'a dooa editie a stirilor locomotivistice!
Ne cerem scuze pentru problemele tehnice de azi nuapte...stiti duar...e mare gradina, si multi au sarit gardu, iar cei mai multi au venit sa lucreze in echipa nuastra tehnica:yD
Stirile au fost transmise si mai tarziu, dar am avut probleme cu trasmisia si...baaaa...lasati solitairu ca suntem in direct...si...am uitat...
Stire de azi consta in placintele, partea a dooa:yD
kahlan
Junior Member
 
Mesaje: 5044
Membru din: Sâm Ian 11, 2003 12:00 pm

Mesajde Love2Fly » Joi Aug 26, 2004 5:40 pm

Buna ziua, ma numesc Costel Lovtuflaiu si sunt delegatul stirilor in cercetare dar nu asta e important ci importanta este stirea zilei: placintele p II.
Stupefiat si de-a dreptul naucit de celebra de acum poveste a placintelor am hotarat sa merg in "cercetare" exact in cupotul cu lemne unde se spune ca se coc celebrele placinte.
Nu mica mi-a fost mirarea sa dau aici peste un brutar iscusit, rumen in obraji, inalt de vreo 14 coturi :p si bine facut, bucatar aflat acum in plin proces de fabricatie. M-m dus totusi la el in sperantza ca voi realiza interviul secolului care imi va aduce nshpe premii.
- Buna ziua domnule.......ah....
- Domnule Costel, in brutaria mea nu conteaza numele, nu conteaza provenientza, rasa, nu conteaza nimic....ceea ce primeaza sunt PLACINTELE.
-Ah...bine, bine dar totusi...placinte se gasesc peste tot, chiar si gata ambalate...
-Domnule! nimic nu se compara cu placintele k@shu!
-k@tshu'???!
-Da, denumirea vine de la numele asistentei mele Placintutza K@tzy si de la numele meu, normal
-...si care e numele d-voastra?
- numele meu nu conteaza domnule, la mine in brutarie...
- dah, dah, stiu.....numele nu conteaza..
- Exact
- ok, spuneti-mi atunci care sunt ingredientele acestor placintutze
- dupa cum am mai spus, nu ingredientele conteaza, conteaza sufletul pe care il pun in fabricarea lor, transpiratia ce-mi curge de pe frunte direct in coca, mushtele care primenesc aluatul si nu in ultimul rand mucegaiul ce colcaie pretutindeni...
-Mucegai?
-Da' ce domnule? branzele alea frantzusesti ...cum le zice...Rosh....ahhh....ma rog....branzele frantzusesti nu au mucegai?
-Da! dar alea asha sutn bune
- Si placintele sunt bune atunci!
- Dar nu va e frica ca v-ar putea prinde protectia consumatorului?

(Continuati textul)
Avatar utilizator
Love2Fly
Junior Member
 
Mesaje: 3608
Membru din: Joi Feb 14, 2002 12:00 am

Mesajde CrAsh0v3r » Joi Aug 26, 2004 5:56 pm

- Protectia consumatorului? Pai au venit aici cam acum 6 luni si au vrut sa ma verifice...
- Si ce s-a intamplat ???
- Uhmm, pai le-am dat o tava cu placinta de mere (pentru verificare) si de atunci nu mai stiu nimik de ei...
Of all the things I've lost, I miss my mind the most...
Avatar utilizator
CrAsh0v3r
 
Mesaje: 899
Membru din: Sâm Mai 03, 2003 11:00 pm

Mesajde bad bad Annie » Joi Aug 26, 2004 5:58 pm

- Protectia conma...cum, domne?...Pai ce sa caute profetia aia sau cum ati spus matale la mine-n brutarie? Nu v-am zis ca aici nu conteaza decit...
- Da, da, ne-ati spus, va multumim mult, legatura in studio... ( Costel Lovtuflaiu face semne disperate in camera, "taiati, taiati!"). Legatura in studio! (Pe fundal se vede brutarul demonstrind cum se framinta "ca la carte" celebrele placintele, indeparteaza un fir de par din aluat si se agita mai departe). Legatura in studioooo!
- Buna ziua si bine ati revenit la noi in studio, ca de obicei Anisoara Cearau va asteapta cu o noua editie de reclame proaspete si aburinde, astazi cu o specialitate aromata, delicioasa, placintica...

