Firefox 2.0 RC3, cu corectare ortografică

Vreti un forum nou ? Ati descoperit o problema cu siteul ? Nu va convine ceva ? Daca da ... asteptam aici mesajele ... (aici pot posta si userii banati)

Firefox 2.0 RC3, cu corectare ortografică

Mesajde stefan » Dum Oct 22, 2006 2:20 pm

Vroiam să vă atrag atenţia, in caz că vă ia lumea la mişto pe forum că nu scrieţi corect romaneşte, că ultimul release candidate de la Firefox are un spell checker (sau corector ortografic, dacă vreţi, altă traducere mai bună n-am găsit) integrat. il puteţi downloada de aici: http://www.mozilla.org/projects/bonecho/all-rc.html

E, şi dacă vreţi să vă sublinieze cuvintele scrise greşit, trebuie să downloadaţi şi un dicţionar romanesc de la: https://addons.mozilla.org/firefox/3390/

Pentru ca să se instaleze OK pe ultimul Firefox 2, trebuie să descărcaţi fişierul .xpi pe hard disk, să-l deschideţi (e un banal ZIP) şi să modificaţi in install.rdf versiunea maximă suportată, de la '2.0b2' la '2.0', şi să salvaţi modificarea la loc in arhivă. După care deschideţi fişierul cu "Open..." din FF.

O să vă sublinieze o grămadă de cuvinte la inceput ("trebuie"???), şi pentru ca să vă meargă pe fanclub trebuie să daţi click in căsuţa unde scrieţi mesaje şi să selectaţi: Languages -> Romanian. Et voila!
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member
 
Mesaje: 2282
Membru din: Dum Feb 24, 2002 1:00 pm
Localitate: Bucuresti

Înapoi la Sugestii si reclamatii

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori