Initial trimis de DarKKiller
K, man !!! Am inceput sa joc putin CM2002 - e dragutz, cred ca am sa joc mai multisor genu' asta de joace , hehehehe !!!
Ma bucur, da si tu aici ceva detalii gen echipa, pozitie in clasament, etc.:o
K, man !!! Am inceput sa joc putin CM2002 - e dragutz, cred ca am sa joc mai multisor genu' asta de joace , hehehehe !!!
Initial trimis de B-O-B-O
Ma bucur, da si tu aici ceva detalii gen echipa, pozitie in clasament, etc.:o
Hehehehe, ba mai asteapta putin sa invat mai bine shi dupa aia iti spun!!!!! Acuma ce sa zic, e greu la inceput da mai incolo cand ma prinde de "tip"uri am sa devin profesionist!!!! Hehehehe.
Hehe macar zi echipa
Real Madrid
Daca shtii chestii care m-ar putea ajuta pt. inceput poti sa le afisezi aici:
- .......
- .......
Pai in primul rand ai luat cea mai bogata echipa din joc
Cu Real e cam greu sa pierzi deci incearca sa cumperi si tu ceva vedete, si joaca un 442 offensiv sau 5132 ca e cel mai bun pt Real...
Eu ultimul save il aveam cu galata, am jucat un sezon jumate cu ei si m-o luat interul
HEHEHEHE !!!
Shi cu cat te platea?
Initial trimis de 2PAC
Dati-mi voie sa va contrazic dar cel mai misto manager de fotbal mi se pare FA Premier League Manager 2002 si daca mai vreti alt nume incerca-ti USM 2002
Initial trimis de 2PAC
Cand vi in romania ti-l dau io
Ok mersi, dar nu cred ca ajung in bucresti la vara ca eu is din Timisoara ... Dar poate tu Darkkiller poti sa-mi dai adresa de unde sa-l downloadez, pls ?
Initial trimis de 2PAC
Bah baieti daca vreti jocuri veniti in buc si ducetiva in regie in camine mai precis p18 cam 205,au tot ce vreti pretul cd-ului este de 60000 mi lei
Mersi mult Darkkiler dar nu mi-a mers sa-l downloadez...
Trebuia sa dai shi numele celor care vand cd-uri cu jocuri shi lista era completa !!!!
[b]SFAT : Nu mai scrie pe forum in public de unde faci rost de joace -> scrie in mesaje personale !!! (Ai sa le trimitzi Politzia pe cap)!!! [/B]
Initial trimis de 2PAC
Nu vine nici o politie pt ca au pile ,si sunt singurii care au mai ramas ceilalti i-au luat demult
Daca ce zici tu e adevarat atunci sunt baietzi descurcarezti !!!
Treaba lor pana la urma, dar eu ziceam ca e mai bine sa nu poata citi toata lumea chestia asta, dar daca tu vrei sa le faci publicitate treaba ta shi a lor :hehe: :hehe: !!!!
P.S. Dar sa nu vina niciunul dintre ei shi sa intrebe de ce te-am lasat sa postezi despre ei, O.K. ?????!!!! Raspundere asta ti-o asumi [b]"pe propria ta piele" . [/B]
Darkkiler las-o mai moale ca nu intra politia pe fanclub sa vada daca o scris careva de oameni care vand jocuri piratate
Hehehehe!
Hai ma eu le luam doar "apararea" celor care distribuie jocuri (ca de ... suntem in aceeashi breasla; sau poate ca nu) !!!! Btw, in legatura cu nea' Garcea niciodata nu shtii cine mai intra pe forum !!!!????
Apropo Darkkiler, ai mai jucat CM?
http://www.sigames.com - siteul lor oficial...gasesti multe chestii utile + forum imens de discutii.
Deocamdata am renuntat (mersi pt. link dar il shtiam) ca m-am apucat de WarLords Battle Cry 2 !!! E dragutz shi e bunishor shi la grafica !!!
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator