Atitudinea fata de viol

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Daca as afla ca partenera/ul mea/meu a fost victima unei agresiuni sexuale...

... as intrerupe imediat relatia.
1
3%
... nu m-ar afecta, prezentul nostru impreuna conteaza.
25
66%
... nu pot sa imi dau seama acum cum as reactiona.
12
32%
 
Voturi totale : 38

Atitudinea fata de viol

Mesajde Lauri-k » Lun Sep 05, 2005 2:47 pm

Vorbeam aseara cu un bun amic chestiuni legate de relatiile in care noi doi suntem implicati. Si din una in alta am ajuns sa vorbim despre viata sexuala pe care el o are cu prietena lui cu care este de 3rei luni. L-am intrebat la un moment dat daca fata a fost virgina si el a zis ca nu din cauza ca a fost VIOLATA. Sau cel putin asa i-a spus ea si a mai zis ca faptul s-ar fi petrecut cu relativ putin timp inainte de debutul relatiei lor.
De ce spun ca "cel putin asa i-a spus ea"? Pentru ca, pentru o situatie ca aceea in care ea ar fi fost violata, mi se pare ca i s-a daruit cam repede si cam cu usurinta.
Ma gandesc, nu e normal ca in urma unei astfel de agresiuni (caci pana la urma violul asta este, o agresiune sexuala) fata sa ramana cu ceva traume psihice si cu o oarecare reticienta in ceea ce priveste actul sexual, mai ales ca violul a fost primul ei "contact" cu sexul, si deci sa aiba nevoie de o perioada mai lunga de timp pentru a depasi trauma si a incerca sa aiba din nou un contact sexual, de data asta cu baiatul pe care il iubeste (sau cu care are o relatie, depinde de situatie)?
Ma intereseaza si parerea voastra in legatura cu subiectul.
Atat pe baieti cat si pe fete as vrea sa ii/le intreb care ar fi reactia si atitudinea lor la aflarea faptului ca persoana cu care au o relatie a fost in trecut victima unei agresiuni sexuale.

Cu respect, Laura.
Traim in iubire, plecam in lumina. Sa fim printre stele impreuna as vrea.
Avatar utilizator
Lauri-k
Junior Member
 
Mesaje: 46
Membru din: Joi Feb 24, 2005 12:00 am

Mesajde gigica » Mar Sep 06, 2005 5:41 pm

Mdea, e cam ciudat ca fata respectiva nu a ramas cu "sechele"...

Eu nu prea am intalnit caz de baiat violat :D Dar daca prietenul meu ar fi trecut prin asa ceva, l-as ajuta sa treaca peste moment :P

Anyways, cand am citit titlul threadului asta, am crezut ca e ceva de genul bancului ala:"viol, da nu sariti ca imi place" ~p
Daca nu e si fudul, prostul nu e prost destul :D
Avatar utilizator
gigica
Junior Member
 
Mesaje: 94
Membru din: Mie Aug 31, 2005 11:00 pm

Mesajde m0rgul » Mar Sep 06, 2005 6:32 pm

Violul chiar mi se pare cea mai mare tampenie...detest violenta si violul chiar este un act de violenta...

Cunosc o persoana, victima unui viol...si vreau sa spun k tipa a ramas cu traume...in sensul k pt ea sexul e doar o chestie asa...k sa simta ceva cald in stomac... no pleasure at all... Si dk ar fi doar asta...dar sa nu mai aiba incredere in sine, in baieti...e total nashpa...idiot....

Si cea mai cretina faza e k tipa a fost mult prea speriata k sa depuna plangere impotriva tipului...astfel incat in ziua de azi ne bucuram de un tampit in libertate...
Vreau sa sti ca prietenia ta inseamna mult pentru mine. Plangi tu, plang si eu. Razi tu, rad si eu. Sari jos de pe o fereastra...ma uit jos si atunci... rad din nou.
Avatar utilizator
m0rgul
Junior Member
 
Mesaje: 24
Membru din: Mie Iun 08, 2005 11:00 pm

Mesajde MushroomTrip » Mar Sep 06, 2005 8:50 pm

Eu acum cativa ani era cat pe aci sa fiu violata. Eram la un tip pe care il stiam de doi ani si eram amici. Iar norocul meu a fost ca a juns sora-sa acasa. Evident ca am fost marcata dar probabil ca pe mine m-a salvat si faptul ca aveam un prieten cu care eram impreuna de-un an si a reusit sa ma faca sa trec peste asta si sa raman fara traume legate de sex.
Deci, ceea ce vreau sa spun este ca nu poti pune un diagnostic fix legat de chestia asta. Cred ca mia conteaza si cum esti ajutat dupa, cine este alaturi de tine, etc.
Avatar utilizator
MushroomTrip
Junior Member
 
Mesaje: 40
Membru din: Joi Sep 01, 2005 11:00 pm

Mesajde Ramuna » Mar Sep 06, 2005 10:14 pm

Poi am trecut shi eu prin asha ceva... 10 ianuarie, anu asta! Veneam de la scoala, pe strada intuneric, iar nu se aprinsesera blestematele alea de lumini. Era ora 8 dar era intuneric, era iarna... La cativa metri apropiere de blocul meu, am obs un baiat care mergea in pas cu mine dar pe trotuarul celalalt... Nu i-am dat prea multa atentie pana cand , dupa ce am intrat in bloc, a intrat dupa mine. Pe prima treapta, m-am dat mai intr-o parte sa aiba loc sa treaca si atunci mi-am dat seama de ce intentii avea... In fine, nu are rost sa intru in detalii.... Ma tragea jos cu el ... Nici nu sh cum am reusit sa ajung pana la etajul 2. El tragea de mine, sa merg cu el, ma brusca, iar eu ma agatasem de balustrada. Am incercat sa dau in el, l-am lovit dar degeaba... Am incercat sa tzip numai k vecinu meu de la 2 avea un caine si latra si el in acelasi timp si ma acopera. Norocul meu a fost ca a deschis usa prietena mea. Ramasase masca, nu mai shtia ce sa faca, ala s-a speriat si a luat-o la fuga pe scari in jos.... E adevarat ca, cateva zile mai tarziu mi-era frica sa ies singura din bloc, ma lua tot timpu un prieten de la scoala.... Dar acum nu mai am nimic, ma bucur ca nu s-a intamplat nimic in ziua aia... dar cred ca nu o sa uit niciodata ...
inca ma mai ustura pielea de pe locul de unde te-ai rupt tu
Avatar utilizator
Ramuna
Junior Member
 
Mesaje: 207
Membru din: Lun Aug 29, 2005 11:00 pm

Mesajde vali » Joi Sep 08, 2005 8:29 pm

violul este cel mai dezgustator lucru
nici scatofilia nu il intrece
some people deserve to die
Avatar utilizator
vali
 
Mesaje: 5729
Membru din: Mar Iul 03, 2001 11:00 pm

Mesajde blue_wing » Vin Sep 09, 2005 12:04 pm

mai nu prea stiu ce sa zic. vad daca o fi sa se intample vreodata (si sper sa nu se intample niciodata)
"Pe buzele ei mi se naste sufletul." (L. Blaga)
Si daca dragostea spune NU mai sunt 665 de motive ca sa traiesti.
Avatar utilizator
blue_wing
Junior Member
 
Mesaje: 63
Membru din: Mie Mai 11, 2005 11:00 pm

Mesajde blaind » Sâm Sep 10, 2005 12:42 am

violul este o chestie scarboasa, un gest de "kko" pe care nimeni nu ar trebui sa-l faca..totzi violatorii ar trebui sa se gandeasca cum ar fi sa fie ei, la randul lor, violatzi......
sincer, cunosc o fata care, atunci cand avea 13 ani, a fost violata de 3 tzigani... tipa este pur shi simplu traumatizata..deshi acum are aproape 18 ani, nimeni nu a reushit sa o ajute sa ishi revina complet... pacat..
violurile pot distruge vietzile victimelor
Still talkin' to myself
and nobody's home

(Alone)
Avatar utilizator
blaind
Junior Member
 
Mesaje: 41
Membru din: Vin Iun 25, 2004 11:00 pm

Mesajde Lauri-k » Sâm Sep 10, 2005 9:55 am

Asa e. Si e pacat ca exista oameni care sunt in asemenea hal lipsiti de sentimente, si care pentru satisfactia lor personala nu se gandesc la viata pe care o distru poate pentru totdeauna.
Traim in iubire, plecam in lumina. Sa fim printre stele impreuna as vrea.
Avatar utilizator
Lauri-k
Junior Member
 
Mesaje: 46
Membru din: Joi Feb 24, 2005 12:00 am

Mesajde Vzzlo » Lun Iun 19, 2006 6:28 pm

Prietena mea a fost victima unui viol. Stiam asta de la inceputul relatziei. Eram convins ca va trece peste dar acum incep sa cred ca m'am inshelat. Problema este cand facem dragoste: vad in ochii ei cat de mult ma iubeste dar din pacate nu simte nimic. Eu am avut multe prietene shi nu am avut probleme in pat niciodata deci nu sunt eu de vina...O iubesc prea mult sa renuntz la ea.
Vzzlo
Junior Member
 
Mesaje: 3
Membru din: Lun Iun 19, 2006 6:07 pm
Localitate: acasa

Mesajde Necko » Lun Iun 19, 2006 7:36 pm

imi pare rau pentru prietena ta... :( si tot respectul meu pentru atitudinea ta.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Avatar utilizator
Necko
 
Mesaje: 4348
Membru din: Dum Noi 09, 2003 12:00 am

ma gandesc...

Mesajde Ayala » Lun Iun 19, 2006 7:44 pm

Vzzlo scrie:Prietena mea a fost victima unui viol. Stiam asta de la inceputul relatziei. Eram convins ca va trece peste dar acum incep sa cred ca m'am inshelat. Problema este cand facem dragoste: vad in ochii ei cat de mult ma iubeste dar din pacate nu simte nimic.

nu pot sa spun ca am cunostinte de specialitate, insa ar fi o solutie sa nu mai faceti un timp amor. stai cu ea, dormiti impreuna, faceti orice inafara de actul in sine. Adica sa-i lasi ei initiativa. Daca te intreaba spune-i ca veti face sex doar cand ea va vrea cu adevarat. Aici depinde si de tine s-o simti. E un blocaj psihic.
Ayala
 
Mesaje: 540
Membru din: Dum Iun 18, 2006 11:00 pm

Mesajde HABEEB » Lun Iun 26, 2006 2:05 pm

vin si eu cam offtopic... dar si asta e un motiv in plus pt ca prostitutia sa fie legalizata.. au si totzi frustratzii dreptul sa futa

am votat ultima varianta pt ca pur si simplu nu vreau sa ma gindesc la asa ceva
[B]§øMê þêøþ£ê T꣣ Mê THªT ï ñêêÃÂ
Avatar utilizator
HABEEB
 
Mesaje: 459
Membru din: Vin Dec 26, 2003 12:00 am

Mesajde Blade_Runerr » Lun Iun 26, 2006 10:44 pm

De acord cu Zoso....dupa mine violatorii nu ar trebui sa fie judecati si condamnati ...
Ar trebui pur si simplu eliminati....
Blade_Runerr
Junior Member
 
