EVREII... Antisemitismul, un pui al inculturii sau o simpla parere?

No poll here

Da
0
Niciun vot
Nu
2
100%
 
Voturi totale : 2

Re: Crima !!

Mesajde Alds|hc_ » Joi Oct 30, 2003 10:35 am

Legenda: ce ii scris cu bold ii citat din posturile lu' LS

Draga LS,

Alds.....abia acum am inteles care-s sursele tale de informatii. Dar daca ai studia putin , mult mai sigur ca o sa observi de trucaz, fotomontaj si inducere in eroare. Sant exact la fel cul acel film in care se vede o grupa de palestinieni ce duc un mort spre groapa.
La un momendat cel ce tine targa in fata, se impiedica, targa cu mortul in cad din mana si deodata invie " mortu " si o rupe la fuga cu prietenii lui.

Riiiiiiiiiiiiiiiight....

Oare ai auzit sau ai vazut prin site-urile tale sutele de animale taiate de palestinienii din Genin si imprastiate prin tot orasul ca sa putrezeasca si mirosul sa dea impresia de masacru???
nu, tu ai auzit de asa ceva? si chiar crezi in basmele astea?

Mai vezi " executia odata...ai sa vezi cat de ridicola e "executia".
Ai putea sa scoti in evidenta exact detaliile care fac ridicula executia? tot ce vad acolo ii o trupa de israelieni, care il au pe unu legat, il dezbraca si urmatoarea scena capu lu' ala ii intro balta de sange si un robot de dezamorsat bombe ii pus acolo. ce este asa de ridicol? parca robotu ala mi se pare ridicol cu bratul ala.. dar executia nu mi se pare ridicola sau trucata.

iti vei argumenta vreodata aberatiile ce le generezi sau tot asa va fi discutia?

Doar incearca sa pui ceva real si nu corpuri despicate pt. anatomie si " cusute " la loc dupa ce li sa tras un glont in cap ca sa faca impresie.
banuiesc ca ai ceva dovezi sau sa te credem pe cuvant? juri sa mori tu?

La fel de corect si cu zidul...nimeni nu zice ca nu se construieste. Scopul acestui zid e de a impiedica trecerea din Cisiordania in Israel. Nu vad care-i problema,....
Problema este (am prezentat-o in postul mai vechi cu zidul dar unii nu stiu sa citeasca) CA ZIDUL este pe teritoriu palestinian. Get it? adica nu ii chiar pe granitza unde trebe ci pe teritoriu palestinian si cand va fi gata cateva orase palestiniene vor fi pe partea israeliana a zidului? Intelegi? Vezi ca sunt si poze...

Si cu buldozerul ai dreptate. Dar s-a dovedit clar ca asta-i cea mai buna cale de a pune pe ganduri mamele palestiniene inainte de a-si imbratisa fiii si a-i trimite sa -si zboare creerii prin Israel in numele Jihad-ului.
Deci, revin la cauza si efect... buldozerele genereaza bomber mani nu invers. Buldozerele sunt pt demolarea caselor palestinienilor ca sa faca loc coloniilor evreiesti. Intelegi matalutza? bombermanii sunt voluntari care si-au pierdut familia de mana israelienilor, nu mai au nimic de pierdut si dupa ce tzi-ai vazut coptii si nevasta sfartecati apoi numa chef de viatza nu ai. deci cu cat sfarteca israelienii mai multi palestinieni vor fi mai multi bombermani.

mi se pare o aberatie sa bagi buldozeru sa ii distrugi casa ca sa nu mai trimita mamele coptiii la detonat.. esti ciudat, catzi ani ai strategule? hehe

Am o intrebare, poate chiar ai obrazu sa raspunzi. Care sunt sursele tale de informare? eu citesc ziare din ambele tabere. tu de unde ai atatea informatii asa de "corecte"? al 6-lea simtz artistic? sau tzi-o zis Sharon pe mIRC toate chestiile astea si tu nu ai salvat logurile? tsk tsk...

:z LS?

ma tu nu esti Sharon cumva? hai zi drept ;) ca nu zic la nimeni

________________________________

Dana,
apoi cam asa se pare. s-o fi spart conducta :) io zic ca trebe sa schimbam discutia sau sa il ignoram pe ignorantu' de LS (hehe ce kul suna.. sa il ignoram pe ignorant :P) ca saracu o intrat in bucla infinita si acolo s-o blocat.

P.S. daca gasesti ceva anomalii gramaticale prin postu asta, plss plssssss inkide un oki ;)
*** Blessed is the end user who expects nothing, for he/she will not be disappointed.
Avatar utilizator
Alds|hc_
Junior Member
 
Mesaje: 64
Membru din: Dum Sep 07, 2003 11:00 pm

Mesajde stefan » Joi Oct 30, 2003 10:54 am

Ok, sa trecem peste aberatiile cu "atrocitatile trucate", uite some food for thought:

Articolul despre apartheid din wikipedia, al doilea link duce la sectiunea cu "Alleged apartheid in Israel". Acolo sunt cateva exemple de discriminare clara intre israelieni si alte religii. Se vorbeste si de discriminare impotriva evreilor in tarile arabe, dar hai sa fim seriosi, cati evrei is acolo si cati arabi in teritoriile ocupate, io zic ca nu e acelasi lucru. Mai e si un citat din Desmond Tutu, un episcop din Africa de Sud, care a remarcat asemanari izbitoare intre cele doua tari.

http://en.wikipedia.org/wiki/Apartheid
http://en.wikipedia.org/wiki/Apartheid#Alleged_apartheid_in_Israel

O alta bucata interesanta despre Bantustan, statuletzele in care au fost inghesuiti negrii in Africa de Sud pe vremea apartheid-ului. Alte asemanari izbitoare cu inghesuirea comunitatilor palestiniene intre colonii evreiesti. Btw LS., ce cauta colonistii israelieni in teritoriile ocupate?

http://en.wikipedia.org/wiki/Bantustan

Un site al soldatilor israelieni care refuza sa mearga in teritoriile ocupate; sunt soldati care au luat parte la incursiuni si au vazut cu ochii lor atrocitati; acum nu mai vor sa fie partasi la asa ceva. Vedeti ca unii au pe coloana "Article" relatari, sau unii au link pe nume.

http://www.seruv.org.il/defaulteng.asp

Uite si o relatare:

http://www.seruv.org.il/signers/AsafOroneng.asp

LS., nu ne intereseaza versiunea oficiala, o vedem pe toate canalele mass-media. Daca tu te lauzi ca ai asimilat propaganda lui Sharon...

Mai jos, un articol care mi se pare foarte curajos pentru revista in care a aparut ("22"), am vrut sa-l pun la revista presei, dar i-a trecut vremea:

http://www.revista22.ro/html/index.php?art=599&nr=2003-09-15

Faptul ca S. Damian, un tip cu un trecut dubios pe vremurile odioase, are curajul sa se distanteze de ipocrizia altor evrei care scriu in "22" (Oisteanu, Cornea, Voicu, care nici nu stiu daca e evreu, Volovici, care a avut un articol plangaretz anul trecut, vai, vina e impartita...) pentru a argumenta ca Sharon ar putea sa se speteasca un pic mai mult sa faca pace.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member
 
Mesaje: 2282
Membru din: Dum Feb 24, 2002 1:00 pm
Localitate: Bucuresti

Mesajde memetshot » Joi Oct 30, 2003 10:56 am

LS
deci doar pentru faptul ca ei sunt poporul cel mai cel si cel mai adevarat si mai sunt si poporul ales au voie sa faca orice vor...
OK. deci astia care se revolta nu au voie sa se revolte. bine. sa stii ca daca o sa stau de vorba cu arafat pe mirc/ym o sa-i spun.
Intreaba-l si tu pe sharon daca ma plateste cu ceva pentru asta.

Lasand asta...de chestia cu Nicolae Paulescu ce zici? nu-i asa ca un nenorocit de antisemit ca el merita chestia asta?
daca nu stii despre ce e vorba cauta prin posturile mele anterioare.



sfat gratis: incearca sa deschizi ochii, nu zice nimeni de evrei ca sunt rai prin natura. pur si simplu nu suntem de acord cu modul in care ei trateaza problema cu palestinienii si ne-am cam saturat sa auzim mereu despre holocaust. dar nu cred ca pricepi ce se vorbeste....
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
Avatar utilizator
memetshot
 
Mesaje: 7050
Membru din: Mar Iul 01, 2003 11:00 pm

Mesajde gaga » Joi Oct 30, 2003 11:06 am

hihi, nush ce neam face fara LS-i pe fanclubu asta ...

m-i se face rau


zise dumnealui ... si m-i s-e facu ...

omuletz drag, gardul respectiv, cum a zis si antevorbitorul meu cu nick imposibil de pronuntzat, este pe teritoriu palestinian ... stim cu totii ca asta nu conteaza pt poporul ales sfatuit de dumnezeul biblic sa culeaga ce nu a semanat.
dar am si io o intrebare pt. dumneata, sustinatorul poporului "ales" (chiar e ales!): daca tot au bani, de ce draq n-au cumparat siberia? ca nimeni nu vrea sa se mute acolo ... la cati bani au faceau niste superorase in siberia si nu aveau bataie de cap cu nimeni ... rusii vand orice(vezi alaska si husky siberian).

deci daca dumnealor nu au nici o vina de ce nu au gasit nici o alternativa? si nu te mai lega de cacaturi cu "e trucaj al tau, al meu nu e", mass media face ce vrea cu tine, ai grija....

animalule, io incep sa cared ca sunt rai prin natura, dominanti si "oameni mari", nush de ce, fara argumende desfiintzabile, am io un filing asha ...

O alta bucata itneresanta cum zice fane :) e chiar postul dumnealui ... tu chiar ai vaga senzatie ca argumentele conteaza? LOL bah, LOL
semnatura fara culori si nestridenta
gaga
 
Mesaje: 18663
Membru din: Sâm Aug 04, 2001 11:00 am
Localitate: La Matze Fripte

Mesajde eyewitness » Joi Oct 30, 2003 11:31 am

in general judec o natie dupa impactul unor evenimente cu persoana mea sau indirect cu natia mea. las la o parte putin, cu voia dvs, conflictul israeliano-palestinian si as dori sa mi se raspunda la urmatoarele intrebari.

1/ cine a adus comunismul in romania ?
2/ cum sunt tratati muncitorii romani din constructii care muncesc oficial si legal in israel
3/ pe ce loc se afla israelul in domeniul investitiilor directe in romania
4/ cui apartin majoritatea spatiilor comerciale si celor de inchiriat pentru sedii de firma din bucuresti si din alte mari orase din romania? si cum au fost achizitionate acestea dupa 90?
5/ cum au fost privatizate unele intreprinderi de stat din domeniul producerii hartiei. (ex : ambro suceava)
6/ pe cine si de ce a "deranjat" o afirmatie a presedintelui romaniei din acest an care a fost pe cat de pertinenta pe atat de nevinovata.? de ce s-a facut atata tam-tam pe seama ei?

mai sunt si altele dar nu-mi vin toate acum in minte...imi raspunde si mie cineva ?

ce zici L.S. ?
Avatar utilizator
eyewitness
 
Mesaje: 19220
Membru din: Lun Aug 05, 2002 11:00 pm

Mesajde Alds|hc_ » Joi Oct 30, 2003 11:39 am

Stefan, thks 4 Da Linkz m8! :)

sunt interesante. mi-am mai actualizat favourites :)

un site pe care ma mai dau io este http://www.whatreallyhappened.com (poate stitzi de el). Situl este defapt un index de linkuri catre alte situri de stiri si este updatat zilnic. e un fel de "Ce mai scriu ziarele" plus un mic comentariu a proprietarului http://www.whatreallyhappened.com
*** Blessed is the end user who expects nothing, for he/she will not be disappointed.
Avatar utilizator
Alds|hc_
Junior Member
 
Mesaje: 64
Membru din: Dum Sep 07, 2003 11:00 pm

raspunsuri

Mesajde gaga » Joi Oct 30, 2003 12:29 pm

(pe naiba raspunsuri ca-s intrebari)

1. jidovii
2. am rude care muncesc acolo, sunt tratati mizerabil, furati, tinuti ca pe ultimii reprezentanti ai regnului animal ...

3-6 habar n-am ... dupa ce iti raspunde (satisfacator sau nu) omu ala de la balamuc(i), ne zici si noo raspunsurile corecte?

bah, am uitat sa iau deacas o carte... sa ma uit ca scria ceva interesant in ea...

si btw, de ce sa lasi problema arabojidova deoparte? e reprezentativa ...
semnatura fara culori si nestridenta
gaga
 
Mesaje: 18663
Membru din: Sâm Aug 04, 2001 11:00 am
Localitate: La Matze Fripte

Mesajde memetshot » Joi Oct 30, 2003 12:39 pm

mai aiule...la intrebarea 6 am io raspunsu.
pai cum adica mai sa nu se supere astia, pai cum adica nenorocitu asta de presedinte spune ca suferinta altor popoare e egala cu cea a evreilor. Mai voi nu ati inteles ca pentru a echivala 1gr de sange evreu ie nevoie de 1 tona de sange non evreu..
IGNORANTILOR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


la intrebarea 1 pardon 2...noroc ca ie martori in zona...nu stiu prea multe.am auzit ca in general sunt okey pana in momentul in care e vorba de bani (exact acelasi lucru il zicea thor, ca stim de la aceeasi sursa). oricum cei care muncesc acolo strang niste bani....numa ca le intra nisip si in fund...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
Avatar utilizator
memetshot
 
Mesaje: 7050
Membru din: Mar Iul 01, 2003 11:00 pm

Mesajde eyewitness » Joi Oct 30, 2003 12:42 pm

punctele 1-2 corect

am spus "las putin conflictu..." adica fac un intermezzo publicitar deci nu-l las definitiv. (cum crezi ca as putea?) :D

later
animaloo ,era 2 nu 1 (il confuzam pe nea iron like a lyon in zion) :D
Avatar utilizator
eyewitness
 
Mesaje: 19220
Membru din: Lun Aug 05, 2002 11:00 pm

O mare apreciere!

Mesajde anita47 » Sâm Noi 08, 2003 10:49 am

Pentru :eiewitness,animaloo,dana,AldsIhc si Odin.

Se pare ca sunteti oameni cu studii.
Si vi se potrivesc "ca o manusa" versurile lui Adrian Paunescu:
====================
Cu prostu nescolarizat

Te lupti putin si ai scapat

Dar duci o lupta colosala

Cu prostul care are scoala
====================

Fara nici un pic de stima.......

P.S.Acest mesaj reprezinta,de fapt,doua contributii personale la acest subiect:PRIMA si ULTIMA!
Asa ca nu va repeziti sa muscati!
Si nici sa mancati rahat!(desi rahatul nu costa 10K$/kg. si in Ro. se gaseste suficient!)
Aveti tot timpul la dispozitie
anita47
Junior Member
 
Mesaje: 1
Membru din: Sâm Noi 08, 2003 10:33 am

Mesajde Mr Hyde » Sâm Noi 08, 2003 4:33 pm

Anita, tu meriti ban chiar si numai pentru ca citezi din Paunescu :D
Ai avertisment pentru off-topic, data viitoare vei fi banata.

P.S.: Sper ca cei vizati de mesajul anitei vor fi destul de maturi sa nu raspunda ( sau sa o faca pe private).
Sunt insatiabil. Mananc par, ceara din urechi, cocolosi de sange inchegat, tot si toate pe care le numesti ale tale.
Avatar utilizator
Mr Hyde
 
Mesaje: 1284
Membru din: Mie Sep 25, 2002 11:00 pm

Mesajde Evgheni Ostrov » Dum Noi 09, 2003 2:26 am

Na-m avut timp sa parcurg toate mesajele . . . . insa vreau sa-mi spun si eu punctul de vedere.
Mai inainte vreau sa spun ca pentru orice individ cu o sofisticare mentala mai mare de cinzeci de carti citite (din care nici una sa nu fie de suruburi, adica inginerie, sau cu liniute de dialog, adica beletristica, “argumenteleâ€Â
Evgheni Ostrov
Junior Member
 
Mesaje: 21
Membru din: Sâm Noi 08, 2003 7:19 pm
Localitate: Brasov

Mesajde Evgheni Ostrov » Dum Noi 09, 2003 2:48 am

Parerea mea despre evrei: acestia se fac vinovati de tribalism, modelul lor de integrare in lumea noastra europeana fiind azi un pericol in masura in care s-ar aplica ca si model si unor populatii migratoare, ca arabii azi spre Europa. Acestia mii de ani nu s-au integrat complet, ramanand si azi ca si in trecut a se defini ca popor exclusiv pe criterii religioase. Cate mii de alte minoriatati traitoare in Europa nu s-au integrat pana la “topireaâ€Â
Evgheni Ostrov
Junior Member
 
Mesaje: 21
Membru din: Sâm Noi 08, 2003 7:19 pm
Localitate: Brasov

Mesajde stefan » Lun Noi 10, 2003 11:56 am

Dom'le Evgheni,

in primul rand bun venit la noi. Apoi sa o luam pe rand:

de ce nu ne-au dat evreii sculptori si filozofi, matematicieni sau alti invatati in antichitate,

De Maimonide ai auzit? Parca era evreu...

A considera nazismul o forma de crestinism, chiar si extrema, mi se pare o elucubratie sinistra. Daca au existat fete bisericesti care au colaborat cu regimuri dictatoriale, asta inseamna cel mult ca respectivii au fost atrasi de mirajul puterii, dupa parerea mea, nu cred ca s-au implicat in politica din considerente religioase! Doua corecturi: ai uitat de cardinalul Tiso din Slovacia, iar Ante Pavelic a fost conducatorul statului croat (NDH), nu al Iugoslaviei. Si bonus: von Papen nu era ierarh catolic, chiar daca facea parte dintr-un partid catolic, partid ce i-a retras sprijinul in momentul in care a cautat sprijinul nazistilor cand a fost cancelar. Vezi si http://en.wikipedia.org/wiki/Franz_von_Papen.

Nu stiu cat de adevarata este afirmatia legata de incitarile Bisericii catolice in Spania, dar republicanii isi facusera un obicei din a omori preoti in timpul razboiului civil, astfel incat preotii nu prea aveau de ales partea pe care sa o sustina...

Plus ca nu inteleg punctul tau de vedere, pe de o parte evreii sunt vinovati de tribalism, pe de alta parte antisemitismul e o greseala... Hm.

A, si vezi ca pentru atacuri la persoana (aluzii la "incetineala la minte") sa de avertisment, scrie si-n regulament. Cred ca am explicat foarte bine de ce nu e acelasi lucru, in tarile arabe nu sunt evrei :D. Ok, arabii din tarile vecine ii urasc, dar din cate vezi nu le pot face mare lucru.

Pe de alta parte, daca studiezi istoria cruciadelor, o sa vezi ca dintre crestini si musulmani a doua tabara a fost mai toleranta fata de cei de alta credinta. Nu judeca islamul numai dupa modul cum se manifesta azi.

Legat de discriminarile din lumea araba, asta nu justifica oprimarea palestinienilor in teritoriile ocupate.

Unde am facut eu confuzia dintre arabii din Israel si cei din teritoriile ocupate? LS. a insistat sa faca o paralela intre cele doua grupuri, eu am vorbit doar de cei din teritorii.

Sincer, nu vad relevanta primului tau post. Si ce daca "arabii fac si dreg"? Asta nu indreptateste purtarea israelienilor in teritoriile ocupate, mai ales avand in vedere acest scarbos lobby ipocrit care vede antisemiti in orice opozanti. Daca tie ti se pare ca nu e nici o problema aici, treaba ta, dar eu cred ca nu ai inteles ce am afirmat eu.

Addenda: dupa ce m-am documentat ti-am mai gasit o inexactitate (post-urile tale is pline de inexactitati, sper ca nu siluiesti faptele ca sa se pupe cu teoriile tale): cel mai mare oras din Israel este Ierusalim. Iote aici: "Current mayor of Jerusalem is Uri Lupolianski, member of the local United Torah Judaism faction and the first Ultra-Orthodox Jew to attain this position in the city.". Al dracu arab, e ultra-orthodox jew...

http://en.wikipedia.org/wiki/Jerusalem#History

Btw, citeste si regulamentul inainte sa postezi data viitoare, ok?
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member
 
Mesaje: 2282
Membru din: Dum Feb 24, 2002 1:00 pm
Localitate: Bucuresti

Fara titlu

Mesajde Solara » Lun Ian 10, 2005 11:08 am

M-am saturat de tactica evreilor de a face pe victima pentru a obtine avantaje de tot felul de la alte neamuri...Sa nu uitam ca fiecaruia i se da cu aceeiasi masura...Cate campanii de exterminare nu au purtat ei impotriva altor natii in trecut? Au ras de pe suprafata pamantului civilizatii intregi...si martor este Vechiul Testament. Exterminare in numele credintei...LA fel li s-a intamplat si lor. Au inceput sa fie vanati, omorati, tot in numele credintei, dar una diferita. Totul porneste de la religie. Lupta pentru putere si bogatie a reprezentat un pretext...adevaratul motiv a fost religia!

Si pentru a putea intelege de ce atata ura intre crestini si evrei, ar trebui sa cititi cartea "Infruntarea jidovilor", scrisa de cel mai mare rabin al lor...Cred ca secretele religiei evreilor au stat la baza tuturor luptelor si razboaielor, deoarece le-au aflat si ceilalti si BUM!
Eu nu am nici un fel de sentiment pentru ei si acest lucru este chiar mai rau decat a avea un sentiment de ura. Imi sunt indiferenti si ii consider ca fiind suferinzi, pentru ca, degeaba creier fara lumina in inima...
Solara
Junior Member
 
Mesaje: 2
Membru din: Joi Ian 22, 2004 1:21 pm
Localitate: Constanta

Mesajde <Burzum> » Dum Ian 16, 2005 4:26 am

De unde pana unde asocierea antisemitismului cu incultura?? Dupa titlui threadului imi pot da seama ca cel care l-a pus este un crestin desavarsit si un iubitor de evrei. Xenofobia si incultura nu pot fi asociate sub nici o forma deoarece sunt notiuni cu totul diferite. Dar cineva care nu doreste sub nici o forma amestecarea poporului sau cu un altul inseamna ca isi iubeste propria rasa si e mandru de ea. Daca ar fi toti romanii xenofobi am trai cu siguranta mult mai bine deoarece tiganii au ajuns o mare problema in Romania si castiga teritoriu in continuare. Cei mai multi infractori sunt tigani iar numarul acestora creste in continuare. Daca nu sunt eliminati cat mai repede din tara vom ajunge toti o rasa "gri" si nu vom mai putea fi mandri ca suntem romani. Foarte multi tzigani sunt din ce in ce mai prosperi prin industria manelelor (manelele, in schimb, pot fi asociate cu incultura) si numai romanii sunt cei care ii duc la aceasta prosperitate prin promovarea muzicii lor, au ajuns sa se difuzeze zilnic la televizor emisiuni cu manele (chiar si pe Etno care vrea sa fie un post cu muzica exclusiv romaneasca. Romaneasca nu tiganeasca!).
Sa revenim la evrei... poporul evreu este singurul care nu are de ce sa fie mandru (desigur un crestin va considera slabiciunea si lasitatea, calitati). Poporul evreu nu a reusit sa cuceareasca lumea prin razboi, asa ca a incercat prin pace. Dar asta nu e pace adevarata, e o pace fortata, care ne mistuie si nu ne lasa sa fim liberi. Mai linistita ar fi fost viata daca am fi luptat intr-un razboi pentru rasa noastra, chiar daca ar fi murit multi oameni. Mai devreme sau mai tarziu toti vom muri asa ca de ce sa nu o facem intr-un mod glorios pentru o cauza nobila. Pana sa puna crestinismul mana pe lume duceam o viata respectabila si aveam pentru ce trai, iar acum am ajuns sa traim alaturi de tigani crestini (?). Iar tot crestinismul e o religie-scuza pentru lasitatea evreilor si cucerirea lumii. Ei nu au casa, nu au radacini, sunt poporul nimanui, care s-a folosit de acest isus si cateva datini furate din religiile vechi, pagane, pentru a spala creirele a miliarde de oameni care astazi il slavesc (sau cel putin asa pretind). Iar preoti sunt mai corupti si mai pacatosi ca toti, dar totusi arata lumii calea cea "dreapta". Oamenii de rand sunt crestini din frica, din cauza ca prostia a castigat prea mult, iar ei nu mai pot gandi cu propria minte, gandesc cu mintea majoritatii. In 1000 de ani o sa ajungem sa traim toate culorile laolalta, sa avem motive sa uram compatrioti, si sa nu mai avem de ce sa fim mandri. Chinezii deja sunt prea multi in Romania si traiesc mai bine decat multi romani, iar negrii au inceput si ei sa apara in orasele mari, venind pentru studii, presupun. Cuvantul "european" nu mai este sinonim cu cuvantul "alb". Spiritul european se pierde incetul cu incetul. Omul modern a pierdut legatura cu pamantul si stramosii de unde provine. Omul modern calatoreste prin toata lumea ca o creatura fara casa, nu isi mai prepara singur mancarea, nu isi mai prinde singur pestele, nu mai culege singur fructele si legumele din natura, nu isi mai construieste singur casa, si nu isi mai ingroapa singur rudele. A pierdut respectul fata de natura si de neam, si in schimb nu a castigat nimic. Omul modern nu mai are nimic.
Toate acestea datorita evreilor si a religiei LOR, crestinismul.
Ultimii 1000 de ani au fost ai evreilor, iar noi ne-am indepartat de vechile credinte, indepartandu-le in schimbul unei religii asiatice a evreilor a caror inima este in desert, nu in europa. Multi vor crede ca sunt un rasist, poate chiar sunt. Nu pot spune ca urasc celelalte rase, dar atata timp cat vin in tara mea, le urasc. Chinezii trebuie sa stea in asia, negrii in africa, albii in europa si asa mai departe.
Urmatorii 1000 de ani vor fi ai nostri!!
<Burzum>
Junior Member
 
Mesaje: 7
Membru din: Dum Ian 16, 2005 2:56 am
Localitate: Calarasi

Mesajde darkshines » Lun Ian 17, 2005 7:20 pm

burzum mama, 'abar n-ai cate chestii fara legatura amesteci tu in tocanita de ignoranta enuntata mai sus. extremismul tau nu e deloc constructiv.

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
Avatar utilizator
darkshines
 
Mesaje: 2260
Membru din: Joi Aug 02, 2001 11:00 pm

Mesajde gaga » Mar Ian 18, 2005 9:17 am

~p tocanitza nu ar fi nimic, dar mai sus e dovada clara ca neatza a avut dreptate: Burzum dauneaza grav sanatatzii
semnatura fara culori si nestridenta
gaga
 
Mesaje: 18663
Membru din: Sâm Aug 04, 2001 11:00 am
Localitate: La Matze Fripte

Mesajde supermouse » Sâm Ian 29, 2005 10:37 pm

daca am ceva cu poporul evreu... shi am, atunci antipatia mea s-ar putea structura pe urmatuarele motive

-capitalizarea suferintzei- banuiesc ca nu mai e nevoie sa explic cum Holocaustul a fost probabil chestia cea mai mishto acre li se putea intampla tipilor: fara Holocaust shi fara sentimentele de vinovatzie ale unora shi altora nu mai aveau ashtia acuma tzara- shi probabil ca planeta ar fi fost un loc mult mai pashnic

-terorismul de stat- Hitler shi Stalin ar putea sa ia frumushel lectzii de rasism de la politica statului Israel fatza de neevreii din Palestina

-ipocrizia- ce frumos e sa itzi puarte altzii razboaiele- vezi cazul Irak
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member
 
Mesaje: 3586
Membru din: Vin Apr 16, 2004 11:00 am
Localitate: in padure

Mesajde stefan » Mar Feb 08, 2005 12:02 am

supermouse, vina pentru faptele insirate de tine nu cred ca poate fi pusa in carca tuturor evreilor - exista unii, putini si puternici, care fac politica si lobby-ul evreiesc, de care se bucura o elita restransa. E ca si cum ai culpabiliza toti nemtii pentru nazism.

Nu stiu daca e corect sa spui ca Holocaustul a fost chestia cea mai misto care li se putea intampla - exista destule alte masacre de amploare similara in istoria omenirii, doar ca nu au fost folosite intr-un mod la fel de gretos. Poate ca turcii ar trebui sa fie fericiti ca armenii nu s-au gandit sa-i stoarca de niste despagubiri imense dupa masacrul din primul razboi mondial.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member
 
Mesaje: 2282
Membru din: Dum Feb 24, 2002 1:00 pm
Localitate: Bucuresti

Mesajde MiG29 » Mie Feb 09, 2005 12:18 am

sm iz dai seama ce zici?cea mai misto chestie care i-se putea intampla unui popor e o tentativa aproape finalizata de exterminare in masa.nu sunt eo teribil de filosemit da astfel de afirmatii ma deranjeaza.
Pese: n-ai prea nimerit-o cu Stalin si rasismu...epurarile lui se bazau pe cu totu alte criterii.
ear la faza cu razboaile purtate de altzii...aicia poate ai dreptate,da totuj macar ei l-au finantzat:D
The Earth is full.GO HOME!
Avatar utilizator
MiG29
 
Mesaje: 7104
Membru din: Dum Apr 14, 2002 11:00 pm

poftiiim?

