despre inconsecventa

...pentru cei carora le place sa scrie

despre inconsecventa

Mesajde screenager » Vin Dec 24, 2004 8:23 pm

Cate nu face omul cand vrea ceva,si ce lucruri ciudate poate vrea un om..

Aceasta se doreste a fi o continuare a jurnalului pe care eu l-am avut la http://www.constantaonline.ro/forum/viewtopic.php?t=797 de ceva timp.
Recunosc,sufar de o oarecare forma de exhibitionism, si o mai mare expunere a jurnalului imi poate aduce o mai mare satisfactie prin prisma acestei afectiuni .
Caci in fond,satisfactiile marunte,accesibile,nu sunt o crima impotriva propriei persoane,nu e nimic rau in a fi autosuficient,nu-i asa? Asta imi repet de 16 ani,scufundandu-ma in notiuni gen "branza buna in burduf de caine" , abandonand rapid orice lucru inceput,desi promisiunile in legatura cu acesta erau imense,dar in acelasi timp avand o stupida ambitie de a intelege totul,de a fi superior tuturor lucrurilor care exista . Caci dragii mei,visul meu reprezinta nimic altceva decat a deveni candva Dumnezeu .

Nu va mai uitati asa la mine ...
Avatar utilizator
screenager
Junior Member
 
Mesaje: 168
Membru din: Mar Noi 16, 2004 12:00 am

Mesajde Daimon » Vin Dec 24, 2004 9:08 pm

hmm aveam si eu la un moment dat 16 ani...
Avatar utilizator
Daimon
 
Mesaje: 5074
Membru din: Mie Noi 26, 2003 12:00 am
Localitate: timisoara

cugetare plictisita

Mesajde screenager » Lun Dec 27, 2004 8:03 pm

Sa gandesti e ca si cum ai scoate din apa niste pesti si ai trage de ei,ca sa te asiguri ca exista.Desi ii vezi,nu te poti abtine sa nu te agati de ei,sa nu ii torturezi cu perseverenta ta dureroasa,pana cand cei care nu sunt suficient de elastici cedeaza si tu o iei de la inceput sau renunti si te duci la culcare. Cum o sa fac si eu ,de altfel.



...sau nu,e prea devreme.
Avatar utilizator
screenager
Junior Member
 
Mesaje: 168
Membru din: Mar Noi 16, 2004 12:00 am

Mesajde screenager » Mie Dec 29, 2004 10:16 pm

Dumnezeule ce momente de ratacire am,dragii mei,uneori. Momente d-alea in care sunt in stare sa deschid pc-ul si sa belesc ochii la el 22 de minute(masurate cu ceas elvetian facut in taiwan,nu alta) fara sa intreprind nimic concret in timpul ala si fara sa-mi aduc aminte daca am gandit ceva constructiv in minutele alea sau nu . Ma inspaimant la modul cel mai serios posibil .

***

Azi l-am sunat pe Atman , algerianul si , speram noi , negrul baterist recomandat de Vio intru colaborare in cadrul proiectului demarat cu Dasu si Cosmin . Replica lui a fost "Dar eu nu sunt deosebit.." si m-a indus intr-un ras cu greu stavilit de intrebarile sale buimace . Oricum nenea e in Hunedoara momentan,vom face cu totii un jam cand timpul ne-o va permite .
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Avatar utilizator
screenager
Junior Member
 
Mesaje: 168
Membru din: Mar Noi 16, 2004 12:00 am

Mesajde screenager » Mar Ian 04, 2005 9:07 pm

ea : stii cat de mult tin eu la tine..!
ea : dar ai un defect
ea : vrei sa indepartezi oamenii
eu : ha?
ea : esti rau cu ei
eu : urmatorul lucru pe care-l vei zice va fi despre teama de intimitate,din cate vad .
ea : n-o lua asa ...
eu : n-o iau deloc.uite,stii ce,e posibil sa am defectul asta.la naiba,chiar recunosc ca am defectul asta.dar stii,nici nu vreau sa am de-a face cu cei care se lasa indepartati
ea : daca n-ar fi asta...
eu : ce-ar fi?
ea : ai fi perfect
eu : as fi un cacat

