Nudism / Nuditate publica

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Nudism / Nuditate publica

Mesajde RamClass » Joi Aug 26, 2004 1:04 am

Salutare!
M-am gandit la nudismul Romanesc, slab dezvoltat, parerea mea. Romanii, ca si mine defapt, privesc nudismul sub prisma sexului si ii este atribuit un caracter sexual, imoral. Eu am inceput sa imi schimb parerea despre nudism nu demult timp. Nuditarea publica iarasi e o chestie destul de controversata. OK, veti spune ca sunt lucruri total diferite, dar au aceeasi sambure.
Si, din pacate, nudismul este foarte foarte descurajat in USA si Canada, nu stiu din ce cauza. Sunt foarte pudici oamenii, nu stiu ce sa spun. Cand, pe continentul vechi, in special tarile vestice, nudismul este acceptat si destul de indragit. Nu imi dau seama de ce in Romania nudismul nu este atat de dezvoltat.
replica: "aoleooo, imi vede cineva pasarica...." de parca nu sunt la fel... ( nu chiar :ham: )

astept raspunsuri,
Ram
RamClass
Junior Member
 
Mesaje: 7
Membru din: Mar Aug 17, 2004 7:44 am
Localitate: Canada

Mesajde Asassinu » Joi Aug 26, 2004 1:50 am

RamClass, in mare parte ai dreptate, dar te intreb si io ceva....Daca toti ar gandi ca pasaricile&co sunt toate la fel si nu e nimik deosebit s-ar duce dracu ideea de atractie sexuala,nu?. Adica cum ar fi sa gandim ca nu e nimic deosebit si sa nu mai fim incitati de vederea organelor genitale? Probabil ca sexul ar fi ceva ce nu ar mai prezenta chiar asa mult interes. Si asta nu iebine, iti zic io.

RamClass, ia zi-mi ce sex posezi? Sunt curios ce esti...ca nu mi-am dat seama pana acum...
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
Asassinu
Junior Member
 
Mesaje: 373
Membru din: Vin Sep 06, 2002 11:33 pm
Localitate: Bucuresti

Mesajde Lemmy » Joi Aug 26, 2004 4:27 am

Nu pot jura cu mana pe inima, insa din ceea ce am citit la un moment dat se ajunsese la concluzia ca nudismul este o alta forma de exhibitionism.
Despre nudismul public nu stiu ce sa zic ... Nu este chiar exhibitionism ?
Lemmy
Junior Member
 
Mesaje: 30
Membru din: Joi Iun 05, 2003 10:48 am
Localitate: bucuresti

Mesajde RamClass » Joi Aug 26, 2004 2:26 pm

chestia cu "aoleooo", vroia sa fie un raspuns clasic de femeie...
eu -> male
RamClass
Junior Member
 
Mesaje: 7
Membru din: Mar Aug 17, 2004 7:44 am
Localitate: Canada

Mesajde supermouse » Joi Aug 26, 2004 3:26 pm

citeshte Insula Pinguinilor shi acolo o sa gaseshti raspunsul
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member
 
Mesaje: 3586
Membru din: Vin Apr 16, 2004 11:00 am
Localitate: in padure

Mesajde Asassinu » Joi Aug 26, 2004 9:11 pm

adica ce vrei sa zici, ca pinguinii isi arata putzulica la fetizte deale lor(pinguinitze)? pai is perversi ma.
Ajutor, ajutor, a luat foc ceva?/Nu, mami, mi-am aprins tigara!
Asassinu
Junior Member
 
Mesaje: 373
Membru din: Vin Sep 06, 2002 11:33 pm
Localitate: Bucuresti

Mesajde nodingat » Dum Aug 29, 2004 3:14 am

vine sm şi ne inchide gura cu o chestie dăşteaptă... pănă citim noi Insula Pinguinilor dă unu răspunsu ăla dăştept pă forum...
(io citesc greu, că citesc de mai multe ori... să văd ce scrie printre randuri)
nodingat
 
