Degetele mele murdare

...pentru cei carora le place sa scrie

Degetele mele murdare

Mesajde ZOROX » Mie Ian 03, 2007 7:25 pm

1)

Aseara inainte sa ma ridic de la calculator ,m-am hotarat sa mai trag un Winchester la bucata ,tzigara asta zemoasa ,singura care se mai vinde la singular. E pentru mine un chin sa fumez la bucata.Il pandesc pe chelner cand le scoate de sub tejghea ,mereu am impresia ca le tzine intr-un loc jegos ,plin de praf si si le mai baga din cand in cand in gura aia patrata si ranceda ca intr-un joculetz tampit cand se schelacaie pe langa cealalta vanzatoare.Plus ca mereu cand mi le da ,le tzine de filtru . Asta sigur o face in ciuda ca si cum m-ar pedepsi pentru faptul ca n-am bani de igiena si sanatatea ce mi-o poate oferi un pachet nou - noutz,full.
O data am inceput sa lacrimez cand mi le-a dat tzinandu-le de capatul pe care il bag io in gura. I-am zis " Frate ,da-mi-le dracu fara sa te mai balaceshti prin ele ,ce mortii ma-sii ,iti bagi mana in toate mizeriile astea de prin cacatu asta de catacomba care s.n. magazin si dup-aia imi dai mie tzigari la bucata cu slin pe ele. Ii mai bagi si lu colega asta obeza a ta mana pe la pizda in pauze si iar imi dai tzigari la bucata ! Mai bine ii zici direct coaie lu asta sa-si desfaca bucile sa pot sa-i dau o limba ,ce pula mea .Las-o dracu ,respecta-ma si pe mine.Nu vezi ,in mortii ma-sii ,ca sunt cel mai fidel cumparator de tzigari la bucata ? " .
Sa n-ai bani e cel mai urat lucru din lume.
Dupa ce-am fumat tzigara ,m-am dus in baie .Recent mi s-a futut instalatia de curent din baie. Nu in sensul ca mi s-a ars becu ci pur si simplu nu mai merge.Orice alt bec as pune in schimb.Trebuia sa intru in baie sa ma spal pe dinti ca daca adormi cu gust de winchester in gura risti sa putrezesti.
Am zis sa intru cu bradul de craciun in baie ,ma frec la coaie pe lumina aia de sarbatoare."Ce -i asa dificil ,intru cu bradu (n-am lampa prin casa) ,ma folosesc de sfanta lui lumina ,dup-aia il arunc pe gemuletz ,da-l in pula mea"
Am inceput sa trag de brad ,am cumparat un brad maricel anul asta mortii lui si imi era greu sa-l tarasc fara sa-mi trezesc vecinii de apartament(rudele).
Incepeau sa-i cada luminitzele ,am tras prelungitoru pana -n baie si ma concentram sa nu ma curentez in firele alea ca erau aiurea rau izolate (Am dat 50.000 pe instalatia pt pom,anul asta.ahahah).Dupa ce l-am pozitionat am apasat pe ON si atunci ...
ZOROX
Junior Member
 
Mesaje: 535
Membru din: Joi Dec 14, 2006 12:00 am

Mesajde ZOROX » Joi Ian 04, 2007 11:58 pm

...s-a aprins tot cacatu de brad si tot cacatu din mine a inceput sa se miste in tentativa mea lasciva de a-mi baga periutza mea smotocita( pe care n-o schimbniciodata la 3 luni ) in gura. Imi frecam dantura si gingiile iritate cand deodata ca la un apel militaresc (comparatie de kkt) au iesit gandaceii de baie.
"-Ati iesit futu-va-n gura de gandecei scumpitzi. Nu v-am vazut de revelion ! Ce mortii vostri ati facut de anu nou ?
-Ne-ai vazut coaie da' erai prea beat cand ai cazut cu capu de gresie si l-ai strivit pe Grig
-Cine dracu e Grig ?
-E ,unu,pula mea...lasa" .
In fine ,le-am dat cadourile si i-am avertizat sa nu mai umble nespalati pe la mine prin baie. De cand sunt in U.E. ,am alte pretentii de la viatza.
M-am sters la gura de pasta cu un prosop jegos ( nu pot lasa apa sa curga prea mult ca am apometre) si cand sa ma dau si-n gura cu el ,mi-am zis ca mai bine plec asa cu pasta uscata intre masele ca bani de orbit ,in dimineatza urmatoare ,n-o sa am.
Am inghesuit bradu prin geam si intr-un final a intrat cazand pe cainele scarii care dormea la fereastra mea.Noroc ca stau la etaju 10 ca altfel ar fi supravietzuit javra aia psihopata.
ZOROX
Junior Member
 
Mesaje: 535
Membru din: Joi Dec 14, 2006 12:00 am

Mesajde ZOROX » Vin Ian 05, 2007 1:42 am

Gandaceii de baie inca ma privesc. Dar m-am intors brusc si le-am aruncat un " Maaaa! " din ala parintesc ca-n reclama de la (sucul) Adria si s-au retras chicotind.
ZOROX
Junior Member
 
Mesaje: 535
Membru din: Joi Dec 14, 2006 12:00 am

Mesajde ZOROX » Vin Ian 05, 2007 5:51 pm

2)
Motto : " ma ia in brate...si incep sa tremur toata, de emotie, de durere, de dor...dar nu dureaza mult, se retrage repede, ca si cand ar fi atins un carbune aprins...
" de pure_sugar.

