Comentarii la adresa recenziilor

Informatii despre albume si artisti

Mesajde eyewitness » Lun Dec 12, 2005 1:56 pm

Shaki, ai un avert aici pentru frustrari repetate legate de Patton, Tool, plus ironie ieftina


m-ati facut sa citesc tredu
abarnam cine ie tool, patton si alte raritati de jenu asta insa avand in vedere ca este un tred de comentarii, poate mai mult sau mai putin inpertinente, fiecare isi esprima parerea cum vrea mujchii lui vis a vis de recenzii si obiectu acestora, fie ca ie patton sau pink floyd sau lost. partea punitiva intevine numai in cazul offtopicelor sau a atacurilor la persoana

ironiile pot fi ieftine sau "scunpe" , depinde de cei care le apreciaza, totusi sa nu uitam ca suntem pe un funclub si scopul este sa ne distram folosind la nevoie piesele din arsenal respectiv ironii, sarcasme, carcoteli etc.

in consecinta, NU consemnez avertul atribuit lu shaki

case closed

multumesc

continuati
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
Avatar utilizator
eyewitness
 
Mesaje: 19220
Membru din: Lun Aug 05, 2002 11:00 pm

Mesajde whatever » Lun Dec 12, 2005 9:56 pm

sin ella, unu la mana, nu eram ironic atunci cand am zis aia. Mie imi pare normal ca daca ai fost la AV Motional, sa ramai cu ceva idei despre ce s-a petrecut acolo. Si doi la mana, nu e vorba de impartasirea parerilor, ci e vorba de faptul ca Shaki pur si simplu nu accepta ca in cazul acesta nu are dreptate, si din motive care ma depasesc continua sa vorbeasca aiurea, legandu-se de niste treburi care mie imi plac mult (si asta nu numai aici, vezi chestiile astea pe multe alte threaduri, si eu nu am atacat-o sau am ironizat-o nicaieri) Aici e(ra) pur si simplu vorba de stabilirea unui adevar, si nu eu sunt acela care i-a zis lui Shaki : "nu, de fapt Jung ala asculta Nightwish si Tarja l-a inspirat sa se apuce de traumatisme cerebrale"

parerea ei, parerea ei, dar e gresita ! si nu accepta faptul acesta dintr-o incapatanare prea exagerata.

abuz ? unde ? aici ? pe rock international ? nu sunt de acord. De ce ii sariti toti in aparare desi a gresit clar ?

si Shaki, eu in locul tau nu as vorbi despre snobism, pentru ca nu e prima data ca te legi de mine din diverse motive (eu am inceput cumva ? am si vorbit cu tine pe yahoo, si chiar am crezut ca nu e nici o problema, dar cu toate acesta vad ca tu tot insisti si vrei sa se nasca diverse conflicturi) Eu nu te inteleg, habar nu am ce vrei de la mine, si tine cont ca eu chiar nu m-am legat niciodata de tine cu nimic. Si cum iti permiti sa vorbesti de snobism, tu cea care esti in stare sa faci un festival de noise in bucatarie, si vorbesti in necunostiinta de cauza despre TM Base, si toate cele ?

Aiule, ia si asta in considerare te rog, ca motivul pentru ce doream un avert. Daca e bine, bine, daca nu, nu.

Shaki, nu iti mai raspund la nici un mesaj de acum inainte si te rog sa faci si tu la fel, e mai bine asa. Iti urez a doua oara numa bine (foarte ironic sunt nu ?!?), si iti si inchid treadul daca vrei.
Avatar utilizator
whatever
 
Mesaje: 2848
Membru din: Dum Feb 15, 2004 12:00 am

Mesajde cubu » Lun Dec 12, 2005 10:37 pm

whatever scrie:legandu-se de niste treburi care mie imi plac mult
Daca te ataci asa mult ca se ia cineva de niste treburi care iti plac mult, ce zici, cum s-ar simti unul care aude de la tine ca heavy metal-ul sucks? Incearca sa te pui in pielea altora si mai vorbim.
indescifrabil
Avatar utilizator
cubu
 
Mesaje: 6237
Membru din: Mar Mar 18, 2003 12:00 am

Mesajde whatever » Lun Dec 12, 2005 11:23 pm

ok, dar eu nu am continuat cu treaba aia cu fiecare ocazie avuta, precum Shaki, si cred ca ti-ai dat seama. Inteleg ce vrei sa spui, dar eu un lucru vreau sa te intreb. Eu am zis clar pe ce mi-am bazat parerile. Ea de ce nu a avut bunul simt sa imi raspunda pertinent la intrebarea mea, care nu a fost deloc deplasata. Pentru ca stia ca nu are dreptate ?
Avatar utilizator
whatever
 
Mesaje: 2848
Membru din: Dum Feb 15, 2004 12:00 am

Mesajde cubu » Lun Dec 12, 2005 11:27 pm

Eu, sincer, nu am inteles pe ce ti-ai bazat tu parerile. Poate nu-s eu suficient de destupat. Da-mi tu un tirbuson. :D
indescifrabil
Avatar utilizator
cubu
 
Mesaje: 6237
Membru din: Mar Mar 18, 2003 12:00 am

Mesajde whatever » Lun Dec 12, 2005 11:34 pm

am fost la facultatea de psihologie, unde am studiat si Jung. Am cautat in dictionarele ce le am acasa (mai demult, nu numai acuma, si datorita faptului ca ma interesau Tool) semnificatia cuvantului Anima, si nu am gasit nici o trimitere la psihanaliza. Si nu in ultimul rand, ca sa fiu sigur ca nu gresesc, m-am uitat si pe wikipedia la Anima, wikipedia, care bag mana in foc ca in cazul acesta nu minte. Unde din nou termenul a fost inclus la categoria psihologia lui Jung. Tot ce vroiam eu, e sa recunoasca Shaki faptul ca acest conflict a fost generat de ea (fara motiv special) si ca nu are dreptate. Pentru ca eu am mai spus-o, nu am nimic personal cu ea.
Avatar utilizator
whatever
 
Mesaje: 2848
Membru din: Dum Feb 15, 2004 12:00 am

Mesajde xraymind » Mar Dec 13, 2005 4:29 am

anima inseamna suflet, iar enema clisma. nu e suficient?
xraymind
Junior Member
 
Mesaje: 10
Membru din: Dum Oct 30, 2005 11:33 pm
Localitate: superunknown

Mesajde Shaki » Mar Dec 13, 2005 8:35 am

in ceea ce priveshte psihologia / psihanaliza, nu-s desigur o specialista, dar atunci cand imi exprim o parere ma bazez de obicei pe ceva; nu ma shtiu sa am obiceiul sa vb complet alandala. am citit un an intreg fuarte multe cartzi de jung shi freud (cam tot ce era la centrul de imprumut al bcu), shi deshi e normal sa fi uitat destule in 8 ani, tzin insa minte k scria psihanaliza pe ele shi asta era subiectul pe care il tratau. am scris in paranteza de la primul post sa ma corecteze daca greshesc cineva cu studii temeinice in acest sens. shi nu, nu ma refeream la wikipedia (care are destule lacune)
un lucru mai recent il retzin insa suficient de bine: tu ai inceput, whatever, discutziile la infinit despre tm base. eu duar mi-am spus o parere pe threadu despre subiectul respectiv, shi n-am continuat discutzia acolo, ba mai mult - n-am inceput-o nici aici, la vremea respectiva.

whatever scrie: si Shaki, eu in locul tau nu as vorbi despre snobism, pentru ca nu e prima data ca te legi de mine din diverse motive
gresheshti cumplit, nu ma leg de tine, n-am nici o treaba cu tine. ma leg de modalitatea in care intzelegi tu sa promovezi un stil muzical, ma leg de faptul k nu tzi se pare jenant sa incurajezi nishte uameni care se dau in stamba vb jumatate in romana, jumatate in engleza de mai mare rasu shi multe altele. tool sa shtii k mai ascultam shi noi, iar la ironiile cu nw nu pot sa-tzi raspund decat printr-un: ha! - nu-s fan nw shi nici n-o sa fiu - de fapt, decat sa ajung fan al unei formatzii sau gen muzical sau orice shi sa ma port asha,mai bine lipsa

whatever scrie: Si cum iti permiti sa vorbesti de snobism, tu cea care esti in stare sa faci un festival de noise in bucatarie
daca nu te-ai prins k aia era o ironie, e clar... shi nu vad cu ce e asha deplasata :D

whatever scrie: vorbesti in necunostiinta de cauza
mda, crek wikipedia shi websteru au carentze in ceea ce priveshte limba romana...

whatever scrie: Aiule, ia si asta in considerare te rog, ca motivul pentru ce doream un avert. Daca e bine, bine, daca nu, nu.
rectific, nu erau doi ani de forum, ci apruape trei :) eye, potzi sa-mi dai avert daca crezi k e cazu, dar n-o sa-mi schimb parerile.
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Avatar utilizator
Shaki
 
Mesaje: 7089
Membru din: Lun Mar 10, 2003 12:00 am

Mesajde RajaF » Mar Dec 13, 2005 9:49 am

whatever nu e frumos ca ai inchis thread-ul. poate era suparata fata si vorbea la nervi.
Live fast, die young!
Avatar utilizator
RajaF
Junior Member
 
Mesaje: 596
Membru din: Dum Dec 04, 2005 12:00 am

Mesajde piskeshu » Mar Dec 13, 2005 9:49 am

Bai sunteti mai rau decat la gradinita. De recenziile voastre nu mai poate lumea asta.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
Avatar utilizator
piskeshu
banned
 
Mesaje: 5692
Membru din: Vin Noi 14, 2003 12:00 am

Mesajde whatever » Mar Dec 13, 2005 10:15 am

Shaki, dupa logica ta doar cineva cu studii temeinice te poate corecta ? Ceilalti oameni care mai stiu si ei ceva (eu zic degeaba aici ca am fost la facultatea de psihologie???) sa nu se bage in discutie, nu ? Eu am inceput ce ? Discutiile despre TM Base, unde iar nu aveai dreptate ? Tu sau nu vrei, sau nu poti sa intelegi, ceea ce pe mine ma duce cu gandul la o singura concluzie : nu are rost sa incerc sa te conving de subiectele in cauza si de cat de mult am eu dreptate sau cat de mult gresesti.

si ma refeream la cealalta chestie cand am zis de snobism (da, exact, la TM Base, si la cum vorbesti despre festival in sine si despre trupe, de parca ai fi mers de ani de zile si ai fi fost adepta a fenomenului)

RajaF, eu m-am comportat ca un copil mofturos ? "s-a legat whatever de mine, si nu mai vreau sa continui aici" A zis ca vorbeste serios, foarte bine. Daca vrea altceva sa imi lase un mesaj, si gata.

Sincer Shaki, nu vad rostul discutiei. Macar atata poti si tu sa recunosti, te-ai legat de un amanunt absolut inutil (lipsa unei virgule), si ai continuat cu ale tale si dupa ce ti-am demonstrat ca nu ai dreptate. E nasol ca lucrurile degenereaza in asa hal, si eu nu mai am chef sa continui, mai ales ca se vorbeste si despre muzica, si ma abtin de atatea mesaje sa nu zic nimica de trupele ce le asculti tu (desi doamne, cat de mult vroiam sa zic cateva ceva)

Gata ? Esti bine ? Continuam ?

ps - keshule, tu ce naiba mai faci ? :D
Avatar utilizator
whatever
 
Mesaje: 2848
Membru din: Dum Feb 15, 2004 12:00 am

Mesajde kahlan » Sâm Ian 14, 2006 12:17 pm

whaty, cand mai updatezi shi tu lista aia de albume recenzate? :)
kahlan
Junior Member
 
Mesaje: 5044
Membru din: Sâm Ian 11, 2003 12:00 pm

Mesajde whatever » Dum Ian 15, 2006 1:58 am

hmm .... buna intrebare .... sincer cred ca doar dupa ce termin sesiunea (din care mai am "doar" 9 examene) Dar poate prind ceva mai mult timp liber saptamana viitoare, si atunci i`ll do it :)
Avatar utilizator
whatever
 
Mesaje: 2848
Membru din: Dum Feb 15, 2004 12:00 am

Mesajde nocturna » Dum Ian 22, 2006 2:57 pm

goooo, shaki! aida, loveshte-ne cu collide shi sui generis umbra. :D
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
Avatar utilizator
nocturna
 
Mesaje: 8725
Membru din: Mie Dec 04, 2002 12:00 am

Mesajde catharsis » Mar Ian 24, 2006 11:26 pm

notele date de shaki sunt obscen de mari. chiar se merita sau e prea mult entuziasm?
there is no catharsis

cathartic media
Avatar utilizator
catharsis
 
Mesaje: 1721
Membru din: Dum Mar 03, 2002 12:00 am

Mesajde Shaki » Mie Ian 25, 2006 9:15 am

da. desigur k ma refer la fiecare trupa comparativ cucu rentu din care face parte shi cu ce mai ie prin zona pe la ia, nu la valoarea ei de-a lungu epocilor or smth
oricum, avand in vedere k sunt recenziile mele, ai oricand optziunea sa nu le mai citeshti
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Avatar utilizator
Shaki
 
Mesaje: 7089
Membru din: Lun Mar 10, 2003 12:00 am

Mesajde LeSharK » Lun Ian 30, 2006 1:06 pm

ce tare poate fi varianta live la FNM - Zombie Eaters de pe albumul live recenzat de whatever.

e demential cand urla cu vocea aia de posedat:
"Hey look at me lady
I'm just a little baby
You're lucky to have me
I'm cute and sweet as candy"

:D
Fanarioti slugarnici ai mondializarii
Ne vând minciuni spoite cu izul bunastarii

vand tricou TOOL
Avatar utilizator
LeSharK
Junior Member
 
Mesaje: 329
Membru din: Dum Iul 04, 2004 11:00 pm

Mesajde whatever » Joi Feb 02, 2006 11:05 pm

in caz ca se intreaba cineva de ce e recenzia mea la Dissecting Table in engleza, raspunsul e simplu. Pentru ca sunt eu lenes, si ma scuzati daca e deranjant ca tot e in romana si doar aia nu. Doar ca, eu facusem recenzia initial pentru ceva forum din state, si evident am scris-o in engleza. Si mi-a fost o lene incredibila sa ma pun sa o traduc, dar oricum, sunt convins ca toti vorbiti bine limba engleza, asa ca nu cred sa fie probleme.

In orice caz, nu o sa mai fac asa ceva, asta chiar a fost o exeptie.

asafasgfagaagssg

asa, deci am updatat tot, sa imi spuneti daca e ceva in neregula. Sper ca nu am gresit nimic, am si numarat albumele, ajutat de frumoasa mea wednesday A-) si avem in total 132 de albume. Mergem hotarati spre 150.

word up
Avatar utilizator
whatever
 
Mesaje: 2848
Membru din: Dum Feb 15, 2004 12:00 am

Mesajde whatever » Dum Feb 12, 2006 10:53 am

faina recenzie RajaF, ce zici, facem sa avem tot de la KoЯn in lista ?
word up
(imi pare mie sau suntem axati cam pe acelasi chestii din muzica ? )
Avatar utilizator
whatever
 
Mesaje: 2848
Membru din: Dum Feb 15, 2004 12:00 am

Mesajde RajaF » Dum Feb 12, 2006 9:54 pm

facem sa avem tot de la KoЯn in lista ?
word up
(imi pare mie sau suntem axati cam pe acelasi chestii din muzica ? )


Facem, numai ca eu nu ma ating de "Life Is Peachy" :x
(asa s-ar parea ca suntem axati :D)


adsdasfsafa

a pro pos, cum ai pus R din korn pe forum ca mie nu imi mere? si daca ai timp inlocuieste-l si in recenzia mea please.
Live fast, die young!
Avatar utilizator
RajaF
Junior Member
 
Mesaje: 596
Membru din: Dum Dec 04, 2005 12:00 am

Mesajde whatever » Dum Feb 12, 2006 11:31 pm

Aight, iau Life is Peachy, ca si imi place foarte mult, Mr. Rogers e ... brrrrrrr. Oricum, zee best ramane Follow The Leader, imo, desigur.

pai Я il poti pune si tu daca dai copy/paste de la mine :D sunt caractere care le obtii apasand alt + anumite cifre (ex, cum am facut í† de la í†nima -> alt + 0198)
Avatar utilizator
whatever
 
Mesaje: 2848
Membru din: Dum Feb 15, 2004 12:00 am

Mesajde RajaF » Dum Feb 12, 2006 11:39 pm

Bun, atunci raman eu cu Issues (preferatul meu desi nu e zee best) si Take A Look In the Mirror. (cu Untouchables dam cu banu, daca nu vrei sa il faci tu :D)
Live fast, die young!
Avatar utilizator
RajaF
Junior Member
 
Mesaje: 596
Membru din: Dum Dec 04, 2005 12:00 am

Mesajde whatever » Lun Feb 13, 2006 1:05 am

it's a deal mate :D
recenzie la Untouchables ..... se poate face si aici : dezamagitor. si cam atat, hehe. Lasa ca vedem ce si cum cu privire la albumul ala ... Eu termin sesiunea joi, si o sa am putin timp liber inainte de Soulfly, asa ca o sa vina recenzii atunci mai mult ca sigur. KoЯn, The Streets si poate si cred ca ma incumet la ceva Venetian Snares si Aphex Twin.
Avatar utilizator
whatever
 
Mesaje: 2848
Membru din: Dum Feb 15, 2004 12:00 am

Mesajde catharsis » Sâm Mai 20, 2006 2:01 am

whatever, baladele si partile melodice de la rhcp mi se par mai mult decat ok. stiu ca tie iti place rhcp pentru partea de funk si pentru ce faceau prin anii '80 dar tb sa recunosti ca partile melodice si baladele nu suna rau si ca by the way e un album bun. nu excelent, dar merge. si snow e o piesa excelenta :P
there is no catharsis

cathartic media
Avatar utilizator
catharsis
 
Mesaje: 1721
Membru din: Dum Mar 03, 2002 12:00 am

Mesajde whatever » Joi Iun 01, 2006 12:01 am

pai suna rau, comparativ la ce faceau zee pepperz inainte. comparativ cu alte chestii care sunt date la tv in ziua de azi suna foarte bine :D
la faza cu by the way nu pot sa fiu de acord, deci serios, detest albumul acela. Il tin doar ca sa am colectia completa (si pe cd, si caseta ca veni vorba, hehe) pentru ca nu il ascult.
snow e o piesa faina .... dar Hump de Bump e excelenta ca ai adus vorba :P
Avatar utilizator
whatever
 
Mesaje: 2848
Membru din: Dum Feb 15, 2004 12:00 am

Mesajde Shaki » Joi Oct 12, 2006 8:27 am

Fgxf scrie:cum se poate numi "Recenzie" daca nu se pot pune poze... asta-i culmea :P
pisi, eu imi amintesc k tzi-am explicat k potzi atasha poze...
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Avatar utilizator
Shaki
 
Mesaje: 7089
Membru din: Lun Mar 10, 2003 12:00 am

Mesajde whatever » Mie Ian 24, 2007 4:18 pm

bjorker, vezi ca am specificat in regulament ca trebuie sa dai note la albumele pentru care faci recenzii. Asa ca scrie tu aici sau pe private (cum vrei) ce note dai pentru ce ai scris pana acuma, si eu o sa le modific la lista de albume.

later edit : apa acuma daca ai scris notele in threadul tau de recenzii, nu le mai scrie si aici.
Avatar utilizator
whatever
 
Mesaje: 2848
Membru din: Dum Feb 15, 2004 12:00 am

Mesajde Bjorker » Mie Ian 24, 2007 5:22 pm

El Perro Del Mar - "El Perro Del Mar" (2006) - 8

Broken Social Scene - 10

Radio 4 - 9
http://todenyasound.blogspot.com/

"I never met no one to deny a sound."
Avatar utilizator
Bjorker
Junior Member
 
Mesaje: 14
Membru din: Vin Feb 03, 2006 12:00 am

Mesajde Bjorker » Mie Ian 24, 2007 5:53 pm

El Perro Del Mar - "El Perro Del Mar" (2006) - 8

Broken Social Scene - 10

Radio 4 - 9
http://todenyasound.blogspot.com/

"I never met no one to deny a sound."
Avatar utilizator
Bjorker
Junior Member
 
Mesaje: 14
Membru din: Vin Feb 03, 2006 12:00 am

Mesajde Bjorker » Mie Ian 24, 2007 5:55 pm

sterge atunci ultimele 2 posturi ale mele
http://todenyasound.blogspot.com/

"I never met no one to deny a sound."
Avatar utilizator
Bjorker
Junior Member
 
Mesaje: 14
Membru din: Vin Feb 03, 2006 12:00 am

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Recenzii

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

cron