Mesaje: 720
Membru din: Mie Iun 09, 2004 11:00 pm

Mesajde Smic » Dum Sep 05, 2004 11:37 pm

in mare parte ai dreptate, dar te intreb si io ceva....Daca toti ar gandi ca pasaricile&co sunt toate la fel si nu e nimik deosebit s-ar duce dracu ideea de atractie sexuala,nu?.



asta asa e...parca nu ti-ar mai veni sa fcai ;r cu cineva nu?
Avatar utilizator
Smic
Junior Member
 
Mesaje: 4
Membru din: Mar Aug 31, 2004 11:00 pm

Sa punem altfel problema

Mesajde PeerGynt » Mie Ian 05, 2005 9:49 am

USA pozeaza in societate tip puritana, lucru care pe mine ma scarbeste la maxim. Oficial, ei incearca sa promoveze modelul familial, religios, etc. Dar in acelasi timp au orase ale dezmatzului total, gen Las Vegas si Los Angeles. Ciudat, nu?

Tarile scandinave au o conceptie foarte libertina in ceea ce priveste nuditatea. Ei considera ca daca o femeie e frumoasa, nu e nici un pacat sa-si arate trupul gol. Imi place modul lor de a gandi! ;)

Romania insa... Aici Dumnezeu cu mila. Nu prea cred ca nuditatea va fi prea curand privita cu ochi buni. Poate doar dupa ce se vor stinge generatiile vechi si vom ramane noi astia, care avem alte conceptii.

Ei bine, asta e o intrebare buna: daca am tot vedea organe genitale, ne-ar mai atrage sexul? Dar eu pun altfel problema: oare baietii, dupa ce au vizionat mii de materiale pornografice, nu mai sunt atrasi de sex? Raspunsul este evident... Si chiar daca vizionarea live a prea multor genitale ar face ca sa nu mai existe o curiozitate atat de mare in ceea ce priveste anatomia, va asigur ca ramane acel ceva magic: dragostea. Caci dragostea nu tine numai de trup... Poate ca lumea ar fi chiar mai asezata, deoarece n-ar mai exista doar goana dupa sex, ci ar fi si o cautare a dragostei totale!... Suna a utopie?
Fii insuti tu. Asta e de-ajuns
Avatar utilizator
PeerGynt
Junior Member
 
Mesaje: 325
Membru din: Vin Iun 18, 2004 11:00 pm

Mesajde Sunny Morning » Dum Ian 09, 2005 6:01 pm

Fatza de Romania, unde nudismul inseamna cumva Bivolaru cu yoghinii lui rau famati de la Costinesti, exista in tarile nordice si ale Europei de vest felu-asta de gindire, fandosit numit "wellness", de a te simti bine in pielea ta. Sint centre intinse pe kilometri patrati, cu piscine, saune, cabinete de masaj, ba chiar si bistrouri sau magazine, unde te poti plimba, inota, face plaja, sport sau cumparaturi in fundul gol si trebuie sa marturisesc ca e un sentiment placut de libertate care n-are nimic de-a face cu sexul sau rusinea de-a te expune. Nu e nimic deosebit, odata ce te-afisezi in pielea goala si ceilalti sint toti in aceeasi situatie iti trece foarte repede orice curiozitate morbida sau jena, mai ales ca nu se holbeaza nimeni, corpurile goale sint ceva obisnuit. Odata perdeaua hainelor cazuta, oamenii nu sint altfel, poate doar ceva mai eliberati de complexe si inhibitii, dar iubesc, urasc si simt foamea la fel, discuta de politica si de filme, se saluta etc. Sexul? Nici nu cistiga, nici nu pierde din importanta. Eu una cred ca are mai multa legatura cu procesele chimice din creierele noastre decit cu nudismul. Probati!
I'm singing and dancing in the rain...
Avatar utilizator
Sunny Morning
Junior Member
 
Mesaje: 68
Membru din: Lun Oct 13, 2003 11:00 pm

Mesajde PeerGynt » Lun Ian 10, 2005 5:08 pm

Interesant ce spui, Sunny Morning! Pai eu unul as proba, dar in Romania nu prea vad unde! Poate cand mai ajung prin West...
Fii insuti tu. Asta e de-ajuns
Avatar utilizator
PeerGynt
Junior Member
 
Mesaje: 325
Membru din: Vin Iun 18, 2004 11:00 pm

Mesajde 7vies » Mar Ian 11, 2005 1:34 am

sunny morning, tu esti nudista ?
adica ai fost si tu in coloniile de nudisti ?
Avatar utilizator
7vies
Junior Member
 
Mesaje: 559
Membru din: Lun Mar 08, 2004 12:00 am

Mesajde Mariner101 » Mar Ian 11, 2005 6:36 am

RamClass scrie:... din pacate, nudismul este foarte foarte descurajat in USA si Canada, nu stiu din ce cauza. Sunt foarte pudici oamenii, Ram


auzi, RamClass, in ce zona a Canadei esti? Stii, eu cand am fost la piscina, vara trecuta in Montreal, mi s-a recomandat in mod clar, de catre amicii romani, sa nu ma duc in slipul normal, cum mergeam sa ma scald in Dunare, mi s-a recomandat sa ma duc in pantalonii scurti direct, care sunt niste bermuzi mai mari. Cica as fi considerat homosexual! Mda
De altfel, astia in Quebec, ei sunt f libertini, se culca cu sotiile altora, fara sa sufle :rulz: , dar cand vine vorba de mers si in slipi la piscina, aaaa, :t se dau inapoi, cel putin barbatii. Fetele n-ai nici un stres. Poate or fi avand ei ceva istorie cu inaintasii, intrucat se stie ca francezii, care erau destul de mult si corsari, erau cam homo, si poate le repugna trecutul. De SUA nu stiu ce sa zic, nu cunosc situatia acolo, dar oricum Romania a copiat usor-usor Vestul, inclusiv la capitolul asta, iar asta cred ca e destul de bine.
Mariner101
Junior Member
 
Mesaje: 68
Membru din: Sâm Mai 15, 2004 10:10 pm
Localitate: Montreal/Je me souvien

Mesajde Dany_S » Mar Ian 11, 2005 7:56 am

ai dreptate mariner, daca apari in Speedos, cum lke zic astia la slipi, o sa se uite lumea ciudat la tine si s-ar intreba daca esti popo sau nu. Iar daca mergi la piscina de pe ile st-helene, acolo sigur o sa incerce cativa sa te agate ~p
draivit laic iu stolit.
Avatar utilizator
Dany_S
Junior Member
 
Mesaje: 1165
Membru din: Mar Apr 13, 2004 11:00 pm

Mesajde Nanuka » Mar Ian 11, 2005 8:52 am

Ramass,

Exista saloane de tanning artificial, ce nevoie mai ai de nudism??...preturile sunt f abordabile aici...pt 300 de min dai numai 50$...

Mi se pare o mare tampenie sa faci nudism. Oamenii cu probleme de sanatate, ca de ex reumatism s.a.m.d se duc la Bai termale, bai in sulf...tratamente adecvate ce corespund cerintzlelor lor.

Sincer mi se pare mult mai sexy o plaja plina cu baietzashi in slipi mulatzi pe funduletz si gagicutze imbracate sumar.
That's my ShiT
Avatar utilizator
Nanuka
 
Mesaje: 1510
Membru din: Lun Iun 02, 2003 11:00 pm

Mesajde Invincible » Mar Ian 11, 2005 10:10 am

Pe o plaja de nudisti.... un negru tocmai iasa din apa. astia de pe plaja vazand ca ii ajunge pana la genunchi incep sa rada.
Negrul: ce radeti ma? voua nu vi se strange cand iesiti din apa?

Eu nu m-as duce la o plaja de nudisti nici daca mi-ai pune pistolul la tampla.