Mesaje: 26
Membru din: Dum Iun 25, 2006 9:40 pm
Localitate: Romania TM

Mesajde Vzzlo » Lun Iul 03, 2006 12:40 am

Am primit multe sfaturi in legatura cu problema mea. Le'am triat si am incercat tot ce parea ca are potential. Din pacate nimic nu a functionat, inca mai mult acuma am si eu un blocaj psihic, adica nu vreau sa fac ceva ce ar putea sa ii declanseze amintiri neplacute. Chiar nu mai stiu ce sa fac si simt ca o pierd. E mult prea multa frustrare...o doresc enorm si totusi nu pot si nu vreau sa o am...
Vzzlo
Junior Member
 
Mesaje: 3
Membru din: Lun Iun 19, 2006 6:07 pm
Localitate: acasa

Mesajde bau_bau » Lun Mai 21, 2007 6:06 pm

Blade_Runerr scrie:De acord cu Zoso....dupa mine violatorii nu ar trebui sa fie judecati si condamnati ...
Ar trebui pur si simplu eliminati....



Mai degraba, ar trebui castrati
Avatar utilizator
bau_bau
Junior Member
 
Mesaje: 7
Membru din: Dum Mai 20, 2007 11:00 pm

Mesajde M@rLanU^^ » Lun Mai 21, 2007 11:32 pm

nu am fost pus niciodata in situatia de a avea o prietena care a fost agresat sexual, dar am votat prima varianta... nu cred ca ar conta pt relatia noastra ce s-a intamplat in trecut.... as incerca sa o ajut sa treaca mai usor peste chestia asta, dar in nici un caz nu i-as da papucii findca a fost violata de un nenorocit.... nu e vina ei... a fost la locul nepotrivit in momentul nepotrivit....

oricum am trecut de faza in care caut relatii bazate pe sex.... si daca as fi cu o persoana care a trecut prin asa ceva, singurul motiv pt care as sta cu ea e faptul ca o iubesc.... si tocmai din cauza asta as astepta pana e ea gata sa intretina relatii sexuale... nu mi-as dori sa faca dragoste cu mine, doar ca sa ma faca pe mine fericit...
A invidia inseamna a te recunoaste inferior
Avatar utilizator
M@rLanU^^
Junior Member
 
Mesaje: 82
Membru din: Joi Apr 05, 2007 11:00 pm

Mesajde mnc21 » Vin Iun 01, 2007 1:11 pm

VIVAAAAAAAA LA VIOLENTZAAAAAAAAA!!!!!! glumeam oameni buni haide sa va zic dupa parerea mea ce le-as face la zdrentele alea de oameni care nu sunt instare sa aiba o femeie si fac acele gesturi {"IO ........ IN CALITATE DE SEF AL ACESTEI TARI PLINA DE ZDRENTE SI HAHALERE II CONDAMN PE ACESTI VIOLATORI LA CASTRARE pac pac pac DAAAA LA CASTRARE BANELE ADUMI CLESTELEE... SI TU ZMARANDESCULE TINEI BINE !!!!!!!}
mnc21
Junior Member
 
Mesaje: 21
Membru din: Vin Mai 13, 2005 11:48 am
Localitate: acasa

Mesajde antonia89 » Mie Oct 28, 2009 9:32 pm

well...o sa va vorbesc din propria experienta.aveam 13 ani pe atunci...acum fac 20 in decembrie.in fine.....
nu are rost sa va mai spun cum e ,cum te simti etc.e de la sine inteles si mi-e oarecum greu sa vb despre asta si in ziua de azi.
ideea e ca ,fiecare trece peste in felul sau.difera de la o pers la alta.unii nu trec deloc si e si mai urat.
mie mi-a luat cam 3 ani de zile sa "trec peste",si am facut asta singura fara ajutorul nimanui.

e posibil ca respectiva sa fi trecut mai usor sau...nu stiu...asta nu inseamna ca nu a afectat-o.e foarte greu sa intelegi ce se petrece in mintea persoanei in cauza...e foarte greu.si mi-e la fel de greu sa va explic.

acum am o viata normala,simpla.dar chiar si in ziua de azi imi amintesc si uneori am zile proaste din pricina asta...

sfatul meu e ,ca atunci cand intalniti astfel de pers sau apropiati ai vostri sa fie maltratati sexual,sa aveti rabdare,sa-i intelegeti,sa nu-i sufocati dar nici sa-i lasati singuri si mai ales sa nu-i respingeti.mai rau faceti...

in rest....nu stiu ce as mai putea spune...dar asta e unu din lucrurile care niciodata nu trec pe deplin.trebuie sa inveti sa traiesti cu asta...
Avatar utilizator
antonia89
Junior Member
 
Mesaje: 30
Membru din: Mar Oct 20, 2009 11:00 pm

Re: Atitudinea fata de viol

Mesajde SensContrar » Dum Ian 02, 2011 11:38 pm

Sincer...e complicat...Am trecut prin asta...mi`am pierdut inocenta varstei la care sunt..mi`am pierdut o parte din mine ..si clipele prin care treci atunci iti lasa urme adanci :-j conteaza foarte mult cine iti este alaturi....

Baietii care au partenere trecute prin asta..ar trebui sa fie destul de rabdatori....
Sincer...imi veneau imaginile ..de atunci in minte ..si m`am oprit...chiar daca prietenul meu nu se compara cu acea scarba de om:-j ...


Te marcheaza ...4 luni ..nici nu mai suportam sa ma ia tata in brate ...:-j


Indiferent ..de persoanele pe care le ai sau nu langa tine...sau oricat de puternica ai fi ..nu cred ca poti trece asa reede peste asta ...eu consider ..ca tipa nu a fost in totalitate sincera ..:P poate chiar deloc ...
SensContrar
Junior Member
 
Mesaje: 4
Membru din: Dum Ian 02, 2011 9:33 pm
Localitate: galati

Re: Atitudinea fata de viol

Mesajde kant emir » Mie Ian 05, 2011 4:27 am

inocenta varstei la care sunt

da' cati anisori ai, copila mea?
Sincer...imi veneau imaginile ..de atunci in minte ..si m`am oprit...chiar daca prietenul meu nu se compara cu acea scarba de om

nasol - dar am pornirea sa deduc de aici ca ai depasit, pana la urma, si momentul, si inocenta (sau ce mai ramasese din ea)





daca n-ar fi atatea puncte de suspensie in postul tau te-as intreba mai multe, dar ma derutezi peste masura
kant emir
 
Mesaje: 9782
Membru din: Joi Noi 18, 2004 12:00 am

Re: Atitudinea fata de viol

Mesajde SensContrar » Joi Ian 06, 2011 7:58 pm

Am 18 ani kant emir :) :P s`a intamplat la varsta de 14 ani...m`am referint la inocenta varstei de atunci.
Intrebari referitoare ...la ? :D
SensContrar
Junior Member
 
Mesaje: 4
Membru din: Dum Ian 02, 2011 9:33 pm
Localitate: galati

Re: Atitudinea fata de viol

Mesajde SensContrar » Joi Ian 06, 2011 8:01 pm

Scz ..greseala mea la postarea anterioara:P
SensContrar
Junior Member
 
Mesaje: 4
Membru din: Dum Ian 02, 2011 9:33 pm
Localitate: galati

Re: Atitudinea fata de viol

Mesajde kant emir » Vin Ian 07, 2011 7:07 am

oh, nu vrei sa le auzi, crede-ma!

(in definitiv, la 18 anisori, inca mai ai o ulcica-doua din inocenta aia - bucura-te de ea, cat n-ai ochi s-o vezi)
kant emir
 
Mesaje: 9782
Membru din: Joi Noi 18, 2004 12:00 am

Re: Atitudinea fata de viol

Mesajde SensContrar » Mar Ian 11, 2011 9:19 pm

Hmm....multumesc pentru sfat :*:*

Pai sa stii ca m`ai facut curioasa:P
SensContrar
Junior Member
 
Mesaje: 4
Membru din: Dum Ian 02, 2011 9:33 pm
Localitate: galati

Re: Atitudinea fata de viol

Mesajde adrian95 » Sâm Iul 30, 2011 8:16 pm

Am avut ocazia sa cunosc o fata care fusese violata.Ramasese cu un soc si mai ales daca-i vorbeau cu voce tare sau daca o atingeai pe neasteptate.Cand am cunoscut-o,lucra pentru mine.Am observat "ticurile" ei inca de la interviu si sincer sa fiu,vorbind cu ea parca un destin imi spunea ca fata asta a suferit ceva.Inca de la jumatatea interviului i-am spus:
-Pentru ca sa ivit o problema si am ceva urgent de facut,interviul nu mai continua dar esti angajata,ai vre-o intrebare?
-Nu,imi raspunde ea si parca in momentul asta devenise alta persoana.
Prima luna m-am purtat cu ea mai ceva decat a-si spune "cu manusi",i-am dat de lucru independent si o scoteam aproape zilnic la lunch.In a doua luna am inceput sa o intreb de parinti,avea doar mama care traia intr-un catun uitat de timp,intr-o tara din lumea a treia subdezvoltata.I-am oferit un avans daca vrea sa-i trimita bani mamei,a acceptat.Cand a fost ziua sa-mi returneze banii am intrebat-o daca vrea sa amane plata pana la salariul urmator.Am amanat-o asa cu plata datoriei vre-o 5 luni la care pana la urma i-am spus ca nu-i nevoie sa-mi ramburseze cei $300 intrucat eu consider ca ea a facut o munca buna si eu mi-am recuperat banii.Asa a capatat incredere in mine si intr-o zi a inceput sa-mi povesteasca mai mult de mama ei.Mama ei fusese si ea violata pe cand ea(fata ce lucra la mine) avea 5 ani,mi-a povestit cateceva de mama ei ca apoi sa-mi povesteasca de ea cum a fost violata si cum i-au dat droguri cu forta,tinuta in casa 2 luni de zile.
La angajare i-am spus ca job-ul este pentru un an si ca nu-i garantez nimic dupa aia.Desi mie a inceput sa-mi mearga mai prost pe cand ea avea la mine sase luni deja, am tinut-o un an intreg.In ultimile sase luni i-am spus ca nu prea e de munca si pana cand implineste anul sa-si caute ceva serios ca sa poata avea o munca buna si printre persoane de confidenta.In a douasprezecea luna "P" nu a mai venit la munca iar eu ca sa-i fac un favor i-am platit salariul intreg.Dupa cca 4 luni aflu ca "P" de fapt, din a 12 a luna cand a renuntat la munca se intorsese la droguri, cu cine? Exact cu tipul care o violase si abuzaze 2 luni de zile.
adrian95
Junior Member
 
Mesaje: 4
Membru din: Vin Iul 29, 2011 9:36 pm

Re: Atitudinea fata de viol

Mesajde kant emir » Sâm Aug 20, 2011 12:05 pm

adrian95 scrie: Mama ei fusese si ea violata pe cand ea(fata ce lucra la mine) avea 5 ani
...
de fapt, din a 12 a luna cand a renuntat la munca se intorsese la droguri, cu cine? Exact cu tipul care o violase si abuzaze 2 luni de zile.

concluzia care se desprinde: daca tot violezi, droghezi, sechestrezi, abuzezi, macar fa-o cum trebuie (bine faci, bine primesti sau cine se scoala de dimineata, moare de grija altuia si ce naste din pisica, nu sare departe de trunchi samd)
kant emir
 
Mesaje: 9782
Membru din: Joi Noi 18, 2004 12:00 am


Înapoi la Sex

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 3 vizitatori