***

Regret foarte mult,drag jurnal,ca pana la varsta asta n-am facut si eu un lucru cu adevarat util : sa ma apuc de fumat . M-ar fi scutit de un mare,mare chin . Si era foarte fain daca stiam sa fluier . Sau sa ragai la comanda . Dumnezeule , intr-o luna si 3 zile implinesc 17 ani si nu stiu nici macar chestiile de baza ... tsk tsk tsk , Serbane .
Avatar utilizator
screenager
Junior Member
 
Mesaje: 168
Membru din: Mar Noi 16, 2004 12:00 am

Mesajde screenager » Vin Ian 14, 2005 9:07 pm

Dupa cum ziceam , "disorder,disorder,disorder" . As vrea sa zic ca am un adanc chef de nimic si sa continui sa imi pierd timpul cu activitati mici si "irelevante pentru Marele Scop" , dar in acelasi timp imi dau seama ca mi-ar prinde bine o repetitie cu astia noi (apropo,Atman e *incredibil* de blond) , sau un vin fiert baut cu Georgica , meditand la partidele lui de sex salbatic . Sau poate ar trebui sa repet singur un pic la bass , sa ajugn ca Raul cand ma fac mare , sau sa imi scriu in jurnal , sau sa invat , sau poate ca nu am chef de nimic ,intr-adevar . Si al dracu' daca ma decid sa folosesc sau nu un " *** " intre idei , ca pana acum in jurnal .

***

Si de ce dracu n-as parea eu suficient de inteligent daca as zice pur si simplu "nu exista NIMIC concret" , fara sa debitez macar 15 randuri pe tema asta,ajungand la aceeasi concluzie care de altfel ar putea fi intuita de aia care "merita" in cateva secunde ? Pe bune , sunt obosit .
Avatar utilizator
screenager
Junior Member
 
Mesaje: 168
Membru din: Mar Noi 16, 2004 12:00 am

Mesajde screenager » Vin Ian 21, 2005 9:06 pm

-bai,stii,tu-mi aduci aminte de programul meu de ars cd-uri.
-cum asa?
-imi pui intrebari multe,stupide si scrise cu font imens.

***

Azi este momentul sa-mi recunosc o slabiciune.As dori sa vorbesc despre ceva ce ma preseaza,insa altceva ma determina sa nu o pot face cu detalii maxime . As putea folosi metoda matematica , notand repectiva problema printr-un "X" si zicand chestii de genul "Dar draga , e normal ca X sa nu se incheie prea curand . Nu cred ca am suferit suficient , tu ? Sila asta incredibila de X *trebuie* sa ma urmareasca peste tot precum mercurul pe Terminator 2 ala rau , in scena cu camionul in flacari or sumthin ." Da,imi e frica sa nu cumva sa treaca "draga" pe aici si sa vada detaliile intamplarii dintre mine si "X" aruncate asa sub forma digitala pe ceva la fel de inexistent precum suferinta provocata mie de "X" (vi se pare ca sunt melodramatic?o data la cativa ani se mai intampla si asta) . Daca ar vedea asta , m-ar considera un om slab . Exact cum am zis in inceputul paragrafului . Hmm ...

***

Azi , ajutat de forta mea herculeana , am reusit sa rup o coarda de bass . Exact in ziua in care mi se intorcea cureaua de la o sesiune de "customizat" . Iar trebuie sa cumpar reghin ...
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
Avatar utilizator
screenager
Junior Member
 