-Hai ,fa, ca azi tre' sa-mi mananci coaiele.
-Nu pot..nu pot ,ti-am zis ..doar muie...nu pot sa-ti iau alea in gura.
-Ba panaramo ,adica io pt ce dau 100 de mii. Io cand ti-am dat limbi in pizda crezi c-am facut masuratori ,ca ti-am luat doar clitu-n gura .Stii ca m-am bagat peste tot.Hai ,stai in genunchi ca nu putem sa stam o mie de ani aici.Ai de lucru.
-Bine poate..dar tre sa ti le pui in ceva...te rog ,pune-ti-le-n ceva...
-Cum adica sa le pun in ceva?
-Nu stiu ,pune o punga peste ele !
-Nu le vrei la pachet? Ma ce curva ciudata esti sa-mi bag toti dintii -n sfarcurile tale.
-Nu stiu ,nu-ti sug coaiele ,pur si simplu nu pot.
-Hmm...nu tre sa le sugi ma oana, tre sa le ..iei in gura.
-Esti obsedat ,du-te dracu d-aici ca m-am saturat de tine ,de ce vrei sa-ti iau coaiele in gura pana la urma ? Esti bolnav sa mor io
-Hai..hai ca-ti spun ..na...de cand eram mic voiam sa vad cum ar arata pula mea daca ar avea ochi..si..daca mi-ai lua coaiele in gura ...as putea sa-mi pun pula...stii...pe fatza ta si...de-a lungul nasului intelegi? Si...ar arata ca si cum pula mea ar avea ochii tai frumosi,albastri.D-asta te-am chemat,eu am mai dat la muie si am facut uneori sex .N-aveam nevoie de asta. Voiam doar sa fac astalalta .Io mi-am mai desenat ochi pe pula dar ,stii si tu ,nimic nu se compara cu senzatia autentica de a avea ochi reali in pula.Intelegi?
(In timp ce punea mana pe la spate pe o sticla de bere)-A ,da...da...pai...hai..vino mai aproape (zambeste stupid) si sa facem..da..
ZOROX
Junior Member
 
Mesaje: 535
Membru din: Joi Dec 14, 2006 12:00 am

Mesajde ZOROX » Sâm Ian 06, 2007 12:15 pm

3)

Curve proaste si tampite ,nu mai cautati vise implinite prin restaurante ,prin felatii oferite artistilor autohtoni pentru ca NU au heroina in buzunare ,NU au spart banci ,NU au furat nici un ferrari.Degeaba sperati ca sunteti tarfa aceea de film artistic.
Nu esti ! Crezi ca daca ii sugi pula lu' unu dupa ce canta in Green Hours , in secunda imediat urmatoare o sa sune telefonul lui si dupa aflarea vestei ca are alta misiune secreta in Algeria ,detoneaza Nokia-ul ca James Bond ,sare pe Harley Davidson ,prizeaza 2 g ,te ia de gat si plecati sa asasinati negri ?
Nu ! Nu fa panaramo . Are aceeasi pula ce inmoaie dupa muie ,are aceleasi plombe de kkt in gura puse la stomatolog si ,de obicei ,o sa te duca in aceeasi Vama Veche sa te futa-n cort. Deci ,Raluca ,nu mai suge pula la rockeri romani prin baruri ca n-o sa simti ca traiesti mai intens decat daca mi-o sugi numai mie.
Cea mai enervanta tarfa este "tarfa de film artistic" si ,din pacate ,aceasta este latenta in majoritatea femeilor si cand acest flagel se declanseaza poti spune : "Femeia asta e fericita ! " . Asta e masura fericirii unei femei .
Tarfele simple rareori sunt fericite. Trebuie acompaniate de scenarii. Chiar daca acestea sunt evident false.
ZOROX
Junior Member
 
Mesaje: 535
Membru din: Joi Dec 14, 2006 12:00 am

Mesajde ZOROX » Dum Ian 07, 2007 12:36 am

4) Euro-muie

Astazi femeia s-a gandit ca ,simultan aderarii UE,trebuie sa renuntam la unele traditii romanesti in favoarea universalitatii unui standard integrativ.Sa nu mai omoram porcii cu bestialitate ,sa nu mai incercam "deep-throat".Cum e admisibil o muie murdara ,perversitatea de a-i da pe la buze cu pula ca si cum ai ruja-o ,cum sa-ti freci pula de fatza ei ? Nu se poate ! Astazi femeia s-a gandit ca trebuie SEX ORAL numai cu prezervativ.Si numai pe intuneric.Avem si noi o conditie acum.
Trebuie sa te speli pe pula ,sa iei prezervative cu bun-gust si sa nu mai incercam sa le tragem de gat pe femei cand sunt bete- moarte. Nu e civilizat.De astazi ,vom da la euro-muie ,o altfel de muie ,o muie cu bun-simtz ,timida ,educata,tremuranda ,o muie care uneori poate chiar sa rosheasca ca un om adevarat.Pana unde o sa mearga U.E. cu "programarea deliciilor" cum imi place sa-i spun.
Azi e Duminica ,femeia (din cate am inteles) a fost creata in aceasta zi .Si majoritatea covarsitoare a pizdelor nu abdica de la cest generos fel de a fi a zilei de Duminica.
Nu pot decat sa trag concluzia ca Dumnezeu insusi este pizda. Dupa cum se comporta ,mi-a demonstrat de mii de ori aceasta ipoteza.(se ascunde mereu,ne evita etc.)
Deci o sa-i zic Dumnezoaica. Astfel Dumnezoaica cand ne-a scos o coasta ,nu voia sa faca nici oalta pizda ,voia doar sa vada cum ne sugem pula pt ca de cand a vazut-o creata ( pe pula ) se incita imaginandu-si-o supta.Faptul ca si pizdele au aparut e un efect ulterior ,Dumnezoaica stand cu coasta in mana si gandindu-se ca nu se poate masturba cu acest obiect contondent si ca nici Adam nu incepe sa-si suga pula ,a creat spre bucuria soselelor de centura - femeile.
Astfel, dat fiind ca pizdele sunt rezultatul nesansei Dumnezoaicei de se labui (labagi) si dorinta aceluiasi personaj de a vedea o pula supta ,nu pot decat sa consider ca femeile trebuie sa suga pula fara prezervativ.Ar fi un pacat capital. Ar fi trebuit sa fie a 11-a porunca dar Dumnezoaica a evitat acest gest pentru ca ar fi fost monden -tendentios ca tocmai Ea sa fie de o nimfomanie adolescentina.
Concluzionez ca integrarea in UE ,e adevarat , comporta anumite limite. Dar nu putem da la euro-muie. Nu putem fi atat de maleabili cu natura noastra ortodoxa.E ca si cum ai spune "De la 1 ianuarie 2007 , chestia cu "SA NU UCIZI ! " pica...".

Doamne Maica Domnului ce-am putut sa scriu mai sus...
ZOROX
Junior Member
 
Mesaje: 535
Membru din: Joi Dec 14, 2006 12:00 am

Mesajde ZOROX » Dum Ian 07, 2007 12:47 am

Singura cale de mantuire este imitarea tacerii . Dar ,omul , spermatozoid guraliv ,cu o limbutzie prenatala este in mod chimic legat de Cuvant.

Cioran
ZOROX
Junior Member
 
Mesaje: 535
Membru din: Joi Dec 14, 2006 12:00 am

Mesajde ZOROX » Lun Ian 08, 2007 1:55 am

Am coborat din Inter City cu un gust amar azi cand am ajuns in Bucuresti .IC-ul nu-ti poate oferi senzatia aceea carnoasa a unui Accelerat de Moldova.Nu sunt oamenii aceia omenosi ,oamenii de spart semintze ,nu sunt urari de bine si nici urari de rau.Nu sunt vesti deloc.IC-ul e un tren care nu spune nimic.
Nu mai erau tzarani cu miei dupa ei ,nu am mai fost nevoit sa ma mut din compartiment in compartiment in cautarea unui adapost anti-TBC.
Erau numa calatori rafinati ,numa' laptoape si numa pachete de Kent privite cu dragoste. Cu o dragoste frigida caci nici unul dintre noi ,nu avea tupeul sa aprinda vreuna.Cand am coborat parca a fost un vis.A fost parca prea confortabil, prea direct ,prea silentios ,monocolor.
Oamenii erau mai frumosi ,mai estetici si cu o privire mai circumspecta.Parca nici nu veneau dinspre Moldova (eu-s din buzau deci muie moldovenilor).
ZOROX
Junior Member
 
Mesaje: 535
Membru din: Joi Dec 14, 2006 12:00 am

Mesajde ZOROX » Joi Ian 11, 2007 12:39 am

Yo yyoyoyoyo oyoyoy oyyo
Zorox aahh Zorox ahah aaaaaaaaaaah yo !

Pe pachetu de tzigari,mai nou ,vaz poze cu ma-ta care tragea pe nas
Niciodata n-o sa ma las
Am in cap numa burtoase si ringuri de dans
Sub orice masa ,alege-ti tipu de terasa
O pula de domn e sustinuta in plasa
De o gura sub forma de grasa
Consum propria retarda
In Wc-u' sau mansarda
Schimb sticlele de parca am in pula mea o telecomanda
Berile sa faca liniste in lada ca sunt privite
La orice ora din bar ruleaza emisiunea "etichete"
ZOROX
Junior Member
 
Mesaje: 535
Membru din: Joi Dec 14, 2006 12:00 am

Mesajde ZOROX » Sâm Ian 13, 2007 7:31 pm

Nu stiu de ce dar pe oamenii care articuleaza prenumele ii detest.De exemplu ,"iuliane" ,"georgiule" ,"popescule","ursule" . Cat de scarbosi pot fi indivizii astia la un timpul potrivit. De exemplu ,tata cand imi spunea "Mariane ! Mariane ! STrange acolo ,du-te la scoala ,invatza etc.".
Articularea asta faca o strigare mult mai personala si mai plina de un fel de incarcatura de datorie. Are o tenta de porunca si iti da o senzatie de bine ,o cantitate de buna-vointza.Un aer de familie. O dezinhibare ,o prietenie .
Urasc sa mi spuna asa. O alta parte din psihologia chemarii se numeste "Ioane! "
Cred ca primul care a strigat un nume asa ,articulat , a urlat dupa Ion. Aici pot exista dezvoltari cum si de ce s-a ajuns la asa ceva dar nu o sa insist.
Ion a fost incipit-ul urlarii cu articulari.Deci ,articularea prenumelor este ,printr-o deductie simpla ,o tzaranie.Acuma nu stiu de ce urasc gestul asta atat de mult,poate pentru ca sugereaza o mai puternica apropiere intre cei care il folosesc sau pt ca este o tzaranie.
Cred ca cel mai mult imi displace, in felul asta de a fi, angajamentul propus de `strigator`.Da,asta era problema .

Acuma nu stiu pe cati dintre voi ii afecteaza metoda asta de a striga dupa cineva.
Io nu strig niciodata asa.Doar cand sunt beat.Si atunci o fac ironic. : PP
ZOROX
Junior Member
 
Mesaje: 535
Membru din: Joi Dec 14, 2006 12:00 am

Mesajde ZOROX » Sâm Ian 13, 2007 11:09 pm

In ultimele 48 de ore am mancat o portocala si 2 pungi de Bake Rolls.
Mortii lui de coleg de apartament ,n-a vrut sa-mi spuna cu ce m-a otravit de am febra 38.5 si senzatii acute de voma.
Crek am fost otravit de vreo 3-4 ori.De pe 1 octombrie m-am mutat de 4 ori si in nici un loc nu am platit.
Dorm de vreo 20 ore,stiu ca m-am trezit ieri seara si am fumat o tzigara in timp ce frisoanele isi faceau magia.
Ador sa am febra cu tremuraturile alea dulci si pacifiste.A fost minunat.Nu m-am mai distrat asa de mult timp cum m-am distrat zilele astea cu boala mea netratata.
Cand stomacul meu s-a mai relaxat si dorinta mea de a voma s-a atenuat ,am ramas doar eu si cu cele 39 de grade ale mele ,in pat ,eram complet ,fara nici un fel de durere ,fara nici un disconfort .Era totul minunat.Acuma vad ca nici febra nu prea mai am si a inceput sa-mi fie foame.Din pacate ,se pare ca intra totul in normal.
Tre' sa ma duc sa scot cadavru lu bulangiul (bulangiului) ala(aluia) din frigider si sa vad cum il duc in padure langa Bucuresti.L-am somat sa-mi spuna ce a folosit ,n-a vrut,a trebuit sa-i dau cu haltera aia in cap ,initial voiam doar sa-l lesin cu fierul ala si sa-l leg ,sa-l trezesc si sa-l torturez pana imi spune.Dar ,dupa prima lovitura,n-am putut sa ma opresc.Si-am mai dat .De 3 ori.Sau 15.Pula mea.
Nu stiu de ce l-am bagat in frigider totusi.Dar am observat ca toti criminalii amatori fac asta.Hmm ,cam atat. aa si era sa uit :

Caut coleg de apartament ,125 Eu /camera ,Piata Iancului ,5 min de metrou,FARA PROPRIETAR. Relatii la 01113883
ZOROX
Junior Member
 
Mesaje: 535
Membru din: Joi Dec 14, 2006 12:00 am

Mesajde ZOROX » Mie Ian 17, 2007 6:15 pm

Am pasit in cabinet . Dentistu se freca prin jurul meu de parca era in procedura de clisma ,era rosu la fata ,transpirat si bolborosea ceva in timp ce -si numara acele alea de-ti intra-n gingie si-ti impung nervii de te fac sa-ti rupi unghiile in scaunul confortabil unde esti asezat. L-am ignorat pe imbecilu' de dentist si m-am pus la locu' faptei ,pe bomba.Am inchis ochii injurand si fixand drujba ce ,in curand ,urma sa-si faca loc in gura. Trebuia sa ma spal pe dinti. Cred ca e lucrul pe care il regret cel mai mult din viatza.Poate am gresit cand am furat banii de la femeia aia care lesinase pe strada ,poate am gresit cand am aruncat de la balcon un bolovan de am bagat un tip in pareza ,dupa cum spuneau ziarele ,poate am gresit cand mergeam prin cluburi cu un ac ,intzepand lumea si urland "AI sida! AI sida" in timp ce-mi curgeau balele de la Rovital-ul evervescent pe care il foloseam pentru impresia artistica.Am gresit de multe ori dar CEA MAI MARE greseala a fost neglijenta de a nu-mi ingriji dantura.
S-a intors zdreanta de stomatolog cu fatza spre mine si mi-a spus " Hai ,hai mai repede ca n-avem timp" .Am zis sa trec peste asta ,sa-l ignor inca o data.O ultima data.Hai ,poate a avut omu o zi grea. Se grabeste si-si introduce manusile NESCHIMBATE(l-am urmarit de cand am intrat in sala) de la ultima consultatie in dintii mei si -mi pocneste peste maseaua bolnava cu un ciocanel .Imi pocneste atat de tare incat am intrat in scaunul ala rigid de parca ar fi fost o canapea de piele ,pufoasa,de club .Diferenta este ca n-am intrat cu aceeasi placere.Am deschis ochii si ,usa cabinetului fiind dechisa , pupitrul orientat spre iesire ,vreo 15 oameni care-si asteptau randul ma priveau in gura ,unul in spatele celuilalt ,cu priviri interesate sau tampe sau de copil tembel care se uita la Johnny Bravo. Parca ma aflam la seminarul de stomatologie ,eu fiind subiectul operatiei. Eu eram experimentul imbecilului.
L-am luat de mana pe domnu dentist si l-am impins tandru mai departe.M-am ridicat de pe scaun incet ,calm ,meditand cum sa-mi formulez lectia de morala.Cum sa abordez aceasta noua provocare.Pana in momentul in care eram in picioare aveam discursul :
"-Tie cine mortii ma-tii ti-a dat voie sa fii medic? Pentru ce folosesti manusi daca nu le schimbi ? Sa nu ti se irite pielea de pe maini?
Daca n-ai timp ,poate ar trebui sa-mi spui ,nu sa ma iei la repezeala ,e vorba de sanatatea mea ,nu e ca si cum imi vinzi o paine si te grabesti sa inchizi magazinul.
Neanderthal de cacat ce esti ,baga-mi-as pula-n ochelarii tai si-n tupeul tau scarbos cu care-ti bati joc de pacienti.O sa ne vedem si alte conditii ,iti promit ,tarfa mica ce esti ..".
Ma aflam in fata domnului medic ,un metru distanta si cand sa-mi incep disertatia,dobitocul spune:
" Hai in pizda ma-tii ,te ridici ,stai ,ce facem aici ? "
Ma blochez ,incerc sa scot o silaba ,nu pot ,mai incerc o data ,oftez resemnat ,il privesc si-mi repet ca nu pot sa ma consum sa mai stau sa-i explic.Nu merita.
Astfel ,il binecuvantez cu un dos de palma,tipu se bajbaie 2 m mai departe ,cu ochelarii pe jos ,se cocoseaza speriat si ma priveste cu niste ochi mirati si cu teama.
Ma prefac ca vreau sa-l mai pocnesc o data ,se duce fix in coltul camerei si tremura ca un cretin nezicand nimic. Toti tac inmarmuriti.Il mai privesc o clipa ,imi iau geaca si ma intorc spre iesire unde se face un culoar ca la nunta .De o parte si de alta ,oamenii ma priveau cu ochii aia pe care ii ai ,de obicei ,la doctor.
Zambesc si pornesc sa ies,trec prin culoarul flancat de indivizii care stateau la coada .Merg cat se poate de rar ,in reluare spunand : " Multumesc ,multumesc mult ,nu ,nu aplaudati ,mersi ,mersi ".
ZOROX
Junior Member
 
Mesaje: 535
Membru din: Joi Dec 14, 2006 12:00 am

Mesajde ZOROX » Sâm Ian 27, 2007 12:29 am

Am in stanga mea un gras foarte urat si imbecil ,am jucat Counter Strike 5 ore ,am baut un ceai care avea o musca in el ,am bagat musca in gura ,am scuipat-o pe gras ,s-a agatzat de gras ,am dat cu o paleta de muste in gras .
Am luat 5 la semiotica .Curand am un alt examen care se preface in 400 de pagini.
Caut handsfree invizibil.Am gasit sa inchiriez cu 300 de mii / zi da' nu raspunde combinatoru la telefon . Mi-am promis ca e singurul examen din facultatea asta pe care o sa-l copiez.Doar nu sunt la liceu.Aici imi construiesc viitorul .Imi place la facultate.Imi place Counter Strike mai nou.N-o sa mai citesc nimic niciodata. O sa muncesc si o sa joc CS pana devin obez.Pana o sa-si bata unu joc de mine punandu-mi muste pe bluza.Cand avand 100 de kile ,ma voi ridica si voi manca musca batjocurei mele ,ranjind ca un tampit si curgandu-mi balele la persoana care mi-a plasat musculitza ,atunci voi sti ca m-am ratat . Pana atunci ,am teroristi de omorat.
Pt cei obsedati de moarte ,jucati CS . Te baga intr-o ceatza jocu asta incat nu mai dai atentie mortii .Nici vietzii.
ZOROX
Junior Member
 
Mesaje: 535
Membru din: Joi Dec 14, 2006 12:00 am

Mesajde ZOROX » Sâm Ian 27, 2007 12:42 am

In atentia grashilor

Unii dintre noi mai mananca de pe jos (aici ma refer la cazul in care scapi accidental o bucata de ceva pe jos ,o ridici si-o bagi in gura. Nu vorbesc despre cazurile extreme (psihopatii /retardati mintal) care mananca de pe jos in sensul ca ling covoare dupa firimituri.NU! ) . Dar o fac pe ascuns .Aici e cheia .Aici e succesul.Urmeaza maxima:

Indicatorul insuccesului unui supraponderal susceptibil de acnee se reflecta in atitudinea manifestata fata de hrana care zace pe suprafata de SUB masa.
Ratarea obezului ca subiect social este direct proportionala cu repeziciunea si indiferenta (fata de public) cu care infuleca restul murdar aflat in proximitatea sa.
ZOROX
Junior Member
 
Mesaje: 535
Membru din: Joi Dec 14, 2006 12:00 am

Mesajde ZOROX » Dum Ian 28, 2007 1:52 am

Sssssare Slobozu Ca Chiparosuuuu ,ca Chihlimbaruuuu ... Sa Te Fuuuut In Cuuuuurr
ZOROX
Junior Member
 
Mesaje: 535
Membru din: Joi Dec 14, 2006 12:00 am

Mesajde ZOROX » Joi Feb 01, 2007 2:05 am

Ce pula mea e viatza ? CE PULA MEA E VIATZA ?
Viatza este o gashca de erectzii controlate.Milioane de erectzii conduse ,ghidate ,sufocate.
Viatza nu reprezinta 26.280 de zile cum zice Vodafone. Viatza este o imensa pula intarita.SI tot environment-ul individului e un iluzie pornografica.Omul este cameraman-ul filmului porno pe care il inregistreaza. Cine e PornoStar-ul ? PornoStar-ul este vidul pe care ne centram atentia. PornoStar-ul e femeia pe care o iubim , e slujba pe care o dorim , e suma visurilor noastre. PornoStar-ul e cea mai mare tarfa dintre toate pentru ca nici macar nu exista si noi ,ca imbecilii ,filmam in fiecare secunda un show delirant, o tarfa care ne zambeste ,care gafaie ,care nu-si da NICIODATA drumul .Ne inghitim erectiile si speram ca la un moment dat tarfa ,in febra extazului ,o sa ne apuce de slitz si o sa ne suga pula impingandu-ne in pelicula sa ne reincarnam in orgie.Dar asta nu se intampla niciodata.Oricat de mult te apropii de tarfa ,ea doar o sa-ti arunce priviri focoase.SI filmezi ,filmezi ,apare momentul 26.280 (cum ar zice Connex) ,te grabesti sa vizualizezi rezultatul existentei tale ,te uiti pe LCD-ul camerei video pregatit in sfarsit sa-ti faci o laba la munca ta de-o viatza si ce vezi ? Vezi un pat nemiscat si o camera complet goala,zeci de ani de banda ocupati de o singura imagine care te fixeaza.SI mori.
Dar nu-i nimic pentru ca ai intors raul cumva. Nu uita ! SI tu esti pornostar-ul imaginar al vreunei proaste ,a parintilor si al altor dobitoci care au investit in tine.
Ce pula mea e viatza ?!
ZOROX
Junior Member
 
Mesaje: 535
Membru din: Joi Dec 14, 2006 12:00 am

Mesajde ZOROX » Mar Feb 06, 2007 10:05 pm

toti ati iubit cainele din bloc. pana cand s-a imbolnavit si a inceput sa latre si sa miroasa. dup-aia nimeni n-a mai iubit cainele.l-au dat afara si il priveau cu ciuda.cainele nu intelegea.se uita timid la intrarea fortificata a scarii cu interfoane si alte NATO shit.probabil ,bai caine ,te-ai gandit ca vrei niste oase .acuma nu-ti mai dau oase. de mangaiat..pula.
asa- s oamenii ,bai caine ! Trebuia sa-ti dai seama mai din timp ca nu te mangaie ca-s de treaba ,te mangaie ca erai simpatic.
Acuma nu te mai mangaie decat gandul ca ai fost.
Pula mea bai caine ,eu o sa-ti mai dau cate ceva daca-mi ramane de la masa.acuma nu-mi mai reproseaza nimeni ca arunc oasele la gunoi .
si ma priveai cu ura cand aruncam oasele la gunoi .bai caine ,in momentele astea iti dai seama cine e adevaratu tau prieten. tipu care nu te suporta cand toata lumea te mangaia. eu nu voiam nimic de la tine pentru ca nu aveai nimic de oferit nu pt ca eu as fi mai onest.sunt la fel ca toti ceilalti oameni numai ca nu-mi plac cainii. ar fi o diferenta ,totusi : mie ,uneori ,mi-e mila...
ZOROX
Junior Member
 
Mesaje: 535
Membru din: Joi Dec 14, 2006 12:00 am

Mesajde ZOROX » Dum Feb 11, 2007 11:06 pm

ma urc pe bloc si vad bucurestiu cu mii de luminitze - din blocuri ,din faruri ,din cluburi ,din priviri ,din globuri oculare.
FIecare luminitza e o poveste si caut luminitza pe care o iubesc ,luminitza cu care azi implinesc un an de despartire.poa ' sa fie oriunde ,oricare din cele mii de scantei.
Acuma ea face parte din alta poveste din miliardele care-mi clipesc in seara asta de pe blocu asta .

D_asta nu`mi place sa privesc lucrurile in ansamblu.
ZOROX
Junior Member
 
Mesaje: 535
Membru din: Joi Dec 14, 2006 12:00 am

Mesajde ZOROX » Dum Feb 11, 2007 11:09 pm

+ ca am baut si niste vodca . intrarea asta in EU ...adica in U. E. cu pretzurile mici la lichiditati mi-a dat alcoolemia peste cap...
ne mai vedem noi
ZOROX
Junior Member
 
Mesaje: 535
Membru din: Joi Dec 14, 2006 12:00 am

Mesajde ZOROX » Mar Feb 13, 2007 7:04 pm

Tocma ce m`am intors in Buchareshti din vacantza. frumoasa vacantza.
sa incepem iar cu universitatea baga`mi`as pula cat incape pe grimasa unui locuitor selectat de`ampulea
ZOROX
Junior Member
 
Mesaje: 535
Membru din: Joi Dec 14, 2006 12:00 am

Mesajde ZOROX » Lun Feb 19, 2007 1:16 am

Moartea este o calatoria, si atunci cand cineva drag pleaca in aceasta ultima calatorie, noi ramanem in usa cu speranta ca se va intoarce din clipa in clipa...
Aveam cutzite in buzunare cat sa-mi deschid butic de jignit tziganii la un barbut traditional .Imi era draga "zdreamtza" da' trebuia sa-i exorcizez inimioara dintre tzatze ca pula mea nu trebuia sa se duca la vrajitoarea cu licori de la Universitate coltz cu piscina aia pe unde cersesc porumbeii aia dietetici mancare de la studenti.
Era pe la 12 amiaza cand m`a sunat vrajitoarea sa-mi zica ca femeia-mea a exagerat cu vodoo kkt si a murit transformandu-se in rasa "Bahmutzan" .

Vrajitoarea : Ba Zorro ,vezi ca "zdreamtza" aia a ta bruneta de mi-ai zis tu sa-i bag vodca in licori ca s-o futi mai repede a baut integral potiunea sarcastica ,aia de te face Bahmutzan in 3,5 ore.
Io : Sa moara ma-sa vrajitoare ! Ce pula mea i-ai dat " Bahmutzan " ,licoarea aia e fututa rau ,nu mai stii cati bani am scos de la circu Globus pentru "zdremtzele" alea pe care le-am vandut pentru spectacol.SI-ai vazut ca e ireversibila ,m-a chemat patronu de la Globus , Ionel ... nu crek il tzii minte ,m-a chemat sa le iau dracu d-acolo ca incepeau sa mushte girafele si le murea echipamentu la circari in pula mea.
Le-am impushcat in spatele cortului pe toate 4 in pula mea ca se transformau in rasa aia Bahmutzan Luna Amara ca erau si rockeritze de natura lor fiind luate din Expirat pentru o bere si 2 rom cu cola.
Si -n pula mea vrajitoare ,ma cheama Zorox ,n-are nici o treaba cu inbecilu de Zorro.
Vrajitoarea : Tre sa `i scotzi inima ba Zorro si s-o scuipi si din partea mea inainte sau dupa ce o omori.
Io : Bine fa ,vine direct aici ?
Vrajioarea : Da ,direct.
Io : Pula mea ,sa vedem.

Era perfect lumina afara cand aud ciocanitu in clantza ushii dar eu imi imaginam ca e noapte si ploua torentzial ca sa am priza mai buna la injunghiat.
"Intra ! " i-am zis zombiloaicei de ex-fotomodel prin usa de metal si intrata a fost in garsoniera mea proaspat renovata. Ascultam 50 Cent cand se petrecu fapta.
Scroafa acuma ce sa va zic cum arata. Arata ca dracu cam cum arata toate zombiloaicele astea iesite din mormant ,cu paru pe fatza ,putin vanata ,plin de namol,cu blugii ruptzi ,cu mainile rupte,cu capu spart. Curgea sange pe covor ,ma doare inima cand imi amintesc cat am frecat la covoarele alea.
Am zis incantatia recomandata de Vrajitoarea de la Universitate :
" Bahmuztan erest sucandum -n ma-ta jolez harem zungalea morule mortule ! "
La auzirea (sau auzul ,cum plm se zice? ) acestor vorbe "zdreamtza" cazu pe covor si incepu sa bolboroseasca la Tedy ( Tedy este ursuletzu meu de plush aflat din intamplare chiar acolo ) . Si curgea borala d-aia pe Tedy si ceea ce urma sa devina fosta mea prietena il mushca si-l tragea de urechi.
Am scos chips-urile Lays si i le-am bagat in gura lasand punga langa cadavru sa iasa cat mai evident in poza . Nu ! Chipsurile Lays nu faceau parte din ritual dar ma gandeam sa scot si io un ban cinstit de la firma producatoare cand o sa le arat pozele cu "ce patzesti daca mananci Lays" .Daca nu marcau 2 mii de euro ,direct la OPC negociam .
In fine ,am facut fotografia ,i-am scos inima si i-am dat-o la papagal care se uita ca inbecilu in loc s-o manance.
Am aruncat-o pe Andreea pe geam si am dat "Scrie mesaj rapid " c-am scris prea multa mizerie in post-ul asta.
ZOROX
Junior Member
 
Mesaje: 535
Membru din: Joi Dec 14, 2006 12:00 am

Mesajde ZOROX » Lun Feb 19, 2007 11:11 pm

Cel mai mult ne plac lesbienele
Ce ne plac ele cand fut
Ele sunt doar un sarut
Nici nu poti sa zici ca fut
Cel mai mult ne plac lesbienele
Pe calculator cu suc
Nici nu poti sa taci in gand
Cand apar ,apar pe rand

Vreau sa fiu lesbiana mea
Vreau sa ma dezbrac asa
Sa ma vezi numai in buze
ZOROX
Junior Member
 
Mesaje: 535
Membru din: Joi Dec 14, 2006 12:00 am

Mesajde ZOROX » Vin Feb 23, 2007 10:37 pm

S-au scris tone de hartie de filosofie .
Atatea kilograme de pareri , de teorii si baietii INCA se fut cu aproape oricine sau orice cand sunt betzi fiind flancatzi de fetele care sug pula aproape oricui are Porsche.

