Restaurante (cronici, critici si aplauze pentru crasme si localuri)

Mesajde RajaF » Lun Aug 14, 2006 5:00 pm

Au aici la Pizza Hut o pizza in care pun branza sau cascaval in margine ca in cornulete ca sa manance omu tot :D

OM pacat de Cassablanca, asa amintiri frumoase aveam de acolo. Chiar, Patria s-a deschis s-au tot in "renovare" este?
Live fast, die young!
Avatar utilizator
RajaF
Junior Member
 
Mesaje: 596
Membru din: Dum Dec 04, 2005 12:00 am

Mesajde Salma » Lun Aug 14, 2006 5:33 pm

RajaFe, da e gretzoasa marginea aia cu atata branza-n ea, oricum nu poti s-o mananci toata si mai dai si o gramada de bani degeaba pe ea. Cel putin eu n-am putut s-o manac la Pizza Hut-ul din Francia. Mai bine un blat cinstit, cu maclavaisuri pe deasupra la greu. Eu am in cartier carciuma lui Romica Tociu unde, desi poti sa ai norocu sa fii "delectat" cu manele, pizza e destul de acceptabila cat sa treci peste alte mici inconveniente de decor si ambiantza.
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
Avatar utilizator
Salma
 
Mesaje: 774
Membru din: Sâm Mar 01, 2003 12:00 am

Mesajde RajaF » Mie Aug 16, 2006 5:39 pm

Pai Salma acuma stii cum e cu gusturile omului :D Mie imi place chestia aia personal, dar nici eu nu o pot manca toata. La frigider cu ea si pizza rece de dimineata :D
Live fast, die young!
Avatar utilizator
RajaF
Junior Member
 
Mesaje: 596
Membru din: Dum Dec 04, 2005 12:00 am

Mesajde gaga » Vin Aug 18, 2006 9:31 am

no ca taman aci nu pusei ce am pus pe alte situri asa ca iote cronica lu je:

S-a deschis crajma noua pe Stefan Mihaileanu nomero 35 (crajma se cheama chiar 35) unde am picat cu o gasca mare de prieteni in ziua gratarului care cica va deveni obiceiul casei, adica duminica.

Fusesem la o saptamana dupa ce s-a deschis numai la beri care nu-s cele mai ieftine din bukale dar sunt precis foarte reci. E cam 40-50.000 lei vechi una bere.

In rest ca la orice bar: separeuri dragute, aer conditionat, chelnerii ok.

Eu voiam sa va zic numai de gratar. Il face un nene mare si cand e gata esti anuntat sa te duci sa iti iei ce pohtesti. Dai 200.000 lei vechi si poti balota dupa puterea inimii din ce face nenea ala acolo. Duminica asta a avut asa: carnati (proaspeti, de vanat, afumati), porc (ceafa si cotlet), organe (ficat, rinichi), pui (aripi si piept), legume (vinete, dovlecei), pastrama (oaie si porc) diverse salate si mustaruri, paine, cele trebuincioase.

Problema e ca devine anevoios sa pleci de la masa asa ca duminica asta prietenii zic sa ne ducem de pe la cinci dupa amiaza sa putem sa ne miscam hoiturile inainte de 3 noaptea ... din pacate shak pleaca asa ca o sa merem sanbata si ciuciu gratareeee

ah, in genere cica e bine sa rezervi la unul din numerele: 0722 217 704, 0729 827 044.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga
 
Mesaje: 18663
Membru din: Sâm Aug 04, 2001 11:00 am
Localitate: La Matze Fripte

Mesajde Arthemis » Lun Dec 04, 2006 2:19 pm

vad ca nimeni nu mai face cronicutze....

revin eu cu cateva.
1. intr-o noapte in care nu aveam chef de somn am fugit pana in sinaia si acolo am ajuns la cabana snow, chiar la telecabina, atmosfera placuta, liniste si pace, aproape ca i-am trezit din somn pe cei de acolo, dar ne-au primit cum se cuvine.
Pentru ca prietenul meu ma tine la respect si nu ma lasa sa mananc dupa anumite ore, am savurat o salata, deci eu mare lucru n-am facut.
in schimb el si cu un amic si-au luat o clatita snow si o pastrama cu mamaliguta, amandoi si-au luat asta la insistentele mele, imi ploua in gura :D
clatita snow la fel de buna ca de obicei, cu multe ciuperi, cu pui, cu marar si sos de smantana, yummy. Pastrama delicioasa, fara zgarciuri, fara sa fie prea sarata, fara sa fie uscata...intr-un cuvant perfecta, m-am delectat cu amandoua, spre disperarea iubitului :D

2. sport bar and grill or something... situat pe calea vacresti 202 sau 204, nu-mi mai amintesc exact, fosta cofetarie a copilarie mele, acum cu canapele rosii si multe mese, atmosfera destul de aspra si nu foarte personala, dar deh... plasme pe toti pereti, cate 2-3, toate pe tv sport, dar se intelege asta din numele barului....
mancare tipic americana, dar cu portii tipic frantzuzesti.. mici!
buffalo wings dementiale, dar mici si putine, dar ai posibilitatea sa ceri un meniu extra large.
inele de ceapa naspa si putine (cele mai bune inele de ceapa le-am mancat in ... Giurgiu :blink: )
berea scumpa si la 0.33
deci da nu m-a inpresionat, dar mi-a deschis apetitul si asa ca am pornit in gasca spre Rubby tuesday, unde am mancat costite, creveti, inele de ceapa, stripsuri de pui si o salata coleslaw total nereusita, dar sa zicem ca creveti si costitele au compensat.... per total scump, dar tot m-as duce sa mai mananc o portie de costite, asta in cazul in care gaga nu-mi zice o retea de sos de miere si sa-mi fac eu costitele la mine acasa A-)

cam atat... incerc sa-mi mai aduc aminte pe unde am mai iesit si revin cu cronicuzde.
I've got PMS and a gun, don't push it!
Avatar utilizator
Arthemis
 
Mesaje: 689
Membru din: Mar Feb 01, 2005 12:00 am

El Greco Grup se extinde

Mesajde Shanne » Joi Apr 12, 2007 3:18 am

El Greco Grup de pe Decebal 17 Bucuresti s-a extins si a deschis al 2 lea restaurant pe Bulevardul Dacia Nr 137.In incinta cladirii este :
- Fast-Food (specialitati grecesti-gyros si multe altele)
-Bar
-Restaurant (specialitati grecesti in special fructe de mare)

Organizam : nunti,botezuri,mese festive.

VA ASTEPTAM
Rezervarile se pot face la numarul de telefon : 0748.365.394
:dir:
Shanne
Junior Member
 
Mesaje: 2
Membru din: Mie Apr 11, 2007 11:00 pm

Restaurante Cu Bile Negre

Mesajde Camitza » Lun Mai 28, 2007 3:54 pm

F.F.F. IMPORTANT!!!
Daca ati auzit de "Casa Voicu", un restaurant situat in Berceni, pe Emil Racovita nici sa nu va ganditi sa organizati vreun eveniment acolo (valabil si pentru viitorii miri si pentru agentiile de organizare). Va veti aduce aminte cu neplacere de cel mai important moment din viata dvs. si asta numai din cauza conducerii restaurantului, care isi va aminti cu ceva timp inainte de eveniment ca mai trebuie sa platiti ceva, sau va va schimba ceva din ceea ce credeti ca ati stabilit deja (salonul chiar, scaunele si numarul lor, meniul). In plus, orice agentie de organizat evenimente trebuie sa plateasca 10% comision, chiar daca clientii au contactat o agentie independenta, care nu are nici un fel de obligatie fata de ei. Asadar, dupa eveniment veti constata ca "LIPSESC" huse si esarfe de scaune, naproane, vase din sticla etc, care ba se gasesc, ba sunt de negasit. In plus, directorul restaurantului este un arogant batran care-si permite sa jigneasca pe oricine si care (dovedit) este "hotul care striga:Hotul!".
ASADAR, MULTE BILE NEGRE PENTRU RESTAURANTUL CASA VOICU!
Camitza
Junior Member
 
Mesaje: 1
Membru din: Lun Mai 28, 2007 3:40 pm
Localitate: Romania

Fri Kultur

Mesajde JFM » Lun Iul 06, 2009 6:22 pm

Un bar proaspat deschis in Bucuresti, preturi mici, muzica rock cum rar auzi, barmani draguti, spatiul aerisit...cateva mese si afara, perfect pentru o bauta cu prietenii..e pe Vasile Lascar, nr. 66. Merita incercat!
JFM
Junior Member
 
Mesaje: 2
Membru din: Dum Iul 05, 2009 9:23 pm
Localitate: Bucuresti

Anterior

Înapoi la De pe gastronomie

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator

cron