Mesajde angelina}{ » Mie Mar 23, 2005 4:45 pm

Mah copii,cine a ales subiectul asta e foooaaarte deshtept!pe bune...chiar atzi scos un nou subiect de gandire in afara manelelor.Imi pare totusi rau ca nu gasesc ala despre tigani...tare as fi zis vreo doua.
Asa...deci antisemitismul este,exista,ok?Da,este...ok...si mai este si un "pui " al inculturii,nu o simpla parere.
nu poti avea o parere daca nu e fondata pe ceva.Deci antisemitii pe care ii cunosc sunt niste cretini(am chiar un "amic" la facultate care sustine ca evreii tb sa moara).Evreii sunt cei mai desteptzi oameni din lume(a se vedea ca aproape toti marii oameni de stiinta au fost evrei) si ca evreimea cu bani este motorul Washington-ului,cat si al Moscovei...Deci...
Tiganii miros urat,sunt inculti,violenti si scarbosi,fura etc,ungurii sunt rai si se poarta cu romanii de parca noi am sta in Ungaria si nu viceversa,dar cu evreii ce aveti?
Nu aveti nimic,pentru ca nici nu prea cunoasteti...mai sunt f putini evrei in romania si asta e mare pacat.Sunt niste OAMENI adevarati.
angelina}{
Junior Member
 
Mesaje: 4
Membru din: Mie Mar 23, 2005 4:36 pm
Localitate: romania

Mesajde stefan » Mie Mar 23, 2005 7:05 pm

lool, angelina, propozitia "nu poti avea o parere daca nu e fondata pe ceva" este contrazisa de continutul posturilor tale :D.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member
 
Mesaje: 2282
Membru din: Dum Feb 24, 2002 1:00 pm
Localitate: Bucuresti

Angelina

Mesajde Alienor » Mie Mar 23, 2005 7:29 pm

Angelina,
Nu vreau sa te jignesc, insa in mesajul tau sunt (cel putin) doua mari ineptii.

Prima: dupa ce te declari impotriva unei forme de rasism (antisemitismul) spui "imi pare rau ca nu gasesc subiectul ala despre tigani, tare as fi zis vreo doua"... Nu sunt vreo iubitoare a tiganilor, insa ura fata de tigani, la fel ca antisemitismul, e o forma de rasism. In mare, rasismul este o tampenie, din n puncte de vedere: prin caracterul sau obtuz, uniformizant, prin furia tampa si "otova", prin intoleranta generalizata in mod absurd, prin ignorarea contextelor socio-istorice, samd.. De ce si cum vezi tu mai "indreptatita" ura fata de tigani in comparatie cu antisemitismul? In fond, problema de baza cred ca e: acceptam/cultivam sau nu diferentieri legate de rasa/natie?

A doua la mana : nu sunt de loc antisemita, insa propozitia "evreii sunt cei mai destepti oameni din lume", chiar daca ar fi oarecum confirmata de unele statistici, este la fel de obtuza si discriminatoare (chiar daca "pozitiv") ca celelalte forme de rasism..
Alienor
Junior Member
 
Mesaje: 798
Membru din: Vin Feb 25, 2005 12:43 pm
Localitate: .

Mesajde Alixanther » Vin Apr 01, 2005 8:12 am

Hummm.... cu tot "hazul" neintentionat al logicii "burzumeliene", intentionez sa aduc in atentia cititorilor ca pretentia tiganilor de a fi crestini este intr-adevar o gogorita. E suficient sa frunzaresti Biblia o idee, ceva, pentru a-ti da seama ca cei care fac vraji se pun in situatia de a fi excomunicati. Si cred ca nu exista neam de tigani sa nu faca "farmece" marghioala... Aici nu merge principiul "s-a botezat crestin, e crestin", ca pe vremea lui Ceausescu. Cat de mult se respecta aceasta regula dogmatica, nu mai este treaba mea... Sigur, o droaie de romani se abat de la principiile crestinesti, si nu pentru c-as zice eu ca-i bine. In definitiv, sa respecte fiecare ce considera de cuviinta ca fiind valoros din dogma iudeo-crestina, dar aspectul evidentiat de mine in cazul tiganilor contravine flagrant insasi spiritului (na, vorba aia - no pun intended) crestinismului. Este o contradictie in termeni si fapte. Nu poti vorbi de Duhul Sfant si apoi sa faci spiritism, sau sa crezi in sufletul butucului & stuff. Raportat la social (sau la politica) ar fi ca si cum am asocia proprietatea privata cu comunismul. Scuze de off-topic, dar mi s-a parut (cat de cat) relevant... Plus ca topicul n-are in vedere doar evreii, ci si incultura, de unde o "urma" de justificare pentru argumentatia de mai sus...
Alixanther
Junior Member
 
Mesaje: 13
Membru din: Mie Dec 11, 2002 5:42 am
Localitate: Romania - Craiova

Mesajde older » Mar Apr 12, 2005 6:33 pm

antisemitismul din punctul meu de vedere, asta ca sa raman strict la subiect, este fie un punct de vedere (pentru cei care au cultura necesara a.i. sa-si permita un punct de vedere), fie "un pui al inculturii" (pentru cei care au citit 2 carti si 3 articole gen CVT si au ajuns ei ca concluzia ca pot avea pareri pertinente).
pentru curiosi, nu sunt antisemita asa cum nu sunt nici xenofoba si asta doar din respect pentru rasa umana.

pese: am observat in posturi niste pareri de kkk de toata frumusetea...
Orice cantitate, oricat de mica, adauga ceva, spuse soarecele si facu pipi in mare. ANTONIO LOBO ANTUNES
Avatar utilizator
older
 
Mesaje: 699
Membru din: Mie Feb 23, 2005 12:00 am

Mesajde danecu » Lun Apr 18, 2005 10:32 pm

In primul rand incep cu:"nu sunt antisemit"(chiar nu inteleg de ce exista un termen special,putea fi catalogat ca rasism contra evreilor).

Celor din Europa Occidentala care ne fac cu oua si otet,fac melodii cu instigare la ura fata de romani ne aresteaza fara drept si cate si mai cate incalcari ale Drepturilor Omului cum am putea sa le spunem?antiromani?(propun sa se creeze un termen special si pentru acest fapt).

Cum spunea memetShol prin 2003 enervant e faptul ca nu poti critica un evreu sau Israelul de ceva ca esti imediat numit "antisemit".

Nu inteleg de ce noi in Romania trebuie sa avem o zi pe an in care sa comemoram Holocaustul(ar trebui sa existe o zi pe an pentru fiecare natiune care a avut de suferit de pe urma WWII).Mai indicata ar fi o zi de antinazista, antifascista(am auzit ca si exista), ca tot e la moda prin Germania sa fii neonazist(cum naiba le dau voie sa formeze organizatii neonaziste?!?!? chiar nu sunt sanatosi?).

As mai avea inca ceva de spus, acum un an, o duduie(care fusese intr-o trupa de fete ce se destramase apoi a cantat singura,chiar imi scapa numele) filmase un videoclip ce folosea imagini dintr-un film nou despre WWII in care apareau niste steaguri cu svastica.Unele organizaii evreiesti au scris memorii la CNA si CNA-ul nostru iubit a cenzurat videoclipul punand hasuri pe acele steaguri.Asta chiar ni se pare culmea anti-antisemtismului.Culmea culmilor ar fi sa cenzureze si documentarele de pe Discovery referitoare la WWII.
fuck the fucking fuckers
Avatar utilizator
danecu
Junior Member
 
Mesaje: 13
Membru din: Dum Mai 30, 2004 11:00 pm

Mesajde Elsa... » Sâm Aug 12, 2006 7:16 pm

tatal meu este evreu. religia, cel putin la ei se transmite pe linie materna. tot timpul se invart discutii in jurul lor, dar nimeni de fapt nu+i asculta si e dureros. poate nu vrea nimeni sa recunoasca, dar si ei ca oricare alt popor au adus tributul masurat in vieti timpului si inca mai danuie prin n valori culturale mai mult sau mai putin cunoscute. antisemitismul s+a creat din prea mult egocentrism.
pace
Elsa...
Junior Member
 
Mesaje: 15
Membru din: Sâm Aug 12, 2006 6:48 pm
Localitate: acasa

Mesajde RajaF » Dum Aug 13, 2006 3:36 am

Si la fel ca si evreii, iti place sa rascolesti threaduri de mult uitate de lume :D
Live fast, die young!
Avatar utilizator
RajaF
Junior Member
 
Mesaje: 596
Membru din: Dum Dec 04, 2005 12:00 am

Mesajde kacio » Dum Aug 13, 2006 1:00 pm

Catalin-B scrie:

Cum controleaza "evreii" masele? Din ce tara? da-mi un exemplu ca sa te pot contrazice in mod concret.


nu controleaza masele jidanii , controleaza lumea . La baza francmasoneriei stau evrei . Iar francmasoneria conduce lumea mai mult sau mai putin . Iar eu le-o dau prin gura la toti acestia . Antisemitismul evreii l-au nascut , ei insusi aduc antisemitism .
Tare as vrea sa mai porneasca o miscare impotriva lor .
Avatar utilizator
kacio
Junior Member
 
Mesaje: 174
Membru din: Mie Aug 03, 2005 11:00 pm

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Probleme sociale

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 4 vizitatori