Rql 4
mda... am descoperit si io ca aveau aia bere la ceasca si s-a spart gasca pana sa apuc sa beau 4..3 de fapt ca nu a inteles aia cate trebuia sa-mi aduca :t ... ...grabiti mai sunteti..repede la muieri acasa :drool: ...gg
@^%@!#@#)&$+_+*_*^%$
-
EroarE - Mesaje: 387
-
The vTx - Junior Member
ot : Serverele fanclub.ro sau proarena.com, cand revin ? mai revin ? ...exista un proarena.com cu ip-ul 81.196.199.6 , pe care am ping 300 si pe care numai flip-mo joaca ...cu unu k4rbi+ (nu am mai vazut pe altcineva pe svu asta)
...fara text inteligent
-
yoy - Junior Member
Cum a zis si joale. Am vb cu root la bere si a zis ca nu le mai poate pune ca e prea incarcat serveru. proarena pe care ai jucat tu adica proarena.sytes.net e offline si el si nu cred ca mai revine. Chiar mergea prost. In schimb ... GoD2.0 rulz: 3 servere gameszone!!! ... chiar daca nu merg ele perfect.
-
kshu - Mesaje: 631
vai tu opa ....so sweet
- ce GoD2.0 rullz ma....ping 50-70 real ! pai ce sa joci ..pe proarena era alta viata..pai sa scoata serveru de doom3 si ce mai are pe server de-i asa incarcat..macar acum in perioadata asta pana dupa rql4 ... ffs
- ce GoD2.0 rullz ma....ping 50-70 real ! pai ce sa joci ..pe proarena era alta viata..pai sa scoata serveru de doom3 si ce mai are pe server de-i asa incarcat..macar acum in perioadata asta pana dupa rql4 ... ffs
...fara text inteligent
-
yoy - Junior Member
Urmatoru lucru care poate fi scos ar fi www.proarena.com . Serveru de d3 era tot proarena.sytes.net , alt calculator, alt net, alta mancare de peste.
-
kshu - Mesaje: 631
pai sa pice proarena neneeeeee !!
bai ..inainte serverele proarena.com si 30000 , unde erau gazduite ??? pe ce server ? cu ce s-a 'umplut' serverul acela? bai mafiotilor va reclam la opc cna cia fbi . Ati vandut serveru' ca sa aveti bani de premii
bai ..inainte serverele proarena.com si 30000 , unde erau gazduite ??? pe ce server ? cu ce s-a 'umplut' serverul acela? bai mafiotilor va reclam la opc cna cia fbi . Ati vandut serveru' ca sa aveti bani de premii
...fara text inteligent
-
yoy - Junior Member
Bagam, kshu, de ce sa nu bagam, e loc pt toata lumea. Sper numai sa fie un aparat foto performant p-acolo sa facem poze pt rubrica "Babes".
yoy, ai dreptate, nu rullz ci rox...
In loc sa ai un singur gz cu ping 50-70 ai acum 3! Complet aiurea! Iar daca mai si aduni pingurile iese ceva peste 150 deci total nepracticabil.
Ai insa intotdeauna ca varianta, sv_lan 1
yoy, ai dreptate, nu rullz ci rox...
In loc sa ai un singur gz cu ping 50-70 ai acum 3! Complet aiurea! Iar daca mai si aduni pingurile iese ceva peste 150 deci total nepracticabil.
Ai insa intotdeauna ca varianta, sv_lan 1
"I can't circle/strafe jump for shit but I can blast myself in a general direction with a RL" - DarkNation
-
Opa-Opa - Junior Member
sv_lan 1 si .......? faci rj-uri ...hehe de mai era io+ prin zona sa jucam in lanul evolva... shaft....rail ....plasma ...aere , shotgune .... toate intrau ...
btw: acum vreo 2-3 zile , era unul 'q3rox' si ... nu stiu daca juca f bine , dar mi-a aratat ca nu-i bine sa renunti la lupta si sa te ascunzi pe harta , mai devreme decat trebuie ....are rail rosu ...cine era idividul ?
btw: acum vreo 2-3 zile , era unul 'q3rox' si ... nu stiu daca juca f bine , dar mi-a aratat ca nu-i bine sa renunti la lupta si sa te ascunzi pe harta , mai devreme decat trebuie ....are rail rosu ...cine era idividul ?
...fara text inteligent
-
yoy - Junior Member
oricum eu tot n-am inteles ce harti se joaca ! De ex. in prima runda , ce harta se joaca ? Ca modul de joc 2/3 am inteles ca este dupa grupe ! plz sa-mi spuna cineva !
Daca eram popa eram periculos frecam enoriasele matol si sus si jos
- maGer
- Junior Member
un mic update pt. cei care nu sunt in stare sa citeasca stirea : inscrierea costa 100.000 lei. Banii vor fi stransi de catre EroarE sambata dimineata pt. Gr. A si C si dupa amiaza pt. B si D. Preciezez ca banii acopera doar costul pt. inchirierea salii.
-
[stryder] - Mesaje: 643
nu ma....atat iti da tie EroarE daca te prezinti : 100.000 de lei ! tu trebuie sa primeste stirile pe mail , cu toate cuvintele despartite in silabe si comentariu in dreptul fiecarui cuvant ... sa nu intelegi gresit
DA 100.000 de lei inscrierea . Te prezinti cu ei la EroarE imediat cum intrii in sala ca altfel te arunca in cazanul cu tzuica.
DA 100.000 de lei inscrierea . Te prezinti cu ei la EroarE imediat cum intrii in sala ca altfel te arunca in cazanul cu tzuica.
...fara text inteligent
-
yoy - Junior Member
e unu' mare care sta la intrare cu rocket launcheru' in mana si borseta in fata plina cu bani, n-ai cum sa il ratezi