Cum poti sa scapi de armata?

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Cum poti sa scapi de armata?

Mesajde PlayerOne » Mie Sep 01, 2004 1:30 pm

Am nevoie urgenta de ajutor.
Daca cineva stie cum se poate scapa de armata il rog sa-mi spuna si mie secretul! Din ce m-am interesat pana acum am inteles ca daca urmezi o forma de invatamant scapi. Eu am terminat o facultate, sa incep una noua nu cred ca am cum acum, dar nu stiu daca un curs de specializare sau pregatitor unei atestari (pe o perioada de 2 luni) se incadreaza in categoria de "forma de invatamant" ce ar putea sa te scuteasca cel putin momentan de armata.
Si daca mai are cineva idee ce se intampla daca pur si simplu nu te prezinti la incorporare. In lege parca zice ca primesti amenda. Dar ma intreb daca asta este tot, daca nu pun Politia sa te caute sau alte minuni de genul asta.
PlayerOne
Junior Member
 
Mesaje: 2
Membru din: Joi Iun 10, 2004 9:38 am
Localitate: Peste tot si nicaieri!

Mesajde piskeshu » Mie Sep 01, 2004 1:56 pm

Cel mai bine ie sa mituiesti pa cineva de-acolo. Un prieten de-al meu a scapat cu un bax de Burger!:D
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
Avatar utilizator
piskeshu
banned
 
Mesaje: 5692
Membru din: Vin Noi 14, 2003 12:00 am

Mesajde baixinho© » Mie Sep 01, 2004 3:10 pm

pai daca ai facut o facultate, te baga la termen redus. daca nu te duci la incorporare, iti trimit acasa somatie, si daca te faci ca ploo si a doua oara, vine politia acasa si te duce la incorporare.
oricum, teristii fac o armata vai mama ei. daca o sa fii si "orientat" e ca si cum ai fi acasa. oricum o sa primesti invoire/permisie la fiecare sfarsit de saptamana. asta o spun in cunostinta de cauza, ca am avut parte se teristi sase luni. in ultima saptamana (a lor) era sa-l bat pe unu crunt de tot. nu numai eu, eram vreo 2-3. motivul principal pentru care nu i-am tras patura pe cap a fost ca ne-am gandit la cele 15 zile de arest pe care le faceam daca-l ciomageam p-ala.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
Avatar utilizator
baixinho©
 
Mesaje: 14117
Membru din: Joi Mar 14, 2002 12:00 am

Mesajde dadius » Mie Sep 01, 2004 9:33 pm

EMIGRAREA e intotdeauna o solutie.fa-o inainte de armata nu ca mine DUPA.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
Avatar utilizator
dadius
 
Mesaje: 779
Membru din: Dum Iun 16, 2002 11:00 pm

Mesajde superbiggy » Mie Sep 01, 2004 9:49 pm

PlayerOne spune clar pozitia ta, nu doresc sa fac armata ! cind te prezinti la comisia de incorporare. Ia cu tine o copie din Dosarul Armageddon (Grave incalcari ale Drepturilor Fundamentale ale omului in institutiile militare din Romania) si citeste-le citeva pasaje de acolo, declara ca ai nevoie de sfatul unui psiholog. Mentine-ti pozitia orice ti-ar spune ei si o sa functioneze, nu as dori sa aud despre tine la Stirile de la ora 5.
Exista in acest Forum un topic creeat de subsemnatul in Politic & Social, se numeste Stagiul Militar OBLIGATORIU ?, Da sau Nu. si il poti descide din link-ul urmator http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=9850, iti recomand sa vizitezi si situl http://www.nu-armata.org unde impreuna cu alti tineri care sunt cu picioarele pe pamant incercam sa facem diferenta, acolo ai sa gasesti materialul care iti este necesar cu privire la Dosarul Armageddon.
Nu esti singurul, haide-ti sa ne mobilizam sa schimbam ceva, spune NU ! cind este vorba de viata ta, de viitorul tau.
Iti tin pumnii omule si iti doresc sa ai bafta , tine-ne la curent.
Profesional oricum oriunde oricind .
Avatar utilizator
superbiggy
Junior Member
 
Mesaje: 264
Membru din: Sâm Mar 29, 2003 12:00 am
Localitate: bucuresti

Mesajde Asassinu » Mie Sep 01, 2004 11:42 pm

cel mai bine e sa ai o pila sigura...vezi daca cunosti pe cineva care lucreaza in domeniu...poate tatal unui fost coleg sau asa ceva. Eu cunosc multi care au facut asa. Oricum, armata e o perioada neagra din viata cuiva, cred, deci merita efortul financiar, daca e posibil, binenetels.
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
Asassinu
Junior Member
 
Mesaje: 373
Membru din: Vin Sep 06, 2002 11:33 pm
Localitate: Bucuresti

Mesajde catharsis » Mie Sep 01, 2004 11:50 pm

o solutie realista este sa iti schimbi religia cu una in care nu ai voie sa faci armata. am totusi impresia ca o sa trebuiasca sa faci munca in folosul comunitatii, asa ca trebuie sa cauti o religie in care e interzisa si munca.
una mai putin realista ar fi sa iti schimbi sexul...
there is no catharsis

cathartic media
Avatar utilizator
catharsis
 
Mesaje: 1721
Membru din: Dum Mar 03, 2002 12:00 am

Mesajde redhits » Mar Sep 07, 2004 2:24 pm

Foarte simplu, cand dai testul pshiologic scrii acolo ca ai vrut sa te sinucizi si ca ai depresii , te vor scoate OK
PlayerOne scrie:Am nevoie urgenta de ajutor.
Daca cineva stie cum se poate scapa de armata il rog sa-mi spuna si mie secretul! Din ce m-am interesat pana acum am inteles ca daca urmezi o forma de invatamant scapi. Eu am terminat o facultate, sa incep una noua nu cred ca am cum acum, dar nu stiu daca un curs de specializare sau pregatitor unei atestari (pe o perioada de 2 luni) se incadreaza in categoria de "forma de invatamant" ce ar putea sa te scuteasca cel putin momentan de armata.
Si daca mai are cineva idee ce se intampla daca pur si simplu nu te prezinti la incorporare. In lege parca zice ca primesti amenda. Dar ma intreb daca asta este tot, daca nu pun Politia sa te caute sau alte minuni de genul asta.
Affiliate Programs Directory --- Best Affiliate Programs On the Internet
redhits
Junior Member
 
Mesaje: 6
Membru din: Mar Sep 07, 2004 1:42 pm
Localitate: Oradea

Mesajde memetshot » Mar Sep 07, 2004 2:28 pm

hahaha....
si porma o satz scrie la dosar ca esti bolovanu cu pisicu si o cam suji la melodie...
facultatea, diversele pile sau cum zicea nea nae...zici ca esti io stiu ce sectant si ca nu poti sa faci armata...poate scapi cu munca in folosu lu publicu
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
Avatar utilizator
memetshot
 
Mesaje: 7050
Membru din: Mar Iul 01, 2003 11:00 pm

Mesajde UnCopilutz » Mar Sep 07, 2004 5:27 pm

cea mai buna metoda e sa te inscrii la vreo facultate de astea de-a lui peste prajit,ca pana in 2007 sigur te tragi pe cur s-apoi te doare la castana.
" Tatal meu zideste case
Cocotat pe schele
Si cu fruntea lui ajunge
Pana sus la stele."
Avatar utilizator
UnCopilutz
Junior Member
 
Mesaje: 1184
Membru din: Sâm Dec 07, 2002 12:00 am

Sunteti comici!

Mesajde GTK » Mar Sep 14, 2004 8:15 pm

Am citit posturi si pe alte forumuri legat de armata si metodele de scapare insa nu sunt prea multi care sa dea un raspuns clar.Haos total!
Treaba sta cam asa:

1. Fiti atenti in perioada in care se fac incorporarile, nu deschideti usa niciodata fara a vedea cine e(daca nu aveti vizor e naspa) evident pentru a nu semna pentru hartie. Cei care locuiesc singuri au un avantaj imens.(eventual va puteti instrui membrii familiei sa nu deschida, insa pentru unii e mai complicat). Daca nu ati semnat-o, o lasa la vecini, si semneaza ei. Peste aprox. 2 sapt(depinde) vin cu o alta hartoaga, de obicei ori alt politist ori unul de la armata cu un politist si eventual gardian sau jandarm. Daca nici de data asta nu a-ti semnat s-ar putea sa scapati, sa nu mai vina pana la tura urmat. sau, foarte putin probabil(personal nu cunosc nici un caz) sa mai trimita odata pe cineva la voi(cu mandat de aducere- atentie nu e madat de arestare, sau ceva asemenea, e ca cel de la tribunale pt. aducerea martorilor) si daca va gasesc va iau cu forta. Daca nu, pa! Nu va cauta nimeni dupa perioada incorporarilor pana la urmatoare incorp. (aprox 4 luni.)

Puteti sa va schimbati C.I., pasaport nu are nici o importanta, nu va ia nimeni la intreb. Daca nu ati semnat, nici amenda nu va poate da. Daca ati semnat, si nu v-ati prezentat,chestia cu madatul de aducere e mult mai valabila si primiti amenda . In principiu vin doar de doua ori si daca nu va gasesc acasa nu va mai au grija 4 luni. Daca faceti stiu eu ce smecherii sa scapati va poate intocmi dosar penal. Mare grija cei cu adeverinte false de la facultati, se mai fac verificari la facultati, scoli postl. (parnaie aproape sigur).

Multi sunt speriati de textele de lege, numai ca sustragerea trebuie dovedita de ei. Pt. cei cu facultati, scoli postliceale: In mod normal dupa textul de lege, pentru a aduce adev. de la o a doua facult. , trebuie prima absolvita. bla bla bla. Insa eu am sunat la CMJ(acum 2 ani) si au spus ca pot face de cate ori vreau facult. numai sa le aduc adev. Si asa a fost. Numai ca am cheltuit o gramada de bani aiurea pe facult. particulare si nici nu m-am tinut.

O alta varianta e trimiterea parintilor la un notariat sa faca o hartie cum ca ati plecat din tara. Asa ca pt. cei avizati, tineti cont de ce e scris mai sus.

Apropo de aia care spun ca armata trebuie facuta. In general sunt cei are au facut armata si carora le e cam ciuda ca nu au scapat. Insa un prieten adevarat nu-ti va spune nicodata ca e utila. Mai sunt si fete prostute care cred ca armata maturizeaza baietii insa sunt departe de adevar. Altii spun ca te fac mai cuminte mai ascultator. Cred ca e adevarat in multe cazuri, caci pana la urma soldatii trebuie sa fie ascultatori, supusi si nu cu mentalitatea unui om de decizie. Faza cu greutatile vietii e jalnica. Daca va uitati in jurul vostru la baietii care au venit din strainatate cu bani si masini in vacanta(majoritatea nu au facut armata, sunt sigur) vedeti cam ce insemna diferenta dintre mentalitatea unui invingator si a unui fraier. Poate unii nu sunt de acord. Oricum armata e pt. fraieri!
GTK
Junior Member
 
Mesaje: 4
Membru din: Mar Sep 14, 2004 5:11 pm
Localitate: somewhere

Mesajde Serban » Mar Sep 14, 2004 11:25 pm

GTK, mi ai luat-o inainte ! :)
Acum nu imi ramane decat sa ti spun ca sunt de acord cu tine ! :)
Si o alta scapare ar fi sa cauti printre cunoscuti pe cineva sus pus sa dea un telefon la CMJ si sa le faca o dedicatie in soapta. Iti dai seama ca va trebui sa dai si o spaga mica, da' acum cred ca e prea tarziu ca se apropie perioada electorala si vorba aia...oameni noi...motivatii puternice...da' daca ai speranta s'ar putea sa scapi...depinde de "materialul" tau. Asa ca... fa bine si asculta ce a zis GTK, nu de alta , dar e varianta cea mai ieftina si cea mai usoara. In rest, le doresc celor care nu au facut armata inca sa se bucure si in acelasi timp sa puna si un ban deoparte in caz ca nu tine vrajeala ! Eu sunt la facultate si o sa tot investesc bani in facultate pana dau astia lege ca nu se mai face armata obligatoriu ! :) Armata e pentru fraieri!
Serban
Junior Member
 
Mesaje: 51
Membru din: Sâm Sep 11, 2004 11:00 am
Localitate: PE LUNA

Mesajde JaJa Beens » Mie Sep 15, 2004 1:27 pm

alta solutie sa o amani e sa te internezi in spital in perioada incorporarii si dupa cateva zile sa te duci cu actele doveditoare la comisariat
o varianta care tocmai am auzit-o sa scapi definitiv de armata: adeverinta ca ai psoriazis
Gone 4 good
Avatar utilizator
JaJa Beens
 
Mesaje: 691
Membru din: Lun Sep 02, 2002 11:00 pm

Mesajde Nicholas_Alex » Mie Sep 15, 2004 1:30 pm

cel mai bine e sa te dai homosexual. da fi atent sa nu ramai asa. *loool*
Skicklig charmör skickar choklad, chansar på skönt skjut

"Skilled seducer sends chocolate, hopes for a nice shag"
Avatar utilizator
Nicholas_Alex
Junior Member
 
Mesaje: 2507
Membru din: Lun Sep 02, 2002 11:00 pm

Mesajde Ro_Mofo » Mie Sep 15, 2004 6:29 pm

te pui in fatza trenului...iti reteaza un picior sau daca esti norocos pe amandoua..:)..si iti garantez cu nu o sa faci armata,,,dar nici multe alte lucruri in viitor nu o sa le mai faci...
Eu e nou pe aici...aratati-mi imprejurimile
Ro_Mofo
Junior Member
 
Mesaje: 8
Membru din: Mie Sep 15, 2004 6:11 pm
Localitate: Montreal

Mesajde LS. » Joi Sep 16, 2004 12:16 am

Cel mai bine e, ca la testu psihologic sa te duci cu trei gandaci in buzunar, iar cand incepe testu ii scoti pe masa si le ordini sa se alinieze, sa stea drepti si sa salute caporalu!!

Ai dracu gandaci, grei de cap si n-o sa inteleaga...dar nu te lasi pagubas pana nu pornesc si la mars fortat.

Daca mai vrei idei...cu placere!!

LS.
who dares wins
Avatar utilizator
LS.
Junior Member
 
Mesaje: 174
Membru din: Vin Feb 14, 2003 12:00 am

Mesajde baixinho© » Joi Sep 16, 2004 7:22 am

LS, daca tu iti imaginezi ca aia de acolo or sa iti puna diagnosticul doar pentru ca tu incerci sa aliniezi trei gandaci te inseli rau de tot.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
Avatar utilizator
baixinho©
 
Mesaje: 14117
Membru din: Joi Mar 14, 2002 12:00 am

Incercarea moarte n-are!!

Mesajde LS. » Joi Sep 16, 2004 11:14 am

Nimic nu-i sigur, dar incercarea moarte n-are! Poate mai bine sa aduci doar doi gandaci si sa incerci sa se alinieze in trei.

Oricum nu conteaza ce faci daca vrei cu orice pret sa scapi de armata.

Best regards si succes!!
who dares wins
Avatar utilizator
LS.
Junior Member
 
Mesaje: 174
Membru din: Vin Feb 14, 2003 12:00 am

Mesajde GTK » Joi Sep 16, 2004 1:47 pm

Trebuie doar sa nu te gaseasca s-ati dea ordinul, cum am zis mai sus. E cea mai simpla solutie si nu costa nimic. Trebuie doar un pic de atentie. Variantele cu medicina nu prea merge. Doar daca ai pile zdravene si s-ar poatea sa coste foarte mult. Am vazut multi chiar la incorporare care sperau sa scape cumva cu o boala insa tot au fost luati in armata, chiar daca aveau anumite hartii. Astia au si ei medicii lor si te verifica si ei in mod obligatoriu si te pot trimite la un spital militar pentru verificari amanuntite. De ex. psoriazisul e o prostie pt. ca e o boala de piele extrem de vizibila, aparand eruptii pe aproape tot corpul.
Eu v-am spus din propria experinta, si au trecut ceva ani de cand merge.
GTK
Junior Member
 
Mesaje: 4
Membru din: Mar Sep 14, 2004 5:11 pm
Localitate: somewhere

Mesajde RooT » Joi Sep 16, 2004 2:03 pm

Intrebare: trebuie sa semnez chiar io personal hartia ? ... poate sa comenteze ceva daca semneaza ai mei ? ... la urma urmei ce treaba am io cu ce semneaza ei ?
I'm not a slave to a god that doesn't exist
And I'm not a slave to a world that doesn't give a shit
Avatar utilizator
RooT
 
Mesaje: 1029
Membru din: Joi Iun 21, 2001 11:00 pm

Mesajde baixinho© » Joi Sep 16, 2004 3:26 pm

abia acum am vazut postul care contine agramaticalitatea asta.
GTK scrie:nu a-ti semnat


amice, aberezi extraordinar de mult. in primul rand dai dovada de superficialitate si asta de vede dupa felul in care prescurtezi cuvintele. in al doilea rand, vezi ca se scrie ati semnat.
sa trecem mai departe. o sa sustin toata viata ca armata trebuie facuta, iar cand fac aceasta afirmatie ma bazez pe ceea ce am trait eu in perioada de 12 luni si o zi si pe ceea ce am vazut la UM unde mi-am satisfacut stagiul militar. la tampeniile alea cu baietii care vin din strainatate cu masini si bani rad si curcile. var-miu a plecat in canada si vrea sa se intoarca in tara, numai ca nu mai poate din anumite motive, pe care nmu stau sa le detaliez. nu ai nici o garantie ca banii nu sunt furati, iar masinile nu sunt cumparate la mana a 15-a. faptul ca eu am ramas in tara si am facut armata nu inseamna, automat ca sunt un fraier. armata am facut-o pentru ca asa am vrut eu.
boule! (asta ca raspuns la tampenia aia cu "Armata este pentru fraieri!")
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
Avatar utilizator
baixinho©
 
Mesaje: 14117
Membru din: Joi Mar 14, 2002 12:00 am

Mesajde Raz van Helsing » Joi Sep 16, 2004 8:58 pm

Nu inteleg cum iti permiti sa il numesti pe acel user, pe acea persoana, "bou", doar fiindca esti administrator.
Un coleg de-al meu, Martor al lui Iehova, spune ca el nu se inscrie in armata fiindca te invata sa ucizi. Exact de-aia nu ma inscriu eu la shootere... Dar armata aceasta, institutia cu ajutorul careia aperi tara de ceilalti criminali, in care mori pentru nevoi si interese oculte si abominabile nu imi e simpatica deloc...
Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
Avatar utilizator
Raz van Helsing
Junior Member
 
Mesaje: 186
Membru din: Vin Aug 06, 2004 11:00 pm

Mesajde GTK » Joi Sep 16, 2004 9:30 pm

De ce esti atat de agitat?
In primul rand sa lamurim agramaticalitatile: daca te uiti cu atentie, vei vedea ca acest ati", care-ti sta in gat, este scris corect in toate celelalte cazuri: "Daca nu ati semnat-o", "nu v-ati prezentat", etc. Nu cred ca ma inveti tu gramatica limbii romane. Scriind foarte repede am gresit ortografierea unor cuvinte.(probabil sunt mai multe decat "ati"). Observatia ta dovedeste cine este superficial. Eu cred ca esenta mesajului conteaza si nu detalii fara relevanta. Apropo, vezi ca "var-miu" nu exista in romana scrisa, iar propozitiile incep cu litera mare. Sa lasam asta!

Nu stiu cand ai facut tu armata, insa in ziua de azi "calitatea" celor care isi satisfac serviciul militar obligatoriu a scazut foarte mult, aceasta fiind confirmata in nenumarate randuri de catre oficiali M.Ap.N. si M.I. in mass-media. Drept urmare, nu cred ca sunt multi cei care isi doresc sa piarda un an(9 luni?) din viata, alaturi de "camarazi" care nu stiu ce inseamna civilizatie si bun simt. Exceptie poate fac cei care doresc sa-si faca o cariera in domeniu.
Legat de "tampeniile cu baietii" (cred ca sunt si fete :) ) am vrut sa subliniez faptul ca nu este necesara sacrificarea unui an din viata si indurarea a tot felul de lucruri josnice si lipsite de argumente rationale, pentru a face fata provocarilor vietii. In schimb, sunt multi cei pe care ii stiu ca au facut armata si nu au multa incredere in sine si nici prea multa initiativa. ... Curcile nu stiu daca rad. Oricum, cei in cauza(de care rad curcile) poate nu isi permit masini nou-noute, insa mai noi decat isi permit majoritatea celor care lucreaza in Romania.
Cand am spus "fraieri" nu m-am referit neaparat la cei care au facut armata(ar fi trebuit sa spun "a fost si este"), ar insemna sa-mi jignesc o multime de prieteni. Ma refer mai degraba la cei care urmeaza. Sa stii ca sunt multi si cei care cauta sa ii jigneasca pe cei care nu au facut armata, insa nu au nici un argument rational. Cred ca se poate verifica statistic cine a reusit in viata mai bine.
"Boule!" - ce ai dori sa-ti raspund domnu' baixinho©? Eu cred ca nu-mi pun mintea...
... era sa-mi scape, cum e cu "Varsta: 16" ?
GTK
Junior Member
 
Mesaje: 4
Membru din: Mar Sep 14, 2004 5:11 pm
Localitate: somewhere

Mesajde catharsis » Joi Sep 16, 2004 9:36 pm

armata in romania e in mare parte e o gluma. daca si-ar pune cineva mintea cu noi, cred ca intr-o saptamana ne-ar rade de pe fata pamantului. suntem buni la mentinut pacea prin alte zone si alte chestii cu onu si nato. cine vrea sa faca armata, sa o faca, dar statul nu ar trebui sa ma oblige sa o fac daca nu vreau, sau daca ma obliga macar sa o fac in conditii ca lumea.
there is no catharsis

cathartic media
Avatar utilizator
catharsis
 
Mesaje: 1721
Membru din: Dum Mar 03, 2002 12:00 am

Mesajde baixinho© » Joi Sep 16, 2004 10:28 pm

oligofren, nu sunt administrator, sunt moderator. imi permit sa-l caracterizez ca fiind bou, asa cum si el si-a permis sa spuna despre cei care au facut armata (deci, implicit, si despre mine) ca sunt fraieri. armata nu te invata sa ucizi, ci sa tragi cu arma. este o foarte mare diferenta.

GTK, sunt agitat pentru ca nu suport sa fiu jignit aiurea. repet, formularea "armata este pentru fraieri" o consider ca fiind o jignire (si) la adresa mea. am facut armata in perioada 20 iunie 1995 - 21 iunie 1996 la transmisiuni. sunt mandru ca am facut armata, ca am invatat sa trag cu pm-ul si ca am invatat alfabetul morse. nu am 16 ani, am ceva mai mult.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
Avatar utilizator
baixinho©
 
Mesaje: 14117
Membru din: Joi Mar 14, 2002 12:00 am

Mesajde GTK » Joi Sep 16, 2004 10:46 pm

baixinho ©, nu stiu daca ai citit tot reply-ul meu, insa continuand sa raspunzi cu chestii de genul: "imi permit sa-l caracterizez ca fiind bou", nu faci altceva decat sa confirmi calitatea morala a multora dintre cei care au facut armata. Chiar as fi BOU sa ma supar pe tine!
GTK
Junior Member
 
Mesaje: 4
Membru din: Mar Sep 14, 2004 5:11 pm
Localitate: somewhere

Mesajde Raz van Helsing » Vin Sep 17, 2004 6:43 pm

baixinho © scrie: nu am 16 ani, am ceva mai mult.

Vezi, p-asta nu trebuia sa o zici, ca incepusem sa te respect pentru cum gandesti la o varsta asa de frageda. De asemenea, o sa inceapa lumea sa creada ca mint si eu in privinta varstei mele, daca o sa scriu lucruri inteligente, si nu mi-ar placea ca lumea sa considere ca n-as fi sincer... :D

Mai fratilor, toata lumea stie ca nu poti judeca un om ca si caracter, doar prin prisma stagiului militar satisfacut sau nu! Si doar fiindca eu nu vreau sa fac armata, nu inseamna ca am vreun drept sa-i numesc pe cei care o sa o faca "fraieri" sau orice altceva... Asa cum nici ei nu o sa-mi zica mie "bou", banuiesc...

P.S. Asta am zis si eu, ca mult mai repede te invata shooterele sa ucizi (au vazut-o americanii cu ochii lor, "copii" ucigand cu o medie mult mai mare decat orice agent pregatit special pentru asta si cu minim de timp si gloante, de regula doar unul in cap si gata, ca sa primeasca bonusuri...)decat armata, cu care am ce am zis in postul anterior ce am...(dar n-am cu cei care au facut armata nimic, pe bunicul l-a invatat doar sa administreze resursele de mancare de la cantina!...-mama, ce mancare buna iesea cand se ocupa el! :D )!

P.S. #2 : Scuze ca ti-am gresit functia... *p
Nu sufar de o secare a vointei de putere. Puterea mea este iubirea. Ascetismul ilar negand viata nu este singurul garant al iubirii, alpinismul ratiunii si cufundarea in marea pasiunilor conduc invariabil la sentimente considerate chiar de catre baba morala inaltatoare. Sunt bolnav sau in sfarsit sanatos. Tot un drac. Ecce homo
Avatar utilizator
Raz van Helsing
Junior Member
 
Mesaje: 186
Membru din: Vin Aug 06, 2004 11:00 pm

Mesajde 7vies » Sâm Sep 18, 2004 9:58 pm

un amic de-al meu a scapat de armata prin simplul fapt ca nu a putut fi gasit...are casa atat de aiurea amplasata, ca nu-l gaseste nici postasul...
...................
pana una alta, luni dimneata sunt chemat la incorporare...din fericire, in octombrie incep facultatea, asa ca n-au ce sa-mi faca...
Avatar utilizator
7vies
Junior Member
 
Mesaje: 559
Membru din: Lun Mar 08, 2004 12:00 am

Mesajde Valentines » Dum Apr 02, 2006 4:01 am

e cam vechi topicul dar merge....daca am in piciorul stang placutza ceramica , deoarece acum 1/2 ani am avut rupt si tibia si peroneu ,mai fac armata?
Valentines
Junior Member
 
Mesaje: 1
Membru din: Dum Apr 02, 2006 3:52 am
Localitate: Bucuresti

Mesajde baixinho© » Dum Apr 02, 2006 8:28 am

poţi să-ţi scoţi placuţa că nu se mai fac incorporări. dar dacă se mai făceau, ii dureau pe ăia in placuţă de placuţa ta: apt necombatant scria pe tine. sau, ca sa fiu mai explicit, erai bun de GAZ şi / bucătărie.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
Avatar utilizator
baixinho©
 
Mesaje: 14117
Membru din: Joi Mar 14, 2002 12:00 am

Următorul

Înapoi la Antichitati

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 5 vizitatori

cron