Sincer mi se pare mult mai sexy o plaja plina cu baietzashi in slipi mulatzi pe funduletz si gagicutze imbracate sumar.

zic si eu la fel... gagicutzele sa nu aiba sutien. Odata, ma uitam la 2 tipe "bine" fara sutien care jucau volei... ce era in mintea mea, nu se poate povesti. Grrr... si asta micu nu voia sa stea jos deloc. Si se scula de un metru, pe cat era de scurta-vorba poetului. Vrand sa scap de inconvenient, am inceput sa ma uit in alta parte, sa ma gandesc la niste faze din filme horr, apoi sa ma uit la niste babe, doar-doar o trece. Efect: zero-barat.Voiam sa intru in apa dar apa era cam departe si mi-era ca ma vad aia de pe plaja.
Bine ca alea s-au plictisit si au plecat de-acolo ca daca mai stateau mult, dadeam de petrol.
Invincible
 

Mesajde PeerGynt » Mar Ian 11, 2005 12:14 pm

Pai Nanuka, nu discutam aici despre oamenii cu probleme de sanatate si care au nevoie sa mearga la bai. Discutam despre nudism ca fel de viata, ca fel de a simti. Recunosc ca n-am facut in viata mea asa ceva, nu stiu cum m-as simti, dar (momentan) nu resping ideea. Oamenii respectivi (adeptii nudismului) vorbesc despre un anume feeling, o anume filozofie: ei nu fac nudism din motive sexuale, ci doar pentru ca asa se simt mai ei insisi, se simt mai bine in pielea lor si se simt mai apropiati de natura.

Sa nu ne intelegem gresit: nu spun ca toata lumea ar trebui sa practice nudism!!! Cei care practica sunt o minoritate si in nici un caz n-ar trebui sa ii condamnam in vreun fel. Ei fac asta in locuri special amenajate pentru ei si daca lor le place, de ce nu?
Fii insuti tu. Asta e de-ajuns
Avatar utilizator
PeerGynt
Junior Member
 
Mesaje: 325
Membru din: Vin Iun 18, 2004 11:00 pm

Mesajde Sunny Morning » Mar Ian 11, 2005 5:50 pm

Doamne-doamne, mai copii, ce-a iesit din discutia asta cu nudismu' pin-la urma! Cred ca numai PeerGynt a inteles ideea. Nu e chestie de cum arata omu' mai sexy, de pina unde ii ajunge negrului cind iese din apa sau de cum te bronzezi! E pur si simplu ideea unor locuri (in afara dormitorului tau) in care te poti afisa dezbracat. Detextilare pe care n-o faci din exhibitionism, sau ca bilet de intrare sa vezi gagici in fundul gol, ci pur si simplu asa. Fiindca e marfa.

Ca lu’ Invincible i se scoala de-un metru ca vede tzitzele unora, ca Nanuka e cuprinsa de frici ancestrale numai cind se gindeste, toate astea vin numai din lipsa de obisnuinta cu ideea. Normal ca daca n-ai vazut niciodata sute de gagici, unele chiar frumoase, goale pusca-n jurul tau, iti iau foc chilotii. In prima jumatate de ora. Si nu ma credeti ca pina seara te obisnuiesti si nu ti se mai pare nimic extraordinar? Banuiam eu ca nu, asa ceva trebuie cercetat personal...

E adevarat ca parca si rata "optsedatilor" e cumva mai scazuta fiindca in paralel exista si o gramada de posibilitati de-a te «usura» ca bordeluri pt toate buzunarele, peep-showuri, sex-shopuri, swinger-cluburi si cite si mai cite, asa ca nu prea vine nimeni la nudism sa faca laba sau sa te agaseze cu invitatii sexuale.

[font=Verdana]Nudismul are aici un aer de normalitate, toata lumea-l practica (asa ca intrebarea ta, 7vies, daca sint nudista imi suna ca "serios, maninci piine la masa de prinz?" si raspunsul este "sigur, ca oricare"), la orice club de sport exista o incinta "textilfrei" adica la curu’ gol, cu saune, solarii, sezlonguri si uneori mici piscine unde-ti relaxezi muschii si spiritul dupa efort, la fel cum astfel de spatii exista in oricare hotel mai rasarit. Deci, nimic iesit din comun, nimic pervers, nici o legatura cu sexul, ci mai degraba cu civilizatia.[/font]
I'm singing and dancing in the rain...
Avatar utilizator
Sunny Morning
Junior Member
 
Mesaje: 68
Membru din: Lun Oct 13, 2003 11:00 pm

Mesajde Invincible » Mar Ian 11, 2005 6:07 pm

Ala cu negrul era un banc...

Eu am vazut o poza de-a ta si chiar am facut si un comentariu la ea.
Ia zi-mi tu mie... la kg pe care le ai, daca am mai pune inca 40, ai mai da pe la nudisti?
Invincible
 

Mesajde nodingat » Mar Ian 11, 2005 6:29 pm

libertatea de a sta la peleul gol o inţeleg. prin vama veche, 2 mai sau prin alte locuri rupte de lume m-am bucurat din plin de ea.
n-are nici o legatură mentalitatea mea de roman cu faptul că sunt pro sau contra unei anumite atitudini faţă de nudism.
singura măsură a acestei libertăţi e cea comună.(se termină acolo unde incepe libertatea celuilalt)

in ceea ce priveşte nuditatea publică trebuiesc făcute oareşce lămuriri după cum urmează:
1. eu la mine-n casă cu fereastra inchisă -> privat
2. eu la mine-n casă cu fereastra larg deschisă şi eventual căţărat pe pervaz -> public
3. eu cu o altă persoană la mine in casă pe care nu o deranjează -> privat
4. eu cu mai multe persoane la mine in casă pe care nu le deranjează -> privat
5. punctu 3. sau punctu patru cu fereastra larg deschisă -> public
şamd. ideea de bază e bunul simţ care nu are naţionalitate. zic eu.
nodingat
 
Mesaje: 720
Membru din: Mie Iun 09, 2004 11:00 pm

Mesajde Dany_S » Mar Ian 11, 2005 7:44 pm

Sunny Morning scrie: asa ca nu prea vine nimeni la nudism sa faca laba sau sa te agaseze cu invitatii sexuale.


de curiozitate, ti s-a intamplat vreodata pana acum, sa te "agaseze" careva cu invitatii sexuale intr-un astfel de loc?

sunny morning scrie:Nudismul are aici un aer de normalitate, toata lumea-l practica (asa ca intrebarea ta, 7vies, daca sint nudista imi suna ca "serios, maninci piine la masa de prinz?" si raspunsul este "sigur, ca oricare")


chiar toata lumea? ai vreo statistica ceva sa ne arati si noua?
Pt ca ma intreg, daca chiar toata lumea il practica, de ce totusi nu este posibil sa faci nudism peste tot.

sunny morning scrie: Deci, nimic iesit din comun, nimic pervers, nici o legatura cu sexul, ci mai degraba cu civilizatia.


Ce legatura are cu civilizatia? Deci sa inteleg ca unde nu se practica la scara larga asa ceva, nu este civilizat?
draivit laic iu stolit.
Avatar utilizator
Dany_S
Junior Member
 
Mesaje: 1165
Membru din: Mar Apr 13, 2004 11:00 pm

Mesajde PeerGynt » Mie Ian 12, 2005 8:00 pm

Dany_S, cred ca Sunny Morning voia sa spuna altceva: este o dovada de civilizatie ca intr-un loc in care se face nudism sa nu te duci cu gandul la sex! Asa cum am mai spus, nudismul nu se face in scopuri sexuale!...

La noi insa, cel putin aici pe Forum, exista conceptia ca daca vezi la nudisti o tipa buna dezbracata trebuie neaparat sa te gandesti cum s-o regulezi. Ei bine, din ce-am vazut pe la televizor, la nudisti vezi de toate, inclusiv obezi si batrani. Asa ca... iti cam trece pofta intrinseca de sex...
Fii insuti tu. Asta e de-ajuns
Avatar utilizator
PeerGynt
Junior Member
 
Mesaje: 325
Membru din: Vin Iun 18, 2004 11:00 pm

Mesajde gabis07 » Mie Ian 26, 2005 4:15 pm

S-au spus aici mai multe opinii si vreau si eu sa-mi spun un punct de vedere.

In primul rind e vorba despre implicatiile sexuale ale nudismului. S-a spus mai la inceput ca nudismul este o forma de libertate. Corect! Dar aceasta forma de libertate are o baza sexuala pentru ca nu te eliberezi exprimindu-ti opiniile prin cuvinte, ci te eliberezi dezgolindu-ti si implicit aratindu-ti organele sexuale.

Nu cred ca cei care au fost pe o plaja de nudisti nu au simtit nici o incarcatura sexuala (dorinta, curiozitate) in momentul in care se uita la ceilalti dezbracati. Asta nu inseamna ca trebuie sa faca sex intre ei.

Mi se pare ceva normal sa-ti stirneasca dorinta o femeie frumoasa dezbracata, in conditiile in care ti-ar stirni dorinta si daca ai vedea-o imbracata in metrou. Asta nu inseamna ca te duci sa-i faci o propunere. Sau poate unii ar face-o (fie in metrou, fie pe plaja), dar aici intervine civilizatia. Si chiar daca faci o astfel de propunere depinde modul in care o faci.

Eu am fost pe plajele de nudisti, dar nu m-am dezbracat de tot pentru ca nu am avut curaj. Poate si pentru faptul ca nu eram foarte deschisi unii cu altii (cei care formam gasca respectiva). Dar am fost acolo pentru ca atmosfera mi se parea mai deschisa, iar pe oamenii de acolo ii consideram mult mai “open-mindedâ€Â
gabis07
Junior Member
 
Mesaje: 4
Membru din: Mie Ian 26, 2005 12:47 pm
Localitate: Bucuresti

....

Mesajde stellina » Mie Ian 26, 2005 6:45 pm

Cum ai zis si tu...am citit multe pareri, acum vreau sa mi-o spun si eu pe a mea... allora..nu numai k nudismul in tara noastra nu este asa cum ar trebui sa fie,iar asta datorita oamenilor care sunt inca cu mintea in epoca de piatra...acum peste tot in lume nudismul este ceva apreciat...ceva normal! dar cum lumea noastra de acasa inca critica persoanele care fac acest lucru..atunci va fi greu k romania sa se modernizeze intr-un fel. Iar uzand verbul " a se moderniza" la diateza pasiva... :B ma refer la faptul ca inca in Romania mai exista opusul exhibitionismului... mai greu insa ca celelalte persoane sa accepte ca acest lucru este normal... :rulz:
stellina
Junior Member
 
Mesaje: 5
Membru din: Mie Ian 26, 2005 6:28 pm
Localitate: italia-venezia

Mesajde stellina » Mie Ian 26, 2005 6:47 pm

[B] parerea mea.....! :bye:
stellina
Junior Member
 
Mesaje: 5
Membru din: Mie Ian 26, 2005 6:28 pm
Localitate: italia-venezia

Mesajde stellina » Mie Ian 26, 2005 6:51 pm

:hi: parerea mea....!!! :bye: !!
stellina
Junior Member
 
Mesaje: 5
Membru din: Mie Ian 26, 2005 6:28 pm
Localitate: italia-venezia

Mesajde eyewitness » Joi Ian 27, 2005 8:48 am

nu numai k nudismul in tara noastra nu este asa cum ar trebui sa fie


pai da, la noi nudistii inca mai puarta rochia lunga de seara fara decolteu si respectiv costumu la doo randuri

acum peste tot in lume nudismul este ceva apreciat...ceva normal


nu confunda verbu "a icnora" cu " a aprecia"

dar cum lumea noastra de acasa inca critica persoanele care fac acest lucru


ai facut tu sondaje ?

atunci va fi greu k romania sa se modernizeze intr-un fel


uite aici ie buba in romania. ai pus dejetelu pe rana . daca romanii ar fi cu mic cu mare de acord cu nudismu si l-ar "aprecia" la justa valuare tuate problemele lor de ordin economic si social s-ar rezolva si romania ar trece imediat in randu tarilor "moderne"
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
Avatar utilizator
eyewitness
 
Mesaje: 19220
Membru din: Lun Aug 05, 2002 11:00 pm

deh..

Mesajde goni_q » Joi Ian 27, 2005 4:58 pm

cred ca doar faptul ca "ne cramponam" ;D in ideea nudism pro si contra inseamna ca deja suntem depashitzi si avem prejudecatzi ...

.. cineva mai sus a adus exemple cum se simte in aparatmentul sau, fiind nud, inconjurat sau nu de una sau mai multe persoane... mi se pare un individ care este in clar cu personalitatea-i "nuda"

Cam asa sta treaba, repet dupa "parerea mea", fiecare face ce-l taie capu' si bunu' morav/moral :-?

nu conteaza unde'tzi expui nudul atata timp cat nu deranjezi pe cei din jurul tau, cred ca diferentza dintre "noi-esticii" si "ei-vesticii" este ca sunt civilizatzi indiferent de ce ar face, ...excluzand situatziile in care se imbuiba cu alcoolisme ce ne determina sa revenim la ideea ca oamenii se trag si din alte animale decat maimutza,...
nu vei fi niciodata victima unei tipe, ca la noi la mare, care te impinge cu tzatzele ei la rand la brifcor ...
desi poate mistretzii tocmai asta gusta.... :@) si intzeleg prin nuditate.....
dar cred ca shi ei pana la urma gusta mai repede un nud admirandu-l din fereastra, intruchipat de vecina de vis a vis care si-a uitat geamul deschis tocmai atunci cand iese din dush ... si uite asha iara dam in harztuire ... cred ca asta ar fi cuvnatul pentru o persoana nuda la noi .. este hartzuit si l arandu-i hartzuieshte .... ;w .....


"now I even lost myself"
goni_q
Junior Member
 
Mesaje: 250
Membru din: Lun Iun 14, 2004 3:04 pm
Localitate: far far away... promisse land...

Mesajde goni_q » Joi Ian 27, 2005 11:24 pm

pentru ce-i ce citesc "revista brava" si printre care EU nu ma numar, nu se vorbea aici despre "comportamentul vesticilor in strainatate", se vorbea despre nuditate in general, iar faptul ca violurile sunt raspunsul cuiva la nuditate ... inseamna ca trebuie sa generalizam?? deci nudismul provoaca automat viol?!?! .... excuse me...
hai sa zicem ca au mai umblat si altii prin lume si nusuntem char atat de orbi .. nu doar ignoranta ne caracterizeaza pe noi "esticii"....
goni_q
Junior Member
 
Mesaje: 250
Membru din: Lun Iun 14, 2004 3:04 pm
Localitate: far far away... promisse land...

...?...

Mesajde stellina » Vin Ian 28, 2005 12:25 pm

:) lasa ma treaba cu sondajele...nu trebuie sa fii chiar asa de fraier k sa-ti dai seama k persoanele de varsta a 3-a si chiar mai tineri gandesc k a iti arata trupul in public este "f. f. f. rusinos!!!" iar mama:"ai vazut? sa nu faci,mama, si tu la fel k alea de la televizor!" sa nu mai vorbim de plajele de nudism sau reviste..... :a:
stellina
Junior Member
 
Mesaje: 5
Membru din: Mie Ian 26, 2005 6:28 pm
Localitate: italia-venezia

Următorul

Înapoi la Sex

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori