Maltratarea organelor genitale

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Maltratarea organelor genitale

Mesajde piskeshu » Mie Iul 19, 2006 4:04 pm

Pe acest subiect se va discuta despre tot felu de maltratari ale organelor genitale: circumcizii mai mult sau mai putin reusite, excizii de clitoris si dracu mai stie de ce, castrare etc. Asteptam povesti interesante.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
Avatar utilizator
piskeshu
banned
 
Mesaje: 5692
Membru din: Vin Noi 14, 2003 12:00 am

Mesajde Ayala » Mie Iul 19, 2006 4:39 pm

traduc de pe un site francez, ca dac era in engleza v-as fi dat linkul:
aproximativ doua milioane de fetite sunt mutilate in fiecare an. Sub pretextul de a-si pastra virginitatea, la cererea sotilor sau pentru a impiedica pulsiunile sexuale, aceste fete sunt supuse exciziei cu infibulatie (operaţie practicată de unele populaţii primitive pentru a suprima coitul, constand din unirea cu ajutorul unui inel a labiilor şi a prepuţului) sau dupa ablatiunea (indepărtare chirurgicală a unui organ) totala a partilor genitale externe coaserea celor doua parti ale vulvei. Acest traumatism nu e impus de nici o religie, e doar traditie perpetuata si repetata. (Aici completez ce imi amintesc dintr-o declaratie a unei femei care a ramas cu sechele- cand avea 5 ani rudele ei s-au strans toate sa vada cum femeia specializata in astfel de operatii ii scoate clitorisul cu o simpla lama, fara nici o anestezie... de durere si-a pierdut cunostinta. acum femeia traieste in franta, e contabila, desi a scris o carte sa-si defuleze amintirile, nu a avut puterea sa se impuna si sa impiedice ca fetele ei sa aiba aceeasi soarta din convingerea ca doar asa pot fi acceptate de comunitate. )
Consecintele se pot dovedi extrem de grave: sangerari prelungite, septicemii, tetanos, sterilitatea si uneori moartea.
Fotografiile corespunzatoare doar la cerere.....
Ayala
 
Mesaje: 540
Membru din: Dum Iun 18, 2006 11:00 pm

Mesajde PeerGynt » Mie Iul 19, 2006 4:53 pm

Mda, mai interesant e ca astfel de barbarisme se practica de catre niste civilizatii care au pretentii de super-puteri mondiale. Nu vorbesc aici de triburi pierdute prin jungla si care inca mai traiesc in epoca de piatra (ca si la ei se practica uneori asa ceva)... Sa nu dam nume ca dupa aia o sa se zica ca facem politica si avem ceva cu aceste "civilizatii".
Fii insuti tu. Asta e de-ajuns
Avatar utilizator
PeerGynt
Junior Member
 
Mesaje: 325
Membru din: Vin Iun 18, 2004 11:00 pm

Mesajde Ayala » Mie Iul 19, 2006 5:08 pm

si circumcizia in general incepe sa fie inclusa printre maltratari, nu doar cele nereusite.
mai era un caz in care parintii nu voiau sa faca excizia fetitei, ei traind in Franta, dar cand fetita a mers in vacanta la bunici, ei au profitat si fara stirea parintilor i-au facut-o. insa au aparut si medici chirurgi care refac clitorisul
Ayala
 
Mesaje: 540
Membru din: Dum Iun 18, 2006 11:00 pm

Mesajde PeerGynt » Mie Iul 19, 2006 5:21 pm

Ma indoiesc ca o astfel de refacere are mari sanse de succes, din moment ce clitorisul este un organ atat de complex dpdv nervos... E la fel ca la operatiile de refacere a penisului, nu se poate vorbi de succese remarcabile. Stiu ca era si pe Discovery o emisiune despre schimbarile de sex si cum se poate "genera" un penis.

Plus ca traumele psihice (astfel de proceduri fara anestezie) sunt cumplite. Totusi, aici nu inteleg, am citit ca exista fete adolescente care fac chestia asta de bunavoie, pentru ca asa cere traditia. Sa fie oare un exemplu in care lipsa de educatie si spiritul (in fond, trairile religioase sunt mai puternice la persoanele "sarace cu duhul") sunt inving carnea?!

Daca in general sunt tolerant la multe chestii, relativ la astfel de practici am o parere clara: cei care o predica si "specialistii" care o executa trebuie pusi la zid :shoot: desi mi se pare o pedeapsa usoara...