(acum continuati textul)
Don't hate me because I'm beautiful!
Avatar utilizator
bad bad Annie
Junior Member
 
Mesaje: 306
Membru din: Mar Noi 04, 2003 12:00 am

Mesajde Love2Fly » Joi Aug 26, 2004 6:06 pm

dar mai intai un pasaj publicitar.
nanana (muzica)...
"Ti-ai dorit mereu sa o poti atinge? Ti-ai dorit mereu sa o gusti, sa-i simti profunzimea? Ti-am dorit cu orice pretz sa fie a ta? Nu poti sa traiesti daca nu o consumi incet, incet de cel putin doua ori pe zi? ei bine acum poate fi a ta!!!!!! Noua placinta k@tshu!!! acum la un pretz atat de mic cu noile topinguri de par, sudoare, muc, aripioare de musca, clei"
In studio agitatie mare:
-Cine a bagat domne imbecilitatea asta de reclama? Ce face domne Costel acolo? oh..Doamne, am ratat si a doua zi de emisie
Intre timp in brutarie Costel sub influentza miresmelor aruncate de placinte pretutindeni se apucase sa haleasca prototipul unei viitoare placinte. Bucataru' Mosh ii spuse:

(Continuati)
Avatar utilizator
Love2Fly
Junior Member
 
Mesaje: 3608
Membru din: Joi Feb 14, 2002 12:00 am

Mesajde kahlan » Joi Aug 26, 2004 6:55 pm

-ba domne...ce faci?
-(stergandu'se la gura)....aaa...degustam
-domne, da tu stii ce e aia?
-aa...o placinta!
-e o placinta, dar nu una ca oricare alta...
-pei, cum adica?
-e placinta pe care in termenii nostrii o numim k@tzye le balerine...e unica placinta varza
-placinta de varza??
-nu, placinta varza!
-cum adica?
-cuuum...indraznesti sa'mi comentezi arta culinara?
-dar domne, n'am comentat...
-(luand maturoiu)afara din patiserie!!!AFARAAAAAAAA!!!(si arunca cu maturiou dupa el, Loftuflaiu o ia la sanatuasa)...(catre cameraman) si tu drace, ce te benoclezi?(ii arde o matura in spinare)afaraaaa!!!beeeep emisiunea vuastra...veniti sa distrugeti ce facem mai bun!!!afaraaaa!!!!
transmisia se intrerupe ...in studio...Zapaciteasca:
-ne cerem scuze duamnelor si domnilor, se vor lua masuri...in continuare, va prezentam stirile sportive....(asteptand in fata camerei, si asteptand...si asteptand...nici o miscare...) bagati ba sportu!!!
(continuati)
kahlan
Junior Member
 
Mesaje: 5044
Membru din: Sâm Ian 11, 2003 12:00 pm

Mesajde kahlan » Sâm Aug 28, 2004 12:38 pm

Buna seara duamnelor si domnilor, stim , acum cand cititi e zi, dar am filmatseara, duar ne miscam in reluare:D
Stirea zilei:
De doo saptamani tot primim reclamatii din partea locuitorilor unui sat din apropierea padurii din comuna "stufarishu".
Ei declara ca sunt agasati de, citam, veveritze mafiote.
Ele fura din ograda grauntele pasarilor, streseaza animalele mai mari, distrug culturile taranilor, si , de asemenea, sunt cercetate pentru trafic de ghinde.
De asemenea, circula zvonul ca li s'a alaturat bursucu morocanos, cu care impart totu 50-50.
Unde vor sa ajunga?De ce terorizeaza populatia acestui satuc linistit?
Mai multe detalii are trimisul nostru la fata locului.
Ai legatura!
(continuati)
kahlan
Junior Member
 
Mesaje: 5044
Membru din: Sâm Ian 11, 2003 12:00 pm

Mesajde dEpEchEmIND » Sâm Aug 28, 2004 8:28 pm

Buna seara k@talyna. Suntem in direct si tocmai acum oamenii se plang de o alta probleme mai grava: veveritzele, pe langa faptul ca au furat mancarea gainilor au trecut la treburi mai murdare. Au inceput sa intre in cotetze si sa violeze gainile, iar apoi sa le suceasca gatul. Un tzaran a fost foarte intrigat de chestia ca aseara i-au agresat chiar si cainele.
La ce o sa ne mai asteptam noi mai incolo? Veveritzoii or sa inceapa sa intre in grajduri sa reguleze vacile, porcii si oile oamenilor. Trebuiesc luate masuri, ca altfel si femeile vor fi in mare pericol!

(continuati)
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
Avatar utilizator
dEpEchEmIND
Junior Member
 
Mesaje: 2020
Membru din: Mie Aug 21, 2002 11:00 pm

Mesajde kahlan » Dum Aug 29, 2004 7:44 pm

Bineinteles, veveritele nu s'au oprit aici.
Ele au fost descoperite furand din crasma satului, lasand taranii fara bautura (dovada 1) . S'a semnalat ca , in fiecare seara dupa ce consuma cantitati insemnate de bautura, ele pot fi auzite cantand celebre melodii cum ar fi: 'cine' a pus carciuma'n drum' sau 'lasa'ma sa beau, sa beau pana mor', bineinteles pe limba lor, impleticita cu o romana veveritzeasca.
De asemenea, s'a descoperit , intr'o scorbura de copac: SIC (squirrel inteligence center), unde veveritzele au propriul lor sistem de spionaj(dovada 2).Cel care le'a descoperit a disparut fara urma, nu stim daca mai e in viata, fiind gasite duar filmul si un bilet care spunea"asa se va intampla cu toti daca nu ne aduceti ce va vom cere! traiasca mafia veveriteasca!"
Nu se stie unde vor ajunge. Bursucul(geamanul cel rau al bursucului povestirilor moshului) care li s'a alaturat(cunoscut ca si bubu scormonitoru, dovada 3) tine taranii sub continua teroare, ascunzand locurile de refugiu ale veveritzelor.
Taranii au ajuns sa monteze placi de avertizare (dovada 4) pentru a sti sa nu depaseasca limitele impuse de veverite si bine pazite de bursuc.
Stire bomba: am aflat ca veveritele mafiote au un conducator, pe care'l numesc, simbolic "nashu' ". Inca nu stim nimic despre el.
Fişiere ataşate
badger[1].jpg
badger[1].jpg (9.59 KiB) Vizualizat de 4492 ori
badger-photo[1].jpg
badger-photo[1].jpg (35.51 KiB) Vizualizat de 4491 ori
images[17].jpg
images[17].jpg (4.51 KiB) Vizualizat de 4491 ori
squirrel%20beer[1].jpg
squirrel%20beer[1].jpg (12.6 KiB) Vizualizat de 4484 ori
kahlan
Junior Member
 
Mesaje: 5044
Membru din: Sâm Ian 11, 2003 12:00 pm

Mesajde kahlan » Vin Sep 03, 2004 8:56 am

Buna ziooa duamnelor si domnilor, ne cerem scuze de indelungata absenta, da CNA'u n'are ceva mai bun de facut decat sa stea pe capu nostru;j
Revenim cu stiri de ultima ora: in satucul amenintat de veveritzele mafiote taranii nu mai au liniste, s'au acuns in case, au zavorat usile.
Mai exista vreo sansa de scapare???
tzrrr tzrrr...telefonu din studioul stirilor
zapaticeasca- alo?
???- vom veni noi sa rezolvam problema veveritelor...alta voce, in fundal-hai rocky, lasa'ma si pe mine sa vorbesc cu tanti de la stiri-tanti doamna de la stiri, vreau sa stiti ca vom da dovada de curaj eroic si ne vom stradui sa...saa....rocky, ce vroiam sa zic?? cealalta voce: bullwinkle, da'mi telefonu...domnisoara zapaticeasca, vom veni in cateva minute in studio...
peste cateva minute, zapaticeasca: duamnelor si domnilor, satucul este ca si salvat, in studio au venit , nu'mi vine sa cred, dati'mi un extraveral...eroii din desene animate...rocky si bullwinkle!!!
rocky: Vom porni imediat...hai bullwinkle, tine'te de mine, sa'mi iau zboru spre satuc...
bullwinkle: dar rooock...vreau sa zbor si singur...are diverse incercari de a zbura prin platou si darama jumate din el
rocky: bull...tu nu esti o veveritza zburatuare....
bullwinkle: ...aaa...daa..
rocky: hai o data!!!
bullwinkle: si am plecaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat!!!

zapaticeasca: da duamnelor si domnilor, i'am avut in platou pe acesti eroi, incredibil!!!vom reveni cu noi stiri cat de curand!
Fişiere ataşate
images[52].jpg
images[52].jpg (4.53 KiB) Vizualizat de 4481 ori
kahlan
Junior Member
 
Mesaje: 5044
Membru din: Sâm Ian 11, 2003 12:00 pm

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Sep 03, 2004 10:15 am

Ca sa nu se simta k@talyna prea mare si tare pe-aici vin si eu cu o stire.
De cateva zile s-au inregistrat disparitii misterioase ale unor obiecte de la mine din camera. Acum vreo trei zile mi-a disparut fara urma trusa de unghii. Ce o sa ma fac eu fara ea? Am cautat-o prin toata camera dar nimic! Ieri, mi-a disparut un caiet de notitze.
E ciudat, mai ales ca dispar exact atunci cand am nevoie de ele. Se cauta un prim suspect .Azi-dimineatza am vrut sa-mi curatz ceara din urechi cu betzisoarele mele igienice. Nici pe alea nu le-am mai gasit. :( Acum aud foarte prost din cauza cerii din urechi si de asta trebuie sa ma scobesc cu unghia de la degetul mic. Macar ala s-a gandit ca o sa am nevoie de unghii cand mi-a furat trusa. Sau o fi o pura coincidentza?

Cineva imi poarta pica, e clar. Trebuie sa aflu cine este hotzul. Ma ajutati voi? Va rog?
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
Avatar utilizator
dEpEchEmIND
Junior Member
 
Mesaje: 2020
Membru din: Mie Aug 21, 2002 11:00 pm

Mesajde bad bad Annie » Vin Sep 03, 2004 1:53 pm

Draga Depeche, stai linistita, aici este Anisoara Cearau din teren cu vesti bune pentru tine! (Si vesti proaste...). Dar in primul rind vestile bune: au fost gasite trusa ta de unghii, caietul de notite si betisoarele igienice. Celelalte nu. Nici hotul nu a fost inca identificat, insa fortele de ordine ale emisiunii noastre lucreaza fara odihna la asta. Acum vestire rele (imaginile, va rog). (Muzica tensionata,filmari cu un incendiu imens)
Copiii din imagine au gasit niste betisoare igienice nesupravegheate, care s-au aprins de la materialul inflamabil cu care erau imbibate, foarte posibil ceara din urechi (ale cui urechi, inca nu stim). Focul s-a extins initial la caietul de notite din imagine, din care nu s-a mai putut salva decit o pagina cu o lista de cumparaturi ce include cuvintele cheie "varza" si "iaurt". Rugam pe cine poate da mai multe informatii despre acest fapt sa nu ne contacteze. Daca mai aflu un singur lucru in plus despre asta, jur ca tip! Urlu in direct, sa stiti!
In fine, incendiul din imagine a fost creat cu o simpla trusa de unghii. Se pare ca trusa continea un lac de unghii superior inflamabil.
Rugam orice voluntar care poate da o mina de ajutor la stingerea focului sa ni se alature. Pina acum a ars deja o biblioteca, o strada de locuinte si banca nationala. Revenim cu stiri despre gradina zoologica, ce a ars pina la custile urangutanilor. Speram ca elefantii inspaimintati dar mai ales rinocerii scapati din custi sa stinga focul calcindu-l in picioare.
Atit din teren, Anisoara Cearau va doreste o zi insorita si lipsita de griji, legatura in studio (zimbet larg)
Don't hate me because I'm beautiful!
Avatar utilizator
bad bad Annie
Junior Member
 
Mesaje: 306
Membru din: Mar Noi 04, 2003 12:00 am

Mesajde dEpEchEmIND » Vin Sep 03, 2004 7:29 pm

Azi m-am gandit mai bine si am gasit un posibil suspect: frate-meu care e somnambul. De cand era mic, se ridica noaptea din pat, se duce la oglinda, ia fardurile si se machiaza, apoi se furiseaza in dormitorul babacilor si ia cate o rochie de-a lu maica-mea si se imbraca cu ea. Apoi iese pe strada si se plimba asa. El nu stie ce face ca e adormit. L-am urmarit de cateva ori si de asta stiu ca face chestiile astea.
Acum deodata s-a apucat de furat truse de unghii si betzisoare igienice pentru urechi. Nah, asta mai intzeleg, s-a plictisit de vechea rutina, dar la ce i-o fi trebuit carnetzelul?
Acolo aveam numerele de telefon a trei forumisti. Eu va intreb, mai ales pe tine, Gabriel, n-ai primit intr-una din noptzile astea vreun telefon dubios?
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
Avatar utilizator
dEpEchEmIND
Junior Member
 
Mesaje: 2020
Membru din: Mie Aug 21, 2002 11:00 pm

Mesajde bad bad Annie » Vin Sep 03, 2004 8:50 pm

Ha, ha, ha, ha, ce atmosfera minunata este in acest bar modern si senzational decorat care isi serbeaza deschiderea in aceasta seara, stimati telespectatori. Tin sa va reamintesc ca acesta este risul meu obisnuit, si nicidecum produsul celor trei martini si un campari pe care le-am consumat, ha, ha, ha, ha! Iar lucirea ochilor e naturala!
Din teren, cu imbratisari calduroase, Anisoara Cearau, muuah!
A, era sa uit, v-am promis ca revin cu stiri despre gradina zoologica... Nu mai avem gradina zoologica, stimati telespactatori! Ha, ha, ha, ha, nu e de-a dreptul amuzant?!
Ha, ha, ha, ha, ha, ha, ha....(legatura in studio)
Don't hate me because I'm beautiful!
Avatar utilizator
bad bad Annie
Junior Member
 
Mesaje: 306
Membru din: Mar Noi 04, 2003 12:00 am

Mesajde UnCopilutz » Sâm Sep 11, 2004 12:46 pm

Merge , ii dau drumu ? Cred ca se intrerupe legatura ! k@talyna ,preia!
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Avatar utilizator
UnCopilutz
Junior Member
 
Mesaje: 1184
Membru din: Sâm Dec 07, 2002 12:00 am

Mesajde kahlan » Sâm Sep 11, 2004 1:06 pm

bah nu dati la mine, ca mananc:D
altcineva...repedeeeeeeee
kahlan
Junior Member
 
Mesaje: 5044
Membru din: Sâm Ian 11, 2003 12:00 pm


Înapoi la Locomotive

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

cron