Pizda e mai convingatoare decat teoria sau nu reusesc eu sa inteleg Porsche-u` ?
ZOROX
Junior Member
 
Mesaje: 535
Membru din: Joi Dec 14, 2006 12:00 am

Mesajde ZOROX » Dum Feb 25, 2007 2:31 am

Sunt doua chestii care se tzi se rup o singura data si irevocabil in viatza.
Inima si atza.

You really broke my heart.
ZOROX
Junior Member
 
Mesaje: 535
Membru din: Joi Dec 14, 2006 12:00 am

Mesajde ZOROX » Mie Feb 28, 2007 10:15 pm

La concursul celebru de pizde cea mai inteligenta pizda se freaca pe langa cea mai frumoasa pizda de baiat si se gandeste la pula in timp ce alte pizde se freaca mai altfel pe langa aceeasi pizda de baiat. Cel mai tare baiat se vrea in alta pizda aflandu-se intre atatea pizde.La momentul roz al festivalului de pizde toata lumea radea ,doar eu plangeam.
ZOROX
Junior Member
 
Mesaje: 535
Membru din: Joi Dec 14, 2006 12:00 am

cultura din masa

Mesajde ZOROX » Lun Mar 05, 2007 6:32 pm

"Pula mea ! Hai ca `ncep asa ,nu fi suparat pe mine ca nevasta-ta
vrea autoggrafu meu ,vrea si pula mea
Io ii dau ce vrea ,o sa`i dau ce vrea
am prea multe vicii ca sa fiu baiatu bun
amestec zi de zi mai multa iarba cu tutun
SI tot ce vreau de fapt din toata viatza asta
e sa fac sa am ce vreau
cand trebuie
uzi este numele jaaaaaa
ma mai stii manca`mi`ai pula
sunt numai cu mafia
unii zic ca e grea ,unii ca pula mea
unii zic ca e totu : sex ,bani si droguri
sunt aia care inteleg ce tre sa inteleaga
aia care aud ,intra-n scoala c-o grenada
aia care asculta ,care simt asa
dar sunt tarfele proaste care o dau cumva:
"Ca stai asa dom`le ca nu-i asa"
Daca nu si-ar baga pula poate ca ...pula mea
In pula mea iti amintesti cum e cu muzica mea ?
In pula mea nu tre sa fie si a ta
Baga`mi`s pula`n ma-ta !
AI uitat cine sunt de fapt
SI ca fac hip-hop si ca dai din cap
sunt si inger si drac si te ard
ca la pipa cacat
Pula mea manca-mi`ai pula
Din nou
AI uitat cine sunt de fapt
SI ca fac hip-hop si ca dai din cap
sunt si inger si drac si te ard
ca la pipa cacat
In pula mea sugi pula
"

marfa
ZOROX
Junior Member
 
Mesaje: 535
Membru din: Joi Dec 14, 2006 12:00 am

Mesajde ZOROX » Dum Mar 11, 2007 9:07 pm

Literatura pe gustu meu :

"Mr. Brown: Let me tell you what 'Like a Virgin' is about. It's all about a girl who digs a guy with a big dick. The entire song. It's a metaphor for big dicks.
Mr. White: No, no. It's about a girl who is very vulnerable. She's been fucked over a few times. Then she meets some guy who's really sensitive...
Mr. Brown: Whoa, whoa, whoa, whoa, whoa... Time out Greenbay. Tell that fucking bullshit to the tourists.
Joe: Toby... Who the fuck is Toby? Toby...
Mr. Brown: 'Like a Virgin' is not about this nice girl who meets a nice fella. That's what "True Blue" is about, now, granted, no argument about that.
Mr. Orange: Which one is 'True Blue'?
Nice Guy Eddie: 'True Blue' was a big ass hit for Madonna. I don't even follow this Tops In Pops shit, and I've at least heard of "True Blue".
Mr. Orange: Look, asshole, I didn't say I ain't heard of it. All I asked was how does it go? Excuse me for not being the world's biggest Madonna fan.
Mr. Pink: Personally, I can do without her.
Mr. Blue: I like her early stuff. You know, 'Lucky Star', 'Borderline' - but once she got into her 'Papa Don't Preach' phase, I don't know, I tuned out.
Mr. Brown: Hey, you guys are making me lose my... train of thought here. I was saying something, what was it?
Joe: Oh, Toby was this Chinese girl, what was her last name?
Mr. White: What's that?
Joe: I found this old address book in a jacket I ain't worn in a coon's age. What was that name?
Mr. Brown: What the fuck was I talking about?
Mr. Pink: You said 'True Blue' was about a nice girl, a sensitive girl who meets a nice guy, and that 'Like a Virgin' was a metaphor for big dicks.
Mr. Brown: Lemme tell you what 'Like a Virgin' is about. It's all about this cooze who's a regular fuck machine, I'm talking morning, day, night, afternoon, dick, dick, dick, dick, dick, dick, dick, dick, dick.
Mr. Blue: How many dicks is that?
Mr. White: A lot.
Mr. Brown: Then one day she meets this John Holmes motherfucker and it's like, whoa baby, I mean this cat is like Charles Bronson in the 'Great Escape', he's digging tunnels. Now, she's gettin' the serious dick action and she's feeling something she ain't felt since forever. Pain. Pain.
Joe: Chew? Toby Chew?
Mr. Brown: It hurts her. It shouldn't hurt her, you know, her pussy should be Bubble Yum by now, but when this cat fucks her it hurts. It hurts just like it did the first time. You see the pain is reminding a fuck machine what it once was like to be a virgin. Hence, 'Like a Virgin'.
Joe: Wong? "
ZOROX
Junior Member
 
Mesaje: 535
Membru din: Joi Dec 14, 2006 12:00 am

Mesajde ZOROX » Joi Mar 15, 2007 11:11 pm

Dimineatza te trezesti ,faci un dush -culorile se joaca in cada prin geamu de baie ,esti relaxat, te dai cu Nivea ta scumpa, te dai cu Aroma therapy si cum te bucuri sub jetu de apa calda ca incepi o noua zi de munca iti intra in gura niste Giardia (de la apa)
Te imbraci ,mananci ,te duci la frizer si acesta te taie .Inconstient iei SIDA .
,inca privesti la soare prin geamu de la troleu 86 in drum spre spitalu unde-ti faci analizele .Facand analizele iei - sa zicem - hai un sifilis ,dar o sa prefer Hepatita C ca-i mai dulce.Ajungi proaspat acasa dupa o zi o obisnuit si mananci o conserva de ton. Faci toxiinfectie. Mori in aceeasi seara de atac de cord. O malformatie de care nu stiai se pronuntza.

Uneori ma uit asa la oamenii de pe strada si-mi vine sa le zic " Ba ,feriti-va ! " . Imi vine sa sar pe ei ,sa-i trag ,sa-i arunc de pe trotuare ca si cum as fi salvatoru copilului aproape calcat de tir.Stiti cadrajul :
Un tip dat cu gel sta pe banca cu gagica, o vrajejte ,urmeaza o muie cand deodata un fetita blonda ,super frumoasa ca o papusa trece strada alergand dupa un ponei (daca tot e imaginatia mea o sa zic ponei ,de obicei e o minge sau vreo javra murdara)
fara sa se asigure . De obicei fetele care alearga dupa ponei nu se asigura . de CE ?
Pt ca ponei si fetite de obicei vezi doar la fermele scumpe ,nu in Gara de Nord.Ma rog.
Baiatu cu gel sare peste fetita ,trage si poneiu de coada si tustrei sunt salvatti. Tipa care era cu tipu cu gel,vine si verifica pe speriatii si zambeste la camera.Era asistenta si ea. ce coincidenta .chiar daca prin absurd s-ar fi intamplat ceva si ubicuul tip cu gel ar fi ratat fetita si poneul, salvatoarea de rezerva era acolo pt respiratie gura la gura.
Asta e cadrajul ,acuma se ridica o problema . Mi-ar placea f mult sa cred ca eu sunt tipu cu gel si tu esti fetita nevinovata si javra ta canceroasa si puturoasa e poneiul.
Mi-ar placea sa cred ca o sa va scot pe toti de acolo intr-o succesiune fara capat a scenei de mai sus.
Concluzia acestui testimonial al SUpermanului din mine din aceasta obosita zi de joi este urmatoarea . Realitatea ,asa cum o stim ,este caricatura scenetei cu tipu dat cu gel si redemptiunea poneiului.Nu e adevarat ce au zis toti cum ca mai intai a fost dracu si dupa aia ,dupa razboaie ,dupa crime au aparut ponei si fetitzele blonde.
E exact asa cum a zis Dumnezeu. Intai a fost raiu ala care-l vrem cu totii si dup-aia -si asta o sa elucidez intr-un episod viitor- nu stiu cum a aparut versiunea asta innegrita in care tipii cu gel sunt manelisti care aproape ca-si violeaza femelele, care-i doare fix in pula de fetitze si care n`au mai vazut un ponei de cand si-a lansat ACM coperta aia SF cu tipa dezbracata pe un calutz.
EU sunt ultimul tip cu gel adevarat care a mai ramas aici in romania ,de alte tzari nu m`am interesat . Da's asa de multe tiruri ca pana si io obosesc. Asa ca nu fi retzinut si ofera-mi niste tzigari cand simti ca te striveste vreo auto utilitara ca nu ma supar.
SI -mare grija - pe unde mergi ca atunci cand o sa mori ,n-o sa-ti vina sa crezi.
Uneori MA ROG ca reclama aia de Connex sa fie adevarata. MA rog sa traesc 26.280 de zile.Am calculat. e O gramada de timp.
CIne stie,poate sunt io negativist , poate mai avem niste timp .
ZOROX
Junior Member
 
Mesaje: 535
Membru din: Joi Dec 14, 2006 12:00 am

Mesajde ZOROX » Joi Mar 22, 2007 12:27 am

sa citim in sloboz si-n tarot ,sa te trag de par pana nu mai ejti femeie ,pana chelesti ,pana te superi.

Inelu tau imi aduce aminte de un amanet si de un rasarit romantic, pe o plaja unde fetele nu se uita la bani si banii sunt doar nijte fotografii.

Trebuie sa fii politicos cu o coma alcoolica. Te imbata din cuvinte daca nu te porti frumos.
ZOROX
Junior Member
 
Mesaje: 535
Membru din: Joi Dec 14, 2006 12:00 am

Mesajde ZOROX » Vin Mar 23, 2007 1:46 am

Ipocrizia e cel mai suparator model de petrecere a indiferentei.
Numai un om ar putea accesa in acest fel realitatea.
SI care sunt prerogativele ipocriziei ?
"Iti sparg fatza !" ; "un porc insensibil " ; " homosexualii sunt oameni " ; "green peace".
Lua-v-as ozonu-n pula si solidaritatea asta de spiridushi de duzina la spitalu de leucemie Fundeni.
ZOROX
Junior Member
 
Mesaje: 535
Membru din: Joi Dec 14, 2006 12:00 am

Următorul

Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale

Cine este conectat

Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 2 vizitatori