De asemenea, orice pareri moderne exista despre circumcizie, mi se pare ceva absurd. Daca natura a evoluat pentru ca barbatul sa arate asa, inseamna ca e solutia optima, chiar daca noi ne dam seama sau nu de asta.
Fii insuti tu. Asta e de-ajuns
Avatar utilizator
PeerGynt
Junior Member
 
Mesaje: 325
Membru din: Vin Iun 18, 2004 11:00 pm

Mesajde Ayala » Mie Iul 19, 2006 5:46 pm

parerile despre circumcizie sunt vechi de cand lumea, in primul rand religioase, sa reduca excitabilitatea glandului si sa impiedice masturbarea, si apoi igienice. ce tine de modernism sunt curentele care incrimineaza circumcizia. Da, natura a dat fiecarei parti din corp un rol precis, deci e neinteligenta credinta ca am avea ceva in plus sau ca ne-ar fi mai bine fara un organ, doar daca e bolnav
n-am auzit de fete care fac excizia de bunavoie, in primul rand ca trebuie facuta la varste cat mai mici, ca si circumcizia, ca sa aiba cat mai putine efecte negative.
Ayala
 
Mesaje: 540
Membru din: Dum Iun 18, 2006 11:00 pm

Mesajde PeerGynt » Mie Iul 19, 2006 5:52 pm

Sunt cazuri, in special la triburi primitive, unde se practica in adolescenta, cumva legat de riturile initiatice.

Tot la capitolul maltratari intra si obiceiurile de alungire a diverselor parti ale corpului (gat, urechi, penis, labii, etc), sau infasarea labelor picioarelor practicata in China (mi se pare ca astazi este interzisa de lege).

Te contrazic, unul dintre curentele moderne spune ca e la moda (sau era) circumcizia, tocmai pentru ca arata mai sexy si actul dureaza mai mult. Interesante argumente, nu?
Fii insuti tu. Asta e de-ajuns
Avatar utilizator
PeerGynt
Junior Member
 
Mesaje: 325
Membru din: Vin Iun 18, 2004 11:00 pm

Mesajde eyewitness » Mie Iul 19, 2006 6:00 pm

sau infasarea labelor picioarelor practicata in China


aici nu ie vorba de "alunjiri", dinpotriva, tinerele vlastare de secs feminin erau obligate sa puarte nijte saboti speciali care sa nu permita crejterea labei piciuarelor si astfel sa puata fi apte de maritij pentru cavalerii bine dotati material. conceptia ierea, cu cat laba piciorului mai mica, cu atat sotie mai buna. iti dai seama ca cu un 38 la bocanc o cam loau in mana chinezuaicele si tot cocoshate la orez ramaneau fara nici o sansa de evolutie pe scara societatii :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
Avatar utilizator
eyewitness
 
Mesaje: 19220
Membru din: Lun Aug 05, 2002 11:00 pm

Mesajde gaga » Mie Iul 19, 2006 6:18 pm

ma scuzati ca ma bag pe secs aicisa dar e ceva neclar.
cine scoate bre clitorisele? in fapt, ce popoare, ce natii?

de asta:
http://www.circumcision.org/SCAN2.gif

stiu ce natie deraglata o face dar de prima io nu am auzit, ma scuzati.

si o treaba interesanta de pe net, o istorie a circumciziei. ffff interesant
http://www.cirp.org/library/history/dunsmuir1/
semnatura fara culori si nestridenta
gaga
 
Mesaje: 18663
Membru din: Sâm Aug 04, 2001 11:00 am
Localitate: La Matze Fripte

Mesajde Ayala » Mie Iul 19, 2006 6:19 pm

PeerGynt scrie:
Tot la capitolul maltratari intra si obiceiurile de alungire a diverselor parti ale corpului (gat, urechi, penis, labii, etc), Te contrazic, unul dintre curentele moderne spune ca e la moda (sau era) circumcizia, tocmai pentru ca arata mai sexy si actul dureaza mai mult


mda, avand in vedere ca pielea glandului se cheratinizeaza, sensibilitatea scade, deci excitatia e mai slaba, e logic sa dureze mai mult. Insa nu e neaparat un avantaj... cat despre sexy... exista multe variante pt un penis frumos :)
am citit odata o chestie despre alungirea labiilor, ceva de genul.... cand fetita se plictiseste mama ii spune, in spiritul traditiei si frumusetii organelor genitale.. "hai, du-te si mai trage-te de labii..."
Ayala
 
