RAPID in UEFA 2005-2006

Forum dedicat echipei Rapid si fanilor acesteia.

Mesajde whatever » Sâm Mar 18, 2006 4:36 pm

bhuttule ce stii tu despre Politehnica Timisoara incat sa o faci o echipa de frustrati ? Ai tu habar ce echipa avea Poli in anii 50 cand se batea de la egal la egal cu C.C.A. Bucuresti, Dinamo, Petrolul, U.T.A. si Rapid (care erau cele mai tari echipe in perioada aia). Stiai ca Poli a umilit pe dinamo chiar la Bucuresti cu 6-2 (dupa ce aveau 6-0 la un moment dat, meci in care bunicul meu a dat 5 goluri) si pe steaua, tot la Bucuresti cu 4-1. Sau cand umilea pe Brasov cu 8-0. Sau cand lua cupa Romaniei. Sau cand bunicul meu (doctorul Ioan Ciosescu) lua 3 titluri de golgheter in Divizia A (dintre care unul cica nerecunoscut). Sau faptul ca Poli exista de prin 1921. Sau cand Poli ocupa de 3 ori locul 3 in campionat in acea perioada de glorie. Si titlul a fost ratat (cel putin in editia 58) din cauze care nu au tinut de echipa, si care nu ar fi bine sa le divulg aici desi le cunosc. Aceea era perioada cand C.C.A intr-adevar avea un joc frumos, si echipa tare, dar formata din jucatori efectiv furati de la C.A. Campul Moldovenesc, echipa desfintata pentru ca avusese tupeul sa ocupe primul loc la finalul turului. Si unde crezi ca au fost adusi TOTI jucatatori ? Exact, la C.C.A. Plus marele Apolzan, care stii unde a fost format ca jucator ? La Locomotiva Bucuresti. Adica Rapid.

Eu te rog sa nu vorbesti asa despre Poli fara sa stii anumite lucruri, pentru ca e foarte usor sa arunci cu cacat. Atunci Poli era chiar echipa studenteasca, era acea atmosfera acolo, care acuma s-a pierdut. Si oricum Poli Timisoara, cea adevarata se zbate acuma undeva prin divizia C. Poli actuala e de fapt AEK Bucuresti, sa imi bag eu pula in ei, si in oamenii care au reusit sa futa una dintre cele mai frumoase echipe care au existat vreodata in Romania.

....

cam atat, nu stiu ce sa mai zic altceva, mai ales ca sunt foarte offtopic. Daca primesc ban pentru postul asta nu imi pasa, trebuia sa spun lucrurilor pe nume.
Avatar utilizator
whatever
 
Mesaje: 2848
Membru din: Dum Feb 15, 2004 12:00 am

Mesajde bhuttu » Sâm Mar 18, 2006 5:36 pm

moaaa, da' stiu ca te-aprinsesi...

E adevarat tot ce zici tu, si ceva mai mult, pentru ca de Chinezul Timisoara, multipla campioana a Romaniei, n-ai zis nimic. Dar la fel, nimic din ce ai zis n-are legatura cu actuala Poli, echipa care inca se mai cearta cu un italian dubios pe un palmares care inca nu se stie al cui e. Care actuala Poli nu s-a remarcat decat prin injuraturi pline de ura la adresa Bucurestiului si-a echipelor bucurestene, in special a celei cu, totusi, cel mai bun palmares din Romania.

In alta ordine de idei, suntem, intr-adevar, offtopic rau, da' cred ca ne iarta baixu.

Mai ales daca ne oprim.
If there's a war, we'll all fight!
Avatar utilizator
bhuttu
 
Mesaje: 2510
Membru din: Dum Apr 21, 2002 11:00 pm

Mesajde whatever » Sâm Mar 18, 2006 6:04 pm

io ma opresc, ca nu imi e greu mai ales ca ai dat un raspuns foarte civilizat :) si da, uite, aici sunt de acord cu tine, cu privire la actuala Poli. Mare mare pacat.

ontopic - as veni si eu la asa un sfert de finala (macar la retur) .... poate ne vedem pe acolo. Aveti idee cumva cat o sa coste biletele ?
Avatar utilizator
whatever
 
Mesaje: 2848
Membru din: Dum Feb 15, 2004 12:00 am

part 1

Mesajde h0va » Sâm Mar 18, 2006 6:15 pm

nene bhuttule n'oi fi eo usha de biserica da' nici matale nu iesht..daca ai dubii potz sa'tz reciteshti mesajele postate la adresa rapidului..ultimul post de pe threadul deschis de mine e elocvent..

eu recunosc ca ma incearca de multe ori un sentiment de scarba shi ura cand vine vb de Steaua..culmea e ca multzi dintre oamenii pe care ii apreciez sunt suporterii echipei Steaua, insa atunci cand imi vin in minte cuvintele: Ghencea, Armata Ultra, Marius Lacatus shi nitroglicerina, ma gandesc la masa compacta de dobitoci care m'au terorizat dooj de ani cu marea echipa Shtoia Bucureshti..

nu e nimeni idiot sa conteste valoarea echipei care a facut performantza in anii 80 daar sa va intre bine in cap ca s'a reushit asta pentru ca s'a calcat pe cadavre pentru asta..nu vreau sa intru in polemici pe baza istoriei fotbalului romanesc pentru a'tzi enumera toate echipele desfiintzate pentru a face loc pe prima scena a fotbalului echipelor comuniste insa ar trebui sa pricepi odata shi pt totdeauna ca pt totzi microbishtii din vremea aceea aceste doua echipe sunt sinonime cu colectivizarea shi canalul..e drept multzi dintre oamenii aceea au dat coltzu shi au ramas doar cei care au descoperit fenomenul fotbal in vremea in care Steaua si Dinamo faceau performantza shi multzi dintre ei n'au cercetat niciodata motivul pentru care acele rezultate erau posibile..io pe totzi aceshti imbecili ii detest, pe cei de o varsta cu mine care au vazut Rapidul in B fara sa shtie de ce a ajuns acolo, pe totzi aceia care ne trateaza cu un aer de superioritate cand din hoitul echipelor voastre sovietice inca mai curge sangele supt din venele unor echipe precum Carmen sau Venus.

lasand la o parte ca la performantza obtzinuta in '86 a contribuit intr'o mare masura factorul noroc..altfel cum se explica ca la 2 ani dupa aceasta "performantza" Steaua se folosea de forta pt a invinge echipe din campionatul romanesc? Galactica Steaua? Cat de nesimtzit sa fi sa treci cu vedere astfel de pasaje:

Meciul FC Bihor-Steaua (2-3), disputat in toamna anului 1988, este relevant pentru felul in care militarii isi indeplineau obiectivele. Istoria acelui meci, povestita chiar de Viorel Mateianu , tehnicianul de atunci al oradenilor, a fost data publicitatii in exclusivitate de Evenimentul zilei.
N-am avut voie sa batem pe Steaua, Dinamo, Victoria. Asta a fost tragedia intregului fotbal romanesc, nota Mateianu. Pe 25 septembrie 1988, FC Bihor primea acasa vizita stelistilor. Formatia oradeana, nou-promovata, fusese deja avertizata sa nu se opuna. Cu toate acestea, Mateianu a indraznit sa sfideze regimul si familia dictatorului. Generalii de la Bucuresti si demnitarii judetului aveau sa devina furiosi constatind ca, in teren, gazdele opun rezistenta! FC Bihor a intrat la pauza in avantaj: 2-1. Repriza a doua a fost de cosmar. In caietele sale, Mateianu rememoreaza acest incident care i-a marcat nefast viata, declansindu-i boala ucigasa. Doresc sa informez opinia publica fotbalistica si pe sustinatorii FC Bihor Oradea ca, in 1988, noi n-am pierdut cinstit jocul cu Steaua, ci numai la ordinul primului-secretar Sorcoiu si al adjunctului acestuia, Vulturar, amenintati la rindul lor de Ilie si Valentin Ceausescu cu pierderea scaunelor.
Arbitrul Gheorghe Constantin primise ordin sa tina meciul pina inscriu oaspetii
La pauza, cind Steaua era condusa, Valentin Ceausescu a sunat la sediul clubului oradean, cerind insistent sa discute cu Mateianu. Pina ca antrenorul sa ajunga din vestiar la telefon, legatura se intrerupsese. Acesta nu a mai asteptat un al doilea apel. Incepea repriza a doua. Mi-am ingaduit, cu de la mine putere, sa joc cinstit cu Steaua, scria antrenorul, care a trait atunci cele mai cumplite ore din viata lui. Vazind ca, in ciuda tututor ordinelor, Mateianu continua sa-si apere sansele, prim-secretarul judetului Bihor si toti generalii de la oficiala au coborit la gardul din spatele bancii de rezerve a gazdelor. De acolo, ei au recurs la amenintari cu moartea la adresa antrenorului. Mateianu a fost supus unui stres insuportabil, amplificat de prestatia oribila a centralului Gheorghe Constantin.
Impinsi de la spate, stelistii au egalat in repriza secunda, dar nu reuseau sa inscrie si golul victoriei. Arbitrul primise ordin sa nu fluiere finalul pina cind militarii nu inscriu! Steaua a invins, pina la urma, cu 3-2, cu un gol marcat de Gabi Balint in minutul 100! Dupa partida, am fost bagat in sedinta. Mi s-a spus, reproduc textual, - Mateianu a incercat o lovitura de stat, sa schimbe Consiliul Judetean de Partid Bihor.
Pina la urma, pe la doua noaptea, Vulturar a recunoscut ca a discutat cu arbitrul Constantin sa nu opreasca jocul pina nu cistiga Steaua, avea sa dezvaluie antrenorul. La aproape doua luni de la acel joc, Mateianu avea sa sufere primul accident vascular cerebral.


Ministrul de interne din anii 80, Tudor Postelnicu, era dispus sa ajute prin orice mijloace Dinamo pentru a reusi detronarea stelistilor. In consecinta, echipa a beneficiat, in acei ani, de sprijinul militiei si Securitatii. Lupta intre Steaua si Dinamo a atins, in scurt timp, paroxismul. Adversarii erau obligati sa se predea fara lupta.
Asupra cluburilor se exercitau presiuni fantastice. Cu mult inainte ca Dinamo sa ajunga intr-un oras, incepeau sa sune telefoanele de amenintare. Jucatorii, antrenorii, conducatorii de club, prim-secretarii de partid si celelalte oficialitati locale erau avertizati ca un eventual accident va atrage destituiri pe linie politica si anchete din partea militiei.


Adversarii ciinilor rosii erau amenintati cu puscaria
Ministrul de interne din anii 80, Tudor Postelnicu, era dispus sa ajute prin orice mijloace Dinamo pentru a reusi detronarea stelistilor. In consecinta, echipa a beneficiat, in acei ani, de sprijinul militiei si Securitatii. Lupta intre Steaua si Dinamo a atins, in scurt timp, paroxismul. Adversarii erau obligati sa se predea fara lupta.
Asupra cluburilor se exercitau presiuni fantastice. Cu mult inainte ca Dinamo sa ajunga intr-un oras, incepeau sa sune telefoanele de amenintare. Jucatorii, antrenorii, conducatorii de club, prim-secretarii de partid si celelalte oficialitati locale erau avertizati ca un eventual accident va atrage destituiri pe linie politica si anchete din partea militiei.

?!
Avatar utilizator
h0va
 
Mesaje: 2049
Membru din: Mar Oct 21, 2003 11:00 pm

part 2

Mesajde h0va » Sâm Mar 18, 2006 6:15 pm

Astea sunt minunatele voastre echipe???

Dinamovistii au desfiintat Gheata de Aur
Trofeele interne fiind un obiectiv imposibil de realizat, dinamovistii au fost nevoiti sa se multumeasca doar cu tinte internationale. In paralel cu rezultatele notabile din Cupa Cupelor, ros-albii au apelat la o inselaciune pentru a cistiga Gheata de Aur. Prestigioasa distinctie, acordata anual de France Football celui mai prolific marcator din campionatele europene, a fost cistigata de Camataru si Mateut in urma unor falsuri de pomina. Adversarii din campionat erau obligati nu numai sa se lase invinsi, dar sa se dea si la o parte din calea atacantilor dinamovisti alesi pentru a iesi golgeteri. Povestea era de notorietate, iar galeriile rivale se intreceau in refrene batjocoritoare. Au facut epoca versurile din 1987 ale rapidistilor: - Camataru Rodion nu e gheata, ci soson si - Camataru, hai pe noi, sa ne dai si golul doi!. Camataru a inscris 44 de goluri in editia 86-87, iar Mateut a recidivat cu 43 de goluri in editia 88-89, stirnind nenumarate ironii in tara si revolta in strainatate, unde revista franceza a decis sa desfiinteze Gheata de Aur.
La Victoria erau arestati pina si spectatorii!