Mesaje: 168
Membru din: Mar Noi 16, 2004 12:00 am

Jurnal de insomnie

Mesajde screenager » Vin Ian 28, 2005 9:00 pm

23:34 Izbit de o oboseala profunda,ma duc sa ma culc .
23:45 Evident,nu pot sa dorm . De 3 saptamani asa e in fiecare noapte .
00:32 Ascult muzica , mai simt din ce in ce mai treaz , nu merge .
00:55 Imi jur in barba ca in viata mea nu ma mai uit pe Spice Platinum , cel putin atata timp cat dau chestii cu chinezoaice :bleah:
01:23 Ma decid sa dau cateva ture prin casa . Maica-mea sforaie . Imi aduc aminte de lectiile de traforaj din clasa a 4-a .
01:33 Ma duc pe balcon . Orasul e extrem de linistit si dragut de privit , dar e si incredibil de frig .
01:45 Dau drumul la PC .
02:40 Daca pana si Football Manager 2004 ma plictiseste , ce dracu' s-a ales de mine??
03:20 Trebuie sa iau masuri drastice . Incerc sa ma Solitaire-uiesc pana la somn .
03:40 Am batut 3 nenorocite de recorduri si inca nimic .
04:00 Ma apuc sa scriu dracia asta .
04:10 Internetul e down , pot sa jur ca ma asteptam .
05:20 Ma bag iar in pat , si adorm brusc .
07:01 Ma trezesc . Beau multa apa .
07:30 Cant in surdina la bass . Azi scap la 15:30 , faina zi
09:20 Se trezeste maica-mea . Se pare ca voi manca ("," daca e necesara)clatite .
10:30 Ma culc , nu inainte de a bea o cana de lapte cu cacao . Sunt sigur ca laptele nu era in termen .
11:10 Ma trezeste maica-mea . "Ce dracu faci ma?Ai scoala azi."
11:30 Imi aduc aminte brusc ca am un referat de tradus .
12:10 Imi aduc aminte la fel de brusc ca nu fac geografia azi .
12:15 Imi aduc aminte (cat de brusc credeti?) ca am intarziat la scoala . Plec .

***

20:57 Descopar fisierul salvat pe desktop . Citesc si jur ca nu mi-aduc aminte ceva de noaptea trecuta
20:59 Rad de faza cu laptele , un pic ingrijorat totusi .
21:03 Postez dracia . Somn usor!
Avatar utilizator
screenager
Junior Member
 
Mesaje: 168
Membru din: Mar Noi 16, 2004 12:00 am

Mesajde screenager » Vin Feb 04, 2005 7:50 pm

ce fel de om poate sa ajunga in asa hal de rau incat sa fie complexat de propriile sale inhibitii ? ati ghicit , tot io . si e a nustiucata oara cand incep o idee si raman blocat pe respectivul inceput , cu nici o pornire de a continua , si constientizand ca un mesaj prea concentrat trebuie diluat/explicat pentru a fi hranit la mase . si nu , chiar nu vreau sa zic acelasi lucru de 3 ori in 3 feluri si sa bat apa-n piua pana cand vad toti hidrogenu' si oxigenu' . da , sunt complexat de propriile mele inhibitii . you want fries with that ?

***

descopar acum ( de fapt stiam de mult , dar acum stau doar sa analizez fenomenul ) ca absolut toate persoanele pe care le plac cu adevarat sunt persoane care ma fac sa ma simt inferior . fara exceptie , sunt oameni mai buni decat mine , oameni pe care as fi putut la fel de bine sa ii urasc pentru ca sunt ceva ce eu nu voi fi prea curand ( da , imi pun la indoiala capacitatea de a invata ) , dar pe care ii iubesc in mod inexplicabil , si fata de care simt un magnetism destul de explicabil . toti lupii tineri din haita umbla dupa masculii alfa , pentru ca aceia au calitati ce lipsesc "ciutanilor" . uau , chiar ma supun regulilor naturii ...

***

bai , a mai ascultat careva "Ura de Dupa Usa" ? sunt absolut atroce , dar as vrea sa le ciordesc cumva numele , ca suna destul de fain . daca stiti vro metoda , anuntati-ma .

***

note to self : Draga Serban , in seara de duminica , 6 februarie 2005 , NU vei scrie aici un post in care sa te plangi ca o fetita de cat de nasoala e viata , si de cat de nasol e faptul ca ai facut 17 ani fara sa realizezi nimic care sa te faca cu adevarat fericit . si nu vei mentiona nici faptul ca nu crezi in dragoste , precum nici un alt tip de rahat d-asta . si nu , nu ai voie nici sa zici "urasc timpul pentru timpul ma uraste pe mine , lucreaza impotriva mea , buhuhuhu" . daca te prind cu d-astea , iti promit ca "edward norton in fight club" scrie pe tine .
Avatar utilizator
screenager
Junior Member
 
Mesaje: 168
Membru din: Mar Noi 16, 2004 12:00 am

Mesajde screenager » Vin Feb 18, 2005 9:20 pm

cum sa nu ma simt eu inferior cand citesc lucruri precum cele pe care le scrie Gabuba ? cand simt ca omul ala imi citeste gandurile si totusi eu n-as fi scris din toata chestia aia probabil decat chestia despre incoerenta , si sub o formulare mult mai din topor . cum sa nu vreau sa urasc oamenii care pot sa-si (pe alocuri "sa-mi") exprime gandurile atat de ... frumos (da darkshines,da Gabuba,da Ana si ceilalti,la voi ma refer) ? cand eu ma simt pe zi ce trece mai pragmatic , incep sa uit sa caut . ah,poate asta e problema mea , incep sa uit sa caut si sa ascund . e o varza totala in mintea mea , poate ca ar trebui doar s-o colorez un pic diferit , nu s-o transform in spaghete . si uau cum mai tanjesc dupa atentie .
Avatar utilizator
screenager
Junior Member
 
Mesaje: 168
Membru din: Mar Noi 16, 2004 12:00 am

Mesajde screenager » Mar Mai 03, 2005 9:13 pm

"13:21:34"
Isi scoase o tigara din pachetul sifonat in mod ridicol si instinctiv isi cauta bricheta cu cealalta mana . Inca ii curgea sange pe barbie,sub forma unui triunghi cu varful indreptat spre nas. Daca ar fi avut vreo oglinda in preajma, fara indoiala ca s-ar fi mirat indelung de acest ciudat fenomen geometric .. "Unde e,unde e,unde e." Sangele ii ocolea buza de jos,conturand-o in partea inferioara precum un superb ruj sensibil cronologic Penultimul buzunar in care cauta ii oferi obiectul din plastic ieftin portocaliu, proaspat umplut,pe care il cauta. "My dearest cell-mate" gandi,cu un ranjet ce abia-i expunea dintii dispusi fascinant de neregulat." O incercare,inca una,iar a treia incendie varful celor cinci frunze de tutun bine uscate in invelisul de hartie presupus tratata cu diferite substante anti-nicotinice. "Rahat" gandea ."Rahat zemos" si izbucni in ras. "A mind is a terrible thing to waste,my dearest friend"
Avatar utilizator
screenager
Junior Member
 
Mesaje: 168
Membru din: Mar Noi 16, 2004 12:00 am

Mesajde whatever » Vin Mai 27, 2005 11:14 pm

noa, Serbane, scuze ca ma bag asa cu nesimtire pe la tine pe jurnal, dar incosecventa mea imi interzice sa postez pe al meu, si oricum vroiam sa iti zic ca aveam caseta cu Ura de dupa Usa acu` multi ani pe cand eram si eu tanar :D (Petru fost in Luna Amara e membru fondator UDDU as far as i know) si iti zic eu pe messenger faza cu ciorditul numelui.

anyhow, m`am dus ... va las in compania lui Brugner si Vexxatu`

Gramatica te rupe din slang-ul regional
Ce naste mari orgasme si viermi intestinali
In capul celor care citesc si vor sa vada
Cum sare si se sparge osu’ occipital
Ei stau apoi sa cada si-ajung intr-un spital
De unde n-au iesire... Si frate, ce vor face?
Ca lirica e grava, ii tine ca pa ace
La slituri ii desface, ei nu stiu ce mai fac
Stau si mediteaza gandindu-se la Chuck
Noris zis si Walker, politist texan
Care se masturbeaza cu mainile pa gun
Avatar utilizator
whatever
 
Mesaje: 2848
Membru din: Dum Feb 15, 2004 12:00 am

bring me back/bring me a brick

Mesajde screenager » Mar Iul 12, 2005 7:26 pm

Intr-o mana "Hanu' Ars" , in cealalta mana "Nothing Else Matters" . Nicu in dreapta, Toma Alimosi si Irina in stanga , Vama Veche peste tot . Sus cer , jos nisip , in mijloc Blazzaj ...

***

Azi Louis Johnson, Dave LaRue si Stuart Hamm, poimaine poate Dasu, Hertzu si Cosmin . Duminica rockoteca , umilinta probabil si multa tequilla . Biscuiti , trotil , prezente serafice , cutii ale pandorei , terte sau cvarte , gata-cu-ura , ierni nucleare si alte dracii .
Avatar utilizator
screenager
Junior Member
 
Mesaje: 168
Membru din: Mar Noi 16, 2004 12:00 am


Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori