Sa incepem

Sunt implicat intr-o relatie de 2 ani si vreo 3 luni ..cu o fata frumoasa (nah ma laud si eu:P ca mai pot...)Suntem majori amndoi(de curand) si pana in clipa de fata am apelat la mai multe joculete erotice sau alte genuri de sex ,insa nu am penetrato niciodata.Acum urmeaza problema: cu timpul i-a cam scazut cheful..ajungand ca in ultimul weekend in care neam vazut sa nu mai aibe deloc (ne vedem in weekenduri pentru k facultatea ne desparte in timpul saptamanii).Desigur ca eu barbat in toata firea(aproape)primul lucru la care m-am gandit a fost o posibila infidelitate (am verificat-o ..mesajele alea alea...si nu cred k ma inselat sau ca m-a inseala),apoi am trecut la urmatorul pas :sa discutam frumos carei problema (sa rationam ca doar nu suntem animale)si mi-a zis ca nu e nimic "doar o faza de-a ei"(a mai fost o chestie deasta dar a trecut ff rpd ..si nu sa degradat constant..nah mai is alea migrene ..sau nu stiu ce)insa acuma simt eu ca ceva nu e inregula.M-am gandit ca poate vrea ceva mai mult si i-am propus sa o facem ..doar avem 2 ani si ceva impreuna si ar cam fi cazul "zic eu"...si mi-a spus ca ea nu vrea sa trecem la urmatorul nivel pentru k se simte inca copila si nu vrea sa faca asta(am inteles si asta) dar atunci totusi care e problema...ca sa mor eu de-mi dau seama.
Vreau sa-mi cer scuze ca am scris atat de mult..dar am vrut sa intelegeti situtatia...sper sa ma ajutati voi (sunteti poate mai invarsta ca mine si mai experimentati...fiind si eu virgin)"nu sunt ..urat..ratat...fraer...doar un baiat indragostit