Echipa Nationala

Campionatul National, echipa nationala a Romaniei...

Mesajde Eagle Raider » Sâm Sep 02, 2006 10:22 pm

nenea pitzi, il bagasi mai repede pe dobitocu de Maftei, care nu face fata la rapid, dar la nationala.Lobont ce cauta la nationala daca nu e titular, ca doar asa zicea piturca"cine nu e titular la echipa de club, nu joaca la nationala", a reustit performanta sa nu prinda nicio minge, bv lobo.Tamas, face ce face, si iese afara, oricum destul de slab jocul lui, Mutu "io, io, da-ti mingea la mine" de parca numa el ar juca, nu e loc pentru conducatori autoritari. Nicolita a intrat si el, dar parca umbrit de autoritatea lui mutu, creca s-a speriat micutzu .Petre saracu juma de pase le-a dat in pom, ce-i drept jumate omu, jumate pasa . Dica a inceput f bine meciu, dupa care s-a stins( o fi fost si din cauza accidentari ).Marica o prima repriza slaba, dar a doua a jucat bine, s-a luptat cu fundasii si a reusit sa marcheze dupa un astfel de duel.
Rosu a jucat bine, peste asteptari, a sutat bine de la distanta, a facut incursiuni bune, a reusit sa marcheze din pasa lui mutu, dar sunt convins ca mutu a dat mingea la intamplare, mai mai de o aparea vro`unu
///tHE Lion kING\\\
Avatar utilizator
Eagle Raider
 
Mesaje: 645
Membru din: Joi Mar 24, 2005 12:00 am

Mesajde kacio » Sâm Sep 02, 2006 10:37 pm

il vreau pe coman in poarta .
COMAN PORTAR !!!!!
indiferent de rezultat / victor piturca-i de kkt
ROCK AGAINST COMUNISM
Avatar utilizator
kacio
Junior Member
 
Mesaje: 174
Membru din: Mie Aug 03, 2005 11:00 pm

Mesajde Eagle Raider » Sâm Sep 02, 2006 10:41 pm

eu zic ca acest piturca ne va duce la europene anu asta ;)
daaaa coman e printre cele mai bune solutii in poarta nationalei
///tHE Lion kING\\\
Avatar utilizator
Eagle Raider
 
Mesaje: 645
Membru din: Joi Mar 24, 2005 12:00 am

Mesajde dadius » Sâm Sep 02, 2006 11:05 pm

Nu am scris niciodata pe forumul de SPORT pe fanclub, e primul meu post aici! Vreau sa spun ca m-am uitat si eu la meci si eram foarte fericit cand am vazut ca s-a ajuns la 2-0. Nici nu am conceput ca nu vom castiga. Dar uite ca se poate. Nu sunt microbist si nici nu ma omor dupa sport in general. Cu toate astea acum sunt TRIST. Nu ma pricep la analize si alte chestii. Sunt doar...TRIST.

va salut pe toti.
Spune-mi ce muzică asculţi, ca să îţi spun câţi sunteţi de mulţi!
Avatar utilizator
dadius
 
Mesaje: 779
Membru din: Dum Iun 16, 2002 11:00 pm

Mesajde MiG29 » Sâm Sep 02, 2006 11:43 pm

Ce ma bucur ca n-am mai gasit bilete la meciu vietzii....:n:

P.S. Satana de piturca de ce plm l-a convocat pe Ganea cand nici macar n-a fost trecut pe foaia de joc?
The Earth is full.GO HOME!
Avatar utilizator
MiG29
 
Mesaje: 7104
Membru din: Dum Apr 14, 2002 11:00 pm

Mesajde RajaF » Dum Sep 03, 2006 3:20 am

PLM de ghinion ordinar :(

HAI ROMANIA!!!!
Live fast, die young!
Avatar utilizator
RajaF
Junior Member
 
Mesaje: 596
Membru din: Dum Dec 04, 2005 12:00 am

Mesajde pacha » Dum Sep 03, 2006 7:59 am

Care ghinion bre?a jucat nationala Romaniei;ca intotdeauna.
Si asta trece !
pacha
 
Mesaje: 2042
Membru din: Vin Mai 14, 2004 11:00 pm

Mesajde Sică » Dum Sep 03, 2006 8:59 am

Nici nu stiu ce sa zic, sunt trist dar mai mult nervos pe o nationala care de cand sa retras Hagi numai face nimic.
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Avatar utilizator
Sică
Junior Member
 
Mesaje: 1927
Membru din: Lun Iul 04, 2005 11:00 pm

Mesajde V@lentino Rossi » Dum Sep 03, 2006 2:20 pm

o nationala .. de .... :( ... nu stiu daca ne putim mandri cu ea... totusi e a noastra.. ce sa facem :-s :-< .... dezamagire .. maxima pana acuma! :-|
V@lentino Rossi
Junior Member
 
Mesaje: 110
Membru din: Vin Aug 04, 2006 9:19 pm
Localitate: Pe circuit!

Mesajde ValiEnte » Dum Sep 03, 2006 2:54 pm

probabil suntem cei mai ghinionisti... :@)
Istoria incepe sa se razbune...
Avatar utilizator
ValiEnte
 
Mesaje: 796
Membru din: Joi Sep 16, 2004 11:00 pm

Mesajde old lord » Lun Sep 04, 2006 8:31 am

puturosi nu ghinionisti
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
Avatar utilizator
old lord
 
Mesaje: 1312
Membru din: Mie Mar 24, 2004 12:00 am

Mesajde old lord » Joi Sep 07, 2006 6:51 am

albania - romania 0-2
un meci in care albanezii nu au avut nici o faza de gol si in care romania nu a stralucit
nu zice nimeni nimic ?? :D asa de plictisiti ???
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
Avatar utilizator
old lord
 
Mesaje: 1312
Membru din: Mie Mar 24, 2004 12:00 am

Mesajde bhuttu » Dum Oct 08, 2006 3:57 pm

Romania - Belarus 3-1, 7 octombrie 2006, Stadion Ghencea

Chiar si aseara, la un asemenea meci, spectacolul din tribune mi s-a parut cel putin la fel de interesant ca ala de pe suprafata pe care ingrijitorii stadionului Ghencea o
pazesc ca pe Sfintele Moaste. Terenul de joc, respectiv.

Cu o zi inainte de meci se vandusera aproximativ 3.000 de bilete, iar in ziua meciului interesul era doar cu putin mai scazut decat la viitoarea infruntare Steaua-Unirea Urziceni. Doar carpeta mai incerca sa agite cat de cat spiritele cu titluri gen "Veniti!" si cu bilete gratuite. Personal, ma asteptam ca atmosfera sa fie asemanatoare cu cea a meciului de rugby Romania-Georgia 20-7, disputat cu 5 ore mai devreme. Au fost totusi ceva mai bine de 10.000 de spectatori si o peluza plina, in fata careia de-alde Mutu ar fi mult mai indreptatiti sa se prosterneze decat sa se lamenteze.

De ce? Personal, prima dezamagire profunda cauzata de nationala Romaniei a fost tot intr-o zi ploioasa de octombrie, iar imaginea unui Contra disperat, care reuseste doar sa egaleze Slovenia la 1 cu un sut plin de frustrare de la 20-25 de metri nu-mi iese din minte. Au urmat Danemarca, Norvegia, Olanda, doua mondiale fara Romania, dar mai ales imaginea unui Mutu prizand cocaina, tinut in brate de presa sau a unui Mircea Sandu care da motive sa fie urat cu fiecare gura de aer pe care-o inspira.

Cu toate astea, ai nostrii (daca se poate spune asa) au inceput furtunos meciul, cu 2 goluri frumoase in primele 10 minute. Golul bielorusilor nu se poat reprosa cuiva anume, pentru ca a fost un contraatac foarte bun, dintre cele cum se vedeau pe vremuri la nationala lui Hagi in America. Mult mai ingrijoratoare sunt cele 2 mari ocazii scoase in extremis de Coman, si impresia ca bielorusilor le-a fost multa vreme la indemana egalarea la 2. Pana la urma, Goe a rezolvat meciul cu o lovitura de cap de meserias, crescandu-si totodata eficienta pentru nationala de la 0 la 20%. 3-1 si totul s-a terminat cu bine... sau?

Jocul Romaniei a fost unul slab, cu mari desincronizari in centrul apararii si cu o constructie schiopatanda, dublata de un atac neeficient, daca ne uitam la raportul ocazii/goluri. O victorie in fata unei echipe slabe, dar totusi o victorie care ne pune pe primul loc in grupa dupa un rezultat dezavantajos pentru ambele combatante de la Sofia, dar grozav de bun pentru noi. Asa ca io zic sa se tot joace in Ghencea (cu evidenta doza de subiectivism) pentru ca stadionul asta chiar poarta noroc. Iar publicul va veni si el. Dupa prima calificare, si/sau atunci cand Mutu va da mai multe goluri decat ture de cluburi.

Individual, io am vazut asa:

Dani Coman - excelenta evolutie, nimic de reprosat la gol, cand a fost lasat singur de fundasi, jos palaria pentru cele 2 parade de mare portar. Eu n-am auzit sa fi fost injurat. Dac-a fost, n-ar fi trebuit, dar chiar si-asa, putea si el sa treaca cu vederea aspectul.

Petre Marin - unul din favoritii lui Piti, recomandat mai ales de talie. S-a descurcat binisor, dar Petrica n-are nici experienta si nici mentalitate de nationala. Cand s-a trezit cu mingea la picior in careul advers a preferat sa centreze in loc sa suteze. O noua ratare Mutu. Ogararu era mult mai potrivit.

Gabriel Tamas - daca lua rosu in secunda 1 de joc, ar fi fost egal in desfasurarea partidei. Poate chiar mai bine, ca atunci am fi fost avertizati ca avem o gaura in centrul defensivei.

Dorin Goian - si Goe a facut un meci slab, cu multe desincronizari si ramaneri in urma fazei. Si el acuza lipsa de experienta internationala, dar macar Goe si-a spalat pacatele cu un gol. Iar greselile din defensiva nu se trec in foaia de arbitraj.

Razvan Rat - poate cel mai bun jucator de aseara, desi multi o sa rada de mine daca spun asta. Dar Rat s-a miscat bine pe partea lui si n-a gresit, misiunea lui fiind una grea pentru ca n-a fost sustinut in aparare pe partea lui. Pentru ca, nu-i asa?, de la vedeta echipei nu ne-asteptam sa munceasca.

Cristian Chivu - si capitanul a jucat nesperat de bine aseara, mai ales ca n-a fost pe postul lui obisnuit. Se pare ca mijlocasii centrali capata o mare siguranta cand sunt urcati la inchidere.

Laurentiu Rosu - cu un gol nu se face un mare jucator. Mai ales daca golul a fost dat in meciul trecut. Rosu s-a zbatut mult, dar cam degeaba. Evolutie stearsa, care a lasat un mare gol la constructia din partea centrala a liniei noastre de mijloc, gol pe care Rosu ar fi fost dator sa-l umple.

Florentin Petre - jucatorul Stelei bulgare a alergat mult, asa cum ne-a obisnuit, a facut cateva faze periculoase si a cam coordonat mijlocul, in lipsa de altcineva. Dar piticul atomic e departe de varful lui de forma de acum 3-4 ani.

Adrian Mutu - cel mai injurat jucator al nationalei e totusi golgeterul la zi al echipei. Asa ca asta a facut Mutu si aseara. A dat un gol. A mai avut vreo 3 mari ratari, i s-a refuzat un penalty si s-a accidentat.

Nicolae Dica - Dica joaca prost la nationala pentru ca e jucat prost. Piti nu-l lasa sa urce in atac si sa ramana la presing asa cum ii convine lui, iar Dica nu se descurca prea grozav pe post de coordonator. Si din cauza lui a aparut golul din linia de mijloc. Totusi, cel mai aplaudat jucator de aseara.

Ciprian Marica - jucator cu un mare potential si un atacant foarte valoros. Numai ca, fara o constructie care sa-l sustina, Marica a primit foarte putine mingi si a stat cam izolat mai tot meciul. Golul 2 e 100% realizare personala. De exceptie, as adauga.


Asadar, victorie nemeritata, joc slab, public peste asteptarile mele dar sub ale lui Mircea Sandu. Care are mai putine rude decat credea.
If there's a war, we'll all fight!
Avatar utilizator
bhuttu
 
Mesaje: 2510
Membru din: Dum Apr 21, 2002 11:00 pm

Mesajde baixinho© » Dum Oct 08, 2006 9:25 pm

bhuttu scrie:Dani Coman - Eu n-am auzit sa fi fost injurat.

cica l-ar fi luat la tinta cu pietre. zic si jucatorii, nu doar presa.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
Avatar utilizator
baixinho©
 
Mesaje: 14117
Membru din: Joi Mar 14, 2002 12:00 am

Mesajde Sică » Lun Oct 09, 2006 12:54 am

Ogararu era mult mai potrivit.

Eu l-aş prefera pe Bădoi, este mai bun decat Ogăraru sau Contra

Razvan Rat - poate cel mai bun jucator de aseara, desi multi o sa rada de mine daca spun asta. Dar Rat s-a miscat bine pe partea lui si n-a gresit, misiunea lui fiind una grea pentru ca n-a fost sustinut in aparare pe partea lui. Pentru ca, nu-i asa?, de la vedeta echipei nu ne-asteptam sa munceasca.

aici iţi dau dreptate, Raţ a jucat cel mai bine din toţi tricolori.

Naţionala a jucat destul de binişor, dar se vede ca avem nevoie de mijlocaşi, nu poti sa faci un mijloc din 5 oameni cu 3 jucatori repartizaţi pe poziţii total diferite de ce joaca ei in general.
Dica (care normal joacă ca atacant), Roşu (care si el joacă ca atacant sau cel putin mijlocaş ofensiv, nu defensiv) şi Chivu (fundaş 100%)
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Avatar utilizator
Sică
Junior Member
 
Mesaje: 1927
Membru din: Lun Iul 04, 2005 11:00 pm

Mesajde bhuttu » Lun Oct 09, 2006 1:02 am

baixule, vreun cornet, vreo bricheta, vreo injuratura, pot sa cred. Dar toti aia de zic ca s-a dat cu pietre in Coman o ard aiurea. Am stat pe rand la ambele peluze in ambele reprize si n-am vazut nici o manifestare ostila la adresa lui Coman.

Sica, asa zic si eu. Si Badoi era mai bine decat Petre Marin. Contra nu. Dar repet, Petrica nu s-a miscat rau.
If there's a war, we'll all fight!
Avatar utilizator
bhuttu
 
Mesaje: 2510
Membru din: Dum Apr 21, 2002 11:00 pm

Mesajde Sică » Lun Oct 09, 2006 1:10 am

Petrica a jucat binisor, nu prea am ce sa reposez jocului facut de Petre, doar asa ca o parere personala spun ca Badoi ar trebui sa fie titular pe postul de fundas dreapta
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
Avatar utilizator
Sică
Junior Member
 
Mesaje: 1927
Membru din: Lun Iul 04, 2005 11:00 pm

Mesajde RazVee » Sâm Iun 02, 2007 1:27 pm

sper sa obtina un rezultat bun in seara asta...
mai exact - sa castige la scor... ;)
Avatar utilizator
RazVee
Junior Member
 
Mesaje: 15
Membru din: Vin Iun 01, 2007 11:00 pm

Mesajde baixinho© » Sâm Iun 02, 2007 3:06 pm

e suficient sa castige si cu 1-0 dintr-un penalty in urma unei faze care a plecat din ofsaid. recunosc, insa, ca as prefera sa fie un 2-0 prin minutul 60 si sa nu am emotii spre final.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
Avatar utilizator
baixinho©
 
Mesaje: 14117
Membru din: Joi Mar 14, 2002 12:00 am

Mesajde Daimon » Vin Iul 27, 2007 1:27 am

ce spuneti despre faptul ca mutu vrea la timisoara? mi se pare un afront adus capitalei tarii noastre! ce sa faca nationala la timisoara? bine ca nu vor sa joace la budapesta sau la viena !
Avatar utilizator
Daimon
 
Mesaje: 5074
Membru din: Mie Noi 26, 2003 12:00 am
Localitate: timisoara

Mesajde kacio » Vin Iul 27, 2007 11:24 am

hai ma druckere lasa ironiile astea
ROCK AGAINST COMUNISM
Avatar utilizator
kacio
Junior Member
 
Mesaje: 174
Membru din: Mie Aug 03, 2005 11:00 pm

Mesajde cr3tz » Vin Iul 27, 2007 11:54 am

el vb serios.m-am uitat la ip.daimon sta pe dorobanti colt cu iuliu maniu.

atat timp cat joaca fotbal si bat tot acasa,putin ma intereseaza pe ce stadion o fac.
cr3tz
 
Mesaje: 3427
Membru din: Vin Dec 24, 2004 12:00 am

Mesajde Daimon » Mie Sep 09, 2009 4:13 pm

Oficialii au vopsit terenul pentru a arăta mai frumos la televizor
Ingrijoraţi de numeroasele critici pe care şi le-au atras din cauza stării terenului, organizatorii au decis să vopsească terenul, pentru ca acesta să arate mult mai frumos la televizor, susţin surse din lumea fotbalului.
In zilele trecute, gazonul arată deplorabil, in numeroase zone iarba fiind arsă sau lipsind cu desăvirşire. Astăzi insă, totul era verde.

Chiar şi antrenorul Austriei, Dietmar Constantini, şi-a exprimat temerile faţă de starea gazonului din Ghencea, dar a spus că jucătorii săi vor juca la victorie, indiferent de cit de greu le va fi.
link

~p~p~p
Avatar utilizator
Daimon
 
Mesaje: 5074
Membru din: Mie Noi 26, 2003 12:00 am
Localitate: timisoara

Mesajde anjin-san » Mie Sep 09, 2009 4:45 pm

oare de ce nu ne mai mira nimic? si in afara de asta la un meci cu austria in care romania nu mai are sanse la calificare, adversarii nefiind mari vedete au fixat si niste preturi cam maricele pentru un asemenea meci. mue frf.
Avatar utilizator
anjin-san
 
Mesaje: 1045
Membru din: Lun Iun 22, 2009 11:00 pm

Mesajde Daimon » Mie Sep 09, 2009 5:09 pm

las ca-i ieftin, in timisoara cu slovenia a fost dublu ;)

oricum ...frf
Avatar utilizator
Daimon
 
Mesaje: 5074
Membru din: Mie Noi 26, 2003 12:00 am
Localitate: timisoara

Mesajde Daimon » Lun Oct 12, 2009 8:10 am

imi pare rau de cei care inca mai tineau cu echipa mafiei, shmenarilor si fostilor comunisti. poate le-a trecut.
Avatar utilizator
Daimon
 
Mesaje: 5074
Membru din: Mie Noi 26, 2003 12:00 am
Localitate: timisoara

Mesajde Invincible » Lun Oct 12, 2009 4:34 pm

ce palma ne-au tras sarbii!!!

tocmai am vazut si eu meciul, in reluare, pe Eurosport, de la min 80. tocmai iesea Chivu la plimbare si mi-am zis ca, la cat ii cunosc eu pe sarbi, o sa ne dea imediat un gol care nu s-a lasat asteptat. ma gandeam ca asa o sa ramaie scorul si mi-am vazut de treburi prin casa. Mi-am zis la un mom dat sa ma intorc, ca poate arata aia toate golurile la sfarsit. Am prins reluarea unui gol si ma felicitam pentru idee insa era vb de reluarea golului 5.

Am pus pe picior de egalitate Romania(echipa) cu Romania(tara).
Imagine Imagine Imagine
Avatar utilizator
Invincible
 
Mesaje: 2145
Membru din: Lun Iun 19, 2006 11:00 pm

Mesajde Daimon » Mie Feb 03, 2010 2:40 pm

un fel de record al echipe nationale...

Echipa naţională a României ocupă abia locul al 38-lea în clasamentul FIFA pe luna ianuarie, cea mai slabă clasare de la înfiinţarea acestei ierarhii.
"Tricolorii" se vor regăsi în urna a 2-a la tragerea la sorţi a preliminariilor CE 2012 de duminică, dar FIFA o clasează abia pe locul al 38-lea în lume. "Naţionala" condusă de Răzvan Lucescu a mai coborît două poziţii faţă de luna trecută şi înregistrează în prezent cea mai slabă clasare din 1993 şi pînă în prezent.

Deasupra României se regăsesc selecţionate precum SUA (#14), Australia (#22), Israel (#27) - adversara "tricolorilor" din amicalul de pe 3 martie, de la Timişoara - sau Bulgaria (#30).


gsp
Avatar utilizator
Daimon
 
Mesaje: 5074
Membru din: Mie Noi 26, 2003 12:00 am
Localitate: timisoara

Anterior

Înapoi la Fotbal Intern

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori

cron