Mesaje: 540
Membru din: Dum Iun 18, 2006 11:00 pm

Mesajde Ayala » Mie Iul 19, 2006 6:21 pm

gaga scrie:cine scoate bre clitorisele? in fapt, ce popoare, ce natii?


acum mi-e cam lene sa traduc, scuze:

selon l'UNPD et la "World Population Prospects", 75 % du total des mutilations sont effectuées dans seulement 7 pays: í‰gypte, í‰thiopie, í‰rythrée, Kenya, Nigeria, Somalie et Soudan. Certains de ces pays atteignent des taux records: en Somalie et í  Djibouti, 98% des petites filles sont mutilées. En í‰gypte, au Burkina-Faso, au Mali, en Gambie, ce taux dépasse 80%. Au Tchad, au Bénin, au Togo, au Libéria, en Cí´te-d'Ivoire, une fillette sur deux subit cette mutilation.
Ayala
 
Mesaje: 540
Membru din: Dum Iun 18, 2006 11:00 pm

Mesajde gaga » Mie Iul 19, 2006 6:29 pm

Somalie et í  Djibouti, 98% des petites filles sont mutilées


aha. somalia si vecinii ei, etiopia si djibouti.
nu vreau sa fac parte din cei ce comit aberatii intelectuale dar nu ma pot abtine, daca cu astia se compara evreii ... (gata mucles ca e ilegal).
semnatura fara culori si nestridenta
gaga
 
Mesaje: 18663
Membru din: Sâm Aug 04, 2001 11:00 am
Localitate: La Matze Fripte

Mesajde pacha » Mie Iul 19, 2006 7:16 pm

In Burkina Faso era interzis deja prin lege.(fui acolo in 2002).Dar tampitii mai continuau.Si tot erau plini de boli.
Si asta trece !
pacha
 
Mesaje: 2042
Membru din: Vin Mai 14, 2004 11:00 pm

Mesajde piskeshu » Joi Iul 20, 2006 8:13 am

PeerGynt scrie:Te contrazic, unul dintre curentele moderne spune ca e la moda (sau era) circumcizia, tocmai pentru ca arata mai sexy si actul dureaza mai mult. Interesante argumente, nu?


De asemenea, cica reduce mult riscul cancerului penian (creca asa-i zice, adica la pl). Am vazut asta intr-un material foarte interesant pe Discovery si, daca pun in balanta avantajele si dezavantajele circumciziei, n-as putea spune ca ajung la o concluzie clara.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
Avatar utilizator
piskeshu
banned
 
Mesaje: 5692
Membru din: Vin Noi 14, 2003 12:00 am

Mesajde Ayala » Joi Iul 20, 2006 10:19 am

iti recomand sa-ti clarifici concluziile, nu e greu
http://www.circumcizia.org/s8.html
Ayala
 
Mesaje: 540
Membru din: Dum Iun 18, 2006 11:00 pm

Mesajde Invincible » Mar Iun 23, 2009 6:49 pm

Mda, mie inca nu mi-e clar in ce consta circumcizia. I se taie capul anacondei? :D
Imagine Imagine Imagine
Avatar utilizator
Invincible
 
Mesaje: 2145
Membru din: Lun Iun 19, 2006 11:00 pm

Mesajde kant emir » Mar Iun 23, 2009 9:07 pm

preputul, invincibile, ala se scurteaza
asa ca penicul circumcis este lipsit de "ata" si sta, in permanenta, decalotat

ceea ce conduce la o serie de consecinte: sensibilitate mai mica a glandului (ca e tabacit), nu se mai aduna gunoaie sub pres etc
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir
 
Mesaje: 9782
Membru din: Joi Noi 18, 2004 12:00 am

Mesajde pacha » Mie Iun 24, 2009 2:12 pm

zice fetele ca deoarece e mai putin sensibil se chinuie mai mult ca sa ejaculeze. nu poate face laba in buda publica,are nevoie de o mana plina de sapun: o multime de neajunsuri :))
Si asta trece !
pacha
 
Mesaje: 2042
Membru din: Vin Mai 14, 2004 11:00 pm


Înapoi la Sex

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Majestic-12 [Bot] şi 2 vizitatori

cron