Shi dupa toate aceste lucuri dovedite alb pe negru avetzi tupeul sa ne vorbitzi noua de diviza B shi de lipsa performantzelor..indiferent cat de mult ar ingrosha cineva obrazul trebuie sa fi cel putzin batut in cap sa nu realizezi pretzul performantzelor obtzinute de Steaua shi Dinamo..

Shi nu, nu mi se pare normal sa aud in jurul meu in tzara, in Europa vorbindu'se despre marea echipa rosh'albastra cand acest monstru comunist s'a hranit cu cadavrele celorlalte echipe de traditie ale acestei tzari..

Imi spui ca sunt frustrat? Te intreb shi eu pe tine stimabile, eshti din Bucuresti? Daca nu, shtii tu oare cum e sa'i vezi pe totzi acei golani imbracatzi in rosh'ablastru injurand oameni cu parul alb numindu'i tzigani, ciori shi nespalatzi pentru ca iau loc in tribunele Giulestiulu??i..Bunicul meu a fost rapidist, shi domnul meu, nu a fost nici tzigan nici nespalat shi cu sigurantza cu mult mai destupat la minte shi cu mai mult simtz decat golanii aceia auto'intitulatzi Armata Ultra..ca printre suporterii Rapidului sunt shi tampitzi shi tzigani accept dar de la unu care shtie ce vorbeshte nu de la totzi tampitzii cu paie in buletin care din fundu Moldovei repeta ca nishte papagali nishte cretinisme debitate de cine shtie ce idiot care a vazut un tzigan din Giuleshti cu fularul vishiniu legat la gat..

Asha ca lasa'ma ba frate cu replici d'astea ca nu le mai inghit de mult..de pe vremea in care proful de mate din liceu dinamovist fiind, ma scotea la tabla de fiecare data cand Rapidul cashtiga pentru a ma ironiza shi a ma face de cacat..din pacate pentru el shi pentru tziganul caruia i'am scos dintzii din gura cand mi'a smuls emblema clubului Rapid de pe short, simpatia mea pt Rapid a ramas aceiashi..


N'am de gand sa ma mai cocoshesc in fatza unor copii ca ValiEnte sau Eagle sau Sica pentru care cuvantul "traditie" n'are nici o valoare, n'am sa mai oblig pe nimeni sa citeasca despre toate aceste crime infaptuite impotriva echipelor precum Rapid sau Progresul, am sa'i rog ce i'am rugat mereu pe totzi cei care mi'au bagat aceasta placa cu "aviari" shi "rrapid" shi care nu's inca sub efectul total al aurolacului din punga: venitzi ba pe Giuleshti sa vedetzi cum arata o galerie, sa vedetzi acolo shi batrani shi tineri cantand impreuna imnul echipei din Grant. Venitzi sa vedetzi o galerie compusa shi din altceva decat din tembeli de doozeci de ani pushi pe bataie shi scandal precum shi inca o mana de adultzi care n'au calcat niciodata in tribunele stadionului Ghencea, dar care au admirat din Vaslui sau Slobozia performantzele echipei etalon a REPUBLICII SOCIALISTE ROMANIA!

domnule bhuttu te rog frumos ca in discutziile cu mine pe forum te rog din suflet sa evitzi sa ma mai scormoneshti cu astfel de subiecte, iesht un nene de treaba, motivele pt care simpatizezi cu Steaua nu ma intereseaza shi prefer sa ramana o enigma pentru mine..atat dumneata cat shi dragu' de cubu, memetu, nae, aliosha, decret and so on putetzi sa injuratzi cat vretzi nishte golani shi tzigani care se auto'intituleaza rapidisti dar nu improshcatzi cu noroi blazonul unei echipe care n'a avut "shansa" sa devina produs de export pentru Romania comunista..noi avem un blazon, voi avetzi un presh de shters pe picioare pentru fanii Timishoarei, Rapidului, Clujului sau ai Oradei.

In final, daca tot am vorbit de echipe de vis iata shi echipa Rapidului cu care acest club a cashtigat campionatul pentru prima oara in istoria sa in '67 (sezon in care marele jucator oltean Oblemenco primea titlul de golgeter al Romaniei)

Raducanu - Lupescu, Motroc, Coe Dan, Greavu - Dinu, Jamaischi - Nasturescu, E. Dumitriu, Ion Ionescu, Codreanu.

ei sunt eroii mei in frunte cu Valentin Stanescu, antrenorul care da numele stadionului din Giulesti..oare voi copii shtitzi ca Rapid este prima echipă romanescă ajunsă in finala unei competiţii europene inter-cluburi (Cupa Europei Centrale in 1940, finală nedisputată din cauza războiului)? Shtitzi oare voi ca eroii mei au jucat pe un stadion inaugurat in 1939 fiind o copie mai mica a "Potcoavei" din Londra a echipei Arsenal? Oare voi shi altzi suporteri stelishti shtitz atatea despre "istoria" clubului vostru sau este un subiect tabu caci este un gunoi ce trebuie impins sub covor lasand la suprafatza doar cele douazeci de trofee cashtigate, o mie de cupe shi o cupa a campionilor europeni..

i rest my case..anyway, te iubesc Rapid!

?!
Avatar utilizator
h0va
 
Mesaje: 2049
Membru din: Mar Oct 21, 2003 11:00 pm

Mesajde whatever » Sâm Mar 18, 2006 7:21 pm

bro, stii cine a fost unchiul bunicului meu ? (adica ruda si cu mine, hehe) Stefan Barbu, adica Barbu II ! Cel care a invins Ripensia in finala cupei din 34 - 35 cu un gol faimos din lovitura libera.

ps - nu stii cat o sa coste biletele ?
Avatar utilizator
whatever
 
Mesaje: 2848
Membru din: Dum Feb 15, 2004 12:00 am

Mesajde baixinho© » Sâm Mar 18, 2006 8:40 pm

ce căcat de legătură este intre cele şapte posturi de mai sus şi participarea Rapidului in Cupa UEFA?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
Avatar utilizator
baixinho©
 
Mesaje: 14117
Membru din: Joi Mar 14, 2002 12:00 am

Mesajde bhuttu » Dum Mar 19, 2006 6:42 am

Daca imi rezerv dreptul sa ignor mesajul migului din alta parte - ca unul nedemn de un raspuns - astea de varsat nadufu' pe-o parte ma distreaza teribil, pe partea cealalta ma scot din pepeni din cauza perspectivei absurd de subiective din care sunt scrise.

Este absolut normal ca la orice merit de orice natura al oricui de pe lumea asta sa existe si capetele patrate care scarma cacatul si gasesc tot felul de bube, de motive, de conspiratii si de mizerii. Asa ca din punctul asta de vedere, tinere, n-aduci nimic nou. Nici macar in cazul nostru particular. Tot ce-ai spus tu acolo s-a mai spus si s-a mai desfiintat. Permite-mi te rog sa nu ma mai obosesc si eu.

Paranoia atinge insa cote periculoase fix aici:
h0va scrie:lasand la o parte ca la performantza obtzinuta in '86 a contribuit intr'o mare masura factorul noroc..altfel cum se explica ca la 2 ani dupa aceasta "performantza" Steaua se folosea de forta pt a invinge echipe din campionatul romanesc?


In pula mea, cu noroc a castigat Steaua in 86, cu noroc a ajuns in finala din 89, si toate campionatele au fost castigate politic. Gloria Bistrita i-ar pisa in cur pe-alde Lens, Sampdoria sau Herta, iar Steaua nu-i mai valoroasa decat FC Vaslui, doar au facut 2-2 in ultimul meci direct.

Alta ar fi rugamintea mea (pe langa scuzele de rigoare pentru un nou offtopic).

Fiti fratilor un pic mai consistenti. Adica hotarati-va in pula mea, se pune istoria sau nu se pune? Se pune palmaresul sau nu se pune? Se pune valoarea sau nu se pune?

Ca daca eu injur rapidu' si tu imi zici de formatia de aur de-a luat singurul titlu antedecembrist, dupa aia io vorbesc de istorie si tu-mi zici de huligani, tigani si aurolaci, si tot asa, e destul de normal sa nu ne intelegem.

Asa ca hai ca macar aici sa zicem de participarea rapidului in uefa anu' asta, nu de bunicii lu' whatever de-a fost golgeteri la Timisoara sau de culorile pe care le iubeste hova si pe care eu ma pis.
If there's a war, we'll all fight!
Avatar utilizator
bhuttu
 
Mesaje: 2510
Membru din: Dum Apr 21, 2002 11:00 pm

Nu plange, Niculae!

Mesajde haifi » Vin Apr 07, 2006 12:19 pm

Fii barbat!
Nu plange, Moldovan! La naiba, ce sunteti voi, sportivi luptatori sau babe senile! Ati invins dincolo de scor si de rezultatul final!
Sunteti invingatori iar invingatorii nu cred in lacimi!
Data viitoare veti ridica o Cupa deasupra capului si toata lumea va fi cu ochii pe voi!
Vom jubila si vom fi visinii pana in maduva oaselor,cea mai frumoasa culoare din lume ne va picta chipurile si vom plange cu lacrimii visinii. De bucurie !
Ireversibil,Irecuperabil,Iremedial,Ireal,Ireverenţios,Ireconciliabil,Ire...
Avatar utilizator
haifi
Junior Member
 
Mesaje: 656
Membru din: Sâm Noi 09, 2002 12:00 am

Mesajde Eagle Raider » Sâm Apr 29, 2006 9:54 am

dap, nu mai plangeti ca veti ridica cupa deasupra capului foarte curand (Cupa Romaniei)
///tHE Lion kING\\\
Avatar utilizator
Eagle Raider
 
Mesaje: 645
Membru din: Joi Mar 24, 2005 12:00 am

Mesajde baixinho© » Sâm Apr 29, 2006 11:42 am

Igăle, este ultimul post pe care ţi-l mai accept pe acest forum, pentru că ăla de deasupra este off-topic. consideră că ai ban pe sub-forumul Rapid. nu ţi-l dau nu din lene, ci pentru că se scriu şi aici destule posturi interesante, nu doar de către rapidişti, şi, citindu-le, poate o să cunoşti şi tu mai bine fenomentul fotbalistic. dar, sincer, mă indoiesc că vreodată o să poţi să-mi faci o analiză a unui meci de fotbal.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
Avatar utilizator
baixinho©
 
Mesaje: 14117
Membru din: Joi Mar 14, 2002 12:00 am

Mesajde Eagle Raider » Sâm Apr 29, 2006 4:33 pm

k poate referitor la posturi interesante ai dreptate ,dar cu off-topicu mi se pare cam exagerat ,eu faceam o paralela la o cupa caci despre o cupa era vorba mai sus umpic numa ca ea era Uefa si nu a Romaniei,pana la urma ceva realizabil spre deosebire de Uefa care nu cred ca Rapidul va avea ocazia sa o castige toata viata mea.

Rapidul a facut o figura frumoasa anul asta in Uefa .Multi rapidisti afirma ca Rapidul ar fi eliminat-o pe Middlesbrough ,un meci nu seama cu altul,aja si Steaua poate ca ar fi eliminat pe Anderlecht acu cativa ani :P
///tHE Lion kING\\\
Avatar utilizator
Eagle Raider
 
Mesaje: 645
Membru din: Joi Mar 24, 2005 12:00 am

Mesajde baixinho© » Sâm Apr 29, 2006 4:43 pm

Igăle, in primul rand, mie imi place să mă ţin de promisiune (aşa cum am scris şi la motivul pentru care ţi-am şters postul). in al doilea rand, tu nu ai făcut nici o paralelă, ai făcut mişto.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
Avatar utilizator
baixinho©
 
Mesaje: 14117
Membru din: Joi Mar 14, 2002 12:00 am

Anterior

Înapoi la FanClub Rapid

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori